هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 کاش لبنانیها جمعه نصر را ببینند
✍ روایتی از مراسم بزرگداشت پرچمدار مقاومت شهید سیدحسن نصرالله و اقامه نماز جمعه به امامت رهبر انقلاب
💬 ...آقا تکبیرةالاحرام میگویند. الله اکبر. و صدای خاطرهانگیز مکبر همیشگی پشت بلندگو میرود. «اقامه نمازجمعه به امامت ولیامر مسلمین جهان.» آقا «ولاالضالین» سوره حمد را که میکشند، تلاوت سوره جمعه را آغاز میکنند. میشد که با قرائت سوره کوتاهتری نماز را مختصرتر و سریعتر تمام کرد. اما همچنان پایبند به رعایت مستحبات جمعه هستند و ابایی از طولانیتر شدن حضورشان ندارند.
▪️قنوت را آرامتر زمزمه میکنند. گوش تیز میکنم به کنجکاوی. احتمالاً عبارت «اللهم انصر الاسلام و المسلمین و اخذل الکفار و المنافقین وارحم شهدائنا...» را قرائت کردند. نماز که تمام میشود، جماعت زود سرپا میشود برای تماشای خروج رهبر انقلاب و بدرقهی ایشان با شعارهایش.
▪️باز هم اما برخلاف رویهی سابق که معمولا آقا نمازجمعه را اقامه میکردند و نماز عصر به امامت شخص دیگری اقامه میشد، اینبار قصد دارند که نماز عصر را هم خودشان اقامه کنند. دقایقی بعد تکبیرةالاحرام نماز عصر را هم میگویند. چند دقیقه بعد که نماز عصر تمام میشود جلوتر میروم به تماشا. در اوج آرامش و بیعجله هنوز سر سجاده نشستهاند.
▪️دست روی مهر تربتشان میکشند و صورت و بدنشان را متبرک میکنند و زیر لب به زمزمه ذکری. بعد هم که از جا برمیخیزند با طمأنینه برمیگردند به احوالپرسی و صحبت با حضار. گویی که میخواهند بفهمانند من زودتر از همیشه آمدم؛ طولانیتر از همیشه خطبه خواندم؛ هر دو نماز را خودم اقامه کردم و دیرتر از همیشه رفتم. این هم رجز آخر.
▪️جمعیت رفته رفته در حال ترک مصلی است. جمعیتی که تنه میزند به اجتماعات میلیونی مردم شجاع یمن. کاش لبنانیها این جمعیت انبوه را دیده باشند یا ببینند. مردمی که بدون هراس از تهدیدها، دور هم جمع شدند تا شهادت پرچمدار مقاومت را تعزیت بگویند و پشت سر رهبر مقاومت، نماز خیبرشکن بخوانند.
▪️ردیف جلو که خلوتتر میشود میروم به نقطهای که سجادهی آقا پهن بود و دقیقاً در همان جایگاه میایستم به دو رکعت نماز شکر برای آرامش و امنیت کشورم و برای به نمایش درآمدن این عظمت و شجاعت امام و امت... الله اکبر.
🔍 متن کامل
khl.ink/f/57832
تنها علاج
... بسم الله الرحمن الرحیم ...
⭕️💯 یه تیم آماده به کار با امکانات و وسایل شربت دادن، از یزد عازم شدند برای پذیرایی و شربت دادن نماز جمعه نصر به تعداد (15هزار لیوان)
حدود22 میلیون تومان هم هزینه کردند...
🟡. آبلیمو طبیعی 6 میلیون تومان
⚪️. شکر 10 میلیون تومان
🔴. بقیه هزینه های لیوان، یخ و... 6میلیون تومان
🔆. اگر دوست دارید تو این حرکت شریک باشید بسم الله ✅
5892101323799169
محمد علی سالاری
🔴یکسال از آغاز تاريخ جدید جهان گذشت...
اولین سالگرد نقطهی عطف تاريخ، #7_اکتبر گرامی باد
#طوفان_الاقصی، طوفان نابودی رژیمصهیونیستی بود که این موجود جعلی خبیث رو به 70 سال عقب برد...
روزی که فلسطینیان بین زندگی در بزرگترین زندان جهان و مبارزه برای آزادی نهایی، حتی به قیمت جان و مال و اهلشان، راه دوم رو انتخاب کردند و يکسال است که رژیمصهیونیستی با سرعت ییشتری به سمت نابودی میرود...
