🚩گفتگوی روسای جمهوری ایران و روسیه در خصوص ابتکار صلح هرمز
روحانی در دیدار با رئیس جمهور روسیه در حاشیه اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا:
🔹ایران از امضا کنندگان توافق برجام انتظار دارد در راستای اجرایی شدن آن اقدام نمایند و نقش مسکو در این زمینه حائز اهمیت است.
🔹هدف «ابتکار صلح هرمز» ارتقای صلح، ثبات، پیشرفت و رفاه کلیه ساکنان تنگه هرمز و تفاهم متقابل و روابط صلحآمیز و دوستانه میان آنهاست
🔹این ابتکار حوزههای مختلف همکاری مانند تأمین همگانی امنیت انرژی، آزادی کشتیرانی و انتقال آزادانه نفت و سایر منابع نسبت به کشورهای حوزه تنگه هرمز و فراتر از آن را در برمیگیرد.
🔸پوتین نیز در این دیدار از آغاز همکاری رسمی ایران در مناسبات اقتصادی با اتحادیه اوراسیا استقبال و آن را زمینه ساز همگرایی و توسعه بیشتر منطقه ای دانست.
@hr_taraghi
🚩 ایران ۴ آبان رسماً عضو اتحادیه اوراسیا میشود
🔹 عضو کنفدراسیون صادرات ایران گفت: ایران از چهارم آبان امسال رسماً عضو اتحادیه اوراسیا میشود و ۵۰۲ قلم کالا از ایران بدون تعرفه صادر خواهد شد.
@hr_taraghi
✡ درخواست پناهندگی یهودیان #لوطاهور از ایران‼️😳
🔸وزارت خارجه هم که در خواب....
✍لابلای کلی خبر که صبح تا شب دور و اطرافمون فوران کرده این خبر خیلی حائز اهمیته؛
یهودیان لِو طاهور با رهبر انقلاب اعلام بیعت کردن و درخواست پناهندگی از ایران کردند...
و آماده روبه رویی با سلطه صهیونیسم در جهت آزادی سرزمین مقدس و ملت یهود میشوند...
@hr_taraghi
🔴 جاسوس آمریکایی که قرار بود با معصومه ابتکار ملاقات کند را بیشتر بشناسید
🔹🔸دکتر جفری ساکس استاد دانشگاه هاروارد و مشاور ویژه دبیر کل های سازمان ملل از سال 2000 میلادی تا کنون در امور توسعه پایدار و البته بیشتر به عنوان نظریه پرداز اقتصادی در کنار میلتون فریدمن به عنوان مدافعان مکتب شوک درمانی در اقتصاد نئولیبرال شناخته می شود.
♦️شوک درمانی در اقتصاد یا همان اصلاحات سرمایه داری به اقداماتی مانند دست کشیدن دولت از کنترل قیمت ها، حذف یارانه ها و آزاد سازی تجارت با دیگر کشورها و خصوصی سازی های گسترده دارایی های عمومی آن هم بدون فوت وقت و با فشارهای سخت و همراه با سرکوب معترضان، گفته می شود به گونه ای که امکان مقاومت طرف مقابل را بگیرد.
♦️جفری ساکس با تحمیل این نسخه مشغول طراحی اقتصادهای کشورهای مختلف پس از کودتا شد و زمینه روی کارآمدن غرب گرایان را مهیا کرد، نسخه اقتصادی که در تمام آنها با فروپاشی گسترده اقتصادی، فساد مالی و به حراج گذاشته شدن دارایی های عمومی کشورها و سرکوب مردم همراه بوده است.
♦️جفری ساکس با طراحی اقتصادهای کشورهایی چون بولیوی، آرژانتین و کشورهای اروپای شرقی بعد از فروپاشی شوروی و همچنین روسیه بعد از فروپاشی شوروی نه تنها عامل مهمی در تثبیت سلطه غرب بر آنها شد، بلکه باعث بیکاریهای گسترده و فروپاشی اقتصادی آنها نیز شد.
♦️جفری ساکس ، همکار و مشاور ویژه جورج سوروس، پدر انقلاب های رنگی در جهان، در خردادماه 95 با عنوان مشاور ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور آرمان های توسعه پایدار وارد ایران شد و با معصومه ابتکار و سید عباس عراقچی دیدار کرد و در دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم سخنرانی با موضوع «دستور 2030 و اهداف توسعه پایدار» انجام داد که با واکنش انتقادی دانشجویان انقلابی مواجه شد.
♦️دستور کار توسعه پایدار 2030 که جفری ساکس در ایران ارائه کرد، شامل 17 سند از جمله سند 2030 یونسکو برای آموزش و پرورش و همچنین توافقنامه اقلیمی پاریس می شد.
@hr_taraghi
🚩 ترامپ: باید به جنگهای مضحک در غرب آسیا پایان دهیم
رئیسجمهور آمریکا:
🔹قرار بود آمریکا ۳۰ روز در سوریه باشد، ما ماندیم و در نبردی که هدفی پیش رو نداشت، درگیرتر و درگیرتر شدیم.
🔹ما ۷۰۰۰ مایل (با سوریه) فاصله داریم و اگر آنها (داعش) هرکجا در نزدیکی ما پیدا شوند، آنها را نابود میکنیم.
🔹هماکنون زمان آن رسیده که ما از این جنگهای بیپایان مزخرف رهایی یابیم.
🔹وقت آن است سربازان خود را به خانه بازگردانیم.
