⭕️ *نیشابور و سبزوار؛ راویان عینی تمدّن اسلامی ایران*
🔸رهبر انقلاب در دیدار ستاد مرکزی کنگرهی ملی شهدای سبزوار و نیشابور:
🔹نیشابور و سبزوار دو گنجینهاند؛ گنجینهی تاریخ اسلام و تمدّن اسلامی ما و تمدّن ایرانیِّ ما. دو گنجینهاند که باید حفظ و معرّفی بشوند.
🔹اینجور نیست که ما به چشم دو آبادیِ قدیمی یا دو شهر قدیمی و تاریخی به اینها نگاه کنیم؛ نه، اینها هم نیشابور، هم سبزوار دو راویِ صادق و عینیِ تمدّن اسلامی ما هستند، راویِ فرهنگاند. آن هم نه راوی زبانی؛ راویِ عینی، راویِ محسوس و مشهود.
🔻متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره ملی بزرگداشت دو هزار و چهل و چهار شهید سبزوار که سهشنبه ۹ خرداد برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری همایش در سبزوار منتشر شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظاتی از سخنرانی حضرت آقا در حضور #شهید_رجائی درباره لزوم حمایت #دولت از #مستضعفین: آن کسانیکه باز این انقلاب را محافظت خواهند کرد، همین قشرهای مستضعفیناند
🆘 @Roshangar
🔥کاری که نکردیم❗
#تصویرمطالعهشود
🔻رهبر حکیم انقلاب در مراسم #سالگرد_ارتحال_امام_خمینی در سال ۱۴۰۱ نکات بسیار دقیقی را مطرح کردند که توجه به آن نکات میتوانست زمینه اغتشاشات طراحی شده دشمن در پاییز را از بین ببرد.
🔻اما متاسفانه پس از پخش اخبار در شب و روز بعد مراسم تقریبا به فراموشی سپرده شد.
در حالی که علاوه بر اقدام عملی مسئولان بخشهای مختلف، #صداوسیما، #بیت و دفتر حفظ آثار، رسانههای متعهد رسمی و آتش به اختیار، #تشکلها ی مردمی، نخبگانی، دانشجویی و طلاب میبایست سهم خود را انجام داده و نسبت به دیگران پیگیری و مطالبه نمایند.
🔻اگر به فرمایش رهبر انقلاب عمل کرده بودیم با افشاگری، اجازه تأثیر جنگ روانی دشمن بر کشور را نمیدادیم و از سرمایه ایمان مردم، عمل صالح و اقدامات ملی در زمینه های فرهنگ و اقتصاد تولید شده بود؛ هرگز غربگرایان به عنوان مرتجعین اصلی امروز ما نمی توانستند هویت اسلامی امام و انقلاب را تحریف کنند و بخشی از جامعه را دچار واپسگرایی و ارتجاع کنند و بی حجابی را رواج دهند.
🔻اگر مقابل واژگون کردن حقیقت انقلاب و تحریف یاد امام با ابزار بن بست نمایی ایستاده بودیم، خاتمی و سید حسن مصطفوی با ... به خود اجازه نمی دادند در بهمن ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی را به انحراف متهم کنند.
🔻چرا تحلیلگران انقلابی صداوسیما و دستگاههای فرهنگی رسانهای و دانشجویی به بازپخش و بازخوانی فرمایشات سال قبل امام خامنهای در مراسم نمیپردازند؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
خیانت سران فتنه
در مجالس ختم بخشوده نمیشود
چند روزنامه زنجیرهای، با ذوقزدگی تمام، دست دادن آقای حداد عادل با سیدمحمد خاتمی در مراسم سالگرد مرحوم دعایی را عکس و تیتر اصلی صفحه اول خود کردند.