روزی که روند آزادی قدس رو سرعت بخشید و ان شاءالله همه ما شاهد آن روز خواهیم بود.
#کربلا_سلام
#طوفان_الاقصی
🍃💎✿●•۰▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
💠 انجمن دانشگاهی فرهنگی "کربلا سلام"
@karbalaasalam
@tanhaelaj
🔰دو جزوه حیاتی برای اهالی دانایی
یکی از مواردی که زیاد بین علمآموزان، چه دانشجو چه طلبه و چه حتی در مدارس وجود دارد، مسأله جزوهنویسی است. سؤال اکثریت این است که چگونه یک جزوه خوب و کارآمد داشته باشیم. در ابتدا باید گفته شود که جزوهنویسی دو گونه است که میتوان از آن دو به عنوان دو گام برای توانمندی و قدرتمندی علمی یاد کرد:
الف) جزوه ترتیبی
جزوهنویسی ترتیبی همانی است که اکثر ما در کلاسهای درسی تجربه کردهایم. در جزوهنویسی ترتیب مطالبی که در ذهن میآید، یا استاد میگوید، یا از یک کتاب برداشت میکنید، به صورت پشت سرهم و ترتیبی است، همان ترتیبی که کتاب یا سخنرانی دارد. به طور خلاصه در جزوهنویسی ترتیبی، مطالب را پشت سرهم مینویسیم و هیچ موضوع و مسأله خاصی در نوشتن جزوه مد نظر نیست. به عبارتی جزوه ما محور و سؤال اصلی خاصی ندارد و تمامی مطالب را اعم از مثال، شعر، مطالب جانبی کلاس و .... پوشش میدهد.
ب) جزوه موضوعی
برای قوی شدن یک گام دیگر هم باید برداشت و این گام دوم چه قدرت مضاعفی به شما خواهد داد. درود بر این گام دوم یعنی جزوه موضوعی!
توضیح مطلب آنکه جزوه موضوعی، مستخرج از جزوه ترتیبی است و مهمترین فایدهاش قدرت مانوری است که به واسطه دستهبندی و استخراج مطالب از دل جزوه تربیتی و انتقال آن به جزوه موضوعی انجام خواهید داد.
کمتر از 5 دقیقه بعد از هر کلاس برای خروجی گرفتن از جزوه ترتیبی و انتقال مطالب به جزوه موضوعی کافی است. این 5 دقیقه، 50 دقیقه و حتی 5 ساعت کار شما را جلو خواهد برد و و شما را رشد خواهد داد. شما در آینده به واسطه این 5 دقیقهها دست برتری در سرزمین دانایی خواهید داشت.
جزوهنویسی ترتیبی مانند این است که شما بیایید شیر را بدوشید و در یک ظرف نگه دارید، ولی در جزوهنویسی موضوعی به دنبال این هستیم که از این شیر محصولاتی مانند کره، ماست و پنیر بگیریم.
جزوه موضوعی یعنی مواردی که فعلاً ظرف نسبتاً خالیاش را آماده کردهاید برای نزولات جوّی که به مرور آنها را پر خواهد کرد. شما در این جزوه، شاخکهای خودتان را نسبت به موضوعاتی حساس خواهید کرد که بعدها در مطالعات و مراجعات به منابع و اساتید، با ذهنی حساس و آماده به سراغشان خواهید رفت. مثلاً بعدها نسبت به منابعی که هرجا میشنوید یا موضوعاتی که برخورد میکنید، حساستر خواهید بود؛ ولو در یک برنامه تلویزیونی باشد. تا حالا شده است که بخواهید یک نوع ماشین با یک رنگ خاص بخرید؟ از فردای تحقق اراده شما بر آن نوع و رنگ، انگار همهجا این ماشین بوده است و شما چون به آن موضوع حساس نشده بودید، از کنارش ساده میگذشتید. این حکایت کرامت جزوه موضوعی است.
برای کدگذاری بهتر در حین نگارش جزوه ترتیبی «تکنیک راهنمای نقشه گنج» پیشنهاد میشود. برای استخراج سریعتر سرفصلهایی مانند «منابع»، «موضوعات ناب برای تحقیق» و... میتوان از این شیوه بهره برد و در سمت چپ جزوه ترتیبی مقابل هر یک از اتفاقات زیر علامتی گذاشت تا بعد از آن جلسه در کمترین زمان بتوان آنها را شناسایی و به جزوه موضوعی منتقل نمود.
