فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 دستور ختم سوره واقعه
#دستورالعمل
#افزایش_رزق_و_روزی
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حواست رو جمع کن...!
در روایت است که:
شیطان نمیگذارد که آدم های مذهبی و آدم های خوب، گناهان درشت انجام دهند؛ چون آدم خوبی هست و سریع توبه می کند.
شیطان نمیگذارد زیاد حساس شوید و فقط پیج شل می کند و در لحظه ای حساس به یک باره همه فشار خود را به انسان تحمیل می کند.
در روایت است که نهایت تلاش شیطان برای گمراه کردن انسان، زمان مرگ است.
🎙استاد پناهیان
🌼🍂 پیرمردی بود که پس از پایان هر روزش از درد و ازسختیهایش مینالید
دوستی از او پرسید: این همه درد چیست که از آن رنجوری؟؟
🌼🍂پیرمرد گفت: دو باز شکاری دارم، که
باید آنها را رام کنم، دو تا خرگوش هم دارم که باید مواظب باشم، بیرون نروند،
دوتا عقاب هم دارم که بایدآنهارا
هدایت و تربیت کنم، ماری هم دارم که آنرا حبس کرده ام
🌼🍂 شیری نیز دارم که همیشه، باید آنرا در قفسی آهنین، زندانی کنم، بیماری نیز دارم که باید از او مراقبت
کنم و در خدمتش باشم...
🌼🍂مردگفت: چه مےگویی، آیا با من شوخی میکنی؟ مگر مےشود انسانی اینهمه حیوان را با هم در یکجا، جمع کند و مراقبت کند!!؟ پیرمرد گفت: شوخی نمےکنم، اما حقیقت تلخ و دردناکیست...
🍂🌼 آن دو باز چشمان منند،
که باید با تلاش وکوشش ازآنها مراقبت کنم...
آن دو خرگوش پاهای منند،
که باید مراقب باشم بسوی گناه
کشیده نشوند...
🌼🍂 آن دوعقاب نیز، دستان منند،
که بایدآنها را به کارکردن، آموزش دهم تا خرج خودم و خرج دیگر برادران نیازمندم را مهیا کنم...
آن مار، زبان من است
که مدام باید آنرا دربند کنم تا مبادا
کلام ناشایستی ازاو، سر بزند...
🌼🍂شیر، قلب من است که با وی همیشه درنبردم که مبادا کارهای شروری از وی سرزند...
و آن بیمار، جسم وجان من است،که محتاج هوشیاری مراقبت و
آگاهی من دارد...
🌼🍂این کار روزانه من است که اینچنین مرا رنجور کرده و امانم را بریده...
May 11
هدایت شده از تلنگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 دستور ختم سوره واقعه
#دستورالعمل
#افزایش_رزق_و_روزی
💠
✅ ختم سوره مبارکه واقعه :
(برای رفع مشکلات مالی، فوق العاده مؤثر است)
🔰 چون اول ماه دوشنبه باشد شروع کند به خواندن سورۀ مبارکه واقعه با طهارت و رو به قبله، روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا روز چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
در پنجشنبههای میان این چهارده روز این دعا را بخواند:
يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، [يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ] يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
📚بهجتالدعا، ص٣۶٢-٣۶۴.
💠
💠 سفارش آیت الله العظمی قاضی طباطبایی به شاگردان خود در ماههای رجب، شعبان و رمضان
🔹اول: بر شما باد به اینکه نمازهای فریضۀ خود را با نوافل آن که مجموعاً پنجاه و یک رکعت5 است، در بهترین اوقاتشان انجام دهید؛ و اگر نتوانستید چهل و چهار رکعت6 آنرا بجا بیاورید. چنانچه باز هم شواغل دنیا شما را بازداشت، حتماً نافلۀ ظهر را که به او «صلوة أوّابین» می گویند، انجام بدهید. و نماز ظهر را هم در وقت فضیلت انجام دهید که در قرآن بدان تأکید شده و مراد از صلوة وُسطی» همان نماز ظهر است.
