☑️ یک نکته و چند تذکر
🔸 نکته :
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار ششم خرداد ۱۴۰۰ با نمایندگان محترم مجلس فرمودند:
" یکی از آسیبها، ورود نمایندگان در مسائل اجرائی است؛ فرض بفرمایید وارد شدن در اینکه مدیرکلّ فلان تشکیلات در شهر ما یا در استان ما مثلاً فرض کنید که چه کسی باشد، چه کسی نباشد؛ استاندار، فرماندار و از این قبیل. حالا یک وقت در مواردی یک حالت اضطراری ممکن است رخ بدهد که آن موارد استثنائی را من کاری ندارم امّا به طور معمول نمایندگان محترم از این مسائل اجرائی باید کناره بگیرند، وارد شدن در این مسائل و با مسئول اجرائی در این زمینه گفتگو کردن و توافق کردن و امثال اینها خطراتی دارد؛ از این بایستی اجتناب بشود."
اخبار دریافتی حکایت از تحرک گسترده برخی از نمایندگان مجلس برای انتخاب و تحمیل استاندار مورد نظر خود به مجموعه وزارت کشور دارد که آرزو می کنیم صحت نداشته باشد ولی شنیده می شود متاسفانه برخی از نمایندگان محترم حتی با استاندار موردنظر، بر سر انتخاب سایر مسئولان استانی و فرمانداران و... درحال رایزنی و معامله می باشند که اگر صحت داشته باشد، فاجعه بار است و بسیار جای تاسف دارد.
🔹 تذکرات:
۱_ تذکر اول را به نمایندگان محترم مجلس می دهیم و به این عزیزان یادآور می شویم که رهبر معظم انقلاب اسلامی، این مجلس را انقلابی ترین مجلس بعد از انقلاب نامیده اند، لذا از نمایندگان مجلس انقلابی انتظار داریم تبعیت از امر رهبری را سرلوحه کارخود قرا دهند. براساس نظر رهبری انقلاب اسلامی، ورود نمایندگان به انتخاب مسئولان اجرائی کاری ناپسند، خطرناک و غیر قابل قبول می باشد.
البته اعلام نظر و پیشنهاد در حد عرف جامعه و جایگاه و مسئولیت نمایندگی مجلس، بلااشکال و ممدوح است ولی اصرار برانتخاب، تحمیل و معامله ناپسند است و دور از انتظار.
۲_ تذکر دوم به مجموعه تصمیم گیران در وزارت کشور، به ویژه شخص وزیر محترم کشور که مسئولیت نهایی انتخاب استانداران را برعهده دارند می باشد که دقت نمایند اولا آیت الله رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی در مراسم تکریم از پیشکسوتان دفاع مقدس فرمودند: " امر و نظر رهبری برای ما ( مجموعه دولت) حجت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است" و ثانیا به این نکته توجه کنند که نمایندگان مجلس، از طرف رهبری انقلاب از ورود به امورات اجرائی و انتخاب استانداران و... منع شده اند، لذا پذیرش نظرات تحمیلی اینگونه افراد در انتخاب مسئولان، ازنظر عرفی، قانونی و شرعی، فاقد وجاهت و امری ناپسند است.
مسئولان مربوطه یقین داشته باشند که اگر به این تدبیر رهبری عمل نکنند، در آینده بسیار نزدیک، آثار زیانبار آن را مشاهده خواهند کرد که شاید دیگر دیر شده باشد و هزینه هایی به کشور و مردم تحمیل شود.
۳_ تذکر سوم به جریانات سیاسی انقلابی، به ویژه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به عنوان فراگیرترین گروه سیاسی که اصلی ترین نقش را در دو انتخابات اسفند ۱۳۹۸ و خرداد ۱۴۰۰ داشته و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان محترم فعلی مجلس با حمایت این جریان سیاسی مورد اقبال مردم قرارگرفته و افتخار نمایندگی مردم را کسب کرده اند، می باشد که بر عملکرد منتخبین مورد حمایت خود نظارت داشته و به این نکته مهم توجه جدی نمایند که عدم توجه به تدابیر رهبری انقلاب توسط آنها، بیانگر این واقعیت می باشد که اینگونه افراد، از دایره نیروهای انقلابی خارج شده و در انتخایات آینده نباید مورد حمایت قرارگیرند.
۴_ تذکر چهارم به مردم شریف حوضه های انتخابیه می باشد که اولا بدانند نمایندگانی که برخلاف امر رهبری به دنبال انتخاب مسئولان استانی موردنظر خود می باشند، دغدغه مردم را ندارند بلکه به دنبال منافع فردی و تثبیت جایگاه و آینده خود می باشند و ثانیا دقت نمایند که در انتخابات آینده از رأی مجدد به اینگونه افراد خودداری نمایند.
۵_ عموم مردم و مسئولان محترم در جایگاههای مختلف بدانند که یکی از عوامل مهم پیشرفت کشور و حل مشکلات مردم، اصلاح فرایند انتخاب مسئولان بر اساس شایسته سالاری و حذف روشهای سهم خواهانه می باشد که در سایه عمل به تذکرات فوق الذکر محقق خواهد شد. انشاءالله
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ دست آوردهای اولیه انتخابات پارلمانی عراق
☑️ انتخابات پارلمانی عراق روز گذشته با حضور پرر گروههای سیاسی و مشارکت قابل قبول مردم برگزارشد که هنوز نتایج آن اعلام نشده است ولی شواهد و قرائن صحنه انتخابات گویای این واقعیت ایت که :
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی، اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای انقلابی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.
یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم، اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.
۸) امید می رود با درسی که گروههای انقلابی عراق از انتخابات دوره قبل و بر سر کار آمدن دولت غربگرا گرفتهاند، در تشکیل دولت نیز وحدت دوران انتخابات را حفظ کنند تا جریان انقلابی و جبهه مقاومت در عراق، بیش از پیش تقویت شود.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
هدایت شده از تلنگر سیاسی
✳️ جیغ بنفش متهمان رانت و پنهانکاری بر خبر دروغ
✅ ماجرا از گزارش دور از واقعیت در روزنامهای شروع شدکه در تحریف و نعل وارونه زدن بر واقعیتهای جاری جامعه ید طولایی دارد. روزنامه شرق در گزارش خود مدعی شد مجلس یازدهم لیست اموال مسئولان را محرمانه و امنیتی کرده است!