مراسم سالگرد درگذشت مرحوم سیدمحمود دعایی روز سهشنبه برگزار شد و چهرههای بسیاری، فارغ از اینکه چه کسانی در این مراسم شرکت میکنند، به احترام مرحوم دعایی در این مراسم شرکت کردند. با این وجود برخی رسانهها و عناصر سیاسیکار سعی کردند تا این مراسم را مانند برخی مراسم ختم و سالگرد مشابه، بهانهای برای احیای حیثیت از دست رفته خود کنند. اطرافیان خاتمی در گذشته نیز در اماکنی مانند حسینیه جماران، خاتمی را با چهرههای موجه سیاسی به شکل ناگهانی روبهرو میکنند تا از روبهرو شدن ناگهانی یا کنار هم نشستن آنها، استفاده سیاسی کرده و چنین وانمود کنند که در نگاه این شخصیتهای موجه، خاتمی از موضع اتهام خارج شده است.
این در حالی است که خیانتهای متعدد خاتمی از جمله خیانت بزرگ وی در سال 1388 و به آشوب کشاندن 8 ماهه کشور طبق نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل، با اینگونه صحنهآراییها در مجالس ختم و ترحیم پاک نمیشود. خاتمی با دمیدن در دروغ تقلب، چنانکه بخشی از برنامه کودتای مخملین غرب است، ابتدا در مقابل جمهوریت و رای اکثریت مردم سر به شورش برداشت و سپس (با همراهی میرحسین موسوی) برای معارضه گروهکهای بدنامی مانند بهائیت و منافقین و کومله و جیشالظلم و... و براندازی انقلاب بسترسازی کرد؛ و این همه خیانت در حالی بود که او بارها در پستوها و در جمع دوستانش اعتراف کرده بود باور ندارد که در انتخابات تقلب شده است. موسوی در مقابل 24/5 میلیون رای احمدینژاد، 13 میلیون رای کسب کرده بود و به اذعان تاجزاده که خودش مسئول ستاد انتخابات در دولت خاتمی بود، امکان تقلب آن هم در حد 11 میلیون رای وجود نداشت.
روزنامههای شرق، سازندگی و هم میهن تصویر دست دادن آقای حداد عادل با خاتمی(در مراسم سالگرد مرحوم دعایی) را بزرگنمایی کردهاند و این نشان میدهد که شخصیتهای انقلابی باید مراقبت بیشتری در این مواضع کرده و کمترین امتیاز به عناصر دستاندرکار فتنه ندهند. با این حال رفتار نشریات زنجیرهای نشان میدهد که دستاندرکاران فتنه در اثر خیانت مرتکب شده، چقدر احساس انزوا میکنند و چقدر برایشان مهم است که بدون اظهار ندامت و توبه جبران اندکی از خسارات وارده در قالب روشنگری و عذرخواهی، از سوی نظام و چهرههای انقلابی پذیرفته شوند.
گفتنی است خداوند متعال در سوره بقره، کتمانکنندگان شهادت را مورد لعن پروردگار معرفی کرده و تنها استثنای این لعنتشدگی را توبه، اصلاح رفتار و بیان حقیقت معرفی کرده است؛ «الا الذین تابوا واصلحوا و بینوا».
اجمالا اینکه مراسم ختم و ترحیم و سالگرد، مجلس طلب رحمت و مغفرت برای درگذشتگان است و روشن است که متهمان خیانت و جنایت سال 88، از طریق مجالس یا مجالس مشابه نخواهند توانست پرونده خود را پاک کنند.
IMANImohamad
.
تصویری تکاندهنده و گویا از سقوط آبخوانهای کشور
🔹این تصویر توسط شرکت مدیریت منابع آب کشور منتشر شده و نشان میدهد برداشت واقعی آب از چاهها چه نسبتی با میزان مجاز تعیینشده برای برداشت دارد.
🔹به عبارت دیگر، این تصویری از میزان اضافهبرداشت از چاهها (چه مجاز و چه غیرمجاز) در هر استان است که عدد نوشته شده در کنار نام هر استان، درصد این برداشت را نشان میدهد.
