فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎توحید عملی
شهید ابراهیم عقیل
🆔@tammolaat
موسسه فرهنگی قدس با هدف معرفی تاریخ حرم مطهر رضوی و بازشناسی سرگذشت اماکن متبرکه برگزار میکند:
🔴 نخستین جلسه سلسله کارگاه های «قصههای حرم»
🔹با موضوع:
تاریخ حرم رضوی به روایت آلبومهای عکس کاخ موزه گلستان
مدرس:جواد نوائیان رودسری
پژوهشگر تاریخ و حرمشناس
🕤 زمان: سهشنبه، ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳، ساعت ۹:۳۰ الی ۱۱
🔺مکان: مشهد، بلوار سجاد، نبش سجاد یک، مؤسسه فرهنگی قدس، طبقه دوم، سالن همایش
💥حضور برای علاقهمندان آزاد و رایگان است.
🆔@tammolaat
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام و المسلمین صلح میرزایی:
🔺حوزه در فرآیند تبیین فعالیت منسجم ندارد!
✅جای خالی اساتید تراز بالای حوزه در تبیین ابعاد مختلف مقاومت برای طلاب و مردم محسوس است.
✅ آرامش بخشی به مردم نیاز به ستاد دارد، نمیشود منتظر بمانیم و بعد وقوع حادثه شروع به تقسیم کار کنیم.
🆔@tammolaat
May 11
هدایت شده از اصلاحات نیوز
❗️کیهان: ایلان ماسک بچههایش را روی دوش خود حمل میکند، سلبریتیهای ما سگ و گربه بغل میکنند
📝 روزنامه کیهان نوشت:
◀️ در حالی که برخی سلبریتیهای خودتحقیر و بیسواد کشورمان تبلیغ سگفرزندی و گربهفرزندی میکنند ایلان ماسک هرجا میرود بچههایش را روی دوشش گذاشته و با خودش میبرد.
◀️ سلبریتیهای پرادعای ما چرا در این موارد از غربیها تقلید نمیکنند؟
_
اصلاحات نیوز
✅ @Eslahatnews
🔗 Eslahatnews.com
Bargah e Reza (2).pdf
3.65M
📗كتاب: بارگاه رضا (ع)
مجموعه مطالعاتی ابنیه آستان قدس رضوی
مؤسسه آسیایی با همکاری مؤسسه ایل کاندلایو ادیتیونه شیراز
١٣٥٤
نویسنده: بیژن سعادت
🆔@tammolaat
هدایت شده از تاوان | پژوهشهای قرآنی و حدیثی
🕋مکعب مقدس، از موسم حج تا موسم ریاض
✍مصطفی قناعتگر
محترمترین ماده در میان مادیات حاضر در فرآیند حج، کعبه است؛ به گونهای که حتی مسجدالحرام و مکه نیز احترام خود را از دربردارندگی کعبه به دست آوردهاند[1]. اندیشۀ «حرمت» کعبه نزد زائر به ضمیمۀ معرفت بزرگان دین، در افزونیِ رتبۀ زیارت موثر میافتد[2]. حرمت کعبه در دوران پیشااسلامی، در زیارت مومنان به آن و عقاب حرمتشکنان آن نمود یافته است[3]. نیز اساسا تمام بایدها و نبایدهای «اِحرام» که برای زائر در نظر گرفته شده، به هدف «کعبهپایی» و حفظ حرمت آن است[4].
کعبه نزدیکترین مکان مادی زمینی است که «نماد» حضور خداست. این حضور به کعبه قداست داده، نمود آن قداست در حرمتگزاری به آن بروز کرده است. گرچه حضور خدا همهجایی است و حس حضور وی در همهجا بایسته است، اما تجسّم این تقّدس در فضاها و اشیاء مرتبط با کعبه و زمین حرم در مکه بیش از سایر مکانهاست و زائر خود را بیش از سایر فضاها در حضور خدا مییابد.
چیستیِ کعبه، چراییِ محوریت آن برای جهان اسلام، چراییِ طواف گرد آن و واردنشدن زائران به داخل آن، فلسفۀ پوشش آن با پارچهای ابریشمی و سیاه، مورد توجه برخی مطالعات در غرب قرار گرفته است. نیز سخن از شش نمودِ مادی آن یعنی: بهعنوان قبله، به عنوان محور و مبدأ جهان اسلام، بهعنوان یک معماری در بستر این جهان، بهعنوان مقصدی زیارتی و یک پایگاه اتحاد معنوی برای عرفا و متصوفه و به عنوان یک سکونتگاه، بررسی شده است[5].
ساختمان کعبه همانگونه که از نامش نیز پیدا است، به شکل یک مکعب ساده است که با معماریهای پُرکار و پرخرج بسیاری از بناهای مقدس دنیا متفاوت است (گرچه امروزه مینیمالیسم و سادگی در معماری خود جذابیتها و طرفدارانی پیدا کرده است). ارتفاع کعبه که به هیبت آن افزوده اینک بیش از 13متر است؛ اما شواهدی نشان میدهد که این ارتفاعِ نسبتا زیاد، اصالت ندارد. کعبه در دورانی به اندازه قد انسان بوده و بعدها به دست خلفای اسلامی مرتفع گردیده است[6].
