فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندآوری
داروی ضد افسردگی👌
@tar_va_pod
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملاک در روابط زوجین 👆👆👆
@tar_va_pod
هر ساعتی میخواهید بیدار شید
با آیه آخر سوره کهف، ساعت کوک کنید!
مجربه که میگم:
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا ﴿کهف،۱۱۰﴾
#بیداری_نماز_صبح
╰┈➤@moslem_garivani
دینداریِ مردود.mp3
8.02M
مشکلات خود را به ترتیب اولویت بنویسید،
دور سه مشکل اولتان خط بکشید!
و برای طبقهبندی بقیه مشکلات و حل آنها به این پادکست گوش کنید!
@tar_va_pod
1.89M
حساسیت و ترس زیاد از انجام کارهای اشتباه و صحیح نبودن اعمال و بررسی آثار و پیامدهای آنان بستر وسواس هست.
#وسواس
کانال وسواس👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2999976043Cd71f99cef0
پرسش:
خانوادهای مذهبی هستیم ولی دختر نوجوانم نسبت به نماز به شدت کاهلی میکند. راهنمایی بفرمائید؟
پاسخ:
در سن نوجوانی اکثر والدین شاهد این تغییرات هستند.
لطفا برای رفع مشکل به نکات زیر توجه نمایید:
۱.به هیچ وجه برای نماز تذکر پشت سر هم ندهید. تذکرات پشت سر هم باعث دلزدگی میشود.
۲. تحقیق کنید و یک هیئت یا موسسه یا گروه دخترانه پیدا کنید و ایشان را وارد آن گروه کنید. گروههایی که کارهای فرهنگی و قرآنی انجام میدهند. گروهی که با همسن و سالهای خودش در ارتباط باشد؛ اما همسن و سالهای مومن ونمازخوان.
۳.در بین دوستان و فامیل و آشنایان، خانواده مومن و معتقد به حجاب و نماز را پیدا کنید و رابطهی خود را با آنها تقویت کنید. گردش و تفریح و سینما را در برنامه خودتان با آن خانواده قرار بدهید. خانوادهای که دختر داشته باشند و اهل حجاب و نماز و...
۴. خودتان و پدرشان تقید کامل داشته باشید به نماز و سر وقت بخوانید تا در عمل ببینند.
۵. محبت و مهربانی را نثار دخترتان کنید در کلام و رفتار و ...فارغ از اینکه نماز بخواند یا نخواند. یعنی شرطی محبت نکنید که اگر خواند دوستش داشته باشید و اگر نخواند نه! با محبت به او ثابت کنید که خیلی برایتان عزیز است و عاشقش هستید.
۶.رابطه ایشان را با پدرشان تقویت کنید. با پدر تنهایی و حتی بدون حضور شما بیرون بروند، پدر دختری
۷. برای رفع مشکل باید به دنبال علت اصلي کاهل بودن درنماز بگرديد. چه عاملي منجر شده تا ایشان نماز را کنار بگذارند؟ آيا حضور و ارتباط با دوستان جديد منجربه ترک نمازشده است؟ يا وقت گذاشتن ایشان براي تلويزيون و يا حضور درشبکههاي اجتماعي منجربه بيتفاوتي او نسبت به نماز شده است؟ و يا مشکل خاصي در زندگي شما وجود دارد و آن عامل منجر به اين شده که ایشان نماز را کنار بگذارند؟
۸. کنارگذاشتن نماز میتواند نشان از اين امر باشد که ایشان از حيث اعتقادي هنوز به حقيقت نماز و اهميت آن پي نبردهاند، لذا توصيه ميشود با برنامهریزی دقیق برای تقویت بعداعتقادی ایشان قدم بردارید. حضور در کلاسهای فرهنگی و معرفتی میتواند مشکل اعتقادی ایشان را حل کند و خدا را بهتر بشناسند. تا وقتي مشکلات اعتقادي وجود داشته باشد، تزلزل در اعمال عبادي هم وجود دارد.
۹.گاهی تنبلي، بي برنامهگي، سهلانگاري، عدم اولويت بندي در کارها، وسواس فکري و يا مشکلات روحي و حتي جسمي باعث میشود تا شخص، نماز را سبک شمارد که براي رفع هرکدام ازاين عوامل بايد از راهکار متناسب با آن بهره برد.
۱۰. باز هم تاکید میکنم تذکردائم شما نسبت به نمازنخواندن ایشان، کاردرستي نيست قطعا تاثير امربه معروف عملي از امربه معروف لساني بيشترخواهد بود. سعي کنيد با عمل خود او را تشويق به نماز اول وقت و اعمال عبادي كنيد. يعني خودتان نمازتان را سروقت بخوانيد و بدين ترتيب ديدگاه ايشان را نسبت به نماز تغيير دهيد.