🔹دوم: امّا در مورد نافلۀ شب بخصوص باید بدانید که: انجام دادن آن در نظر مؤمنین و سالکان حضرت معبود از واجبات است و هیچ چاره ای جز أتیان آن نیست! و تعجّب است از کسانی که قصد رسیدن به مرتبهای از مراتب کمال را داشته ولی به قیام شب و انجام نوافل آن بیتوجّه هستند! و ما هیچگاه ندیده و نشنیدهایم که احدی به یک مرحله و مرتبه ای از کمال راه یافته باشد مگر بواسطۀ برپاداری نماز شب.
🔹سوم: بر شما باد به قرائت قرآن کریم در نافلههای شب که انسان را حرکت داده، سیر او را سریع مینماید و برای او بسیار مفید است. تغنّی به قرآن، انسان را بخدا نزدیک میکند! بخلاف غنای محرم که آدمی را به لهو میکشاند. پس تا می توانید در شبها قرائت قرآن کنید، چرا که قرائت قرآن شراب مؤمنین است.
🔹چهارم: بر شما باد اینکه: به انجام دادن اوراد و أذکاری که هر یک از شما بعنوان دستور در دست دارید، ملتزم و متعهد باشید! و بر شما باد به مداومت سجدۀ یونسیّه و گفتن ذکر یونسیّه: «لا إلهَ إلا أنتَ سُبحانکَ إنی کُنْتُ مِن الظالمین7» در سجده از پانصد تا هزار مرتبه.
🔹پنجم: بر شما باد به زیارت مشهد اعظم، که مراد همان حرم مطهر امیرالمؤمنین و قبر نورانی آن بزرگوار است، و نیز سایر مشاهد مشرفۀ اهل البیت (ع) و مساجد معظمه مانند: مسجد الحرام، مسجد النبی، مسجد کوفه، مسجد سهله و بطور کلی هر مسجدی از مساجد! زیرا مؤمن در مسجد، همانند ماهی است در آب دریا!
🔹ششم: و هیچگاه پس از نمازهای واجب خود، تسبیحات حضرت صدیقه صلَوات الله علیها را ترک ننمائید، زیرا این تسبیحات، یکی از انواع «ذکر کبیر» شمرده شده است.
🔹هفتم: یکی از وظائف مهم و لازم برای سالک إلی الله، دعا برای فرج حضرت حجّت صلوات الله علیه در قنوت «وَتْر» است. بلکه باید در هر روز و در همۀ اوقات و همۀ دعاها، برای فرج آن بزرگوار دعا نمود.
🔹هشتم: یکی دیگر از وظائف لازم و مهم، قرائت زیارت جامعه، معروف به «جامعۀ کبیره» در روز جمعه است.
🔹نهم: لازم است که قرائت قرآن حتماً کمتر از یک جزء نباشد.
🔹دهم: تا می توانید بسیار به دیدار و زیارت برادران نیکوکار خود بشتابید، چرا که براستی آنها برادرانی هستند واقعی که در تمام مسیر، همراه انسانند و با رفاقت خویش، آدمی را از کریوه های نفس و تنگناها و عقبات آن عبور می دهند.
🔹یازدهم: به زیارت اهل قبور ملتزم باشید ولی نه بصورت مداوم و همه روزه (مثلاً در هفته، یک روز انجام بگیرد) و نباید زیارت قبور در شب واقع گردد.
#افق_حوزه
📚هفته نامه افق حوزه
💠
🔴⚡️مقوای فرزند رئیس جمهور!
🔺مدرسهای که آقای میثم خامنهای،فرزند رهبر انقلاب درس میخواندند،معلم از دانشآموزان میخواهد که مقوایی برای درس ریاضی تهیه کنند و این رسمی که در تصویر میبینید را روی آن ترسیم کنند و به مدرسه بیاورند.
