#انتخابات_۱۴۰۰
برای اینکه یک کشور یا دولت تشکیل بشود یا پس از تشکیل بتواند استقرار و تداوم داشته باشد، باید بتواند در چارچوب مرز های سرزمینی که در آن موجودیت یافته بین افراد و اقوام و فرهنگ ها، عواملی را برای #وحدت ایجاد یا تقویت بکند.
#زبان_ملی یکی از عوامل وحدت آفرین یک کشور است زبانی که از شرق و غرب و شمال و جنوب هر کجای آن مملکت رفتی کسی یا کسانی باشند که حرفت را بفهمند در #ایران ما زبان شیرین فارسی وجه مشترک همه اقوام این سرزمین است زبانی که قند و گوهر از آن می ریزد و گویش های مختلف با رنگ و بوی مناطق مختلف سرزمینمان شیرین ترش می کند.
#دین و مذهب هم یکی دیگر از عوامل وحدت آفرین است بالاخره افرادی که هم کیش هستند یک برادری ایمانی و اعتقادی با هم دارند. حتی ما مسلمان ها نسبت به اهل کتاب مثل ارامنه و صائبین و کلیمیان و ... یک احساس محبت و دوستی بسیار داریم چون همه پیرو ادیان ابراهیمی و #خدای واحد هستیم.
#مرز_و_بوم مشترک و هم داستانی افراد یک مرز و بوم هم از عوامل اتحاد جمعتی می تواند باشد . دشمن مشترک و مسائل مشترک اقتصادی و اجتماعی و آداب و رسوم فرهنگی زاییده زیست بوم و همسایگی اقوام و مردمان یک منطقه است که باعت یکی شدن و همدلی مردم می شود.
یکی از اتفاقاتی که می تواند #وحدت_آفرین باشد #انتخابات است. انتخابات محل نقش آفرینی تک تک مردم در سرنوشت آینده مشترکشان است و آینده مشترکی باید توسط فرد منتخب ما ساخته و پرداخته شود.
حالا این شخصی که می خواهد این آینده مشترک را برای یک مردم رقم بزند آیا با ایجاد دو قطبی و دو گانگی و تفرقه می تواند نماینده همه مردم و آینده ساز همه افراد باشد؟ خیر.
در #انتخابات_۱۴۰۰ فردی که روی کار خواهد آمد مقدمات پیشرفت و تکامل ایرانیان در یک قرن جدید را باید فرهم کند و این کار مهم با #وحدت و یکپارچگی مردم ممکن است.
ما مردم رفتار #نامزدهای_انتخاباتی را زیر نظر خواهیم گرفت و به انها نمره خواهیم داد. کسانی که به دنبال تفرقه و دو قطبی سازی باشند در این امتحان مردود خواهند شد
@talabe_rahi
#نیمه_شعبان مبارک
اوایل طلبگی ام عزیزی نیمه شعبان پیام داد:
سرباز، تولد فرمانده ات مبارک
آن روز خیلی خوشم آمد، اما حالا خیلی شرمنده ام که خوب سربازی نبوده ام و کاری برای زمینه سازی ظهور حضرتش نکرده ام که هیچ با خطا هایم عامل تاخیر هم بوده ام.
يَا أَيُّهَا الْعَزِيزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ
@talabe_rahi
رییس جمهور امروز ۱۴ فروردین، سخنان ۷ فروردین خود را نقض کرد.