۱۱. درهيچ يک از مراحل ارشاد و راهنمايي از برخورد نيک وملاطفت آميز و احترام نهادن دورنشويد. با فشارو اجبار نمي توان کسي را هدايت نمود.دقيقاً بايد راههاي نفوذ و تأثيرگذاري بر دختر خود را بشناسيد و متناسب با آن برنامهريزي کنيد.
۱۲. از پيوند عاطفي كه در روابط مادرو دختری داريد استفاده نمائيد وبا بذل محبت بيشترو بيشتربه دخترتان در زندگي، لحظه به لحظه زندگي و با شما بودن را برايش شيرين نماييد به گونه اي که شيريني اين زندگي را درک نمايد و وقتي احساس رضايتمندي از با شما بودن داشت همه اينها رانعمت خداوند تلقي کرده و به او متذکرشويد که در برابر اين نعمت بايد سپاسگزار بود و نماز سپاسگزاري ازخداست.
۱۳.نصیحت و تذکر مستقیم سودی ندارد. سعی کنید مطالبتان را غیر مستقیم به او بگویید. قبل از اینکه بخواهید تذکری به او بدهید بهتر است نکات مثبت او را برجسته کنید و او را به عنوان فردی موفق جلوه دهید.
۱۴. در این سن بچهها جذب داستان و قصه میشوند. اگر کتابی تهیه میکنید در قالب داستان باشد تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد.
✍خانم ابراهیمی_کارشناس اخلاق
#کاهل_نماز
@tar_va_pod
1.14M
با سلام و تشکر از زحمات شما استادان عزیز.
لطفا راهکار بدین برای کسی که میخواد انسان خوبی باشه سرش تو اعمال خودش باشه ولی کنترلی بر ذهنش نداره و همش به حرفای این و اون فکر میکنه و بخاطر این همیشه اذیت میشه. خیلی دوست داره تغییر کنه.
#تقوا
@tar_va_pod
1.17M
سلام.اینکه میگن نماز مخصوصا نماز صبح تو روزی آدم تاثیر داره ولی خیلیا هستن اهل نماز نیستن یا نماز صبح نمیخونم ولی از لحاظ مادی و حتی معنوی و فرزندان خوب و.. اوضاعشون خوبه.
@tar_va_pod
1.38M
سلام همسر بنده مردی با خدا و بسیار مومن هستن اما متاسفانه در هر کاری وسواس و زیاده روی دارند حتی در خوبی کردن و محبت به دیگران ..تا جایی که اعضای خانواده را با این رفتار آزار میدهند و گاهی کلا مسائل زندگی خودشون و فدا می کنن تا مشکلات دیگران حل بشه و .....اصلا هم حرف کسی و قبول نداره و توجیهش اینه که من کار بدی نکردم یا اینکه من حق ندارم این کار و انجام بدهم یعنی اینقدر بی اختیارم و...
سوالم اینه من و بچه ها باید چکار کنیم ؟چون با صحبت اصلا درست نمیشه ..بچه هام کلا ازش فاصله گرفتن و حتی مشکلاتشون باهاش درمیان نمی گذارند چون عصبانی میشه ..چطوری رفتار کنیم حداقل کمی نرمال تر برخورد کنه .این مسائلی که میگم حرف من تنها نیست همه حتی افراد خانواده خودش هم از رفتارش شاکی هستن.
#انفاق
#اختلاف_زوجین
@tar_va_pod
739.9K
سلام شبتون بخیر.همسرمن پیش من یه شوخیای بدی میکنه که من اصلاخوشم نمیادهمیشه یعنی یه روزنیس که ازاین حرفانزنه مثلامیگه فلان زن خوشگله چه هیکلی داره و..توتلویزیونم اگه یه زن خوشگلی نشون بده میگه عجب زن خوشگلی و..ومنم میگم چرامیگی فقط میگه من شوخی میکنم هرچی میگم من بدم میادازاین شوخیادوباره تکرارمیکنه انگاربراش عادت شده مردخوبی ومذهبی ای هم هست اهل نمازو..ولی نمیدونم چکارکنم ازاین حرفانزنه همش میگه تومنونشناختی من منظوری ندارم ولی خب من یه زنم چطورناراحت نشم؟
#شوخی_همسر
@tar_va_pod
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم ازخنده
اینو برا همدیگه بفرستین، جیگرتون حال بیاد 😂😂
@tar_va_pod
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روانشناسان باید سالها کنار این کودکان شاگردی کنند؛ بوتوین ها مهارت زندگی بیاموزند؛ آدلرها سبک زندگی یاد بگیرند؛ پیاژه ها باید در رشد شناختی خود تجدید نظر کنند؛ فرانکل ها معنای زندگی را ببینند و روانشناسان امروز سلامت روان را مشاهده کنند و راه دستیابی به آن را آموزش ببینند.
@tar_va_pod