🔺 ایّام جنگ بود و کمبود اقلام؛ مقوا هم به راحتی پیدا نمیشد لذا آقای خامنهای، رییس جمهور وقت یک پاکت مقوایی که آنزمان به جای کیسه نایلونی برای خرید میوه و اقلام استفاده میشد را باز میکنندو برای انجام رسم به فرزندشان میدهند و این جمله را خطاب به معلم روی آن مقوا مینویسند:
🔺آموزگار محترم!مقوا نداشتیم،من به میثم و دیگر بچهها گفتهام از این کاغذها که باید دور ریخته میشد استفاده کنند. لطفا مؤاخذه نکنید بلکه تشویق هم بفرمائید. #سیدعلی_خامنهای
🔺به روایت آقای سادات اعلایی؛ معلم دبستان علوی تهران
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدونِ بودنت اما چه بدبخت است خوشبختی...
#حامد_ابراهیمپور
💠
سیلِ دریا دیده هرگز برنمیگردد به جوی
نیست ممکن هرکه مجنون شد دگر عاقل شود
#صائب_تبریزی
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصفت چه نويسم كه ملامت نكند عشق
حُسن تو خيالى است كه تصوير ندارد
#محمدحسن_بارقشفیعی
💠
به یاد آور،فرصت را دریاب،آماده شو!
سه جمله ی طلایی از سه مقام نورانی در سه دستور کوتاه خلاصه می شود تا همیشه پیشِ روی مان باشد و راهنمای راه مان و "هادیِ" زندگی مان.
"دستور اول:به یاد آور"
اولین جمله ی هدایت گر از شهید این روز امام هادی سلام الله علیه است.
حضرت می فرمایند "اُذکُر مصرعک بین یدی اهلِک،و لاطبیب یمنعک و لاحبیب ینفعک"(بحارالانوار؛ج۷۸/ص۳۷۰)
یادآور هنگامی که پیش روی خانواده ات در بستر مرگ افتاده ای،آن گاه که نه طبیب و پزشکی می تواند تو را از مرگ نجات دهد و نه دوست و رفیقی به تو نفع می رساند!
آری،حضرت هادی زنهار می دهند قبل از آن که از کار بیفتی و دیگر توانِ تدارک و جبران و تهیه زاد و توشه ی آخرت نداشته باشی،به خود آی و دست همت بر زانو گذار و عبادت خالق و خدمت مخلوق کن و در مزرعه ی دنیا برای آخرت خود کارگری کن که "تا رسد دستت به خود شو کارگر/ چون فُتی از کار خواهی زد به سر"؛
باید در هر نَفَسی به نَفْس خود یادآوری کنیم قبل از آن که "فلولا اذا بلغت الحلقوم" شود و جان به گلوگاه رسد و دست مان از زمین و زمان و مال و منال و جاه و مقام کوتاه شود،به خود آییم و دست بجنبانیم و برای قبر و قیمت مان ذخیره ای بیندوزیم.
"دستور دوم:فرصت را دریاب"
دومین جمله ی طلایی از اولین خورشید نورانی مقام امامت امیرمومنان علی علیه السلام است.
حضرتش چنین می فرماید:"بقیة عمر المرء لاقیمة لها،یُدرِک بها ما قد فات،و یُحیی ما مات"(بحارالانوار؛ج۶/ص۱۳۸)
باقی مانده ی عمر آدمی،قابل قیمت گذاری نیست زیرا با مابقی حیاتش می تواند آن چه را از دست داده تدارک کند و آن چه مرده است را زنده کند.
سخنگوی این کلام،امامی است که ارزشِ تمام گوهرها و جواهرهای مادی و معنوی برای او معلوم است و روشن،چنین کسی می گوید که باقی مانده ی عمر آدمی،آن قدر ارزش دارد که نمی توان بر آن قیمت گذاشت!
اینک این فرصت را دریابیم،گذشته را جبران کنیم و مرده را زنده کنیم،که حیات و زندگی،به نفس کشیدن و تپش قلب نیست،بلکه به استفاده ی درست از لحظه لحظه ی زندگی است و اینکه قدم به قدم،در مسیر بندگی و عبادت باشیم.
تعبیر امیرمومنان علیه السلام خیلی جالب و حیرت انگیز است! کسی که یک عمر در خواب غفلت بوده و روحش مرده و مرگ معنوی،جان و روانش را در ربوده،با توجه به خداوند و توبه و جبران گذشته و حرکت صحیح در آینده،می تواند روحِ مرده اش را زنده کند،گویا به اذن الهی،توبه کردن،دم مسیحایی است که بر روحش می وزد و جانش را دوباره متولد می کند.