🔹همانطور که مشخص است، هیچ استانی به اندازه یا کمتر از میزان تعیین شده برداشت نمیکند.
🔹این در حالی است که برخی کارشناسان مستقل حوزه آب معتقدند که حتی میزان تعیین شده برای برداشت مجاز از منابع آب زیرزمینی توسط وزارت نیرو، بیش از توان منابع آب زیرزمینی است./ پیامما
@AkhbareFori |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در دوره ای که عده ای به دلیل عقده گشایی های سیاسی با رسانه های زردشان به دنبال سوق دادن ایران به جنگ با افغانستان هستند؛
این خانم مهاجر اهل افغانستان در اینستاگرام محتوای روشنگرانه خوبی به زبان ساده درخصوص روابط ایران و افغانستان و خنثی سازی مواردی که به دنبال اختلاف افکنی بین دو ملت است تولید می کند.
افغانستانی های زیادی در شبکه های اجتماعی به تولید محتوا مشغول هستند.
قطعا اثر امثال ایشان بیشتر از نهادهای دیپلماسی عمومی؛ تریبون های رسانه ای ناکارآمد و شخصیت های رسمی در حوزه مرتبط با افغانستان است.
🇮🇷🇦🇫
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توهینهایی که تنها چارهاش اعدام بود
ناگفته هایی از اعدام های دیروز
ببینید هرکدومشون چند تا گروه و کانال داشتن برای هجمه به مقدسات. اونوقت ما برای دفاع از دین و مقدساتمون چیکار میکنیم؟! آیا به تکالیفمون عمل میکنیم؟!
خبرهای فوری / مهم🔖: 🎥 *ائتلاف دریایی با کشورهای منطقه در حال شکل گیری است*
*فرمانده نیروی دریایی ارتش:*
🔹ائتلاف مشترک نیروی دریایی ایران با کشورهای منطقه از جمله عربستان، امارات، قطر، بحرین و عراق به زودی شکل میگیرد.
خبرهای فوری / مهم🔖: *گمانهزنی «رأیالیوم» درباره زمان سفر وزیر خارجه عربستان سعودی به ایران*
🔹روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» چاپ لندن، شامگاه امروز (جمعه)، به نقل از منابع سیاسی لبنانی نوشت که «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی ابتدای هفته پیشرو به تهران سفر خواهد کرد./فارس
خبرهای فوری / مهم🔖: *تمایل کومور (مجمع الجزایر قمر) برای ازسرگیری روابط رسمی با ایران*
🔹وزیر خارجه کومور در دیدار با امیرعبداللهیان از تمایل کشورش برای ازسرگیری روابط رسمی با جمهوری اسلامی ایران خبر داد که با استقبال همتای ایرانی روبرو شد و ۲ طرف درباره فراهم کردن مقدمات این کار توافق کردند./فارس
خبرهای فوری / مهم🔖: *حمایت ۵ کشور عضو بریکس از عضویت ایران*
*وزیر امور خارجه با اشاره به حمایت ۵ کشور عضو بریکس از عضویت ایران در این گروه گفت:*
🔹منتظریم سازوکاری که برای پذیرش عضو جدید مورد توافق است را در آینده نزدیک به ما اعلام کنند
خبرهای فوری / مهم🔖: *آمادگی روسیه برای بررسی و نهایی کردن سند همکاریهای جامع بلندمدت با ایران*
