eitaa logo
طنز فرهنگی
129 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
12 فایل
مطالب طنز سیاسی فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻جلسه احتمالی بین واکسن‌سازان و تاجران سلامت اولی: فکر کنم دیگه مردم فهمیدن با واکسن سرشون کلاه گذاشتیم🙈 دومی: فکر نکنم هنوز😉 سومی: داریم جامیندازیم که فوتیهای الان مال امیکرونه و مشکل از واکسن‌‌ها نیست😉 چهارمی: عقل و فهم مردم که دست رسانه‌هاست! یه درصدی به رسانه‌ها بدید که بگن: واکسن مخصوص امیکرون باید ساخته بشه💉 پیشنهاد نفر چهارم تصویب شد😂😂
هدایت شده از اخبار مهم روز
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و اهداف شوم آن از زبان یووال نوح حراری، یک استاد دانشگاه یهودی آیا کرونا، یک طرح‌ریزی کنترلی در حوزه‌ی بیوسایبرنتیک نبود⁉️ بعضی مدعیان داخلی که به نام تخصص و فوق تخصص و Prof و ...، تماماً انحراف علمی را در اذهان عمومی رقم‌ زده و باعث خواب جامعه و اعتماد مسئولان به دشمن شدند؛ چه پاسخی دارند؟! ✍️مهندس شکوهیان‌راد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌جالب توجه دوستداران طب مدرن و پروتکل های صهیونیستی 😏😏 🎙 سخنگوی وزارت بهداشت سابق (جهانپور): براساس همه پروتکل های بین المللی ؛ ویروس ازطریق هوا منتشر نمیشود لذا ضرورت به زدن ماسک در بین عموم نیست!!! ۹۹/۰۱/۰۹ یعنی اینهمه تبلیغ و تشویق و تهدید و.... تا حالا برای الزام به ماسک زدن چه بود؟ 🤔 👈 تابع چشم و گوش بسته این جماعت غرب زده نباشید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون سابق سازمان جهانی بهداشت در اجلاس اتحادیه اروپا: تایید و ترویج واکسن بزرگترین رسوایی در تاریخ پزشکی است.
🔚 اگر نمیدانید چیست ، به تصویر بالا نگاه کنید ... 😱 این فرد علاقه‌ی زیادی به خالکوبی داشته و ۱۲۵۰۰ پوند برای خالکوبی صورت و حتی تخم چشمانش هزینه کرده تا ظاهری شبیه به پازل پیدا کند. 🧑 پسر ۲۸ ساله آلمانی که دندان‌هایش را هم با تیتانیوم پوشانده ، امیدوار است تا جایی که امکان دارد ظاهر غیرانسانی پیدا کند. 📍پ.ن : آخه چرااااااا ؟؟
معجزات واکسن در آمریکا ادامه دارد؛ ۲۷۰۰ فوتی در یک‌روز و حدود ۷۰۰ هزار مبتلای جدید 🙈🙈 منبع: https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries یوسف سلامی: اگر واکسن نبود بیشتر میمردن😂
می پرسیم: چرا در حالیکه بیشترین تحریم دنیا را داریم اما برای واردات مستقیم واکسن هیچ مشکلی نداریم؟! جواب میدن که چون توانستیم خودمان تولید کنیم، ترسیدن واکسن هاشون فروش نرود به ما فروختند. می پرسیم آیا هر چه خودمان تولید کنیم دیگر تحریمان را اینطور بیخیال می شوند یا فقط واکسن؟!؟! سکوت!! می پرسیم چرا اینطور سخاوتمندانه در اوج بحران های خودشان و ویروس خطرناک امیکرون، به ما تند تند هدیه می دهند؟! و باز سکوت!! می پرسیم چرا فقط در واکسن مهربان هستند؟! چرا فقط در واکسن حاضرند بدون هیچ بهانه و ترسی از امریکا، واکسن بفروشند و حتی حاضرند هدیه هم دهند اما برای داروهای سرطانی حتی حاضر نمی شوند در مقابل چند برابر قیمت واقعی به ما دارو بفروشند و می گویند شما تحریم هستید و ما از امریکا می ترسیم؟! جواب 🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂ می پرسیم راستی چرا چینی ها کرونا را در همان ابتداء مهار کردند؟! می گویند چینی ها همه واکسن زده بودند!! می پرسیم پس چرا می گویید بیشترین تزریق واکسن مربوط به ایرانی هاست؟! جواب بی جواب! می پرسیم چطور واکسن برای چینی ها اثر کرده و هیچ نوع جهشی روی آنها اثر ندارد! ولی برای امریکا و انگلیس و روسیه حتی واکسن خودشان هم اثر نکرده؟! جواب 🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂ می پرسیم اصلا چطور می توان برای جهش نیامده، واکسن تولید کرد و بدن را مقابل آن ایمن نمود؟! جواب 💨💨💨 می گوییم با این همه تضاد چگونه زنده مانده اید؟!؟!🧐🧐🤣🤣 را حذف میکنند مخالفان واکسن را هم حذف میکنند رسانه های صهیونیستی دشمنانشان را عیان میکنند!
۴۰۰۰ آمریکایی در ۲۴ ساعت گذشته قربانی کرونا شدند! جدیدترین آمار منتشر شده نشان می‌دهد که موارد فوتی‌های روزانه مرتبط با کرونا در آمریکا رکورد جدیدی را به ثبت رساند و دست‌کم ۳ هزار و ۸۹۶ آمریکایی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. فراموش نمیکنیم که بعد از تذکر مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات واکسنهای آمریکایی به کشورمون، یه عده چه شانتاژ و غوغایی به پا کردند و رهبری رو مقصر فوتیهای کرونا معرفی کردند!! حالا اون جماعت بیان اوضاع امروز آمریکا که تقریبا تمام جمعیت خودش رو با واکسنهای آمریکایی واکسینه کرده و آمار فوتیهای روزانش به ۴۰۰۰ نفر رسیده رو تحویل بگیرند!
همینقدر بی اعتبار 🔹در 10/30/21: مطالعه جدید CDC نشان می دهد که واکسن ها نسبت به ایمنی طبیعی ایمنی بسیار قوی تری نسبت به کووید-19 ارائه می دهند. 🔸در 1/22/22: مطالعه CDC نشان می دهد که ایمنی طبیعی موثرتر از واکسن به تنهایی در برابر واریانت دلتا بود.
🔴🔺مهم تر اینه که اگه مسئولین مطمئن بودن مشکلی ایجاد نمیکنه رضایت‌نامه نمیخواستن پس واکسن نامطمئن رو به بچه ها نزنید بعدا دیگران رو سرزنش نکنید