🔹 گاها مسلمانان غربی به اسلام پایبندتر اند🔹
📝 خاطره # ۲۲
👇🏽بخوانید👇🏽
@talabekhariji
🔹 گاها مسلمانان غربی به اسلام پایبندتر اند🔹
📝 خاطره # ۲۲
🌹 یکی از دوستان ساکن اروپا نقل می کرد که وقتی او با یک خانم مسلمان مستبصر میخواست ازدواج کند، و بحث مهریه را مطرح کرد، آن خانم نمیخواست مهریه ای تعیین کند چون اصلا دنبال دنیا نبود. و از طرفی می ترسید یک چیزی از همسرش بخواهد که در توان او نباشد. ولی وقتی به او توضیح داد که این از آداب دین ماست که یک مهریه ای معین شود، او با یک تسبیح بسیار ساده راضی شد.
❌ خانواده آن خانم هم هیچ دخالتی نکردند.
🕌 مراسم عقد این دو بزرگوار در مسجد برگزار شد چون می خواستند زندگی مشترک خود را با خدا شروع کنند. بعد از عقد به مهمان ها شام دادند. وهیچ مراسم دیگری برگزار نشد. به همین سادگی تمام شد.
🥗 خرج غذا هم بین دو خانواده پسر و دختر تقسیم شد تا هیچ کدام مورد فشار قرار نگیرند.
🤐 شما الآن مراسم عقد این دختر تازه مسلمان شده را مقایسه کنید با مراسمات عقد رایج در کشور های مثلا اسلامی.
💍 طرف می داند که شرایط اقتصادی داماد خوب نیست... ولی باز هم انتظار دارد کلی سکه طلا و حلقه طلا و... جور کند. بعد هم به مسئولین فحش می دهد که وضع اقتصادی کشور چنین است و مردم نمی توانند زندگی خود را بچرخانند.
🌀 اسلام ما واقعا عجیب است. از طرفی ساده زیستی امیر المومنین و مراسم ساده عقد زهرای اطهر را به عنوان ارزشاخلاقی مطرح می کنیم...ولی وقتی نوبت می رسد به ازدواج بچه های خودمان نه حضرت زهرا را میشناسیم و نه امیر المومنین را. اینجا جای خدا نیست. خدا فقط برای مسجد و منبر خوب است.
🤔 بنده گاها می مانم به دوستان مستبصر غربی توصیه کنم به کشور های مسلماننشین مسافرت کنند یا نه... چون طرف زحمت کشیده تا به اسلام برسد و بیشتر قدر این دین را می داند تا خیلی از ماهایی که این دین را مفت گرفتیم. اینکه بعضی از مسلمانان مستبصر بیشتر به آموزه های دینی اسلام پایبند اند تا کسانی که پدر و مادرشان مسلمانبودند...خجالت دارد. اینها برای ما اتمام حجت کرده اند.
✅ شاید بهتر باشد اگر اینها را به کشور های اسلامی بیاوریم تا مسلمانانی که اسلام را به ارث بررند، دینشان را از ایشان یاد بگیرند!
#خاطره
@talabekhariji
🤔 با دولت همکاری کنیم...؟؟ 🤔
⚠️ یکی از چالش هایی که مسلمانان در غرب با آن مواجه اند، این است که آیا با دولت همکاری کنیم یا نه؟ یک عده با دولت همکاری می کنند و واقعا احساس می کنند که این به نفع اسلام و منافع مسلمانان است.
❌ ولی یک عده این قضیه را یک جور دیگری تحلیل می کنند. این که همکاری با دولت مفت نیست! در مقابل این همکاری انتظاراتی وجود دارند... که مثلا بعضی افکار در جامعه مذهبی از منبر تبلیغ شوند و در مورد برخی امور حرف زده نشود و...
🌀 به هر حال بعضی مسلمانان یک دید مثبت نسبت به پیشنهاد همکاری دارند و دیگران شدیدا بدبین اند. دوستانی که قصد تبلیغ دارند حواسشان به این نکته باشد که ممکن است چنین پیشنهادی از طرف دولت یا حتی از طرف بعضی از دوستان مذهبی داده شود که با دولت همکاری شود تا مرکز اسلامی با بعضی مزایا برخوردار باشد.
@talabekhariji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فرزند سردار شهید قاسم سلیمانی: بین بایدن و ترامپ تفاوتی وجود ندارد
🎥 سخنان شنیدنی زینب سلیمانی با زبان انگلیسی در راشاتودی:
🔸 ترامپ دستور کشتن پدر من را صادر و بایدن از آن حمایت کرد؛ بین ترامپ و بایدن تفاوتی وجود ندارد.