🔹وزیر خارجه روسیه در دیدار با امیرعبداللهیان بر آمادگی کشورش برای استمرار گفتوگوهای کارشناسان ارشد ۲ کشور به منظور بررسی و نهایی کردن سند همکاریهای جامع بلندمدت تاکید کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 *رئیس دستگاه قضا: وابستگان به سرویسهای اطلاعاتی در موضوع ناهنجاری های اجتماعی در حال شناسایی هستند*
🔴 مشارکت و استصواب
انتخابات ترکیه –که شرکت در آن اجباری است- موجب شد دوباره تحقیر خودی از سوی کسانی که احساس میکنند راهی به قدرت ندارند داغ شود و علت مشارکت بالا را در ترکیه نبود نظارت استصوابی بدانند. همین دسته افت مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۸ و ریاستجمهوری ۱۴۰۰ را به علت وجود نظارت استصوابی شورای نگهبان میدانند. عنوان نظارت شورای نگهبان سالهاست محل مناقشه است و همانهایی که میخواهند سر به تن جمهوری اسلامی نماند بارها هشدار دادهاند که این نظارت به نابودی نظام و دور شدن مردم از آن منجر میشود. در این نوشته به ماهیت نظارت استصوابی و حسن و عیب آن وارد نمیشویم و موضوع ما نیست، اما با دو سئوال به این منطق میپردازیم که قبل از نظارت استصوابی که در سال ۱۳۷۴ در مجلس پنجم به تصویب رسیده است (و محل مناقشه است) طور دیگری عمل میشده است؟ و سؤال دوم اینکه بعد از مصوبه مذکور مشارکت مردم در انتخابات افت کرده است؟ راستی تاکنون کسی قبل و بعد اجرای این قانون را مقایسه کرده است، آیا تفاوتی مشاهده شده است؟ اگر کسی مدعی است که از مقطعی قانون انتخابات به نظارت استصوابی تغییر کرده این زمان ۱۳۷۴ است و اعمال آن از ریاستجمهوری هفتم (خاتمی) و مجلس ششم (زمستان ۱۳۷۸) بوده است. ابتدا به سؤال اول پاسخ میدهیم که آیا قبل از این موعد، انتخابات به شکل دیگری بوده است و ناگهان ریل عوض شده است؟ منظور از نظارت استصوابی یعنی «نظارت بر همه مراحل انتخابات از ثبتنام تا تأیید انتخابات» و در اصطلاح حقوقی از واژه «تمامی مراحل» استفاده میشود و این مورد نقد عمده اصلاح طلبان است. سؤال این است که این نوع نظارت از مجلس پنجم به بعد اعمال شده است؟ خیر، حتی در مصوبه ۵۹/۷/۳ مجلس و در ماده ۳ آن آمده است «هیئت مرکزی نظارت بر تمامی مراحل انتخابات.... نظر دارد» و در مصوبه مجلس مجدد و در سال ۱۳۶۲ آمده است «نظارت بر انتخابات مجلس بر عهده شورای نگهبان میباشد. این نظارت عام و تمام مراحل و در کلیه امور مربوط به انتخابات جاری است». ۱۳۶۵/۹/۵ باز به همین ماده ۳ تأکید میشود و در مجلس چهارم در فروردین ۱۳۷۱ اعمال نظارت استصوابی بارز میشود. در مجلس دوم نیز در ۱۳۶۳/۱/۲۶ اعضای نهضت آزادی و جبهه ملی و... رد صلاحیت میشوند. مرحوم بازرگان در ریاست جمهوری ۱۳۶۴ رد میشود و امام نیز سکوت میکنند. در انتخابات ریاستجمهوری نیز چنین است. در انتخابات دوم ریاستجمهوری ۷۱ نفر ثبتنام و چهار نفر تأیید میشوند. در ریاستجمهوری سوم ۶۴ نفر ثبت نام و چهار نفر تأیید میشوند. دوره چهارم ۵۰ نفر ثبت نام و سه نفر تأیید میشوند و در دوره پنجم ریاست جمهوری ۷۹ نفر ثبتنام و دو نفر تأیید میگردند. پس میبینیم که