🔻موارد مهم در جزوه ترتیبی+ توضیح عنوان + کد اختصاری
1. منابع: هرجا در حین بحث از کتاب یا منبعی ذکر خیر شد بلافاصله آن را مشخص نمایید به همراه علت معرفی و ترجیحاً دادههای اولیه کتابشناسی مانند نام مؤلف و ناشر »»»👈 یک مربع ساده!
2. موضوعات مناسب برای تحقیق: گاهی در دل یک بحث، موضوع خوبی بیان میشود که با این روش میتوان آنها را شکار کرد و بعدها روی آن کار نمود و تبدیل به مقاله، کتاب، نشست علمی و حتی پایاننامه کرد. »»»👈 یک مثلث ساده!
3. ایدهها: هر نوع ایدهای که میتوان آن را دنبال نمود. »»»👈 یک ستاره ساده!
4. مُعَوَّقات: گاهی به مناسبتی فرصت و مجال پرداختن به یک موضوع نیست و استاد یا سخنران، فقط عنوان آن را ذکر میکند. اگر این موارد علامتگذاری شود، بعدها راحتتر میتوان پیگیری نمود. در دعوتهای بعدی از آن استاد درخواست کرد آنها را باز نماید، یا حداقل خودمان بدانیم روی چه مواردی باید مطالعه و تأمل کنیم و حتی استاد ببینیم! »»»👈 یک دایره ساده!
*
شکر و شکایت
آقای مؤلف محترم!
چه ترفندی بود این دو جزوه!
چه ترمهایی را بدون این دو جزوه از دست دادیم...
کاش زودتر میدانستیم...
چرا زودتر این کتاب را ننوشتید؟! واقعاً چرا؟!
*
پاسخ مؤلف:
ببخشید!
📚کتابخوری راهبردی
(گونهها و روشهای مطالعه مؤثر و موفق)
#در_دست_انتشار
#زیر_خیمه_حسین
#تربیت
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
@tanhaelaj
🔻نام اثر:
پیر شدنِ پایِ انقلاب
پینوشت:
«خواهم به جوانی از خدا عمر دراز
تا پیر شوم، پیر غلامت گردم»
#خادم_ارباب_کیست؟
@tanhaelaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻نام اثر:
پیر شدنِ پایِ انقلاب /۲
پینوشت:
«خواهم به جوانی از خدا عمر دراز
تا پیر شوم، پیر غلامت گردم»
#خادم_ارباب_کیست؟
@tanhaelaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥یه کار تمیز توسط خارجیها
سال 2040:
چرا هیچ کاری نکردی؟
#اسرائیل
@binaasho
@alfavayedolkoronaieh
@tanhaelaj
23.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۵ سال بعد از روایت حاج قاسم، هویت فرمانده حزب الله که در مکاشفه حضرت زهرا(س) را دید مشخص شد
🔹شهید #حاج_علی_کرکی از فرماندهان مطرح حزب الله بود که در جریان حمله جنگندههای صهیونیست در کنار شهید سید حسن نصرالله به شهادت رسید.
🔹فیلمی از شهید کرکی در جمع اعضای حزب الله منتشر شده که به بیان خاطره ای از جنگ ۳۳ روزه و ملاقات با حضرت زهرا (س) در حالت مکاشفه می پردازد.
🔹این همان خاطره معروفی است که شهید حاج قاسم سلیمانی در گفتگویی در سال ۱۳۹۸ درباره جنگ ۳۳ روزه به آن اشاره میکند. البته آن موقع مشخص نبود که کسی که حاج قاسم دارد تجربه مکاشفه او را عنوان می کند حاج علی کرکی، فرمانده شجاع حزب الله است.
#آنچه_در_دانشکده_مدیریت_نیاموختم
@tanhaelaj
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠
مدار فضیلت▫️ حضرت #فاطمه_معصومه گرچه دختر امام و خواهر امام و عمه امام (علیهم آلاف التحیة و الثناء) است؛ ولی بالاخره هم زن است و هم امام یا پیغمبر نیست، لكن به مقام عظیمی رسیده است كه ما در زیارت آن حضرت، به خود بی بی عرض می كنیم: 👈 «یَا فاطمه اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَکِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ». «كسی كه پیغمبر و امام نیست، می تواند به مقامی برسد كه نزد خدا منزلتی داشته باشد». #وفات_حضرت_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #استوری 📚 سخنرانی در جمع خواهران تاریخ: 1380/10/25 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله جوادی آملی:
«وقتی رفتم پیش آ شیخ محمد تقی آملی خداحافظی کنم که من میخواهم بروم قم، اجازه بگیرم. فرمود: برو، اونجا کریمه اهل بیته... فرمود:این قبر، قبر عادی نیست، اونجا قبر دختر موسی بن جعفر ع است، این قبر منشأ هزارها برکت است ...