بازتاب و انتشار این ادعا در رسانههای زنجیرهای و شبکههای اجتماعی اصلاحطلبان، حاکی از آن بود که آنها در راستای جریانسازی حول و حوش تخریب مجلس انقلابی، سناریویی رسانهای و تبلیغاتی را در پیش گرفتهاند.
روزنامه شرق ۲۰ مهرماه در گزارشی با روتیتر «مهر تأیید اصولگرایان بر مصوبه مجمع تشخیص مصلحت» نوشت: «اموال مسئولان، امنیتی و محرمانه است» تا اولاً مصوبه کمیسیون قضایی مجلس درخصوص اجرایی کردن «قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» را تحریف کند و ثانیاً اقدامات و مصوبات انقلابی مجلس در طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار را به حاشیه ببرد.
مدعیان اصلاحات در حالی میخواهند القا کنند که مجلس انقلابی بر خلاف شعارها و برنامههایش، دنبال شفافسازی و پیگیری مطالبات انقلابی نیست که از قضا هم طرح شفافیت آرای نمایندگان در حال بررسی و پیگیری است و هم قوانین مصوب درباره طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار که نتایج آن حذف انحصارات و لابیهای شغلی و صنفی و از بین رفتن امضاهای طلایی است.
طرحهایی که صدای رانت خواران و دانه درشتان اقتصادی و اصلاح طلبان وابسته و متنعم از این جریانات فاسد را درآورده است.
👈 پس از آنکه برخی نمایندگان و رسانهها درباره این موضوع اطلاعرسانی کرده و برای افکار عمومی توضیح دادند که محرمانه شدن لیست اموال مسئولان مصوبه مجمع تشخیص زمان مرحوم هاشمی بوده و ربطی به مجلس یازدهم ندارد، عدهای خواستار تغییر آن توسط مجلس فعلی شدهاند.
حال آنکه موضوع از منظر حقوقی دارای موانعی است و بر اساس تفسیر شورای نگهبان، مجلس شورای اسلامی در یک بازه زمانی مشخص و طولانی حق اصلاح یا تغییر مواردی را که مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبات قبلی مجلس اضافه میکند را ندارد و در حال حاضر امکان اصلاح و تغییر قید محرمانه ماندن که مجمع تشخیص به قانون مجلس اضافه کرد را ندارد.
جالب آنکه مدعیان اصلاحات در حالی داعیه شفافیت دارند که دولت مورد حمایتشان به «دولت محرمانهها» از محرمانههای هستهای گرفته تا قراردادهای غیرشفاف و دور از دسترس عموم مانند واردات بنزین، معاملات نفتی، قرارداد با پژو و ایرباس و حتی اجرایی نکردن مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا و... مشهورشد.
اصلاحطلبان که امروز به بهانه شفافیت، نوک پیکان حملات خود را به سوی مجلس یازدهم نشانه گرفتهاند و بر واقعیات موجود نعل وارونه میزنند، زمانی که رئیسجمهورسابق، مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا را اجرایی نکرد یا قانون مجلس مبنی بر لزوم گزارشدهی قوه مجریه به قوه مقننه را دور زد، صرفاً سکوت و حتی او را حمایت کردند.
امروز این واقعیت برای همه ایرانیان اهل تفکر و تدبر کاملا روشن شده است که قلب واقعیت و نعل وارونه زدن، بخش غیر قابل تفکیک از شاکله وجودی جریان اصلاح طلب است که دامه حیات سیاسی خود را در سایه همین اقدامات و خبرسازی های دروغین جستجو می کنند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ گفتنی هایی درباره یک سیلی!
☑️ بعد از حادثه زشت و دردناک رخ داده در مراسم معارفه استاندار جدید استان آذربایجان شرقی، خیلی ها با انگیزه های مختلف درباره این حادثه نوشتند. بنده سردارخرم را دورا دور می شناسم و در مواردی به برخی از عملکردهای ایشان نقدی هم دارم ولی هجمه ای که از طرف برخی مخالفان ایشان بعد از این حادثه سخیف در فصای مجازی منتشر شد و نسبتهای ناروایی که به به یک سردار سپاه و خانواده ایشان داده شد کاملا ناجوانمردانه بود.
البته موافقان ایشان نیز درمواردی نسبت به آقای خرم اغراق می کنند که این هم خیلی شایسته نیست وضرورتی هم نداشته و ندارد.
بعد از تحقیق از یکی از دوستان مطلع، اصل ماجرا را برایتان نقل می کنم:
ضارب فردی است به نام ایوب علیزاده. ایشان فردی به شدت منزوی، به لحاظ کاری بدقلق و با اخلاق بسیار خاص می باشد. علیزاده در مقطعی مسوول بسیج کارگری و در این اواخر نیز فرمانده یکی از حوزه های مقاومت در تبریز بوده است. همکاران و اطرافیان به شدت از او ناراضی هستند و درخواست جابجایی او را داشتند. روزی سردار خرم برای سرکشی از حوزه تحت مسوولیت ایشان، بدون اطلاع قبلی وارد محل کار ایوب می شود و متوجه می شود نه نگهبانی در محل ورودی حوزه حضور دارد و نه نشانی از فعالیت قابل مشاهده است. سردار وارد دفتر علیزاده می شود و او را در حال زالو درمانی می بیند. مشاجره جدی میان دو طرف در می گیرد و سردار با ناراحتی حوزه را ترک می کند. برخلاف نقل های موجود در فضای مجازی، در این بازدید خبری از سیلی و درگیری فیزیکی نبوده است.
بعد از این بازدید ایوب علیزاده برکنار می شود درحالیکه کینه سختی از سردار به دل گرفته است. روز معارفه این کینه بیرون می زند و در قامت یک کشیده به گوش سردار نواخته می شود.!
کل ماجرا همین است. البته اینکه ایوب را کسانی تحریک کرده باشند بعید نیست و یک گمانه جدی است که انتشار برخی مطالب کاملا کذب درفضای مجازی در باره سردار خرم نیز این گمانه زنی را تقویت می کند.
ذکر این نکته نیز لازم است که برخلاف برخی ذهنیت های منفی، سردار خرم فردی مخلص، انقلابی و باتدبیر است. اینکه چرا اینگونه برایش حادثه روی داد می تواند دو حالت داشته باشد؛
1. آزمون و ابتلائی برای ایمان سردار. 2. تنبیهی برای یک شهوت قدرت احتمالی و...
