✅ اعمال بدی که دیگران انجام میدهند، گمان مکن که آثار عمل، فقط دامان خودشان را میگیرد. نه، هم دامن خودشان را میگیرد، هم دامن آدم خوبها را میگیرد .
⚠️ آدم خوبها را دیگر چرا؟ عمل بد من چرا دامن شما را بگیرد؟ این عادلانه است؟ بله برادر من! علت دارد. علت آن، راضی بودن به فعل من است یا اینکه عمل بد من را دیدی و گفتی: به من چه؟ نهی از منکر هم نکردی. چون دیدی و نهی از منکر نکردی، یا راضی بودی به فعل من، آن بلایی که عارض من میشود، عارض شما هم میشود.
صریح آیه قرآن است که میفرماید:
وَ اتّقوا فِتْنَةً لاتُصیبَنَّ الَّذینَ ظَلَمُوا مِنْکمْ خَاصَّةً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدیدُ الْعِقاب؛*
و از فتنهاى بپرهیزید که تنها به ستمکاران شما نمیرسد [بلکه همه را فرا خواهد گرفت؛ چرا که دیگران سکوت اختیار کردند] و بدانید خداوند، کیفر شدید دارد. سوره انفال 25
🔊🌸 حضرت آیت الله استاد ناصری ( ره)
#درس_اخلاق
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اذان صبح به افق حسین ع
همین الان
39.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶از بزرگترین قبرستان جهان چه میدانید؟
➖مرقد کدام پیامبران و صالحین در وادیالسلام است؟
➖زیرزمین های مخفی وادیالسلام علیه السلام
درسنامهی کاملالزیارات برای اربعین | حمایت مالی
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
✨ گزیده ای از کتاب همرزمان حسین:
🔹اگر چنانچه در ذهنتان روشن بود که حسین علیه السّلام چرا قیام کرد، می فهمیدید و روشن میشد که امام حسن علیه السّلام چرا صلح کرد و بعد از صلح، امام حسن علیه السّلام چه کرد.
🔹 حسین علیه السّلام برای احیای قرآن و به ثمر رساندن یک واجبی که خود پیغمبر نمیتوانست انجام دهد و ممکن نبود انجام بدهد، قیام کرد و آن واجب را هم به ثمر رساند، که شرحش مفصّل است.
🔹 و از اینجا می فهمیم که امام حسن علیه السّلام یاران خود را و زیردستان خود را _ از جمله حسین بن علی علیهم السّلام را که از زیردستان امام حسن علیه السّلام است؛ او امام است و این مأموم _ برای چه کاری تربیت میکرد.
✨✨✨✨
هرگاه به هر
امامی سلام دهید
خــــــود آن امام جواب
ســـــــلام تان را میدهـــــد...❣
ولی اگر کسی بگوید:
❣ “السلام علیک یا فاطمه الزهرا”❣
همهی امامان جواب میدهند …
میگویند: چه شده است که این
فرد نام مادرمان را برده است !؟
💫 السلام علیکِ یا فاطمهُ الزهراء(س)
💠 تا ابد این نکته را انشا کنید
💠 پای این طومار را امضا کنید
💠 هر کجا ماندید در کل امور
💠 رو به سوی حضرت زهرا کنید...
🌹السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)🌹
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ نَبِيِّ اللَّه🌹ِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ حَبِيبِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَلِيلِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ صَفِيِّ اللَّهِ🌹السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَمِينِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَيْرِ خَلْقِ اللَّهِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَفْضَلِ أَنْبِيَاءِ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ مَلائِكَتِه🌹ِ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ خَيْرِ الْبَرِيَّةِ🌹 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ🌹 مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ السَّلامُ عَلَيْكِ يَا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللَّهِ وَ خَيْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ🌹
🌸نشرِ معارفِ الهی صدقه یِ جاریه است
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ اگه میخوای بچه ت سیگاری نشه این کار را رو بکن ☝️👌
⭕️پیشگیری بهتر از درمان است
🌱🌷{°طلبه عصر ظهور°}🌷🌱
@talabeasrezohoor1
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#سلمان_محمدی (ره)»
روز جمعه، ١۴٠٢/٠۶/٠٣
✍️ مناسبت روز: امروز طبق نظر مشهور سالروز رحلت حضرت #سلمان_فارسی (ره)، صحابی مشهور پیامبر خدا و یار صدیق امیرالمؤمنین (ع) است؛ لذا سخن امروز را با سلام و صلوات به روح بلند حضرت سلمان آغاز مینمائیم؛
سلمان فارسی، ایرانیالاصل و ابتدا پیرو حضرت زرتشت بوده و در نوجوانی پیرو حضرت مسیح (ع) میشود و پس از اطلاع از ظهور پیامبری الهی در سرزمین عرب به حجاز مهاجرت مینماید؛
اما در مسیر به دست قبیله بنیکلب، اسیر و به بردگی گرفته شده و به مردی از بنیقریظه فروخته میشود و همراه او به مدینه میرود؛ ایشان در مدينه، پیامبر اکرم (ص) را دیدار کرده و به اسلام ایمان میآورد؛ رسول اکرم (ص)، نیز او را آزاد کرده و «سلمان» نامیدند؛
نام ایرانی سلمان، «روزبه» بوده؛ و مکان تولد ایشان طبق نظر مشهور، روستای جی در منطقه اصفهان بوده است؛ (الطبقات الکبری، ج۴، ص۵۶)
سلمان فارسی از صحابهی بزرگ و از مشاورین امین پیامبر اسلام (ص) بوده و در جنگهای صدر اسلام حضور مؤثر داشته و طبق تاریخ پس از غزوه خندق، هیچ جنگی از ایشان فوت نشده است؛ طرح زیرکانه کندن خندق دور شهر مدینه در جنگ احزاب و همچنین ساخت منجنیق در نبرد طائف از پیشنهادات نظامی این مسلمان ایرانی بوده است.
