مداحی آنلاین - تو بیکران آسمونی - مهدی رسولی.mp3
5.47M
◾️#شهادت_امام_حسن_مجتبی(ع)
تو بیکران آسمونی🥀
بالاتر از فهم زمینی🥀
🍃 #مهدی_رسولی
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
🔴 این پیام را از دست ندهید 👇 ⚠️ منطقی بنظر میرسه مگه نه؟ ➖ خانوادهام چه میشود؟ ➖ میخواهم تفسیر
💢 توجیهات جاهلانه
▪️ عدهای از مردمِ زمانِ امام حسین نسبت به امورِ حکومت، دین و دنیای خود، ناآگاه بودند و همین جهل و نادانی، علت ایجادِ توجیهاتشان شد.
اگر مردم دین را درست شناخته بودند، به سادگی فریبِ شبهات و انحرافات را نمیخوردند.❗️
اگر آنها امامِ خود را میشناختند، میفهمیدند که حرف و عملِ امام، حجت است.✔️
▫️ در حال حاضر نیز دشمن با ایجادِ شبهه و انحراف در دین، حق و باطل را در هم میآمیزد تا افراد دچار بَدفهمی و عملکردِ نادرست شوند؛ به علاوه با قدرتِ رسانهای خود، شبهاتِ فراوانی را به امام زمان نسبت میدهد.❌
▪️ این درحالی است که برخی افراد با شنیدن یا خواندن مطلبی و پیش از آنکه از درستیِ آن اطمینان پیدا کنند، به سرعت آن را منتشر میکنند.
🔺متاسفانه اغلبِ مخاطبانِ این شبهات، یا مبانی دینی خود را قوی نکردهاند و به همین دلیل به سادگی تحت تأثیر قرار میگیرند و یا اهل مطالعه و جستجوگر نیستند، زیرا پاسخ بسیاری از این شبهات داده شده و تنها با یک جستجو، در دسترساند.
🔹 پس ما دو وظیفه مهم برعهده داریم: اول اینکه اطلاعات خود را بالا ببریم و دوم در نشر اطلاعاتِ صحیح، کوشا باشیم.✅
#توجیه_المسائل_کربلا 9⃣3⃣
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه 🌹#حکمت_شماره_105 إِنَّ اللهَ افْتَرَضَ عَلَيْکُمْ فَرَائِضَ، فَلاَ تُضَيّ
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌹#حکمت_شماره_106
لاَ يَتْرُکُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لاِْسْتِصْلاَحِ دُنْيَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ.
امام(عليه السلام) فرمود:
مردم چيزى از امور دينشان را براى اصلاح دنيايشان ترک نمى کنند مگر اين که خداوند زيان بارتر از آن را به روى آنها مى گشايد
💓تنها مسیری های کردستان
🌴#کلمات_قصار_نهج_البلاغه 🌹#حکمت_شماره_106 لاَ يَتْرُکُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لاِْس
شرح و تفسير
نتيجه تخريب دين براى دنيا
امام(عليه السلام) در اين گفتار حکيمانه خود اشاره مى کند به نکته مهمى درباره تعارض دين و دنيا و کسانى که دنيا را بر احکام دينشان ترجيح مى دهند و مى فرمايد: «مردم چيزى از امور دينشان را براى اصلاح دنيايشان ترک نمى کنند مگر اين که خداوند زيان بارتر از آن را به روى آنها مى گشايد»; (لاَ يَتْرُکُ النَّاسُ شَيْئاً مِنْ أَمْرِ دِينِهِمْ لاِْسْتِصْلاَحِ دُنْيَاهُمْ إِلاَّ فَتَحَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مَا هُوَ أَضَرُّ مِنْهُ).
اشاره به اين که در بسيارى از اوقات، دستورات دينى و منافع دنيوى در برابر هم قرار مى گيرند و رعايت هر يک سبب ضايع شدن ديگرى است. انسان هاى موحد و يکتاپرستان حقيقى که هيچ مؤثرى را در عالم جز به فرمان خدا نمى دانند به منافع دنيوى خويش پشت پا مى زنند و براى حفظ دين و ايمان و اطاعت فرمان هاى الهى مى کوشند، از اين رو رحمت الهى شامل حالشان مى شود و بهتر از آن عايدشان مى گردد. به عکس آنها که دينشان را فداى دنيا و وظايف الهى خود را فداى منافع دنيوى مى کنند خداوند بدتر از آنچه را از آن بيم داشتند به سراغشان مى فرستد.