@hr_taraghi
💠دستور رهبرانقلاب برای رفع موانع و گلایه های جوانان مبتکر ایرانی
آیت الله خامنهای خطاب به معاون علمی و فناوری رئیسجمهور:
🔹یکی از گلایههای جوانان در نمایشگاه دیروز این بود که بعضاً همان محصول یا تولید آنها را دستگاههای دولتی از خارج وارد میکنند
🔹نباید اجازه دهید این موانع پیش پای جوانان فعال ایجاد شود، هر چه میتوانید در این خصوص تلاش کنید، من نیز هر چه بتوانم کمک خواهم کرد.
🔺رهبر انقلاب همچنین با تشکر از پژوهشگران و فناوران و دستاندرکاران نمایشگاه، در لوح یادبود متنی به این شرح مرقوم کردند:
بسم الله الرحمن الرحیم
جلوهی درخشان استعداد ایرانی و همّت انقلابی را در این نمایشگاه دیدیم و خدا را سپاس گفتیم. کار اساسی و بنیانی برای بهرهگیری از انگیزهها و توانهای بالا باید جداً دنبال شود. این مهمترین وظیفهی مسئولان دولتی است. به خداوند توکل کنید و با امید و شوق قدم بردارید، یقیناً خواهید توانست به مشکلات اقتصادی کشور پایان دهید، انشاءالله.
سیّدعلی خامنهای
۱۶ مهر ۱۳۹۸
@hr_taraghi
حمیدرضا ترقی:
اربعین هم مقدمه تحقق تمدن نوین اسلامی و هم تصویر کوچکی از آن است
گروه سیاسی ــ کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اربعین و نوع تعاملات انسانی در این مراسم جلوهای از تمدن بزرگ اسلامی است، گفت: در واقع با توجه به ویژگیهای موجود در این راهپیمایی عظیم میتوان آن را هم مقدمه تحقق تمدن نوین اسلامی و هم تصویری از این تمدن در مقیاس و ابعادی کوچکتر دانست.
کد خبر: ۳۸۴۸۵۱۲
تاریخ: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۰

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا درباره مؤلفههای قدرت راهپیمایی اربعین و ظرفیتهای این پدیده به مثابه یک منبع قدرت نرم گفت: اولین مؤلفه قدرت نرم اربعین، معنویت این مراسم است که سرشار از عشق به امام حسین(ع) و ایثار و فداکاری آن امام در حماسه عاشوراست. دومین عامل قدرتآفرین این مراسم، پیام آزادگی امام حسین(ع) است که برای همه آزادیخواهان جهان جذابیت دارد و میتواند به مثابه یک موتور محرکه برای جنبشهای آزادیخواهانه و عدالتطلبانه عمل کند.
تأثیر اربعین بر تقویت تفکر مقاومت
وی اظهار کرد: مؤلفه سوم، قدرت وحدتآفرینی راهپیمایی اربعین بین مذاهب و ادیان مختلف به ویژه شیعیان و مسلمانان است که موجب روابط نزدیک و صمیمانه جمعیت عظیمی از انسانها شده و اختلافات آنها را حول محور عشق به امام حسین(ع) به حاشیه برده و ظلمستیزی و مقاومت را به متن روابط انسانی آورده است.
ترقی نقش فرهنگ حسینی در تقویت مقاومت اسلامی در منطقه را چهارمین مؤلفه قدرت نرم اربعین دانست و گفت: تأسی مقاومت به امام حسین(ع) و فرهنگ عاشورایی یکی از عوامل پیشران و برتریدهنده محور مقاومت در جبهههای جنگ علیه جریانات تکفیری و تروریستی، صهیونیستی و استکبار جهانی بوده است و الگوگیری از امام حسین(ع) در افزایش توان محور مقاومت در طی سالهای اخیر نقش به سزایی داشته که پیروزیهای متعدد حزبالله لبنان و حماس بر رژیم صهیونیستی و ریشهکن شدن داعش از نمونههای بارز تأثیر فرهنگ عاشورا بر افزایش توان این محور است و امروز هم در جبهه نبرد یمن این مسئله کاملاً مشهود است.
روابط کاملاً انسانی مردم؛ عامل جذب پژوهشگران
این کارشناس مسائل سیاسی ابراز کرد: پنجمین مؤلفه قدرت اربعین، روحیه ایثار، محبت و همدلی است که در طول مسیر راهپیمایی اربعین تجلی پیدا میکند و دقیقا نمادی از دوران حکومت امام زمان(عج) را به نمایش میگذارد که مردم نسبت به هم بدون هیچ شائبه و غرضی و در راه خدا و امام حسین(ع) محبت میکنند و همه هستی خود را در طبق اخلاص میگذارند که این نوع رابطه و تعاملات انسانی در هیچ جای دنیا مثل و مانند ندارد و به نوعی یک معجزه است و همین برای محققان و پژوهشگران از ملیتها و ادیان مختلف جاذبه فوقالعادهای ایجاد کرده و میتواند عامل علاقه و پیوند آنها به امام حسین(ع) نیز شود.
ترقی آخرین مؤلفه قدرت راهپیمایی اربعین را حضور یک جمعیت وسیع بدون دخالت دولتها خواند و گفت:این مراسم کاملاً مردمی است و در هیچ جای دنیا چنین حضور مردمی قابل مشاهده نیست و این ظرفیتی است که از اسلام در دل عاشقان اهل بیت(ع) قرار داده شده که میتوانند حتی بهتر از مراسم حج این جمعیت بیست میلیونی را اداره و مدیریت کنند.