🔹 پدرم از همه مردم محافظت می کرد؛ نه تنها مردم کشور خود و خاورمیانه، بلکه همه کشورها؛ او داعش را نابود کرد چون نمیخواست حتی مردم بیگناه در اروپا توسط چنین ویروس مهلکی کشته شوند؛ او به خاطر همه جنگید.
🔥 @Moohem
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 بخشی از سخنرانی بنده که در آن در مورد روایتی مروی از امام صادق علیه السلام در اهمیت زیارت حضرت سید الشهداء صلوات الله علیه صحبت کردم
#امام_حسین
@talabekhariji
◾️ پنج سال می گذرد از روزی که دولت نیژیریه آشیخ زکزاکی و خانواده اشان را مورد آزار و اذیت قرار دادند. صدها نفر از پیروانشان - از مرد و زن و کودک - را به شهادت رساندند و اجسادشان را در گور های دسته جمعی خاک کردند. در طی این چنج سال شهدای دیگری نیز به جمع شهدای زاریای آن روز پیوستند.
◽️ در آن روز تعداد زیادی از پیروان آشیخ دور منزلشان حلقه زدند تا حائلی باشند بین ارتش نیژیریه و رهبر دینیشان. واقعا این وفاداری و شجاعت و غیرت یک چیز عجیبی است.
◾️ کار دولت نیژیریه طبق هیچ منطقی قابل توجیه نیست. زندانی بودن شیخ زکزاکی نیز کاملا غیر قانونی است. مکرر می گویند که جلسه دادگاهی تشکیل خواهد شد... ولی این مکرر به تاخیر می افتد. انگار می خوهند این قضیه را این قدر طول دهند تا آشیخ زکزاکی نفس های آخر خود بکشند.
◽️ چرا دولت نیژیریه این قدر از یک تشکیلاتی که مشغول کار خیر و کمک به نیزامند مشغول است احساس خطر می کند؟ این فقط به خاطر این است که آنها خودشان می دانند که باطل اند...و باطل همیشه از حق می ترسد.
@talabekhariji
🤔 آیا در غرب مباحث انقلابی مطرح کنیم؟؟ 🤔
🔸 یکی از مسائلی که مبلغین ایرانی در کشور های غربی باهاش مواجه می شوند این است که مسائلی مربوط به انقلاب اسلامی مطرح کنند یا مطرح نکنند؟ آیا فضای آنجا برای این مباحث مناسب هست یا خیر؟
🔹 از طرفی آنجا حکومت اسلامی نیست. اگر بعضی مباحث مطرح شوند، شاید به درد سر بیافتید.
👥 از طرف دیگر، خیلی از جوانان شیعه که مال آنجا هستند، به شدت از انقلاب اسلامی متاثر اند و احساس می کنند که این انقلاب یک هویتی به ایشان داده است. حالا که یک حاج آقایی از خود ایران آمده... حتما باید حاوی پیام این انقلاب باشند. این چنین نگاهی نسبت به شما دارند. وقتی شما در مورد این مباحث هیچی نگویید، یا نسبت به شما دل سرد می شوند... یا نسبت به خود انقلاب اسلامی.
👁 خب... الآن شما می خواهید چه کار کنید؟
🏴 حاج قاسم را شهید کردند. اینجا هم انگلیس است. مراسم برگزار کنیم...؟ یا این که خودمان را به تغافل بزنیم؟ بعد از تغافل هم...جواب این همه شیعه غیر ایرانی که از شهادت سردار بسیار متاثر شدند چه بدهیم؟ بگوییم که این صرفا یک امر سیاسی مربوط به ایران بوده؟ در حالی که در خود ایران می گفتید که حاج قاسم مال امت اسلامی است و می بالیدید که در سراسر عالم مردم از شهادتشات متاثر شدند.
❓وظیفه چیست؟
🔆 بنده این بحث را مطرح کردم تا دوستان با بعضی پیچیدیگی های تبلیغ در خارج آشنا شوند. اگر دوستان قصد تبلیغ به مخاطب خارجی داشته باشند، حتما قبل از ورود به فضای تبلیغ این مساله را برای خود حل کنند!