به نظرتان نقض سخنان شب انتخابات و روز تصویب برجامش کار سختی است برای امثال روحانی؟
@talabe_rahi
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
ایده امام جمعه محترم اهواز مبنی بر اینکه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج مسجد به عنوان " دبیر محله" زیر نظر امام محله عمل کند ، بسیار مفید است و در سرتاسر کشور میتواند پیاده شود و" پیشرفت و آبادانی" همه جانبه محله تامین میشود زیرا تمامی بسیج های اصناف ،دانش آوزی ، ادارات ،دانشجویی ......هماهنگ و هم افزا در خدمت محله قرار میگیرند. ویک محله اسلامی در جمع میشود یک کشور اسلامی ✍️
@Qavami
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز شهادت مظلومانه
🏴علامهسیدمحمدباقرصدر/۲
💠رهبرانقلاب
‼️شهید صدر در نجف ارتباط تامّ و تمامى با امام نداشتند؛ ارتباطشان خیلى زیاد نبود؛ ولیکن بمجرّد اینکه انقلاب شد و امام آمدند ایران، ایشان آن حرف معروف را زد که به شاگردان خودش گفت ذوب بشوید در امام خمینى همچنان که او در اسلام ذوب شده؛ این حرف ایشان معروف است. این خیلى شناخت لازم دارد، خیلى فهمِ اوضاع لازم دارد که بفهمد مسئلهى انقلاب چیست. ما کسانى را داریم که تا همین امروز که قریب چهل سال از انقلاب میگذرد، هنوز درست نفهمیدهاند این انقلاب چه بود و چه شد و چه اتّفاقى افتاد... این آدم، آنروز درک کرد انقلاب را و مسائل و مفاهیم انقلاب را. اینها نبوغ است؛ یعنى شناخت درست محیط را، پیرامون را، علم را، بیان را، کیفیّت تبیین را، اثرگذارى را به انسان میشناساند! ۹۵/۵/۲۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
#انتخابات_۱۴۰۰
پزشک اگر حاذق باشد و زیرک در مواجهه با بیمار به تسکین درد ها و آلام اکتفا نمی کند و به دنبال درمان بیماری و چاره اساسی مشکلات بیمار خواهد بود. در این مسیر گاهی پیشگیری می کند و بدن را واکسینه می کند و در صورت ابتلا به بیماری سعی می کند با داروهای مختلف عوامل بیماری زا را نابود و از بدن دفع کند و گاهی هم ناچار است دست به تیغ جراحی ببرد.
سیستم اقتصادی کشور ما امروز بیمار شده و نیاز به مداوا و به سازی دارد. مسکن ها هم دیگر پاسخگو نیست. یک روز بحران تورم داریم یک روز مسیله ما کاهش ارزش پول ملی و افسار گسیختگی قیمت ارز ها است و روزی دیگر بورس ما قرمز می شود و بانک ها و موسسات اقتصادی و نرخ سودشان و قوانین دست و پاگیر تولید و کسب و کار و عدم برنامه ریزی درست اقتصادی و ...
در این شرایط اینکه دولتی بیاید نرخی برای ارز یا سود بانک ها تعیین کند یا وامی برای مسکن یا خرید فلان کالا بدهد مثل این است که به بیماری با جراحات و شکستگی های مختلف و عفونت های بسیار صرفا چند قرص استامینوفن بدهند.
سیستم اقتصادی ما نیازمند اصلاح و جراحی است. سیستم بانکداری و موسسات مالی باید اصلاح شود تا هم اشکالات شرعی از برطرف شود هم دیگر شاهد برباد رفتن سرمایه مردم نباشیم. قوانین مالیات و تجارت و کسب و کار هم باید اصلاح شود تا معضلاتی همچون خانه های خالی و اختلاف طبقاتی و انباشت و سرگردانی سرمایه و ... حل بشود و تاسیس کارگاه های تولید آسان تر و مشکلات کسب مجوزها که مسیری طاقت فرسا برای تولید کنندگان است مرتفع بشود.
از سال ۱۳۷۸ که امام خامنه ای شروع به نام گذاری سال فرمودند درصدر بالایی از نامگذاری ها با محوریت مسائل اقتصادی بوده و تاکید ایشان بر #اقتصاد_مقاومتی به عنوان درمان اصلی مشکلات اقتصادی متاسفانه به اندازه کافی مورد توجه دولت ها و مجامع عدمی نبوده است. اقتصاد مقاومتی اقتصادی درون زاست به این معنا که بر توان تولید و زایندگی نیروی فکر و کار ایرانی متکی است و برون گرا است به این معنا که به بازار های جهانی و کشور های همسایه و همکاری های دو جانبه و چند جانبه اقتصادی نظر دارد.
در انتخابات خرداد ماه فردی که بناست سکان مدیریت اجرایی کشور را به عهده بگیرد باید معتقد به اقتصاد مقاومتی باشد و برنامه مشخصی برای حل مشکلات کلان اقتصادی داشته باشد . قطعا مردم فهیم ما به شعارهای رنگ و لعاب دار و وعده های چند روزه و چند ماهه که هدفی جز فریب ندارد اعتماد نخواهند کرد.
@talabe_rahi
طلبه راهی
سلسله مباحث گفتمانی و چالش های ایران در انتخابات سال ۱۴۰۰ درکانال طلبه راهی @talabe_rahi
پنجمین مطلب گفتمانی #انتخابات_۱۴۰۰
👇👇👇
#انتخابات_۱۴۰۰
یکی از بیماری هایی که اقتصاد ما با آن دست و پنجه نرم می کند و دولت ها در شکل گیری و گسترش آن نقش بسیار داشته اند وابستگی به نفت است. وابستگی به نفت یعنی اینکه درآمد اصلی دولت از صادرات نفت و ارز حاصل از فروش آن است.