رفتار آقای خرم در مقابله با فرد ضارب در صحنه بسیار متین و حساب شده بود ولی اینکه در مصاحبه بعد از حادثه گفت ضارب را نمی شناسد و پای داعش و.. را به داستان باز کرد و موضوع واکسن زدن آقا به همسر ایشان را دلیل عصبانیت آقای علیزاده اعلام کرد، عجیب بود و لاعث تعجب بنده نیز شد.
به هرحال این رفتار ناپسند با هرانگیزه ای که صورت گرفته باشد، ضربه سختی به مردم بافرهنگ استان آذربایجانشرقی و شهر تبریز وارد کرد. شهری که مردمش به ادب و فرهنگ و اخلاق شهره هستند.
البته شاید دلایل پشت پرده دیگری هم باشد. والله اعلم
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✳️ ظلم آقازاده ها به آقازاده ها
✅ بهرمندی فرزندان از موقعیت پدران، عمری به بلندی تاریخ دارد که در هرحکومت و کشوری،شکلی خاص دارد. مثلا در ایران زمان قاجار، علاوه بر شاهزادگان، افراد دریافت کننده القاب از شاه نیز، مقرری ماهانه دریافت می کردند و در دوران پهلوی، امتیاز بگیران از دربار، به هزارفامیل معروف شدند. باپیشرفت جوامع و شکل حکومتها، امتیاز گیری بستگان نیر شکل شیکتری گرفت و در قالب مسئولیتهای تشریفاتی و تشکیل و اداره اسمی بنیادهای خاص ادامه پیدا کرد.
بعداز پیروزی انقلاب اسلامی، نظام امتیاز گیری های شاهانه به هم ریخت و فرزندان و بستگان مسئولان انقلا نیز در کنار مردم، مشغول خدمت به انقلاب و مردم شدند و تعدادی نیز، به جبهه رفتند و به شهادت رسیدند.
از اوایل دهه شصت، چرتکه اندازی فرزندان برخی مسئولان در گرفتن مسئولیتها شروع شد که در نتیجه، انجام خدمت جای خود را به سوء استفاده از موقعیت پدران و بستگان برای اشغال پست مسئولیتی و بهره مند شدن از مواهب آن داد و کار به جایی رسیدکه این جمله شوخی " اگر می خواهی در جمهوری اسلامی مسئولیت بگیری، یا باید آقازاده باشی و یا داماد آقا " نقل محافل شد.
از اواخر دهه شصت و با روی کار آمدن کارگزاران و دولت سازندگی، پدیده آقازادگی عمق بیشتری پیداکرد و کار به جایی رسید که یکی از کاندیداهای رقیب مرحوم هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری دور دوم، استفاده فرزندان و بستگان ایشان از امکانات و مناصب دولتی را با دوران پهلوی مقایسه کردو به رفتار فرزندان و اقوام ایشان انتقادکرد.
البته درهمان مقطع ، تعداد زیادی از فرزندان و بستگان مسئولان انقلابی، مشغول خدمت بی ادعا به مردم و انقلاب بودند و سوء استفاده کنندگان از موقعیت و جایگاه شغلی و جایگاه پدران در اقلیت قرارداشتند.
در دولت اصلاحات نیز، علی رغم شعارتغییر وضع موجود، اکثر اعضای کارگزاران و دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی در کنار طیف گسترده ای از اصلاح طلبان، مسئولیتهای کلید درعرصه های اقتصادی را به دست گرفته و همان سیاستهای اقتصادی دولت سارندگی، با شکل جدیدی ادامه و عمیق ترهم شد.
در دولت اعتدال نیز، مفهوم آقازادگی و استیلای برخی فرزندان و بستگان مسئولان بیش از پیش گسترش پیدا کرد و موضوعات جدیدی مانند حقوقهای نجومی، شغل فروشی بستگان مقامات دولتی و دخالت آنان در انتصاب مسئولان اقتصادی نیز، به آقازادگی اضافه شد.
نتیجه این رفتارها توسط تعداد اندکی از سوء استفاده کنندگان، افکار عمومی را به اندازه ای بر علیه پدیده آقازادگی منفی کرده و کار را به جایی رسانده است که انتصاب فرزندان و بستگان مسئولان و شخصیتهای انقلابی در هیچ منصب و مسئولیتی را برنمی تابند که قطعا در آینده نزدیک، تبعات منفی این نوع نگاه را برای کشور،انقلاب و مردم خواهیم دید.
درست است که عده ای اندک در سالهای گذشته و شاید هم در حال حاضر، از موقعیت پدران و بستگان خود سوء استفاده کرده و در مناصبی گمارده شده اند که لیاقت آن را نداشته و ندارند و دست درازی هایی هم به بیت المال داشته اند که صد البته باید مسئولان مربوطه و قوه محترم قضائیه نسبت به شناسائی و برحورد با متخلفان اقدام نمایند. ولی همه اینها دلیل نمی شود که به دلیل تخلف تعدادی اندک، خیل عظیمی از فرزندان لایق، متعهد و متخصص انقلابی، به جرم فرزند و یا وابسته به فلان مسئول بودن، از اشتغال به خدمت و پذیرش مسئولیتی که توانمندی انجام آن را دارند باز بمانند و از امکان خدمت به انقلاب و مردم، محروم شوند و درنتیجه، مردم و انقلاب نیز نتوانند از تخصص، تعهد و خدمت فرزندان انقلابی بهره مند شوند.
بنده فردی را می شناسم که به راحتی می تواند وزارت کلیدی آموزش و پرورش را اداره کند ولی چون فرزند فلان مسئول سابق است، یک مدرسه را ا اره می کند. فرد متعهد و متخصص دیگری را می شناسم که با تحصیلات دکتری it از معتبرترین داشگاه، در یکی از شرکتهای استارتاپی بازاریابی می کند.
فرزندان یکی از شخصیتهای خوشنام انقلابی که در حوزه صنعت خودرو صاحب اندیشه و برنامه هستند، در یک شرکت خصوصی مشغول کار برای گذران زندگی هستند و...
باید برای موضوع اشتغال و سپردن مسئولیت به فرزندان و بستگان مسئولان انقلاب، فکری اساسی و برنامه ریزی حساب شده انجام شود که در کنار جلوگیری از ویژه خواری، امکان بهره مندی کشور، انقلاب و مردم از توانمندی خدمت همه فرزندان لایق، پاکدست، متعهد و متخصص را بدون نگاه متعصبانه فراهم کند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ تخریب کنندگان دولت انقلابی
☑️ در شرایطی که روز به روز شاهد افزایش خدمات دولت سیزدهم درعرصه های محتلف هستیم، برخی عامدانه : برخی نیز از روی سادگی، مرتکب اعمال و رفتاری میشوند که باعث نا امیدی مردم و شدت یافتن عملیات روانی دشمنان، علیه دولت انقلابی میشوند.