نسبت اربعین و تمدن نوین اسلامی
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی درباره ظرفیتهای اربعین در تحقق تمدن نوین اسلامی گفت: مراسم اربعین در واقع جلوهای از تمدن اسلامی است. نوع رفتار و معاشرت مردم با همدیگر، فداکاری و ایثار مردم نسبت به هم، معنویت حاکم بر این جریان، انگیزههای معنوی و اخلاص مردم نمایش تمدن اسلامی در یک مقیاس کوچکتر است.
وی تصریح کرد: اگر ابعاد مختلف این مراسم از مدیریت، خدماتدهی و تأمین نیازهای رفاهی مردم توسط خودشان تا توجه به اخلاقیات، حسن رفتار و روحیه تعاون و ایثارگری بررسی شود میتواند تصویری از این تمدن بزرگ را برای جهانیان به نمایش بگذارد.
ترقی بیان کرد: اگر این مراسم به منزله مقدمات الگوی تمدن نوین اسلامی مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد و نخبگان و پژوهشکدهها بر روی آن مطالعه کنند میتوانند این پدیده را در پاسخ به کسانی که از دنیای اسلام طلب الگو میکنند، ارائه داده و بیان کنند که به عنوان مسلمان چنین جامعهای را به منزله الگو مدنظر داریم و میخواهیم به سمت چنین جامعه و مناسبات اجتماعی در تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: به عبارتی اربعین و تحولات انسانی رخداده در آن میتواند آنچه را مطمح نظر ما از تمدن نوین اسلامی است برای بشریت تشنه جامعه عادلانه، آزاد و انسانی قابل درک و فهم کند. لذا اربعین هم مقدمه تحقق تمدن نوین اسلامی است و هم تصویری از آن در مقیاس و ابعادی کوچکتر.
گفتوگو از مهدی مخبری
@hr_taraghi
محرمانه
🔴 افشای نقش سفارتخانه آمریکا و کنسولگری عربستان سعودی در بغداد در اغتشاشات و #آشوبهای_عراق
🔻الاخبار:
آمریکا و عربستان شماری از مزدوران تک تیرانداز را با دادن وعده های فریبنده برای ایجاد هرج و مرج خیابانی و تغییر شکل تظاهرات مسالمت آمیز اجیر کرده اند.
الاخبار از وجود نفوذی های تک تیرانداز خبر داد که نیروهای امنیتی عراق و تظاهرکنندگان را نشانه می روند .
اعترافات بازداشت شدگان حاکی از آن است به خشونت کشیده شدن تظاهرات مسالمت آمیز مردم عراق به دست تک تیراندازان کار عوامل سفارت آمریکا و کنسولگری عربستان در بغداد است.
منابع امنیتی عالی رتبه از استقرار گسترده تک تیراندازهای ناشناس در تعدادی از محله های پایتخت خبر دادند و خاطرنشان کردند اطلاعات موجود نشان می دهد سفارت آمریکا و کنسولگری عربستان عاملان اصلی استقرار این افراد هستند ضمن آن که این دو نهاد به ادامه هرج و مرج ها و ناآرامی های کنونی اصرار دارند.
تعدادی از بازداشت شدگان اعتراف کرده اند که سفارت آمریکا و کنسولگری عربستان آنها را با وعده های فریبنده به سوی ایجاد هرج و مرج خیابانی و تغییر شکل تظاهرات مسالمت آمیز سوق داد.
@hr_taraghi
🔴 امام خامنه ای: با آنکه میتوانستیم، قاطعانه و شجاعانه در راه ساخت #بمب_اتم وارد نشدیم
🔹🔸آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی:
♦️یک جریانی در کشور وجود دارد که با پدیدهی «جنبش علمی» با بددلی برخورد میکند. این جریان، اصل جنبش علمی را انکار میکند. متأسفانه این حرکت بدخواهانه از داخل دانشگاه انجام میشود.
♦️کار دیگر این جریان، دلالی نخبگان علمی کشور است. نخبه را از ماندن داخل کشور دلسرد میکنند.
♦️شما در مقابل این جریان مأیوس نشوید. وظیفهی #وزارت_علوم و #وزارت_بهداشت در برابر این جریان، مراقبت و پاکسازی است.
♦️حرکت علمی کشور که از دو دهه قبل شروع شده باید ادامه پیدا کند.
♦️ما در بعضی رشتههای علمی نوپا، در رتبههای بالای جهانی هستیم اما این ما را قانع نمیکند و کافی نیست. حرکت علمی در دنیا پُرشتاب است و ما هم از سابق عقبماندگی متراکمی داریم. حالا البته [در ایران] هم علم پیشرفت کرده، هم چرخهی تجاریسازی و صنعتی شدن علم.
♦️دیروز در نمایشگاهی که اینجا بود، شوق و اعتمادبهنفس و خودباوری را مشاهده کردم. البته از بین چند هزار شرکت دانشبنیان ۳۰ شرکت [آمده] بودند. الان میگویند ۴۰۰۰ شرکت دانشبنیان داریم؛ این باید برسد به ۴۰۰ هزار.
♦️البته باید اول زیرساخت قانونی این شرکتها فراهم شود و موانع برطرف شود.
♦️شرایط ما با شرایط دیگران متفاوت است. ما باید ایرانی بیندیشیم، ایرانی فکر کنیم و ایرانی زندگی کنیم که رعایت و اجرای الگوی پیشرفت اسلامی- ایرانی می تواند به این هدف کمک شایانی کند.