نتیجه اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد تک محصولی است ، که متاثر از قیمت جهانی نفت خواهد بود و بسیار آسیب پذیر و شکننده خواهد شد. از طرفی دشمن با اختلال در فروش نفت و مبادله ارز از طریق تحریم ها می تواند به این اقتصاد ضربه بزند.
وابستگی مردم به حقوق و کار دولتی و فربه شدن دولت از جهت نیروی کار یکی از مضرات اقتصاد نفتی است.
دولت می تواند با توسعه محصولات کشاورزی و فراوری آن ها ، گسترش صنایع کوچک و حمایت از صنایع دستی اقتصاد را دگرگون کند.
یکی دیگر از مضرات اقتصاد نفتی خام فروشی است . دولت باید برنامه مدون و جامعی برای جلوگیری از خام فروشی نفت و فلزات و سنگ های معدنی و ... داشته باشد تبدیل هر کدام از موارد بالا به محصول باعث چند ده و چند صد برابر شدن قدرت اقتصاد می شود چیزی که در #اقتصاد_مقاومتی باید به دنبال آن باشیم.
اقتصاد مقاومتی به معنی لاغر شدن اقتصاد و فشار بر مردم به سبک اقتصاد ریاضتی نیست . بلکه به معنی قوی شد و مستحکم شدن اقتصاد و مشارکت و بهره برداری همه مردم در تولید و رشد کشور است.
کاندیدا های ریاست جمهوری به جای شعار های فریبنده باید نظر و برنامه خود را درباره اقتصاد و حل مشکل وابستگی به نفت صراحتا توضیح بدهند.
@talabe_rahi
انتخابات ۱۴۰۰ و قانون دوم نیوتن
طبق قانون دوم نیوتن در فیزیک مکانیک "اندازه شتاب جسم مستقیماً متناسب با اندازه نیروی برآیند وارد بر آن است و جهت شتاب هم با جهت نیرو موازی است" ⬅️ و همچنین می توان برای افزایش سرعت و شتاب نیروی برایند را افزایش داد به این صورت که چند نیرو را از منابع مختلف ولی در جهت یکسان به جسم مورد نظر وارد کنیم.⬅️⬅️
عالم سیاست محل تضارب آرا و حضور احزاب و جریان های مختلف است🤼♂️ و هر جریانی برای به قدرت رسیدن به خصوص در عرصه انتخابات ناگزیر باید هم افزایی داشته باشند تا برایند نیروهایشان رسیدن به مقاصدشان را آسان تر بکند.
نیروهای انقلابی باید برای پیشبرد اهداف ایرانی و اسلامی و کوتاه کردن دست غربگراها و ناکارامدها🛌 با از خود گذشتگی و کنار گذاشتن امیال شخصی و حزبی به دنبال گزینه کار آمد و اصلح باشند 🏋️♂️
وحدت تنها راه پیش روی جریان انقلابی در انتخابات #۱۴۰۰ است.
@talabe_rahi
دوراهی نخبگانی انتخابات ۱۴۰۰
عده ای از نخبگان حوزوی و دانشگاهی به جنابان #رییسی و #قالیباف نامه نوشته اند که به عرصه انتخابات ورود نکنید به هزار و یک دلیل.
عده ای از نخبگان هم در توییتر هشتگ دعوت از آنها را نشر می دهند.
🤔
@talabe_rahi
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمار عجیب و خطرناک سقطجنین در کشور
«محمدپور» پزشک عمومی:
🔹روزی بیش از ۱۰۰۰ سقط جنین در کشور داریم.
🔹با روزی ۵۰۰ کشته کرونایی وضعیت کشور سیاه شده؛ وضعیت سقط جنین کشور چه رنگی است؟
#کاهش_جمعیت
@TasnimNews
هدایت شده از پونز
▪️ بچههای انقلابی بسم الله
نگذارید در انتخابات جدید امنیت کشور را هم فدای برجام ذلیلانه کنند. برویم و مردم را روشن کنیم، یک نفر یا بیشتر. مهم وظیفه است. منابع برجامی را مطالعه کنید و به صورت این پست فطرتان بزنید
ما امروز نیاز به قیام داریم. ان شالله دوتومنیها جلو زبونت رو نگیره بسم الله بگو
📌 @ponezs
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📺 سخنرانی مهم رهبر انقلاب، یکشنبه ساعت ۱۸
🔻 در ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام، رهبر انقلاب اسلامی در یک سخنرانی تلویزیونی با مردم سخنان مهمی ایراد خواهند کرد.