نظارت استصوابی به صورت جدی هم از اول هست (نظارت عام بر همه مراحل) و هم در اجرا قابل تأیید است. در مجالس نیز گروههای همسو با نهضت آزادی رد میشوند، اما از مجلس چهارم این اتفاق برای جناحهای درون نظام میافتد. حال آنکه قانون مشهور مدنظر در مجلس پنجم تصویب شده است. پس نظارت استصوابی از بدو انتخابات در جمهوری اسلامی بوده است و ربطی به مصوبه سال ۱۳۷۴ ندارد. اما چرا قبلاً نام آن شنیده نمیشد و کمتر مورد اعتراض بود؟ چون تجدیدنظرطلبان (به جز نهضت آزادی و همسویان) در معرکه انتخابات با مانع مواجه نبودند؛ بنابراین کسانی که نگاهشان به اسلام سیاسی یا جمهوری اسلامی تغییر کرده و دنبال دموکراسی و عقبنشینی دین از سیاست و سیاست از فرهنگ بودند رد میشدند و این ربطی به ماهیت قانون نداشت، اما درباره سؤال دوم اینکه آیا مشارکت با نظارت استصوابی پایین آمده است؟ ابتدا ریاست جمهوری را بررسی کنیم. طبق نظر منتقدان تا قبل از ریاست جمهوری هفتم (خاتمی ۱۳۷۶) نظارت استصوابی نبوده است. در شش دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت مردم ۶۳/۵۴ درصد بوده است و از زمانی که نظارت استصوابی اعمال شده (حتی با انتخابات ۴۸ درصدی ۱۴۰۰) با میانگین هفت دوره مشارکت ۶۹/۹۸ (بخوانید ۷۰ درصد) بوده است. پس بعد از نظارت استصوابی رشد حدود ۶/۵ درصدی مشارکت هم داشتهایم. به مجلس برگردیم. میانگین مشارکت از مجلس اول تا مجلس پنجم که بدون نظارت استصوابی بوده حدود ۶۱ درصد است و از مجلس ششم تا یازدهم که نظارت استصوابی بوده است بدون لحاظ انتخابات ۱۳۹۸ (کرونا و نارضایتی اقتصادی) ۵۹/۹۱ درصد بوده است، یعنی بیش از یک درصد کاهش داشته است و اگر انتخابات ۱۳۹۸ را لحاظ کنیم ۴ درصد کاهش مشارکت بعد از نظارت استصوابی داشتهایم.
البته دو انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ بدون تردید متأثر از کرونا، نارضایتی اقتصادی، برخی حوادث و تحریم بخشی از اصلاحطلبان است و نمیتوان آن را تقابل نامید. در انتخابات دور دوم ریاست جمهوری مرحوم هاشمی نیز مشارکت ۵٠/۶۶درصد است. آیا کسی گفت مردم از نظام برگشتهاند.
@mersad598
❌ *عدم تلاش دولتها اصلی ترین عامل ایجاد فاصله میان فقرا و ثروتمندان*
بر اساس آخرین نظرسنجی مرکز تحلیل اجتماعی متا در اسفندماه ۱۴۰۱، در مورد علل وجود فاصله میان فقرا و ثروتمندان در جامعه، ۴۷٪ از مردم عدم تلاش دولتها برای رفع فاصله میان فقرا و ثروتمندان را عامل اصلی می دانند.
همچنین ۳۸٪، موقعیت اجتماعی فرد مانند داشتن خانواده ثروتمند یا داشتن پارتی و روابط بهتر را علت فاصله ایجاد شده می دانند. در این میان تنها ۱۰٪ از جامعه باور دارند که فاصله ایجاد شده به دلیل کار و تلاش بیشتر بعضی از مردم نسبت به بعضی دیگر است. افراد با تحصیلات دانشگاهی (۵۱٪) و جوانان ۱۸ تا ۲۴ ساله (۵۶٪) و ساکنین کلانشهرها (۵۴٪) سهم بیشتری برای عدم تلاش دولتها قائل هستند.