♦️تقلید از دیگران، نوزایی و نشاط حقیقی علمی را هم از بین می برد.
♦️راه ما نه سوسیالیستی است نه متکی بر لیبرال دمکراسی. ما به برکت اسلام راه سومی را به ملتها ارائه کرده ایم که باید بیش از پیش با سخن منطقی و عمل خود، دل ها را به این راه سودمند برای بشریت جذب کنیم و ملتها را از نفوذ روزافزون فرهنگ منحط غرب نجات دهیم.
♦️نخبگان، اساتید و پیشروان حرکت علمی نگذارند امید به وجود آمده برای پیشرفت علمی کشور دچار اختلال شود.
♦️در کشور البته مشکلات مختلفی وجود دارد اما نباید این مشکلات را یکطرفه و بدون توجه به موفقیتها مدام مطرح و بر سر آن مرثیه خوانی کرد، چرا که در این صورت امید در دل جوانان کم فروغ می شود.
♦️استعداد ایرانی بعد از انقلاب بهوجود نیامده بلکه موهبتی همیشگی و خدادادی است، اما انقلاب با میدان دادن به این استعدادها، ایران را از حالت راکد و عقب افتاده و وابسته، به کشوری مستقل، در حال پیشرفت و برخوردار از موفقیتهای فراوان تبدیل کرد که باید به این واقعیات توجه کامل داشت.
♦️باید به گونه ای پیشرفت کنیم که ۵۰ سال بعد هر نخبه ای و هر کسی که در جهان خواست تازههای علم را فرا بگیرد، ناچار به دانستن زبان فارسی باشد و تحقق این هدف، حتماً در دایره هوش و استعداد و همت ایرانی امکان پذیر است.
♦️علم اگر از فرهنگ صحیح جدا شود، به خطا خواهد افتاد. علم نافعِ هستهای چون با فرهنگِ انساندوستی همراه نبود، به بمب هستهای منجر شد و امروز همچنان تهدید دنیا است.
♦️ما قاطعانه و شجاعانه با آنکه میتوانستیم در این راه وارد شویم، وارد نشدیم؛ هم ساختن بمب اتم و هم نگهداشتن آن غلط است، چون به کار بردن آن حرام است.
♦️علم اگر با فرهنگ و مشی فکریِ درست همراه نباشد، خطرناک خواهد شد. برای همین معتقدیم در مجموعههای نخبگانی، «دین» و «ملیت» باید بجد دنبال شود. ما باید ایرانی زندگی کنیم و ایرانی فکر کنیم و #الگوی_اسلامی_ایرانی پیشرفت را در زمینهی علم هم دنبال کنیم.
♦️علم را میخواهیم و شاگردی هم میکنیم اما نمیخواهیم دانشگاهمان بازتولید و تکرار فلان دانشگاه آمریکایی باشد. در تقلید از فرهنگ دانشگاههای برتر دنیا، اگر بخواهیم آنها را تکرار کنیم، #نوزایی_علمی هم از بین خواهد رفت.
♦️نکتهی آخر، ایجاد #امید است. من جداً در این زمینه اصرار دارم. هم شما، هم اساتید و هم پیشروان حرکت علمی، نگذارید امیدی که به وجود آمده اختلال پیدا کند.
♦️بعضیها فکر میکنند ما مشکلات را نمیدانیم! میدانیم مشکلات هست ولی موفقیتها را هم باید دید. وقتی دائم مرثیهخوانی میکنیم از مشکلات، امید در دل جوان، کمفروغ میشود.
کشور امروز بحمدالله حرکت مهمی را ادامه میدهد.
@hr_taraghi
🔺بلایی که آیت الله خامنه ای بر سر آمریکا آورده است!
.
آمریکا، غرب، و تمام اندیشکده های پر طمطراقی که با بودجه های هنگفت میلیارد دلاریشان، صبح تا غروب مشغول بازی دادن دنیا هستند، حالا که چشمشان را باز کرده اند، میبینند خود سالها است در پازلی بازی میکنند که طراحش مردی بنام سید علی حسینی خامنه ای است. بیچاره ها سالها فکر میکردند با #هسته_ای دارند جمهوری اسلامی را بازی میدهند. حتی آبنبات #برجام را تعارف کردند و عده ای نیز علیرغم تذکرات دلسوزانه رهبری در بازی کوچک آمریکا گرفتار شدند، اما چه غم، وقتی طرحی را که آیت الله خامنه ای مدیریت میکند، صدها طرح کوچک و بزرگ غربی را در خود هضم کرده است؟! تنها چند سال کافی بود تا آمریکا بفهمد در تمام این مدت که فکر میکرده زرنگ است، در غالب جبهه ها اسیر تدابیر زیرکانه رهبر بزرگ مقاومت شده و تمام پایگاه هایش در تیررس موشک های ایرانی قرار گرفته. نه توان مبارزه دارد، و نه دیگر قدرت بر هم زدن معادلات. دلش را به فتنه های واتساپی در بغداد خوش کرده است. نبض نفتی خلیج فارس را در هرمز، ایران کنترل میکند، و تنگه باب المندب که آن را جایگزین هرمز کرده بودند، حالا در تیررس موشک های مجاهدین یمنی است. اسرائیل از جانب لبنان، سوریه، غزه و احتمالا به زودی کرانه باختری به کلی تحت سیطره ایران است. گذرگاه القائم - البوکمال در مرز عراق و سوریه بازگشایی شده به طوری که از تهران تا بغداد، دمشق و