🔺این سخنرانی ساعت ۱۸ روز یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت زنده از شبکههای سیما و سایت و حسابهای Khamenei.ir در شبکه های اجتماعی پخش خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
فلسطین در این روز ها تحولات جدیدی را پشت سر می گذارد از تعیین مهلت برای ختم غائله اقصی تا دمینوی انفجارات در سرزمین های اشغالی و موشک باران صهیونیست ها و شکست گنبد آهنین و بالاخره جنایات غاصبان فلسطین در غزه.
سکوت سران کشور های اسلامی و علمای آنها خیانت به اسلام و قبله اول مسلمین است.
تصویر:در تخریب شده توسط صهیونیست ها در مسجد الاقصی
#القدس_أقرب
@talabe_rahi
در حالی که صدایی از قم و تهران و مشهد جهت حمایت از #فلسطین شنیده نشده دانشجویان اهوازی دست به کار شدند
@talabe_rahi
طبق اعلام خبرگزاری ها شهرهای اللد ، بئر السبع ، عکا ، قلنسوه در سرزمین های اشغالی اوضاع نابسامانی دارند و شاهد اعتراضات فلسطینیان است. بعضی از شهرها از کنترل پلیس صهیونیست ها خارج شده
#نابودی_اسرائیل_نزدیک_است
@talabe_rahi
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 وظیفه خواص در قبال شناساندن اصلح
💠 سوال: وظیفه #روحانیون و #خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
✅ جواب: همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد #اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در #انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
#احکام_انتخابات #وظیفه_خواص_در_انتخابات
🆔 @leader_ahkam
🔴 توصیه منتشر نشده از رهبرانقلاب درباره دوری از جدل بیهوده و و عیبجویی و طعنهزنی
🔹يا اَباذَرٍّ! لا تَكُن عَيّاباً وَ لا مَدّاحاً وَ لا طَعّاناً وَ لا مُمارياً. پیامبر (ص) به اباذر فرمود: ای اباذر! عیبجوی این و آن نباش! که مدام انسان این و آن را تعییب کند، عیب این را بگیرد، عیب آن را بگیرد، عیب آن [دیگری] را بگیرد عیّاب یعنی کثیرالتّعییب؛ بعضیها این جور هستند دیگر؛ مرتّباً در فکر این هستند که یک عیبی از کسی پیدا کنند و آن را ذکر کنند...
🔹نقطهی مقابلش هم این است: مدّاحِ این و آن نباش! همین طور مدام تعریفهای زیادی، بیش از حد؛ این هم مَنهی (نهش شده) است در این روایت. مدح زیادی هم همین جور است، حالا یک وقت انسان منصفانه در مقامی که لازم است تمجیدی از کسی میکند امّا اینکه همین طور مدام مدح یکی را بکند یا مدح همه را بکند یا مبالغهآمیز دربارهی کسی حرف بزند و مدح بکند، ممنوع است؛ بخصوص مدح صاحبان قدرت و ثروت که عیب آن و زشتی آن خیلی بیشتر هم هست.
🔹طعنهزن به این و آن [نباش]. طعنهزنی غیر از عیبجویی است. کارهای افراد را طعنه میزند، یک چیزی را در یک کسی مستمسک قرار میدهد. میبینیم دیگر این روزها طعنه زدن به این و آن متأسّفانه رایج است بخصوص در این مطبوعات و روزنامهها و مانند اینها. یک کسی یک حرفی زده که مثلاً یک خردهای به نظر مبالغهآمیز میآید؛ این را به یک شکلی، [مثلاً] مسخرهآمیز تیتر کنند در روزنامه و بزرگ کنند.و اهل جدل هم نباش.
🔹«ممارات» یعنی مجادله کردن، مباحثههای بیخودی؛ سر یک چیزی کوچکی یا بحث علمی یا بحث غیر علمی مدام سر و کله زدن و مدام بحث کردن و مدام استدلال کردن و مانند اینها. خب همهی حرفهای دنیا را میشود یک دلیلی برایش ذکر کرد، و بر همهی دلیلهای دنیا هم میشود یک اشکالی ــ وارد یا ناوارد ــ وارد کرد؛ این [یکی] به آن اشکال کند، آن به این اشکال کند؛ تمامشدنی نیست.
@talabe_rahi