این پیمایش در اسفندماه ۱۴۰۱ و با حجم نمونه ۳۰۰۰ نفر و به روش تلفنی و ملی برگزار شده است./فرهیختگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خمینی : میزان اکثریت است مگر در قوانین اسلامی، اگه اکثریت هم علیه قوانین اسلام باشن باید تو سرشون زد
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelabe
ایران، عربستان و امارات ائتلاف دریایی تشکیل میدهند
فرمانده نیروی دریایی ارتش:
🔹تقریباً همه کشورهای حوزه شمال اقیانوس هند به این باور رسیدهاند که باید در کنار جمهوری اسلامی ایران قرار گیرند و بهصورت مشترک با همافزایی قابل توجه امنیت را برقرار کنند.
🔹ائتلاف دریایی ایران، روسیه و چین در حال توسعه است؛ علاوه بر این، ائتلافهای منطقهای در حال شکلگیری است. ما پیش از این با عمان اقدام اشتراکی را داشتیم و اکنون عربستان این هدفگذاری را انجام داده و به آن ورود کرده است؛ امارات، قطر، بحرین، عراق، پاکستان و هند هم جزو این کشورها هستند./تسنیم
امام خمینی ره در کمال انقطاع از غیرخدا با قلبی مطمئن و آرام تداوم انقلاب اسلامی تا ظهورمنجی عالم بشریت را به امام خامنه ای سپردتاایشان،آرمان بی تحقق مانده اولیاء الهی
رابا انقراض لیبرال دموکراسی،ونابودی صهیونیسم،و حکمرانی نیروهای انقلابی وگسترش جبهه مقتدر مقاومت ،به تحقق رساند.او حقیقت همیشه زنده است،چون خدا و اسلام زنده است .
حزب موتلفه اسلامی خراسان رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهل ویژگی شخصیتی حضرت امام خمینی (ره)
💠 تبیین برای مقابله با تحریف
سیوچهار سال از ارتحال ابرمرد دوران معاصر و رهبر بزرگترین انقلاب مردمی جهان، حضرت امام خمینی(ره) میگذرد. امامی که نه تنها راهبری بزرگ و حکیم بود، بلکه متفکری بیبدیل و بنیانگذاری نواندیش و تحولآفرین بود.
امام خمینی(ره) از سالهای آغازین مبارزه در دهه چهل تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ و پس از آن در دورهای که سیطره تبلیغاتی و رسانهای غرب و نظام سلطه بر افکار عمومی جهان امری انکارناپذیر بود و صداهای مخالف جریان سلطه، توان و امکان عرض اندام در برابر آن را نداشتند، به تنهایی و با ایمان و اراده قلبی قدم در راهی گذاشت که مسیر تاریخ بشر را دستخوش تغییر و دگرگونی کرد. امام(ره) در آن شرایط سخت و دشوار خود یک رسانه شد برای به اوج رساندن پیام آزادیخواهان و ظلمستیزان و امروز آثار این حرکت عظیم در جای جای جهان قابل مشاهده است.
▫️نقشآفرینی و اثرگذاری امام راحل(ره) و بر هم زدن نقشههای شوم استکبار جهانی که نمونه بارز و نقطه عطف آن در پیروزی انقلاب اسلامی به منصه ظهور رسید، دشمنان را بر آن داشت تا برای مقابله با این موج روزافزون، از حمله به انقلاب امام تا تهاجم به جمهوری اسلامی ایران، از جنگ روانی علیه شخصیت آن مرد الهی تا تحریف مکتب او از هیچ کوششی دریغ نکنند.
▫️امام خامنهای خلف صالح خمینی کبیر 25 سال پس از عروج آن مرد بزرگ در سالروز رحلتش هشدار دادند: «آنچه امروز به شما عرض میکنم تحت عنوان «تحریف شخصیت امام» است. آیا شخصیتها هم قابل تحریفند؟ معمولاً عنوان تحریف را و اصطلاح تحریف را درباره تحریف متون به کار میبریم؛ آیا شخصیتها را هم میشود تحریف کرد؟ بله. تحریف شخصیتها به این است که ارکان اصلی شخصیت آن انسان بزرگ، یا مجهول بماند، یا غلط معنا شود، یا بهصورت انحرافی و سطحی معنا شود؛ همه اینها برمیگردد به تحریف شخصیت. شخصیتی که الگو است، امام و پیشوا است، رفتار او، گفتار او برای نسلهای بعد از خود او راهنما و رهنمود است، اگر تحریف شود زیان بزرگی به وجود خواهد آمد.»