بیروت [و ان شاالله به زودی بیت المقدس] را با خودرو میشود به سادگی رفت! در عراق ثبات نسبی حاکم شده و احزاب و قبایل به درک متقابل خوبی از همدیگر رسیده اند. بحث از حمله به ایران که میشود، از سرتاسر خاور میانه فریاد لبیک یا خامنه ای بلند میشود. عربستان تاوان خون "نمر باقر النمر"، شهدای منا و ستم به شیعیان را یکجا میدهد. و بحرین تا بازگشت به آغوش وطن راهی ندارد. آمریکا خوب میفهمد که در امپراطوری مقاومت دیگر جایی برای او نیست. از همین الان مشخص است برای بقای سعودی تره هم خورد نمیکند. تمام جنجال هایشان برای این است که اسرائیل را تنها میبینند. حلقه که تنگ تر شود نیاز به موشک هم نیست. شبانه از #فلسطین فرار میکنند، کما اینکه هم اکنون بسیاری از شهروندان اسرائیلی را با تهدید و تطمیع نگه داشته اند. فشار روانی شدید صهیونیسم جهانی را دیوانه کرده. و هر بار که جنگ با ایران را با تجهیزات فوق پیشرفته شبیه سازی میکنتد شکست میخورند. کار به جایی رسیده که در مانورها از دشمن فرضی هم تو دهنی میخورند! اسرائیل که هیچ، آمریکا هم نابود خواهد شد. در تمام منابعی که در آن از آخرالزمان گفته شده، نشانی از آمریکا نیست
@hr_taraghi
محرمانه
♨️ دیدارهای مخفیانه خزاعی و سوزان رایس!
سوزان رایس مشاورامنیت ملی اسبق آمریکا درکتاب خاطراتش ک امروز منتشر شد از حضورش در محل اقامت #محمد_خزاعی سفیر ایران در UN خبر داده است
محور دیدارها: هسته ای، کوهنوردان و رابرت لوینسون
عنوان کتاب:
Tough Love: My Story of the Things Worth Fighting For
مهر ماه سال ۹۰ شبکه CNN از دیدار محمد خزاعی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل و سوزان رایس سفیر آمریکا در UN، خبر داد
همان زمان روابط عمومی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل آن را تکذیب کرد!
اما سوزان راس در کتابش که اخیرا منتشر شد، این دیدارها را تایید کرده است...
مهر ماه ۹۲ هم اعلام شد همکاری محمد خزاعی و سوزان رایس سفرای ایران و آمریکا در سازمان ملل متحد، عامل ایجاد تماس تلفنی اوباما و حسن روحانی بوده است.
بدین صورت که اوباما با تلفن خزاعی با روحانی حرف زده است.
#سوزان_رایس در کتاب جدیدش که اخیرا منتشر شده، دو اتفاق را عامل افزایش تحریمها بر ایران اعلام میکند:
۱. اعتراضات ۸۸ پس از انتخاب احمدینژاد
۲. لو رفتن تاسیسات هستهای جدید ایران
🔻اعتراف جالب کتاب خاطرات سوزان رایس:
در معدود دفعات که در راهروهای سازمان ملل به هم میرسیدیم، خزاعی و من جوری رفتار میکردیم که گویی یکدیگر را اصلا نمیشناسیم!
رایس اعتراف میکند کانال ارتباط خصوصی من و خزاعی برای سالها مخفی ماند؛ به غیر از FBI و احتمالا اسرائیلی ها!
سوزان رایس در مورد قطع نامه 1929 میگوید: برخی مردد بودند که این قطعنامه ایران را پای مذاکره میآورد یا نه. اما در نهایت نتیجه داد و ایران پای میز مذاکره آمد. بعد از آمدن روحانی مشخص شد فشار سنگین اقتصادی، ایران را وادار کرد پای میز مذاکره بیاید
سوزان رایس در کتابش میگوید: از طرف پنتاگون مامور شده که یک (هات لاین) نظامی بین آمریکا و ایران ایجاد کنه تا از درگیری ناخواسته جلوگیری بشه، اما ایران مخالفت میکند.
رایس به خزاعی هشدار داده که آمریکا متعهد است برنامه هستهای ایران را با هر ابزاری که شده متوقف کند.
✍ پیمان مولاوردی
@hr_taraghi
تحلیل واشینگتنپست از تغییر مهم در سیاست خارجی ایران
مالونی در واشنگتنپست مینویسد از چهار ماه قبل، راهبرد ایران نسبت به فشارهای آمریکا تغییر کرد زیرا اقدامات دیپلماتیک نتیجه نداد و تهران به این نتیجه رسید که بهترین دفاع، حمله است.
سرویس جهان مشرق- سوزان مالونی تحلیلگر ارشد بروکینگز و متخصص مسائل ایران و غرب آسیا پس از حمله به آرامکو تحلیلی در واشینگتن پست منتشر کرد که در آن از ارتباط این حمله با راهبرد جدید ایران حکایت میکند.
وی مینویسد متهم کردن ایران بعد از حمله به آرامکو غیرمنتظره نبود، اما نکته جالب، خودداری نهایی عربستان و آمریکا از اتهامزنی رسمی به ایران و پیگیری آن است. چرا؟ چون ریاض و واشینگتن احساس کردند افزایشِ این تنش، بازی در زمین ایران است.