گروهی عامدانه و آگاهانه ذره بین به دست گرفته و به دنبال یافتن یک نقطه سیاهی هستند تا بتوانند از کاه کوهی بسازند و از مورچه ای کلاغی بسازند و یک کلاغ ساختگی را به چهل کلاغ تبدیل کنند و با برچسب زنی های ناروا، اقدامات دولتی را که هنوز از آوار برداری ویرانه های تحویل شده توسط دولت غربگرایان خلاص نشده، در میان مردم تنفرآمیز جلوه دهند و با این بهانه، تمام اقدامات دولت مردمی را تخریب کنند.
این گروه که حتما فراموش نکردهاند رئیسجمهور موردحمایتشان از داخل خودرو نظرسنجی میکرد و در دو سال پایانی مسئولیتش، حتی از کاخ خود بیرون نیامد، اعلام می کنند که ارتباط ساده با مردم در استانها، شنیدن حرف معترضان، حضور در میان کارگران و معدنکاران و...در شأن ریاست جمهوری نیست و البته به آن اعتقاد هم دارند.
این گروه اما هرگز به این سئوالات پاسخ نمی دهند که اگر رفتار و منش رئیس جمهور موردحمایتشان درست و نظرات دولت وی کارشناسانه بود، چگونه قیمت دلار از ۳۵۰۰ تومان تا مرز ۳۵ هزارتومان بالا رفت، ۶۰ تن طلا بدون حسابوکتاب به حراج گذاشته شد، با اعتماد به گرگ های غربی میلیاردها دلار سرمایه کشور به تاراج رفت، صدها مرکز تولیدی تعطیل شد و مهندسین و متخصصین زیادی بیکار شدند و سفره مردم روز به روز کوچک و کوچک تر شد.
این گروه البته رسالت مشخصی دارند که همان تخریب و تضعیف دولت انقلابی خدمت گذار به هر بهانه ای حتی مطالب خلاف تولید شده در اطاقهای فکر دشمنان ملت ایران است.
گروهی دیگر از تضعیف کنندگان دولت انقلابی، دردرون و بدنه دولت هستند که بدون داشتن قصد تخریب و تضعیف با سادهانگاری، اقدامات خلاف روش و منش دولت انقلابی انجام میدهند و بهانه به دست بدخواهان داده و موجب رنجش دوستداران انقلاب و دولت مردمی می شوند.
اقدامات این گروه اندک، همه خدمات شایسته دولت و همه تلاشها و مجاهدتهای علمی و عملی شبانه روزی را با یک حرکت -که مذموم جبهه انقلاب است- تخریب میکند.
این گروه که عمدتا در کسوت مسئولیت قرار دارند، در انتخاب همکاران خود، همه جوانب امور را نمی سنجند و در مواردی بسیار جزئی و انگشت شمار، شایسته سالاری را نادیده گرفته و بعضا افرادی را سرکار می آورند که مناسب آن جایگاه نیستند.
این گروه باید بدانند که اقدام آنها در بهکارگیری یک فرد نامناسب با مسئولیت واگذارشده، عملی غیرانقلابی بوده و اثر تخریبی آن، نه تنها کمتر از فعالیتهای براندازان در جهت تخریب دولت نیست، بلکه بیشتر است.
البته منظوراز به کارگیری افراد نامناسب، صرفا بستگان و اقوام و فامیل دورو نزدیک نیست هرچند که در بیان خبرهای انتصابات فامیلی غلو شده است.
این نکته را نیز یادآوری کنم که از نظر من، ملاک اصلی در سپردن مسئولیت به افراد باید شایستگی و کارآمدی باشد نه نسبت فامیلی، و اگر فردی مناسب و شایسته پذیرش مسئولیتی باشد، صرفا به دلیل نسبت فامیلی با یک مسئول دولتی نباید از امکان خدمت محروم شود.
همه مسئولان دولتی در سطوح مختلف، باید این واقعیت را بدانندکه در جای جای کشور، جوانان شایسته و لایق فراوانی وجود دارند که میتوانند نظام را درعبور از پیچهای خطرناک کمک کنند که وظیفه مسئولان، شناسائی و سپردن مسئولیت به آنها می باشد.
گروه دیگر از تخریب کنندگان دولت، دوستداران کمحوصله و کمظرفیت انقلاب و دولت انقلابی هستند که بدون توجه به واقعیتهای موجود، توقع معجزه و حل یک شبه مشکلات را دارند و چون تعدادی از مشکلات به وجودآمده توسط دولت قبل را هنوز پابرجا می بینند، دولت را به باد انتقاد می گیرند و متهم می کنند که هیچ کار خاصی انجام نداده است. با این گروه باید حرف زده شود و توسط اهل فن و تحلیلگران منصف توجیه شوند تا به اقدامات دولت اعتماد و به آینده امیدوارشوند.
این گروه باید بدانند که روی کار آمدن جریان انقلابی و فراهم شدن زمینه خدمت برای نیروهای متخصص و متعهدی که دغدغه اصلی آنها خدمت به کشور و رفع مشکلات مردم است، فرصتی طلائی است که بعد از چند دهه به دست آمده و برای بهره مند شدن از ثمرات آن باید صبورباشند و همراهی کنند.
همه دوستداران ایران عزیز باید وجود این دولت را غنیمت بشمارند و مراقبت کنند که کسی از روبرو و پشت سر به آن خنجر نزند. اکثریت مردم با اقدامات مثبتی که توسط دولت مردمی آیت الله رئیسی آغاز شده است، به این دولت امید بستهاند؛ همه باید مراقبت کنند تا امید مردم به نا امیدی تبدیل نشده و دوباره به منافع آمریکائی که به کمتر از نابودی ایران راضی نیست گره زده نشود.!
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
*پشت پرده سناریوهای تجمع!*
دکتر سیدحمیدرضا طالقانی
این روزها کشور ما، به میدان بزرگی برای اجرای عملیات روانی، علیه نهاد حکمرانی ملی تبدیل شده است. از خوزستان، به اصفهان و از اصفهان به چهار محال و بختیاری و چه بسا در آینده نزدیک، از چهار محال، به یزد و از آنجا به کرمان و سپس سیستان و بلوچستان و غیره سرایت کند.