"دستور سوم:آماده شو"
براء بن عازب می گوید پیامبر اکرم صلوات الله علیه و اله در تشییع جنازه ای حاضر شدند،بر سر قبر نشستند و آن قدر گریستند که از اشک چشمان شان،زمین خیس شد.آن گاه سر بلند کردند و فرمودند:"اخوانی لمثل هذا فاعدوا"(مستدرک وسائل؛ج۲/ص۴۶۵)
برادرانم،برای مثل چنین جایگاهی و چنین زمانی،آماده شوید!
این اشک پیامبر،اشکدلسوزی و شفقت برای امت و بلکه برای انسان و انسانیت است،تاسف حضرت از آن است که مبادا مردمان آن قدر مشغول تکثیر و تکاثر مال و مقام و دنیا شوند که ناگهان در چنگال عقاب مرگ،غافلگیر شوند و به سوی قبر سرازیر، که "الهکم التکاثر حتّی زرتم المقابر"،از این رو حضرت هشدار دادند آماده شوید و آماده باشید،که مرگ هر لحظه ممکن است شما را در رباید.
دو جمله ی قبل از امام هادی و علی امیرالمومنین علیهماالسلام همچون دو مقدمه است و کلام محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله به سان نتیجه:
یاد سکرات مرگ و لحظات جان دادن باشید؛
از فرصت باقیمانده ی عمر خود بهره برید؛
و در نتیجه برای مرگ و قبر و برزخ و قیامت آماده شوید.
اما چگونه آماده شویم؟
این جا هم سه جمله ی کوتاه،کارآمد است و مفید:
معرفت کسب کن و عقائد صحیح را بشناس؛
متدین باش و به احکام دین عمل کن؛
متخلق باش و طبق دستورات اخلاقی آیین،رفتار کن.
امید است در پرتو هدایت چهارده نورِ عصمت،درست بیاموزیم و صحیح عمل کنیم تا گذشته مان جبران و آینده مان سامان یابد.
💠
🕊▪️درمحضر امامهادی علیهالسلام▪️🕊
امام هادی علیه السلام:
اَلعُقُوقُ یعَقِّبُ القِلَّهَ اِلَی الذِّلَّه.
نارضایتی پدر و مادر، کمی روزی را به دنبال دارد و آدمی را به ذلت میکشاند.
📚بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۳۱۸
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
مَنْ رَضِی عَنْ نَفْسِهِ کَثُرَ السَّاخِطُونَ علیه.
هر که از خود راضی باشد، خشمگیران بر او زیاد خواهند بود.
📚بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۳۶۸
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
إظهارُ الشَّيءِ قَبلَ أن يُستَحكَمُ مَفسَدَةٌ لَهُ.
آشکار کردن هر کاری پیش از آنکه به سامان برسد، آفت آن کار است.
📚تحف العقول ، ص۴۵۷
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
مَنْ هانَتْ علیه نَفْسَهُ فلاتَأمَنْ شَرَّهُ.
کسی که خود را پست شمارد، از شر او در امان مباش.
📚بحار الانوار، ج ۷۲، ص ۳۰۰
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
التَّواضُعُ أن تُعطِيَ النّاسَ ما تُحِبُّ أن تُعطاهُ.
فروتنی آن است که با مردم چنان رفتار کنی که دوست داری با تو چنان باشند.
📚کافی، ج ۲، ص ۱۲۴
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
اَلدُّنْیا سُوقٌ رَبِحَ فیها قَوْمٌ وَ خَسِرَ آخَروُنَ.
دنیا بازاری است که گروهی در آن سود برند و دستهای زیان بینند.
📚بحارالانوار ، ج ۷۵، ص ۳۶۶
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
اَلْغَضَبُ علی مَنْ تَمْلِکُ لَوْمٌ.
خشم به زیردستان از پستی است.
📚بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۳۷۰
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
اَلْهَزْلُ فُکاهَهُ السُّفَهاءِ وَصَناعَهُ الْجُهّالِ.
مسخرگی، تفریح سفیهان و هنر جاهلان است.
