هدایت شده از تعلیم و تربیت
🔵 #نکته_های_تربیتی 🔵
💠 از روش های عالی برخورد با رفتار نامطلوب کودکان این است که در زمان انجام دادن کارهای نامطلوب و ناپسند، توجهی نشان ندهیم و بعد به ذکر کارهای خوب و مطلوب گذشته کودک بپردازیم.
👈 به طور مثال: یادته هفته پیش تو کارهای خونه به من کمک کردی؟
❤️چقدر اون کارت رو دوست داشتم.
✴️ وقتی کودک متوجه بشه که رفتارهای ناپسندش مورد توجه قرار نمیگیرد
و رفتارهای مثبت گذشته، هنوز در ذهن والدین است،
✅ پس سعی می کند تا آن رفتارها را بیشتر انجام دهد.
@talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
گاهی اوقات خجالت و کم رویی نتیجه ی توقع زیاد والدین نسبت به فرزندان است.
و گاهی اوقات خجالت و کم رویی نتیجه ی فقدان محبت والدین است .
@talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
#تربیت_اسلامی
ویژگی های نظام تربیتی اسلام
سوم: عقلانی
سوم، جنبه عقلانی نظام تربیت اسلامی است. در مکتب دینی اسلام، به جنبه عقلانی نظام فکری یا ایدئولوژی، بیشتر از مکتبهای دیگر اهمیت داده میشود. وجهه عقلانی، در اعتقادات و توصیهها و در آموزشهای پیامبران، پیشوایان و معصومین قویا دیده میشود. تکیه بر عقل و تأیید وجهه عقلانی، از ویژگیهای تربیت اسلامی است. مسلمان باید اصول و مبانی اعتقادات خود را با تعقل بپذیرد. یکی از دلایل پویایی اسلام هم همین است. آنچه اندیشه را به تلاش وامیدارد و اصل و مبنا را بر اندیشیدن استوار میسازد، جنبه پویایی دارد؛ چنانکه حضرت علی (علیه السلام) در نهجالبلاغه میفرماید: «هیچ بینیازی یا ثروتی مانند برخورداری از عقل نیست..یا در جای دیگر میفرماید: «عقل برای تو کافی است؛ زیرا راههای گمراهی تو را از راههای رستگاریت متمایز میسازد».انسانیت انسان، وابسته به قدرت عقلانی او است. انسان با استفاده از نیروی تعقل خود امور را میشناسد، مشکلات خود را تشخیص میدهد، ارزشها را مشخص میسازد، مناسبات خود را با دیگران بهبود میبخشد و راه را برای تکامل و رشد خود آماده میسازد. بنابراین، هر نظامی که به این جنبه بیشتر تکیه کند، بهتر میتواند در راه پیشرفت و تکامل انسان گام بردارد. برپایه این نظر، نظام توحیدی یا نظام فکری اسلامی نه تنها مبتنی بر عقل و سازگار با طبیعت انسان است، بلکه برای پذیرفتن اسلام از پیروان خود میخواهد که فهم و تعقل را پایه دینداری قرار دهند
@talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
#تربیت_در_زندگی_متأهلی
🍃 اگر میخواهيد رابطهتان را نابود كنيد سر هر اختلاف نظری قهر كنيد!!!
👈 قهر از كودک درون ما ناشی میشود و حربهای است كه با آزار دادن كسی كه دوستتان دارد، او را برخلاف ميلش وادار به انجام كاری كه مدنظرتان هست میكنيد.
👈 از آنجا كه قهر يكی از رفتارهای كنترلگری است، ممكن است كه در كوتاهمدت ما را به هدفمان برساند ولی در بلندمدت طرف مقابل خسته میشود و اهميت قهر ما برايش از بين میرود و قهرمان را ناديده میگيرد!
👈 البته فاصله گرفتن به صورت كوتاهمدت در هنگام خشم و عصبانيت به منظور جلوگيری از وارد شدن آسيبهای احتمالی كلامی و غيركلامی توصيه میشود ولی اين فاصله نبايد بيش از چند ساعت طول بكشد و علتش اينست كه ما را برای يک گفتگوی منطقی و بالغانه آماده كند.
✅ بهتر است به جای قهر كردن، در شرايط آرام و منطقی، بدون سوگيری و دعوا با هم حرف بزنيد.
🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻
@talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
یادت باشد …
با فریاد زدن بر سر کودک
خود را آرام
واو را ساکت میکنی …
اما درونش را نا آرام و متلاطم می سازی!
@talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
#نکته_های_تربیتی
سوال:
دنبال تربیت خوب و بهتر شدن فرزندم هستم
چه کنم؟
جواب: پدر یا مادر خوبی باش
@talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
سلام
میدونید اگر مادر یا پدر، لااقل یک نکته از تربیت بداند
نسلی را میشود سامان داد👍
پس در راستای ترویج وانتشار مبانی تربیت، شما هم شریک باشید🌹👏🌹
با ماهمراه شوید
https://eitaa.com/talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
#تربیت_در_زندگی_متأهلی
از همسر خود در گفتار و کردار حمایت کنید و به هیچکس حتی نزدیکان اجازه ندهید بیدلیل از همسر شما عیب جویی کنند...!
@talim_tarbiatt
هدایت شده از تعلیم و تربیت
#تربیت_اسلامی
ویژگی های نظام تربیتی اسلام
ویژگی چهارم : انقلابی
مکتب اسلام، نظام فکری پویا است و وجهه عقلانی دارد. این آرمان الهی قادر است در نظام ارزشی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و تربیتی، دگرگونی بنیادی فراهم آورد؛ برای فرد و جامعه، هدفهایی مطرح سازد که هم وسیع باشد آن چنانکه رشد فرد و جامعه را محدود نسازد و هم فعالیتهای روزمره را هدایت کند، افراد و گروهها را برای مبارزه با استبداد، استعمار، و استثمار آماده سازد آن چنانکه ریشه و علل دیکتاتوری، استعمار و بیدادگری را ازمیان بردارد، ارزشهای اساسی انسانی را تحکیم کند، راه را برای رشد و تکامل فرد و تأمین رفاه جمع هموار سازد، بهجای حاکمیت افراد و گروهها حاکمیت اصول و قوانین پویا و عقلانی را فراهم سازد، و راه را برای طرح اندیشههای تازه، ارائه نظریات و راهحلهای منطقی باز کند، علم و دانش را بهعنوان نظریه مدلل تأیید و از آن حمایت کند و اصل حاکمیت مردم بر سرنوشت خود را تصدیق کند.
@talim_tarbiatt