فى المثل کسانى هستند که حج واجب خود را که بر طبق حکم شرع جنبه فوريت دارد به تأخير مى اندازند مبادا تشکيلات مادى آنها گرفتار رکود شود.
در حديثى از امام باقر(عليه السلام) مى خوانيم: «مَا مِنْ عَبْد يُؤْثِرُ عَلَى الْحَجِّ حَاجَةً مِنْ حَوَائِجِ الدُّنْيَا إِلاَّ نَظَرَ إِلَى الْمُحَلِّقِينَ قَدِ انْصَرَفُوا قَبْلَ أَنْ تُقْضَى لَهُ تِلْکَ الْحَاجَةُ; هيچ کس حاجتى از حوايج دنيا را بر حج مقدم نمى دارد مگر اين که ناگهان نگاه مى کند حجاج خانه خدا که آثار حج در چهره آنها نمايان است از اين سفر باز گشتند پيش از آنکه حاجت او برآورده شده باشد».(1)
در حديث ديگرى که در کتاب شريف کافى از امام صادق(عليه السلام) آمده مى خوانيم که حضرت به يکى از اصحاب خاصش «سماعه» فرمود: «مَا لَکَ لاَ تَحُجُّ فِي الْعَامِ فَقُلْتُ مُعَامَلَةٌ کَانَتْ بَيْنِي وَبَيْنَ قَوْم وَأَشْغَالٌ وَعَسَى أَنْ يَکُونَ ذَلِکَ خِيَرَةٌ فَقَالَ لاَ وَاللَّهِ مَا فَعَلَ اللَّهُ لَکَ فِي ذَلِکَ مِنْ خِيَرَة; چرا امسال حج نمى روى؟ عرض کرد: معامله اى ميان من و گروهى است و گرفتارى هايى دارم و شايد خير، در آن باشد. امام(عليه السلام)فرمود: چنين نيست».(2)
يا مثلاً انسان هنگامى که مشغول نماز مى شود به دليل بعضى از کارهاى دنيا آن را به سرعت تمام مى کند و چه بسا ارکان نماز آنچنان که لازم است انجام نمى شود. اين گونه افراد که نمازشان را فداى منافعشان مى کنند به گفته اميرمؤمنان(عليه السلام) به جايى نمى رسند.
در حديثى مى خوانيم: «إِذَا قَامَ الْعَبْدُ فِي الصَّلاَةِ فَخَفَّفَ صَلاَتَهُ قَالَ اللَّهُ تَبَارَکَ وَتَعَالَى لِمَلاَئِکَتِهِ أَمَا تَرَوْنَ إِلَى عَبْدِي کَأَنَّهُ يَرَى أَنَّ قَضَاءَ حَوَائِجِهِ بِيَدِ غَيْرِي أَمَا يَعْلَمُ أَنَّ قَضَاءَ حَوَائِجِهِ بِيَدِي; هنگامى که انسانى مشغول نماز شود و نمازش را (براى رسيدن به حوايج دنيا) کوتاه کند، خداوند به فرشتگانش مى فرمايد: آيا اين بنده مرا نمى بينيد گويى گمان مى کند برآورده شدن حاجاتش به دست ديگرى است. آيا نمى داند انجام حوايجش همه در دست من است؟».(3)
آنچه گفته شد در مورد حاجات فردى است; اما حاجات و نيازهاى اجتماعى نه تنها از اين قاعده مستثنا نيست بلکه شمول اين قاعده نسبت به آنها قوى تر و آشکارتر است; مثلاً ـ به گفته مرحوم «مغنيه» در شرح نهج البلاغه خود ـ سران کشورهاى اسلامى، امروز دستور جهاد و دفاع از حريم اسلام و کيان مسلمين را براى منافع مادى که دولت هاى استعمارى به آنها ارائه مى دهند رها کرده اند و خداوند آنها را از هر دو محروم ساخته است; در دست بيگانگان ذليل و خوار شده اند و دنياى آنها نيز تأمين نگشته است.
اگر دقت کنيم آنچه مولا در اين سخن حکيمانه بيان فرموده به اصل توحيد افعالى بازگشت مى کند و جلوه اى از جلوه هاى «لا مُؤَثِّرَ فِى الْوُجُودِ إلاّ اللهُ» محسوب مى شود.