آثار و نشانههای این تحریف از سالهای گذشته در فضای رسانهای و مجازی برای تغییر باور عمومی به ویژه دستکاری ذهنی نسل جوان درباره انقلاب و امام(ره) آغاز شده و میخواهد با سرپوش گذاشتن بر ابعاد مهم شخصیتی، دیدگاهها، باورها و گامهای بزرگی که او برای ملت ایران برداشت، چهرهای تحریف شده از امام بسازد تا نسلهای امروز و فردا با او بیگانه باشند و در پرتو آن ماهیت انقلاب اسلامی را نیز زیر سؤال ببرد.
✴️یکی از محورهای مهم جهاد تبیین در این روزها و همیشه باید معرفی و بازشناساندن رهبر کبیر انقلاب و اندیشههای ناب او به نسلهای جدید باشد. چرا که صحبت از امام(ره) بهترین تبیین برای انقلاب اسلامی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 اعتیاد رسانهای؛ دام پنهان فضای مجازی
اگر میخواهید درباره اعتیاد رسانهای بیشتر بدانید این ویدئو را ببینید.
#رسانه
#فضای_مجازی
#سواد_رسانه
⭕️مکتب سیاسی امام خمینی(ره)
🔸مکتب سیاسی که امام آن را مطرح و برایش مجاهدت کرد حاوی حرفهایی تازه برای بشریت است که هیچگاه کهنه نمی شود و تا این مکتب سیاسی زنده است، حضور و وجود امام در میان امت اسلامی و جهانیان زنده و پویاست.
🔸 بهترین و کاملترین شارح مکتب سیاسی امام راحل،شاگرد صدیق و خلف شایسته ایشان«امام خامنه ای» هستند که مهمترین شاخص های مکتب سیاسی امام را این گونه برشمرده اند:
1⃣معنویت با سیاست در هم تنیده است.
در مکتب سیاسی امام، معنویت از سیاست جدا نیست؛ همه رفتارها و همه مواضع امام حول محور خدا و معنویت دور می زد. امام به اراده تشریعی پروردگار اعتقاد و به اراده تکوینیِ او اعتماد داشت و می دانست کسی که در راه تحقق شریعت الهی حرکت می کند، قوانین و سنت های آفرینش کمک کار اوست.
2⃣اعتقاد راسخ و صادقانه به نقش مردم
در مکتب سیاسی امام، هویت انسانی، هم ارزشمند و دارای کرامت است، هم قدرتمند و کارساز است. نتیجه ارزشمندی و کرامت داشتن این است که در اداره سرنوشت بشر و یک جامعه، آرای مردم باید نقش اساسی ایفا کند. لذا مردم سالاری در مکتب سیاسی امام بزرگوار ما - که از متن اسلام گرفته شده است - مردم سالاریِ حقیقی است .
3⃣ نگاه بین المللی و جهانی
مخاطب امام در سخن و ایده سیاسی خود، بشریت است؛ نه فقط ملت ایران. ملت ایران این پیام را به گوش جان شنید، پایش ایستاد، برایش مبارزه کرد و توانست عزت و استقلال خود را به دست آورد. مکتب سیاسی امام این خیر و استقلال و عزت و ایمان را برای همه امت اسلامی و همه بشریت می خواهد؛ این رسالتی است بر دوش یک انسان مسلمان. البته تفاوت امام با کسانی که برای خود رسالت جهانی قائلند، این است که مکتب سیاسی امام با توپ و تانک و اسلحه و شکنجه نمی خواهد ملتی را به فکر و راه خود معتقد کند.