کدام زمین؟ وی توضیح میدهد که راهبردِ «خویشتنداری» نتوانست امتیازی برای ایران بعد از خروج آمریکا از برجام به دست آورد. تحریمهای آمریکا سرمایهگذاریهای خارجی که قرار بود در ایران انجام شود را لغو کرد و ارزش پول ایران و اقتصاد این کشور را به شدت تضعیف کرد. بقیه دنیا نیز صرفاً رویکرد یکجانبه آمریکا را محکوم کردند و بس! هیچ چشماندازی هم برای پایان تحریمها وجود نداشت بنابر این ایران راهبرد خود را تغییر داد و «یک ضدحمله را کلید زد». ضدحملهزدن به آمریکا بارها جواب داده است.
یک نمونه از آن، انفجار برجهای الخُبر در عربستان بود که نهایتاً موجب خروج نیروهای آمریکایی از عربستان شد و یک نمونه جدیدتر، پسکشیدن امارات از برنامههای عربستان علیه ایران بعد از حملات مشکوک به بندر فجیره است. امارات حتی دو گروه را به ایران اعزام کرد و با مقامات تهران به گفتگو نشست. همزمان نیروهای اماراتی از بسیاری از مواضع خود در یمن نیز عقبنشینی کردند.
به نظر او ایرانیان از چهار ماه پیش راهبردی را اتخاذ کردند که نسبت به سالهای گذشتهاش در مذاکرات هستهای و بعد از برجام، بیسابقه بوده اما در مورد دشمنان ایران، چندین بار تجربه شده و موفق بوده است: «تحریک بحران و منازعه، یک رویکرد مخاطرهآمیز برای حل مشکل است اما اتخاذ یک راهبردِ مجرب از سوی ایران به شمار میآید». آنها تلاش میکنند تا جایی به مقابله بپردازند که واکنش تهاجمیِ طرف مقابل را برنیانگیزد. مثلاً از وارد کردن تلفاتِ زیادِ انسانی خودداری میکنند. اما به هر حال ضدحمله باید به گونهای باشد که طرف مقابل را از فشار به ایران پشیمان کند یا دست کم متحدان آمریکا در منطقه را از تداومِ همکاری با واشینگتن بر حذر دارد.
این راهبرد جدید فقط به اقدامات نظامی محدود نمیشود. دیپلماتهای ایران نیز در یک ضدحمله آشکار، اعلام کردند هر دو ماه یک بار از بخشی از تعهدات خود در برجام عقبنشینی میکنند. نتیجه هم داد. فرانسه که مانند سایر دولتهای اروپایی فقط به حرف بسنده میکرد و تازه بر اثر فشار آمریکا توتالش هم از ایران رفته بود، حاضر شد یک خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری راهاندازی کند. چیز کمی است اما فقط این نیست.
آمریکا نیز رویکردش را نسبت به ایران نرمتر کرد و حاضر شد بدون هیچ پیششرطی با ایران مذاکره کند. حتی نخستوزیر ژاپن را به عنوان واسطه فرستاد، شماره تلفن اعلام کرد و از همه جالبتر، در برابر حمله به پهپاد گرانقیمتش از واکنش نظامی که قبلاً همیشه میگفت روی میز است خودداری کرد.
واکنش آمریکا به نظر مالونی نشان داد «آنچه ژنرالهای کارکشته سپاه پاسداران گمان میکردند درست بود. یعنی انگشت پرکار ترامپ در توییتر صرفاً یک نمایشِ واقعنما بوده است». ترامپ اصلاً «اشتهای جنگ ندارد» به ویژه که حالا نزدیک تبلیغات انتخاباتی نیز هست.
جمعبندی
راهبرد جدید ایران، رویکرد آمریکا و متحدان منطقهای اش را تغییر داده، اما این تغییرات هنوز برای ایران راضیکننده نیست. به نظر او ایران که در ماههای اخیر از این راهبرد نتیجه گرفته، به آن ادامه خواهد داد تا زمانی که به یک دستاورد بزرگ برسد: این دستاورد بزرگ میتواند تغییر بنیادی در سیاست کشورهای منطقه در قبال ایران و آمریکا ویا رفع محسوس تحریمها باشد. برای این کار، ایران نیازمند اقداماتی است که شوک نفتی را ادامه دهد زیرا شوک نفتی یک تیر و چند نشان است:
ترامپ در آستانه انتخابات ریاستجمهوری نمیتواند بالارفتن قیمت نفت و به تبع آن، بنزین را تاب بیاورد.
افزایش قیمت نفت، امکان فروش نفت ایران به قیمت پایینتر در بازار سیاه را فراهم میکند و از این طریق، هم تحریم نفتی کماثر خواهد شد هم احتمال ناآرامی داخلی در ایران کاهش مییابد.
کشورهایی مانند عربستان سعودی و بحرین که با ایران سر سازش ندارند، عمده درآمدشان از فروش نفت است و به همخوردن بازار نفت تأثیر سریع و مستقیم بر آنها دارد.
مالونی نهایتاً تأکید میکند طرفهای ایران هنوز سردرگم هستند و در مقابل راهبرد جدید ایران نتوانستهاند به یک واکنش مناسب برسند چون اساساً
انتخابهای زیادی ندارند و هر یک از همین انتخابهای محدود نیز پیامدهای منفیِ خود را دارد: ممکن است قیمت نفت سر به فلک بکشد، ممکن است یک جنگ جدی در خلیج فارس به وقوع بپیوندد، ممکن است فرصت توافق جدید با ایران از دست برود، ممکن است متحدان آمریکا آسیب ببینند و ...