قرآن مجيد مى گويد: «(وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَکات مِنَ السَّماءِ وَالاَْرْضِ وَلکِنْ کَذَّبُوا فَأَخَذْناهُمْ بِما کانُوا يَکْسِبُونَ); اگر اهل شهرها و آبادى ها ايمان مى آوردند و تقوا پيشه مى کردند درهاى برکات آسمان و زمين را به روى آنها مى گشوديم ولى (پيامبران الهى و دستورات ما را) تکذيب کردند و ما آنها را گرفتار نتيجه اعمالشان کرديم».(4)
(1). من لا يحضره الفقيه، ج 2، ص 220، ح 2226.
(2). کافى، ج 4، ص 270، ح 1.
(3). همان، ج 3، ص 269، ح 10.
(4). اعراف، آيه 96.
🌹✵ ﷽ ✵🌹
وَ أَحيِ بِه عِبادِك..
زیرا که مردگانیم.
و بندگانت را زنده کن..
❣اَللّهُمَ رُدَ کُلِ غَریب❣
یا صاحب الزمان (عج)
در لغتنامه قلبم جمعه
مترادف دلتنگی است
بیا و با دست های
گره گشای خودت
معنای جمعه هایم را
عوض کن...
ای غریب ترین دلتنگ عالم😔
🌺اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌺
روز هفدهم چله 🌺
#دعای_عهد
شروع چله👈 ۹۹/۷/۹
🏴 @tanhamasirKordestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر اکرم ص الگویی رفتاری مسلمین جهان
▪️@tanhamasirKordestan
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زیارت رحمه للعالمین از راه دور...
خدایا بر محمد و اهل بیت پاکش درود فرست درودی پسندیده از جانب خودت✨
و از جانب ما به آنان تحیت بسیار و سلام برسان 💌
خدایا به خاطر دوستی ایشان به ما فضل و احسان و رحمت و آمرزش عنایت کن،...🤲✨
وجمع ماروبه گنبد خضرا ء رسول الله برسان ....
▪️▪️@tanhamasirKordestan
4_6021714684963455403.mp3
8.13M
غربت و مظلومیت #امام_حسن علیه السلام😔
▪️چه کسی به امام حسن(ع) ظلم کرد؟
🍃حجت الاسلام دارستانی
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
غربت و مظلومیت #امام_حسن علیه السلام😔 ▪️چه کسی به امام حسن(ع) ظلم کرد؟ 🍃حجت الاسلام دارستانی ◼️
▪️هنوز هم غربت و مظلومیت امام حسن علیه السلام ادامه دارد.
از مظلومیتهای ایشون با آن شجاعت حیدری، یکی اینکه امروز ترسوهایی، بزدلی خودشون رو با صلح آن بزرگوار مقایسه میکنند.
😔😔😔
🔸علمای اهل سنت کردستان عنوان کردند؛
🔴امام حسن مجتبی (ع) پایه گذار قیام عاشورا بود/ کریم اهل بیت سخت ترین شرایط سیاسی جهان اسلام را تجربه کرد
🔹ماموستا عبدالرحمن خدایی امام جمعه بانه با بیان اینکه کریم اهل بیت (ع) نماد اخلاق حسنه و صبر قهرمانانه بود افزود: امام حسن مجتبی (ع) در سخت ترین شرایط سیاسی در جهان اسلام با سیاست راهبردی چرخش قهرمانانه، فضا را برای جهاد حسینی و حفظ اسلام فراهم آورد، و وی نماد امامت در عصمت، هدایت، مجاهدت، کرامت و سیاست بود.
ماموستا خالدی امام جمعه موقت سنندج گفت: امام حسن مجتبی از خلفای راشدین و صحابه گرانقدر رسول الله (ص) بودند و بدون شک مودت و حرمت ایشان نزد همه مسلمانان جایگاه ویژه ای دارد.
ماموستا نوری امام جمعه اهل سنت قروه عنوان کرد: اهل سنت و اهل تشیع دو بال اسلام هستند که باید در کنار یکدیگر در شرایط کنونی جهان با اتحاد و یکپارچگی نقشه های دشمنان را خنثی کنند و اجازه ندهند که دشمن به اهداف خود برسد.
ادامه در سایت کردتودی:👇
http://kurdtoday.ir/news/37835/
▪️@tanhamasirKordestan
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️از کنار رنجهای رسول خدا ساده نگذریم!
چطور مظلومیتهای امام حسین(ع) باید ذکر شود، اما مظلومیتهای پیامبر(ص) نباید ذکر بشود؟!
#استاد_پناهیان
◼️◾️ @tanhamasirKordestan