۱۵ اکتبر (۲۳ مهر) روز جهانی شستن دست (به انگلیسی: Global Handwashing Day) روزی است که با هدف بالا بردن آگاهی از شستشوی دستها با صابون به عنوان عامل کلیدی در پیشگیری از بیماری، در سراسر جهان گرامی داشته میشود
✍ولی بهتر است دست های آغشته به خون کودکان مظلوم غزه و لبنان شسته شود گرچه دستهای ملوک عرب و غرب که تا مرفق آلوده به خون است با هیچ آبی تطهیر نخواهد شد!
@qavami
@tanhaelaj
✍۲۴مهر روز مدیر است و رییس. عالی ترین مدیر خدای تبارک و تعالی است که مالک و مدبر جهان است وقتی شکر گذاشته شود یاد میگیریم از مدیرانمان اعم از معصوم و عادل تشکر کنیم.
✍۲۴مهر روز اولیاء و مربیان است که با هماهنگ کردن خانه و مدرسه، متربیان را از دو زیستی شدن مانع میشوند.
@qavami
@tanhaelaj
31.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤏اکثر مدیران پس از فشارها و شکستهای متعدد به نا امیدی و خستگی می رسند. در این شرایط راه حل چیست؟
🎇جالب است بدانید که شهید سید حسن نصرالله همین موضوع را از مقام معظم رهبری می پرسند و ایشان نیز یک راه حل کاربردی مطرح می کنند که بسیار راه گشاست.
🌕 برای مشاهده این داستان روی لینک ذیل کلیک نمایید:
https://ismang.ir/%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%ad%d9%84-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%ad%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%87%d8%a7-%d9%88-%d8%a8%d9%86-%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b1/
#مقام_معظم_رهبری
#سید_حسن_نصر_الله
#مدیریت_بحران
#مدیریت_خستگی
#مدیریت_مشکلات
#مدیریت_اسلامی
@tanhaelaj
🔰از «یک واژه مقتل»ش هم به راحتی نباید گذشت...
🔹در نگاه عدهای شاید درنگ در سطر به سطر و واژهواژه روایات اینقدر ضروری به نظر نرسد که یک اثر مستقل در اطراف یک روایت، آن هم یک مفهوم اختصاص داده شود. به زعم این دسته اینچنین کارهایی پر و بال دادن بیش از حد به موضوع است. اما دستهای دیگر را عقیده بر آن است که هر لفظ امام معصوم و نیز درباره امام معصوم را باید با دقتی معصومانه تماشا کرد و شایسته است بیش از اینها بلور واژههای روایات، مراعات شود! خصوصاً اگر این مواجهه با دستهای از روایات حول یک مفهوم و در یک خانواده حدیثی صورت بگیرد.
🔹مواجهه با روایات را خود اهل بیت به شیعیانشان آموختند. روایات را اینگونه باید دید که فرمودند:
«خَبَرٌ تَدْرِيهِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفٍ تَرْوِيه» خبری که در آن درایت شود، از هزار روایت خواندن بهتر است.
🔹اینگونه، هر سطری و هر واژهای از روایات با خود، دنیایی سخن خواهد داشت و هر قطره با خودش اقیانوسی از معارف را نوید خواهد داد...
با این حساب از «یک واژه مقتل»ش هم به راحتی نباید گذشت...
«در بند آن مباش که مضمون نمانده است
یک عمر میتوان سخن از زلف یار گفت»
🔹در میان همه دروس خارج، امروز به «درس خارج عاشورا» هم محتاجیم! در لحظه لحظه کربلا میتوان تدبر کرد؛ هرخط مقتل را باید ساعتها تأمل کرد و به بحث نشست...
📚 #روضه_اصحاب_چیست؟
#حجت_الاسلام_علوی
#نشر_سدید
@tanhaelaj