#تبلیغ
#غرب
@talabekhariji
🌏 حاج قاسم ، قهرامان انسانیّت 🌎
⚠️ قبل از مطالعه این پست حتما کلیپ مصاحبه خانم زینب سلیمانی را مشاهده کنید:
👉 https://eitaa.com/talabekhariji/343
🔸 یکی از نقاط بسیار مهمی که خانم زینب سلیمانی به آن اشاره کردند و متاسفانه حتی بین خیلی از طرفداران انقلاب اسلامی و رهبری از آن غفلت می شود، بحث بین المللی بودن شخصیت شهید راه اسلام حاج قاسم سلیمانی است. متاسفانه نگاه بعضی از دوستان ایرانی به خیلی از قضایا - که البته مربوط به ایران هم هستند - نگاه صرف ملی است.
🇮🇷 انقلاب اسلامی را فقط مربوط به ایران می دانند
🇮🇷رهبری را فقط مربوط به ایران می دانند
🇮🇷امام را فقط مربوط به ایران می دانند
🇮🇷 همچنین شهدای دفاع مقدس و حاج قاسم و...
👤 یادم هست یکی از دوستان خارجی آمده بود قم طلبه شود. چون بنده را به عنوان یکیاز آشنایان خود معرفی کرده بود، یک حاج آقایی که در حوزه علمه مسئولیت داشت بنده را خواست تا از زبان خودم بیشتر با این بزرگواری که تازه آمده بود، آشنا شود.
👳🏽♂ قرار گذاشتیم و آمدم سر قرار. این حاج آقا ایرانی بود. کمی صحبت کردیم و سوالات خیلی عادی هم می پرسید. ولی وقتی فهمید که خودم ایرانی نیستم سوال جدیدی براش ایجاد شد که به نظرم به محض کنجکاوی پرسید. گفت:
🗣 شما که خارجی هستید چطور می شود از رهبری پیروی می کنید؟!
😡 خونم ناخواسته در آن لحظه به جوش آمد! عرض کردم: اسلام مرز نمی شناسد! ایشان یک رهبر اسلامی اند نه صرف یک رهبر ملی!!
🌿 حاج آقا هم فهمید که ناراحت شدم. با آرامش و محبت گفت: ما که خارج نبودیم و نمی دانستیم. برای همین سوال کردم.
👁 ولی ما مسلمانانی که خارج بودیم و سعی کردیم مسلمان بمانیم، نگاه ما به این قضایا ملی نیست. بین المللی است. و اسلامی است.
〽️ خیلی از اوقات دوستان شرقی بین دو مفهوم <ملت> و <امت> یا <فرهنگ> و <اسلام> خوب تفکیک نمی کنند و این در بیان و تحلیل هاشان خیلی واضح است. شاید به خاطر همین است که این مفاهیم را مخلوط می کنند.
❗️ولی ما در غرب مجبوریم تفکیک کنیم. و مجبوریم هی انتخاب کنیم. بین فرهنگ غربی و اسلام. بین ملت و امت.
🧕🏼 این که خانم زینب سلیمانی به این نکته اشاره کردند خیلی برای بنده جالب بود. انگار دغدغه داشتند که حاج قاسم به یک قهرمان ملی خلاصه نشوند. ایشان از جمله بزرگترین قهرمانان ملت ایران هستند. ولی علاوه بر این، ایشان قهرمان اسلام و تمام انسانیت هستند. ایشان در همین مصاحبه (که آن قسمت در این تکه ای که به فارسی ترحمه شده، نیآمده) صریحا می گویند که حاج قاسم این کار را برای همه مردم دنیا انجام دادند. نه فقط مردم خاور میانه. حتی مردم اروپا و همه مردم عالم.
✅ و این یک تحلیل بسیار دقیق و درستی است. پس مواظب باشیم ناخودآگاهانه آنچه مربوط به همه اسلام و انسانیت هست را در مفهوم ملیگرایی خلاصه نکنیم. چون این در واقع یک جسارت در حق قهرمانان اسلام است. ایشان خودشان را منسوب به اسلام می دانستند...و طبق همین باور زندگی می کردند و در راه همین باور جان خودشان را تسلیم خدا کردند.
🌐 و شهادت سردار امواجی در جوامع غربی ایجاد کرد که بی نظیر بود. بنده این را از نزدیک دیدم. و ان شاء الله در پست های بعدی بیشتر به این مطلب اشاره خواهد شد.
#حاج_قاسم
@talabekhariji
🍔 رفیقم تو ساندویچی! 🍔
📝 خاطره # ۲۳
😁 یک خاطره خنده داری از لندن... 😁
👇🏼 بخوانید 👇🏼
@talabekhariji