صورت ظاهر ماجرا نیز چیزی جز مطالبات بر حق و خواسته های مشروع اقوام، طوایف و اهالی استانهای مختلف؛ نظیر موضوع بحران آب و یا واکسیناسیون و امثال آن نیست.
از سوی دیگر زمزمه های برگزاری تجمعات صنفی؛ نظیر معلمان و قشر فرهنگی، کارگران صنایع و معادن، پرستاران، بازنشستگان و غیره نیز کم و بیش به گوش می رسد.
همزمانی آغاز و یا اوج گیری و فراگیر شدن اینگونه تجمعات و مطالبه گری ها، با شروع بکار دولت نوپای سیزدهم که خود را دولت مردم نامیده و در صد روزه آغازین تولدش، کوشیده است فاصله ناصواب دولت با ملت را که محصول سیاستهای مافیای غربگرای اشرافیت است، در هم بکوبد و از دشواریهای معیشتی و رفاهی مردم بکاهد، جای تأمل و ژرف نگری بسیار دارد.
رسانه های جریان غرب گرا؛ موسوم به اصلاحات که بی پروا از منافع غرب دفاع کرده و حمایت آشکار از سیاستهای دشمن غربی صهیونیستی علیه کشورمان را وجهه همت خود ساخته اند؛ همانها که با عملیات فریب افکار عمومی، اخیراً ٨ سال بر گرده ملت سوار شده و همسو با فشارهای دشمن کوشیدند که اقتدار و توان ملی را در بخشهای گوناگون در هم بشکنند و با اعمال بحران گسترده معیشتی، به نمایندگی از دشمن، از آحاد ملت ایران انتقام گرفتند، اکنون که حدود ١٠٠ روز از آغاز بکار دولت جدید می گذرد و همچنان بسیاری از معاونان وزرای دولت قبل بر سر کار هستند، در یک جنگ روانی و دروغ پردازی گسترده، هم دولت را تخریب می کنند و هم می کوشند که مردم را از موفقیت دولت انقلابی و مردمی ناامید سازند.
همه می دانند که مافیای مزدور اصلاحات، علاوه بر تخریب زیرساختها، بویژه در یکسال آخر دولت دوازدهم، اقدام به مین گذاری میادین اقتصادی و صنعتی و کشاورزی و سایر بخشها در کشور کرد.
دولت سیزدهم، دست کم یکسال وقت نیاز دارد تا مین ها را خنثی و جمع آوری کرده و فضای بی اعتمادی را به امید و اعتماد تبدیل کند.
غرب گرایان داخل کشور و رسانه ها و شبکه های اجتماعی دشمن، از همین فرصت استفاده کرده و در حال تکرار و زمزمه پر حجم یک پیام در گوش ملت ایران و جهانیان هستند که دیدید دولت رئیسی هم نتوانست کاری کند.
از طرف دیگر با پخش شایعات گوناگون، تلاش می کنند که ملت را به این باور برسانند که دولت، مجلس، قوه ی قضاییه و شهرداری ها، یکپارچه دست اصول گراها، انقلابیون و ارزشیهاست و اینها هماهنگ با هم، هزار فامیلی دزد و ناکارآمد و بی سوادند و این وضعیت، دستپخت نهاد مرکزی حاکمیت است که همواره از قدرت یافتن انقلابی ها حمایت می کرد.
بعد نتیجه می گیرند که این نظام، اصلاح شدنی نیست و تنها راه نجات ملت ایران، جنبشی فراگیر بدست تمامی اقشار جامعه است.
راهبرد نظام سلطه و غرب گرایان داخلی که دقیقا برنامه های دشمن را در داخل پیگیری می کنند، این است که ملت ایران را به یک جنبش اجتماعی فراگیر وادار کنند.
اعمال عظیم ترین، دشوارترین و پیچیده ترین تحریم های تاریخ جهان و فشار حداکثری آمریکا و دنیای غرب و جنگ رسانه ای وحشتناک آنها، در راستای این راهبرد، برنامه ریزی شده است.
دشمنان ایران، از تجربه چهل ساله سیاستهای خود علیه ملت ایران، به این نتیجه قطعی رسیده اند که نظام جمهوری اسلامی را نمی توان، تنها با فشار از بیرون و یا با اقدام نظامی سرنگون کرد؛ بلکه تنها راه نابودی نظام، جنبش های بزرگ اجتماعی است که توسط حاشیه نشینان، کارگران، معلمان، کشاورزان، دامداران، فقرا و طبقه متوسط که بدلیل تحریمها و همچنین سیاستهای مخرب غربگرایان داخلی، بیشترین فشار را تحمل می کنند، آغاز می شود و حمایت و همگرایی سایر اقشار را در پی خواهد داشت.
پشت پرده سناریوی بحران آب که مرحله به مرحله، از یک استان، به استان دیگر، دست بدست می شود، چیزی جز پیگیری این راهبرد دشمنانه نیست؛ راهبردی که از یک سو اقتدار مدیریت کلان کشور و نظام حکمرانی را به چالش می کشد و از سوی دیگر، طوایف، اقوام و مردم استانهای مختلف را به صف بندی علیه یکدیگر سوق می دهد و از این رهگذر، با تضعیف انسجام ملی، فروپاشی ایران عزیز را نشانه گیری کرده است.
بی تردید درک این حقیقت برای آحاد ملت فهیم ایران، کار دشواری نیست که بحرانهایی نظیر بحران آب، بی عدالتی و مصائب معیشتی و غیره، یک ماهه و سه ماهه و یکساله پدید نیامده است که به فوریت قابل رفع باشد. این بحرانها، محصول دهها سال مدیریت نابخردانه؛ بلکه دشمنانه فرقه اشرافیت موسوم به اصلاحات است که در همراهی با دشمنان خارجی، با همه توان، تضعیف و تخریب توان ملی را وجهه همت خود ساختند.
برخورداری از کمترین سطح
از عِرق ملی، ایجاب می کند که با درک این ترفند پیچیده دشمن که هدف غایی آن، فروپاشی ایران عزیز است، از ادامه و گسترش این پدیده جلوگیری کنیم.
بصیرت افزایی ملی و هوشیاری اقوام و اقشار گوناگون، اعمال کارآمدترین شیوه های حکمرانی و مدیریت کلان توسط دولت و مجلس، همگرایی و انسجام و هماهنگی سه قوه، تدبیر هوشمندانه و عالمانه رسانه ملی و سایر رسانه های انقلابی، در خنثی کردن ترفندهای نرم دشمن و فرماندهی مؤثر آفندی علیه دشمن و بر ملا کردن نقشه های خبیثانه جبهه استکبار و عوامل داخلی آن، از جمله ضروریات حیاتی است که می تواند طراحی دقیق دشمن را در این شرایط سرنوشت ساز عقیم سازد.