شکل مکعب که در عربستان و فرهنگ اسلامی نماد بیت الله الحرام است، در جشنواره «موسم ریاض» و به صورت کلی در بناهای تجاری و تفریحی عربستان جدید به گونه معناداری به کار رفته است. این کاربست در معماری بناهای تفریحی و دیزاین محافل عیش، به صورت مشهود و غیرقابل کتمانی طعنه به حرمت کعبه میزند.
------------------------------------------------------------
[1]. حُرِّمَ الْمَسْجِدُ لِعِلَّةِ الْكَعْبَةِ وَ حُرِّمَ الْحَرَمُ لِعِلَّةِ الْمَسْجِدِ وَ وَجَبَ الْإِحْرَامُ لِعِلَّةِ الْحَرَمِ (ابنبابویه، محمدبن علی، من لا يحضره الفقيه، ج 2، ص 195؛ برقی، احمد بن محمد، «المحاسن»، جلالالدین محدث، ج 2، ص 330.).
[2]. مَنْ أَتَى الْكَعْبَةَ فَعَرَفَ مِنْ حَقِّنَا وَ حُرْمَتِنَا مَا عَرَفَ مِنْ حَقِّهَا وَ حُرْمَتِهَا لَمْ يَخْرُجْ مِنْ مَكَّةَ إِلَّا وَ قَدْ غُفِرَ لَهُ ذُنُوبُه ... (برقی، احمد بن محمد، المحاسن، ج 1، ص 69.).
[3]. إِنَّ الْعَرَبَ لَمْ يَزَالُوا عَلَى شَيْءٍ مِنَ الْحَنِيفِيَّةِ يَصِلُونَ الرَّحِمَ وَ يَقْرُونَ الضَّيْفَ وَ يَحُجُّونَ الْبَيْتَ- وَ يَقُولُونَ اتَّقُوا مَالَ الْيَتِيمِ فَإِنَّ مَالَ الْيَتِيمِ عِقَالٌ وَ يَكُفُّونَ عَنْ أَشْيَاءَ مِنَ الْمَحَارِمِ مَخَافَةَ الْعُقُوبَةِ وَ كَانُوا لَا يُمْلَى لَهُمْ إِذَا انْتَهَكُوا الْمَحَارِمَ وَ كَانُوا يَأْخُذُونَ مِنْ لِحَاءِ شَجَرِ الْحَرَمِ- فَيُعَلِّقُونَهُ فِي أَعْنَاقِ الْإِبِلِ فَلَا يَجْتَرِئُ أَحَدٌ أَنْ يَأْخُذَ مِنْ تِلْكَ الْإِبِلِ حَيْثُ ذَهَبَتْ ... (حر عاملی، محمد بن حسن، تفصیل وسائل الشیعة إلی تحصیل مسائل الشریعة، ج 13، ص 238.).
[4]. حُرِّمَ الْمَسْجِدُ لِعِلَّةِ الْكَعْبَةِ وَ حُرِّمَ الْحَرَمُ لِعِلَّةِ الْمَسْجِدِ وَ وَجَبَ الْإِحْرَامُ لِعِلَّةِ الْحَرَم (ابنبابویه، محمد بن علی، علل الشرائع، ج 2، ص 415.).
[5]. See: Simon O’Meara, The Kaʿba Orientations: Readings in Islam’s Ancient House (Edinburgh University Press, 2022).
[6]. نک: جعفریان، رسول، «آثار اسلامی مکه و مدینه»، صص 53-92.
@tavanerejal
61.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴: مصاحبه کامل دن بیلزریان و پیرس مورگان
دن بیلزرین، کسی که بعنوان نماد لذتگرایی، فساد و بیبندوباری شناخته میشد؛ اما زندگی قبلی خود را کنار گذاشته و در این مصاحبه نیمساعتی، مطالبی را بیان میکند که از جنگ جهانی دوم تا الان هیچ کسی در آمریکا و اروپا، اینگونه شجاعانه و بدون ترس، جرئت بیان آشکارش را نداشته و شرافتش از همه کسانی که از اسرائیل و یهود دفاع میکنند، بیشتر است.
در این ویدیو مسائل مهم و نابی بیان میشود که پشتپرده تمام آنها، یهودیان و صهیونیستهای اسرائیلیاند:
🔹ترور جان اف کندی (رئیس جمهور آمریکا)
🔹کنترل اکثر سیاستمداران و حکومتهای غربی با داشتن اهرمهای فشار مانند ضبط ویدیوهای غیراخلاقی با کودکان از آنها (از معروفترین آنها که تاکنون فاش شده: جزیره اپستین از تلههای موساد)
🔹کشاندن آمریکا به جنگهای خاورمیانه
🔹سرنگونی صدام در عراق و قذافی در لیبی
🔹ترویج همجنسبازی، پورن و انحرافات جنسی
🔹دروغهای هولوکاست و خود را به موشمردگی زدن یهودیان در اروپا و آمریکا
📍دانلود با کیفیتهای بالا:
aparat.com/v/kah54tp
🏫 مدرسه علم و دین؛ نقد الحاد جدید |ایتا|تلگرام|وبگاه|گروه|
تأملات
🔴: مصاحبه کامل دن بیلزریان و پیرس مورگان دن بیلزرین، کسی که بعنوان نماد لذتگرایی، فساد و بیبندوبا
خیلی خیلی دیدنی است
توصیه میکنم حتما ببینید