به نظر او ترامپ با خروج از توافق و اتخاذ راهبرد فشار حداکثری علیه ایران، تنشهایی را آزاد کرد که قرار بود با برجام مهار شود و این در حالی بود که خود نیز توان مهار آن به شیوه دیگر را ندارد. راهبرد اشتباه ترامپ «پایانِ بدی برای منطقه خواهد داشت، همینطور برای منافع آمریکا و متحدانش در همه غرب آسیا».
#سناریوی_دوقطبی_سازی
🔸جناب #حسن_روحانی در جلسۀ هیأت دولت در روز گذشته (چهارشنبه ۱۷مهر۹۸ )در سخنانی تأمل برانگیز گفت: «بهترین مجلس در طول تاریخ انقلاب اسلامی، #مجلس_اول بود که در آن مجلس، نظارت به این شکل وجود نداشت و حتی #شورای_نگهبان و این همه دفاتر نظارتی وجود نداشت و همه از جناحهای مختلف آمدند و ثبت نام کردند؛ حتی #منافقین هم در آن انتخابات ثبت نام کردند. همچنین گروههایی مانند دفتر هماهنگی، #نهضت_آزادی و #جبهه_ملی نیز ثبت نام کردند و بهترین انتخابات و بهترین مجلس ثمره آن بود»
🔻چندنکته در این خصوص:
1️⃣ آقای روحانی برچه اساسی و با کدام منطق دلیل بهترین بودن این دوره از مجلس را، نبود نهاد های نظارتی می داند؟
در حالی که حاکمیت فضای معنوی، انقلابی، حال و هوای جنگ و برخورداری از اکثریت نمایندگان انقلابی، اندیشمند ، مخلص،شجاع، دلسوز و پاکدست بوده است که آن مجلس را ممتاز ساخته است.
هرچند در همان مجلس، اقلیتی ناشایست و مُخل حرکت انقلابی نظام حضور داشتند که قطعا اگر نظارت های دقیقتری صورت می گرفت و آنان در مجلس نبودند، توفیقات آن مجلس چند برابر می شد.
2️⃣ اینکه مدعی شده اند : شورای نگهبان در آن زمان نبوده ، ناشی از عدم اطلاع یا تغافل عمدی ایشان است . شورای نگهبان در آذر ماه سال ۵۸ رسماً آغاز به کار کرده در حالی که انتخابات مجلس دوره اول، در تاریخ ۲۴ اسفند۵۸ برگزار شده است . پس در آن زمان شورای نگهبان وجود داشته است.
3️⃣ شورای نگهبان از بدو تشکیل تا کنون بدون ملاحظات سیاسی و بر اساس قانون عمل کرده است . تایید صلاحیت اعضاء نهضت آزادی ، جبهه ملی ، گروهک منافقین و... دلیل روشنی بر این مدعاست چرا که هنوز تخلفی از این ها سر نزده بود و شورای نگهبان نیز ( در آن زمان) قانوناً نمی توانسته آنها را رد صلاحیت کند.
4️⃣ اینکه در آن زمان فیلتری نبوده و رد صلاحیتی صورت نگرفته نیز، خلاف واقع است . چنان که به استناد مدارک موجود، افراد وابسته به گروه های که در آن زمان غیر قانونی بودند ، مثل توده ای ها ، وابستگان رزیم پهلوی و سایر گروهک های معاند رد صلاحیت شدند.
5️⃣ البته پذیرفتنی است که در اوایل انقلاب، شورای نگهبان مثل سایر نهاد های انقلابی، هنوز ساختار منسجمی نداشته باشد و استقرار و تسلط کامل بر امور پیدا نکرده باشد.
به همین دلیل شاهد رد اعتبار نامه ۱۷ نفر از نمایندگان منتخب، از سوی خود مجلس هستیم . که قاعدتاً اگر نظارت دقیقتری صورت می گرفت، شاهد چنین اتقاق عجیبی نبودیم.
🖌 #محرابی / کانال زمانه
______________
@hr_taraghi
🔴 پایان پالرمو
🔹۳مهرماه ۹۷ بود که مجلس، لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته ملی (#پالرمو) را پس از اصلاحاتی به تصویب نهایی رساند و به شورای نگهبان فرستاد؛ اما شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷، بار دیگر این مصوبه را بهدلیل عدم اِعمال نظرات هیأت عالی نظارت مجمع درباره این لایحه رد کرد و آنرا خلاف بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی تشخیص داد. علی لاریجانی نیز در تاریخ ۱۹ مهرماه ۹۷ در نامهای به رئیس #مجمع_تشخیص مصلحت نظام، مصوبه مذکور را بهدلیل اصرار مجلس برای بررسی به مجمع تشخیص فرستاد.
🔹وفق ماده الحاقی- ۲۵ مکرر آییننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام که طبق اصل ۱۱۲ قانون اساسی به تأیید رهبر معظم انقلاب رسیده، فرصت این مجمع در خصوص اظهار نظر درباره مصوبات مجلس که نظر شورای نگهبان را تأمین نکرده است، تا سه ماه کاری است و در موارد ضرورت قابل تمدید بوده اما مدت نهایی اظهار نظر #حداکثر تا یک سال خواهد بود و در صورتی که تا پایان یک سال نظر مصلحتی مجمع ابلاغ نشد، نظر شورای نگهبان محکم خواهد بود.