آحاد مردم بصیر؛ بویژه جوانان و همه فعالان فرهنگی کشور، باید برای شرکت در دفاع نرم و رسانه ای، عازم شوند و با تمام توان، لشکر تحریف و دروغ و عوامفریبی دشمن را درهم بشکنند.
جاماندگان از دفاع مقدس، عملیات کربلای چهار و پنج امروز را از دست ندهند. دشمن با همه توان خود، جنگ نرم علیه تمامیت ایران و انقلاب اسلامی را تدارک دیده و عملیاتی بسیار پیچیده و چند وجهی را طراحی کرده است.
او در این اندیشه است که با در اختیار گرفتن قلب و فکر و اراده ملت، مردم را علیه خودشان، به انقلابی علیه انقلاب خودشان، وادار کند☘️🌹🙏.
از عِرق ملی، ایجاب می کند که با درک این ترفند پیچیده دشمن که هدف غایی آن، فروپاشی ایران عزیز است، از ادامه و گسترش این پدیده جلوگیری کنیم.
بصیرت افزایی ملی و هوشیاری اقوام و اقشار گوناگون، اعمال کارآمدترین شیوه های حکمرانی و مدیریت کلان توسط دولت و مجلس، همگرایی و انسجام و هماهنگی سه قوه، تدبیر هوشمندانه و عالمانه رسانه ملی و سایر رسانه های انقلابی، در خنثی کردن ترفندهای نرم دشمن و فرماندهی مؤثر آفندی علیه دشمن و بر ملا کردن نقشه های خبیثانه جبهه استکبار و عوامل داخلی آن، از جمله ضروریات حیاتی است که می تواند طراحی دقیق دشمن را در این شرایط سرنوشت ساز عقیم سازد.
آحاد مردم بصیر؛ بویژه جوانان و همه فعالان فرهنگی کشور، باید برای شرکت در دفاع نرم و رسانه ای، عازم شوند و با تمام توان، لشکر تحریف و دروغ و عوامفریبی دشمن را درهم بشکنند.
جاماندگان از دفاع مقدس، عملیات کربلای چهار و پنج امروز را از دست ندهند. دشمن با همه توان خود، جنگ نرم علیه تمامیت ایران و انقلاب اسلامی را تدارک دیده و عملیاتی بسیار پیچیده و چند وجهی را طراحی کرده است.
او در این اندیشه است که با در اختیار گرفتن قلب و فکر و اراده ملت، مردم را علیه خودشان، به انقلابی علیه انقلاب خودشان، وادار کند☘️🌹🙏.
☑️ پشت پرده سناریوهای تجمع
دکتر سیدحمیدرضا طالقانی
✅ این روزها کشور، به میدانی برای اجرای عملیات روانی علیه نهاد حکمرانی ملی تبدیل شده است.
ازخوزستان به اصفهان و از اصفهان به چهار محال و بختیاری و چه بسا در آینده از چهار محال به یزد و از آنجا به کرمان و سیستان و بلوچستان گسترش یابد.
صورت ظاهر ماجرا نیز چیزی جز مطالبات مشروع مردم نظیر بحران آب و امثال آن نیست. از سوی دیگر زمزمه های برگزاری تجمعات صنفی دیگر به گوش می رسد.
همزمانی آغاز اینگونه تجمعات با شروع بکار دولت سیزدهم که خود را دولت مردم نامیده و کوشیده است فاصله ناصواب دولت با ملت را که محصول سیاستهای غربگرای اشرافیت است، در هم بکوبد و از دشواریهای معیشتی مردم بکاهد، جای تأمل دارد.
رسانه های جریان غرب گرای اصلاحات که بی پروا از منافع غرب دفاع کرده و حمایت آشکار از سیاستهای دشمن غربی صهیونیستی علیه کشورمان را وجهه همت خود ساخته اند، اکنون که حدود ١٠٠روز از عمر دولت می گذرد، در یک جنگ روانی و دروغ پردازی گسترده، هم دولت را تخریب می کنند و هم می کوشند که مردم را از موفقیت دولت انقلابی و مردمی نا امید سازند.
مافیای مزدور اصلاحات، علاوه بر تخریب زیرساختها، بویژه در یکسال آخر دولت دوازدهم، اقدام به مین گذاری میادین اقتصادی و صنعتی و کشاورزی و سایر بخشها در کشور کرد.
دولت سیزدهم، دست کم یکسال وقت نیاز دارد تا مین ها را خنثی و جمع آوری کرده و فضای بی اعتمادی را به امید و اعتماد تبدیل کند.
غرب گرایان داخلی و رسانه ها و شبکه های اجتماعی دشمن، از همین فرصت استفاده کرده و در حال تکرار یک پیام در گوش ملت ایران و جهانیان هستند که دیدیددولت رئیسی هم نتوانست کاری کند.
از طرف دیگر با پخش شایعات گوناگون، تلاش می کنند که ملت را به این باور برسانند که دولت، مجلس، قوه قضاییه و شهرداری ها، یکپارچه دست اصول گراها وانقلابیون است و این وضعیت، دستپخت نهاد مرکزی حاکمیت است که همواره از قدرت یافتن انقلابی ها حمایت می کرد.
بعد نتیجه می گیرند که این نظام، اصلاح شدنی نیست و تنها راه نجات، جنبشی فراگیر بدست تمامی اقشار جامعه است.
راهبرد نظام سلطه و غرب گرایان این است که ملت ایران را به یک جنبش اجتماعی فراگیر وادار کنند.
اعمال عظیم ترین و پیچیده ترین تحریم ها و فشار حداکثری آمریکا و غرب، در راستای این راهبرد، برنامه ریزی شده است.
دشمنان ایران، از تجربه چهل ساله سیاستهای خود علیه ملت ایران، به این نتیجه رسیده اند که جمهوری اسلامی را نمی توان، تنها با فشار از بیرون و یا با اقدام نظامی سرنگون کرد؛ بلکه تنها راه نابودی نظام، جنبش های اجتماعی است که توسط حاشیه نشینان، کارگران، معلمان، کشاورزان، دامداران و فقرا که بدلیل تحریمها و همچنین سیاستهای مخرب غربگرایان داخلی، بیشترین فشار را تحمل می کنند، آغاز می شود.