4⃣پاسداری از ارزشها
مظهر این ارزش ها را امام بزرگوار در تبیین مسأله ولایت فقیه روشن کردند. از اول انقلاب اسلامی و پیروزی انقلاب و تشکیل نظام اسلامی، بسیاری سعی کرده اند مسأله ولایت فقیه را نادرست، بد و برخلاف واقع معرفی کنند؛ برداشتهای خلاف واقع و دروغ و خواسته ها و توقعات غیرمنطبق با متن نظام سیاسی اسلام و فکر سیاسی امام بزرگوار. این که گاهی می شنوید تبلیغاتچی های مجذوب دشمنان این حرفها را می پراکنند، مربوط به امروز نیست.
5⃣ عدالت اجتماعی
عدالت اجتماعی یکی از مهمترین و اصلی ترین خطوط در مکتب سیاسی امام بزرگوار ماست. در همه برنامه های حکومت – در قانونگذاری و در اجرا و در قضا - باید عدالت اجتماعی و پرکردن شکافهای طبقاتی - مورد نظر و هدف باشد.»
✅ وظیفه آحاد مسلمین و مدعیان پیروی از خط امام،تبعیت عملی از مکتب سیاسی پیر جماران است،که اگر این امر محقق شود بسیاری از مصائب بشریت و مسلمانان برطرف خواهد شد.
#امام_خمینی
#مکتب_سیاسی
┈┈
*مردم در سرزمینهای اشغالی بیستودومین هفته متوالی علیه نتانیاهو به خیابان ها امدند و تظاهرات کردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️قدرت و نقش ایران و تشکیل معادلههای منطقه
رئیسی در مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره):
🔹 قدرت مال خداست؛ همانطور که دیدید، شوروی به هم ریخت و آمریکا نیز قدرتش رو افول است
🔹معادلهای در منطقه شکل نمیگیرد مگر با نقش جمهوری اسلامی ایران
⭕️ استقامت امام بر اجرای احکام اسلامی در جامعه.
🔹 بر اساس آنچه در چند ماه اخیر دیده ایم سران سه قوه و زیردستانشان جرات اجرای حکم خدا ( حجاب) در جامعه را ندارند و با وقت کشی و بهانه تراشی ( بهانه هایی مانند این که : بگذارید اوضاع آرام شود، فعلا وضعیت برای جدی گرفتن مسئله حجاب مساعد نیست و ممکن است دوباره موجب شورش و ناآرامی شود و ...) این مهم را به تاخیر می اندازند تا امت حزب الله از مطالبه خسته شده و بی حجابی عادی شود!
❇️ خوب است این موضع مسئولان ارشد نظام را با موضع حضرت امام در ماههای نخست پس از پیروزی انقلاب مقایسه کنیم ،زمانی که در چهار گوشه کشور تجزیه طلبی ، آشوب ، شورشهای مسلحانه و آشفتگی های ناشی از انقلاب موج می زد و کشور هر روز با فتنه تازه ای روبرو بود. در آن شرایط حضرت امام خواستار اجرای حجاب اسلامی در ادارات دولتی و ...شده بودند و برخی اجرای این دستور را به آرام شدن اوضاع حواله می کردند. ایشان در پاسخ به این عده فرمودند:
امروز روزی است که اسلام باید تحقق پیدا کند. این حرف ها که گفته می شود، نظیر همان حرف ها بود که گفته شد که حالا زود است، صبر کنید. ما اگر اسلام را و احکام اسلام را پیاده نکنیم، کی پیاده خواهیم کرد؟ اگر ما امروز قوانین اسلام را اجرا نکنیم، کی اجرا بکنیم؟ آقایانی که می گویید نمی شود، پس کی می شود؟ پس بگوئید هیچ وقت !
اگر احکام اسلام را مو به مو جاری نکنید، دیگر نخواهد شد.
صحیفه نور، ج ۷، ص۵۶