طبق روایات شیعه و اهلسنت، حضرت سلمان، از مخالفان جریان سقیفه بوده و به همراه مقداد، ابوذر، عبادة بن صامت، ابوالهیثم بن تیهان، حذیفه و عمار پس از این که از واقعه سقیفه خبردار شدند، در شب، دور هم جمع شدند تا مجدداً امر خلافت را در شورایی متشکل از مهاجرین بررسی کنند. (شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج۱، ص۲۲۰)
حضرت سلمان، احتجاجات فراوانی در مخالفت با واقعه سقیفه دارند، چنانچه بلاذری در انساب الاشراف، ج۱، ص۵۹۱، از قول ایشان چنین آورده: «لَو بايَعوا عَلِيّا لَأَكَلوا مِن فَوقِهِم و مِن تَحتِ أرجُلِهِم: «اگر با علی (ع) بیعت میکردند، برکت از آسمان و زمین بر مردم روی میآورد»
پیامبر اکرم (ص) و اهلبیت عصمت و طهارت (ع) به ایشان علاقه ویژهای داشتند و سخنان بسیاری درباره حضرت سلمان فرمودهاند که مشهورترین این روایت از پیامبر خداست که فرمودند: «سلمان منا اهل البیت»؛ چنانچه شیخ مفید در صفحه ۳۴۱ کتاب الاختصاص، چنین نقل کرده که: «روزی سلمان فارسی وارد مسجد شد و حاضرین به احترام او بلند شده و در صدر مجلس جایش دادند؛ عمر بن خطاب به بهانه عجمیت و عرب نبودن سلمان، بر این کار حاضرین خرده گرفت و اعتراض کرد؛ پیامبر (ص) با دیدن این صحنه بر منبر رفتند و ضمن اشاره به اینکه انسانها از نظر نژاد و رنگ پوست بر هم برتری ندارند، فرمودند: «سلمان از ما اهل بیت است».
همین حدیث نبوی به قول دیگری در کتب اهلسنت نیز نقل شده، که بر اساس این روایت در روزهایی که مهاجران و انصار در حال کندن خندق برای مقابله با سپاه احزاب بودند بر سر سلمان فارسی که مردی دانشمند و قدرتمند بود و طراحی و نظارت بر اجرای حفر خندق را برعهده داشت، اختلاف و بحث میکردند و هر کدام از آنها، حضرت سلمان را منتسب به خود میکردند؛ در این میان، پیامبر(ص) به مهاجرین و انصار فرمودند: سلمان (نه از شما و نه از دیگری است، بلکه) از ما اهل بیت است. (الطبقات الکبری، ج۴، ص۶۲)
البته در منابع اهل سنت، سخنان دیگری نیز از پیامبر اکرم (ص) در فضیلت حضرت سلمان نقل شده است؛ از جمله سخنانی که پیامبر (ص)، بهشت را مشتاق علی، عمار و سلمان دانستند و یا حدیثی که بر اساس آن خداوند، پیامبر (ص) را مکلف به دوست داشتن علی، سلمان، مقداد و ابوذر کرده است. (انساب الاشراف، ص۱۲۳)
در منابع شیعی نیز روایات فراوانی از اهلبیت (ع) در ستایش حضرت سلمان نقل شده و ایشان را از شیعیان نخستین و استواران در دین، معرفی نمودهاند؛
از جمله این روایات، سخنی از امیرالمؤمنین (ع) است که سلمان، ابوذر، عمار و مقداد را از افرادی دانستهاند که خداوند به برکت وجود آنان به مردم روزی میدهد. (الخصال شیخ صدوق، ص۳۶۱) آن حضرت همچنین سلمان را دارای علم اول و آخر دانستهاند. (تاریخ مدینه دمشق، ج۲۱، ص۴۲۱)
همچنین در روایت آمده که در مجلسی در حضور امام صادق (ع) از سلمان فارسی سخن به میان آمد؛ پس حضرت فرمودند: نگویید «سلمان فارسی»؛ بلکه بگویید: «سلمان محمدی»؛ چرا که وی یکی از خاندان ما اهل بیت است. (اختیار معرفة الرجال، ج۱، ص۵۴)
حضرت سلمان (ره) عمری بسیار طولانی داشته که برخی مورخین تا ۳۵۰ سال نیز ذکر کردهاند و پس از وفات ایشان در مدائن، امیرالمؤمنین (ع) از مدینه به آنجا رفتند و «سلمان محمدی» را شخصاً آماده و دفن نمودند. (بحارالانوار، ج۲۲، ص۳۸۰)
✍️ روحش شاد، یادش گرامی، نامش جاودان و راهش پررهرو باد.