پشت پرده سناریوی بحران آب که مرحله به مرحله، از یک استان به استان دیگر، دست بدست می شود، چیزی جز پیگیری این راهبرد دشمنانه نیست؛ راهبردی که از یک سو اقتدار مدیریت کلان کشور و نظام حکمرانی را به چالش می کشد و از سوی دیگر، طوایف، اقوام و مردم استانهای مختلف را به صف بندی علیه یکدیگر سوق می دهد و از این رهگذر، با تضعیف انسجام ملی، فروپاشی ایران عزیز را نشانه گیری کرده است.
بی تردید درک این حقیقت کار دشواری نیست که بحرانهایی نظیر بحران آب، بی عدالتی و مصائب معیشتی و غیره، یک ماهه و سه ماهه و یکساله پدید نیامده است که به فوریت قابل رفع باشد. این بحرانها، محصول دهها سال مدیریت نابخردانه فرقه اشرافیت موسوم به اصلاحات است که در همراهی با دشمنان خارجی، با همه توان، تضعیف و تخریب توان ملی را وجهه همت خود ساختند.
برخورداری از کمترین سطح از عِرق ملی، ایجاب می کند که با درک این ترفند پیچیده دشمن، از ادامه و گسترش این پدیده جلوگیری کنیم.
بصیرت افزایی ملی و هوشیاری اقوام و اقشار گوناگون، اعمال کارآمدترین شیوه های حکمرانی و مدیریت کلان توسط دولت و مجلس، همگرایی و انسجام هماهنگی سه قوه، تدبیر هوشمندانه و عالمانه رسانه ملی و سایر رسانه های انقلابی، در خنثی کردن ترفندها و بر ملاکردن نقشه های خبیثانه جبهه استکبار و عوامل داخلی آن، از جمله ضروریات حیاتی است که می تواند طراحی دقیق دشمن را در این شرایط سرنوشت ساز عقیم سازد. آحاد مردم باید برای شرکت در دفاع نرم و رسانه ای، عازم شوند و با تمام توان، لشکر تحریف و دروغ و عوامفریبی دشمن را درهم بشکنند. دشمن با همه توان خود، جنگ نرم علیه تمامیت ایران و انقلاب اسلامی را تدارک دیده و عملیاتی پیچیده را طراحی کرده است.
او در این اندیشه است که با در اختیار گرفتن فکر و اراده ملت، مردم را علیه خودشان، به انقلابی علیه انقلاب خودشان، وادار کند.
@talangorsiyasi
☑️ هدف لغو همه تحریمها است نه توافق موقت
✅ «توافق موقت»، ایده آمریکاییها برای فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران است و بیآنکه تحریمهای اساسی مانند کاتسا، آیسا، سیسادا و تحریمهای چرخه دلار (U turn) را لغو کند، به ادامه تحریمها علیه ایران، شرطیسازی اقتصاد کشور و تعطیلی فعالیتهای هستهای میانجامد.
هفتمین دور مذاکرات وین بین ایران و ۱+۴ در حالی آغاز شده که برخی به نقل از رسانههای خارجی و منابع آمریکایی بازهم از احتمال «توافق موقت» سخن میگویند و پادوهای داخلی غرب هم به آن دامن میزنند.
این در حالی است که مقامات کشورمان در مواجهه با تله و ترفندهای نخ نمای آمریکاییها اعلام کردهاند که هدف ایران از این دور از مذاکرات «لغو همه تحریمها»، «راستیآزمایی مؤثر» و «ارائه تضمین» است.
👇ماجرای توافق موقت چیست؟
هفته آخر آبان ماه بود که پایگاه خبری «آکسیوس» در آستانه هفتمین دور مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ از پیشنهاد آمریکا مبنی بر «توافق موقت» خبر داد و نوشت: آمریکا به دنبال یک توافق موقت با ایران است تا زمان لازم برای گفتوگو بر سر یک توافق بهتر را به دست آورد.
بعد از گزارشهای رسانههای آمریکایی، برخی چهرههای سیاسی آمریکا هم به این موضوع پرداختند.
طرح «توافق موقت» که برخی تحلیلگران آن را اقدام «گامبهگام» برای بازگشت و احیای برجام میدانند، ایدهای بود که در جریان ۶دور مذاکره در وین نیز مطرح بود؛ ایدهای که جمهوری اسلامی آن را فرسایشی کردن مذاکرات خواند و اعلام کرد که ایران بهدنبال احیای کامل و سریع برجام است نه مذاکره برای مذاکره.
آمریکا در توافق موقت، به دنبال تحمیل اجرای دوباره داوطلبانه پروتکل الحاقی، توقف تولید و غنیسازی۲۰ و ۶۰ درصدی، عدم استفاده از نسل جدید سانتریفیوژها، عدم توسعه نیروگاههای هستهای به ایران و... می باشد و ایران هم در ازای این تعهدات، صرفاً امتیازاتی مانند آزادسازی بخشهایی از داراییهای مسدود شده و یا صدور معافیتهای تحریمیبرای مبادلات کالاهای بشردوستانه را دریافت میکند، بیآنکه تحریمهای اساسی لغو شود.
آمریکاییها اکنون به این نتیجه رسیدهاند که فشار حداکثری علیه ایران جواب نداده و اعمال تحریمهای جدید فراتر از ۱۵۰۰ تحریم ترامپ نمیتواند برای فشار بر ایران موفقیتی برای آمریکا و همپیمانانش باشد، لذا با اعلام طرح «توافق موقت» اهداف زیر را دنبال میکنند.
۱- فرسایشی کردن مذاکرات و امتیازگیری بیشتر از ایران آنهم بدون لغو تحریمهای اساسی.
۲- بازگشت بدون هزینه آمریکا به برجام
۳- لغو دورهای تحریمها (مثلاً دوره سهماهه و سپس تمدید یا عدم تمدید)
۴- شرطیسازی اقتصاد ایران
۵- عوض کردن جای طلبکار و بدهکار و مطرح کردن مسائل موشکی و منطقهای.
⛔️ ایران توافق موقت را نمی پذیرد.
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد: «تا زمانی که درباره همهچیز توافق نشده باشد درباره هیچچیز توافق نشده است.»
خطیبزاده همچنین گفت: «آمریکا فقط با لغو همه تحریمها بلیت بازگشت به اتاق برجام را دریافت میکند».