✅ فلذا در تاریخ ۱۸مهرماه ۹۸، فرصت یکساله مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لایحه پالرمو به پایان رسیده است و متعاقباً نظر شورای نگهبان مبنی بر رد لایحه پالرمو به دلیل تعارض با بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی قطعی شده و مجمع دیگر #صلاحیت قانونی درباره اظهارنظر مصلحتی در باب این لایحه را ندارد فلذا میتوان گفت پیوستن به کنوانسیون پالرمو در نظام قانونگذاری جمهوری اسلامی ایران رد شده است.
[ #زمانه= پایگاه تحلیلی تحلیلگران ]
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 #زمانه=
@hr_taraghi
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حرکت نور و ظلمت در آخرالزمان🔸
عصر ما عصری است که به خاطر حاکمیت طاغوتها، هزار سال است که عدهای از نور به ظلمت میروند «وَ الَّذينَ کفَرُوا أَوْلِياؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمات» و به خاطر ولایت الله، عدهای هزار سال است از ظلمت به نور میروند. فاصله اینها در این عصر ما بیشتر از یک سال قبل است، بیشتر از ده سال قبل است، بیشتر از صدسال قبل است؛ چرا؟ چون هر دو در حال دور شدن از هم هستند.
بشر به ظلمتی رسیده است که در هیچ تاریخی سابقه چنین ظلمتی نداشته است. ظلمهایی در این عصر میشود که در هیچ عصری چنین ظلمتی نبود. بالعکسش هم هست. پاکهایی پیدا میشوند در این عصر که در هیچ عصری چنین پاکهایی نبودند. اینها به خاطر ولایت الله است. «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّور» . اصل ولایت است. انسان اگر تحت ولایت الهی باشد مرتباً از ظلمت به سمت نور میرود.
طاغوت اسم خاصی ندارد. هر جا خدا نبود طاغوت است. خود انسان وقتی غیر خدایی عمل کند، میشود طاغوت. ظلمتش را زیاد میکند. اما هنگامی با ولایت الله است که از ظلمت به نور میرود.
شما میگویید من با نماز از ظلمت به نور میروم یا با ولایت الله از ظلمت به نور میروم؟ نه؛ با نماز نمیروی، با ولایت میروی. وقتی ولایت نبود، انسان را دور میکند از خدا.
به عاشورا نگاه کن. مگر عاشوراییها نماز نمیخواندند؟ نماز بی ولایت میخواندند. شدند اشقیای کربلا با همان نماز، با همان حج، با همان جهاد، با همان امربهمعروف، با همان نهی از منکر، با همان روزه، با همان زکات، با همان صلهرحم. همه اینها را انجام میدادند، اما شدند اشقیای کربلا. چرا؟ چون با ولایت طاغوت بودند و این مهم است که انسان بگوید من به این رهبر (آیت الله خامنهای) حواسم هست و اقتدا کردهام، حرفهای دیگران هر که باشند حواست را پرت نکند.
@hr_taraghi
محرمانه
🔴 متهم اصلی پرونده فساد در شرکت آسکوتک از کشور خارج شد!
@secret_file
شرکت #آسکوتک متعلق به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) زیرمجموعه وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) در آلمان با کارویژه شراکت و سرمایهگذاری خارجی در پروژه های معدنی به مدیرعاملی حسینی صدر است.
حسینی صدر متهم اصلی پرونده فساد در شرکت دولتی آسکوتک که علیه او در دادسرای کارکنان دولت اعلام جرم شده و با قید وثیقه آزاد بود، علی رغم تذکر نهادهای امنیتی از کشور خارج شد!
اين در حاليست كه نهادهای امنيتی بارها تذكر لازم را به مدير متخلف و مديران بالا دستی ايشان جهت ممنوعيت هر گونه اقدام و خروج اعلام نموده بودند.
شنیدهها حاکی از آن است که علی رغم ضبط پاسپورت و ممنوع الخروجی وی پس از درخواستهای متعدد و لابی وزير صمت با دادسرا، وی توانسته از کشور خارج شود/پایگاه عدالت خواهان
🔻پ ن:
شرکت بازرگانی دولتی آسکوتک که با شرکتهای تابعه خود در مجموع کمتر از ۴۰ نفر پرسنل دارد، فردی متخلف بنام مؤید حسینی صدر که از نمایندگان ادوار و از رفقای وزیر صمت هستند بعنوان مدیر عامل اول این شرکت منصوب شده و جناب آقای مجید منصوری بیدکانی از نمایندگان ادوار مجلس (نماینده لنجان) به عنوان #مدیرعامل_دوم!! با حقوق ۵۱۰۰ یورو بعلاوه راننده و خودرو و منزل لوکس دولتی... از معاون وزیر صمت یعنی آقای خداداد غریب پور حکم مدیر عاملی گرفتهاند. پستی عجیب و خلقالساعه!/آقازاده نیوز
@hr_taraghi
🔴 تیر به سیبل خورد ‼
🔻ترکیه «به اشتباه» نیروهای ویژه آمریکا در سوریه را هدف قرار داد
🔹نیوزویک گزارش داده گروهی از نیروهای ویژه آمریکا مورد اصابت حمله خمپارهای ترکیه به مواضع کُردها در شمال سوریه قرار گرفتهاند.
@hr_taraghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از دستگیری و اعتراف روح الله زم
@hr_taraghi