📚بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۳۶۹
┄•●❥🕊
امام هادی علیه السلام:
راکِبُ الحَروُنِ اَسیرُ نَفْسِهِ، وَ الجاهِلُ اَسِیرُ لِسانِهِ.
کسی که بر اسب سرکش هوای نفس سوار است، در حقیقت اسیر نفس اماره خویش است و انسان نادان اسیر زبان خویش است.
📚بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۳۶
┄•●❥🕊
شهادت مظلومانه ی امام هادی علیه السلام بر شما تسلیت باد
14001116eheyat-narimani-monajat.mp3
3.75M
|⇦•غیر آهی در بساطم...
#مناجات و توسل به حضرت سیدالشهدا علیه السلام ویژه شب لیلة الرغائب و شب جمعه به نفس
سيدرضا نريماني•✾•
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ ↻
نمکنشناس بودن این شکلیه که از حکومت و دولت استفاده میکنی و به جایی میرسی بعد از ترس براندازها جفتکپرانی میکنی! خوشحالم که یک بار هم از #دیجی_کالا خرید نکردم؛
💠
🟡وَلاَ تُؤْتُواْ السُّفَهَاء أَمْوَالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللّهُ لَكُمْ قِيَاماً وَارْزُقُوهُمْ فِيهَا وَاكْسُوهُمْ وَقُولُواْ لَهُمْ قَوْلاً مَّعْرُوفاً (5)
🟢و اموال خود را كه خداوند وسيله ى برپائى زندگى شما قرار داده، به دست سفيهان ندهيد (ولى) رزق و مخارج آنان را از درآمد آن بدهيد و آنان را بپوشانيد و با آنان سخن شايسته و نيكو بگوييد.
____________________
🔺نکته ها:
⬅️در روايات، افراد شرابخوار و فاسق، سفيه خوانده شده اند.[232] پس اموال عمومى نبايد در دست چنين افرادى قرار گيرد، زيرا مال، قوام جامعه است و سپردن هرگونه مقام و مسئوليتِ مالى به اين افراد، خيانت به جامعه است.
⬅️امام صادق عليه السلام به شخصى فرمودند: مال خود را حفظ كن، چون مال موجب قوام دين تو است. و آنگاه اين آيه را تلاوت فرمودند. «و لاتؤتوا السفهاء اموالكم التى جعل اللّه لكم قياماً...»[233]
⬅️امام باقرعليه السلام درباره ى معناى «السفهاء» فرمودند: مقصود كسى است كه به او اطمينان ندارى.[234]
-----
232) كافى، ج 5، ص 299.
233) وسائل، ج 7، ص 126.
234) وسائل، ج 16، ص 369.
____________________
🔺پیامها:
✅- سفيه، از تصرّف در مال خود ممنوع است. «لاتؤتوا السفهاء»
✅- مالى كه سبب برپا ماندن جامعه است، نبايد در اختيار سفيه باشد. «اموالكم التى... قياماً»
✅- حاكم شدن سفيه حتّى بر اموال خود، ضربه ى اقتصادى به جامعه است و جامعه نست به اموال شخصى افراد حقّ دارد. «اموالكم» به جاى «اموالهم»
✅- در برخوردها، به مصالح اقتصادى جامعه و رشد فكرى افراد بايد توجّه كرد، نه عواطف و ترحّم هاى گذرا. «لاتؤتوا السفهاء اموالكم»
✅- مال و ثروت، قوام زندگى و اهرم نظام است. «جعل اللّه لكم قياماً»
✅- سرمايه نبايد راكد بماند. اموال يتيمان و سفيهان هم، بايد در مدار توليد و سوددهى قرار گيرد و از درآمدش زندگى آنان بچرخد، نه از اصل مال. «وارزقوهم فيها» به جاى «منها»
✅- به ابعاد روحى و شخصيّت محرومان بايد توجّه كرد. «قولوا لهم قولاً معروفا»
✅- ممنوع كردن افراد از تصرّف در اموالشان، واكنش دارد. چاره ى آن برخورد و سخن نيكوست. «قولاً معروفا»
📚تفسیر نور
💠