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان دیروز هم با اشاره به آغاز مذاکرات هستهای در وین برای رفع تحریمها تأکید کرد: آنچه در وین اتفاق میافتد، تمرکز بر رفع تحریمهاست. چیزی نه کمتر از این را میپذیریم و نه بیشتر ازآنچه در برجام در حوزه هستهای آمده است، تعهدی میدهیم.
همچنین یک منبع ایرانی در گفتوگو با شبکه الجزیره ضمن تأکید بر اینکه ایران توافق موقت در وین را نخواهد پذیرفت، گفت: «ایران در صورت شکست مذاکرات، گزینههای دیگری در دست دارد و این موضوع را طرفهای دیگر نیز میدانند.»
او افزود: «هیچ چانهزنی و بحثی درخصوص پروندههای سیاسی و امنیتی در وین صورت نمیگیرد و اولویت فقط رفع تحریمهاست.»
علی باقری، رئیس هیئت مذاکرهکننده ایران در وین نیز در مطلبی در فایننشال نوشت: «هدف اول مذاکرات باید حذف کامل و قابلراستیآزمایی تحریمهای ایران باشد» و «هدف دوم مذاکرات، تسهیل حقوق ملت ایران برای بهرهمندی از دانش هستهای است.»
او همچنین تأکید کرد: «اشتباهات گذشته نباید تکرار شود» و «غرب باید برای هرگونه نقض تعهدات برجامی تاوان دهد.»
بااینحال برخی مدعیان اصلاحات که طی ۸ سال گذشته، ساز سازش و تسلیم در برابر غرب را کوک کرده و با تحمیل برجام بدون پشتوانه خسارتهای بسیاری را به کشور وارد آوردهاند این روزها فعال شده و ماشین تبلیغاتی خود را دوباره به راه انداختهاند. اما غرب و پادوهای داخلی آنها باید بدانند که دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران در موضع برتر قرار دارد و
۱_ لغو همه تحریمها و دائمیبودن لغو تحریمها
۲_ ضرورت تضمین دادن آمریکاییها
۳_ و راستی آزمایی مؤثر،
جزو خطوط قرمز ایران در این دور از مذاکرات است.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله
✅ انقلابی ها رزومه ندارند!؟
یکصد روز از شروع به کار دولت مردمی آیت الله رئیسی گذشت که می توان گفت در این مدت کوتاه و علی رغم همه مشکلات به ارث رسیده از حاکمیت هشت ساله اخیر و چنددهه گذشته اصلاح طلبان و غربگرایان، اقدامات ارزشمندی انجام داده است که برخی به بار نشسته و آثار آنها قابل مشاهده است و برخی دیگر نیز درآینده نتیجه خواهدداد انشاءالله.
فراموش نمی کنیم که دولت سیزدهم، سرزمینی را تحویل گرفت که غربگرایان بیگانه پرست، آن را شخم زده ولی به جای کاشت بذر، مین گذاری کرده بودند که همین واقعیت، ضرورت اقدام محتاطانه را به عنوان یک اصل مدیریتی، فراروی دولت قرار داده است.
چندنکته بالا را به این جهت یادآورشدم که مخاطبان عزیز بدانند، هم از تلاشهای دولت برای سر و سامان دادن به وضع آشفته کشور مطلع هستیم، هم قدردان زحمات دولت هستیم، هم از مشکلات فراوان دولت اطلاع داریم و هم، به اقدامات دولت و بهبود اوضاع کشور و رفع مشکلات مردم در سایه خدمات و تلاشهای دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی امیدفراوان داریم.
مطلب دیگری هم که لازم است به آن اشاره کنم این است که اعتقاد دارم کشور را باید بانگاه تخصصی و مدیریت کارآمد متعهدانه اداره کرد، نه صرفا نگاه سیاسی، حزبی و گروهی.
و البته درکنار اعتقاد راسخ به اصل گفته شده، این واقعیت را هم نباید فراموش بکنیم که یکی از دلایل موفقیت اصلاح طلبان و اعتدالیون در اعمال سیاستهای خود و جذب و حفظ نیروهای میدانی، بکارگیری مدیران همسو در تمام لایه ها و سطوح مدیریتی کشور بود، به گونه ای که حتی یک راننده و خدمتکار یک بخش کوچک اداری را هم اگر همسو نبود بکار نمی گرفتند.
واقعیت غیر قابل انکاری که دولت مردمی آیت الله رئیسی نباید از آن و تبعات منفی آن غفلت نماید این است که در دهه های گذشته و به دلیل حاکمیت غربگرایان، فرصت خدمت و نقش آفرینی در عرصه های مدیریتی و تولید رزومه به نیروهای تنقلابی داده نشده است.
به نظر می رسد دولت سیزدهم برای ایحاد تحول در روندهای مدیریتی کشور، با دو مانع اصلی مواجه می باشد؛
۱_ بکارگیری مدیران اعتدالی اصلاحاتی برای اعمال سیاستهای دولت انقلابی و عدم استفاده از توانمندی های مدیریتی نیروهای انقلابی به بهانه نداشتن رزومه کاری که اگر جدی گرفته نشود باید نگران آینده و به نتیجه نرسیدن برنامه ها و تحقق تحولات مورد نظر بود.
۲_ ادامه سیاستها و رویکردهای دولت قبل در اداره کشور به ویژه در حوزه اقتصادی که برخی اخبار غیر رسمی، از حضور تعدادی از تئوریسینهای اقتصادی دولت قبل در برخی از شوراها و کارگروههای تصمیم ساز افتصادی خبر می دهد و نیروهای اتقلابی دلسوز به همان بهانه (نداشتن رزومه) از حضور در اینگونه تیم های کارشناسی و تصمیم ساز محروم می شوند که در صورت صحت و البته ادامه یافتن، بر تصمیم گیری های اقتصادی ناهماهنگ با سیاستهای دولت انقلابی دامن زده و بر حجم نگرانی ها خواهد افرود.
دولت سیزدهم باید این واقعیت را بداند که اگر عرصه برای نقش آفرینی نیروهای انقلابی باز نشود و راهبردها و سیاستها و البته مدیران مجری سیاستها تغییر نکنند، تحولی هم صورت نخواهد گرفت.!
باز هم تاکید می کنم که باید سرمایه های مدیریتی کشور بدون نگاه سیاسی حفظ شوند و از توان تخصصی و مدیریتی همه نیروها استفاده شود ولی نباید روشی بکار گرفته شود که نیروهای انقلابی توانمند، در دولت انقلابی هم مهجور بمانند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله