#چرا_نه_مرسی⁉️
#پُوکِر_فِیس_آقای_قمارباز
✍علیرضا داودی
💥مصاحبه دکتر ظریف با اشپیگل و سپس توئیت تحقیرآمیز ترامپ در پاسخ به آن مصاحبه جنجال زیادی میان دلبستگان انقلاب به پا کرد. ایجاد فرصت برای چنین توهینی به ایران و ایرانی آن هم بعد از ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و نیست.
🔹یک سوال اما در این زمان مورد غفلت قرار گرفته است؛ آنچه در مصاحبه با اشپیگل بیان شد را ظریف بارها پیش از این نیز تکرار کرده است و همیشه این موضع مذاکره جویانه را داشته اما چرا در این زمان ترامپ تصمیم گرفت تا چنین جوابی را به او بدهد؟
1️⃣ دوران حساس آقای قمارباز
👇مقصود اصلی از ترور سردار سلیمانی برای ترامپ، ایجاد وقفه و خلل در سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی ایران به منظور نهایی سازی برخی پروژه های حیاتی ایالات متحده و متحدانش در منطقه بود.
🔹از تغییر نخست وزیر عراق بدلیل حمایت های بی شائبه از جریان مقاومت* تا تلاش برای تضعیف حزب الله و جریان های حامی او در لبنان و نهایی سازی معامله قرن برای یکسره کردن ماجرای اعراب و اسرائیل، اقداماتی بود که با حضور سردار سلیمانی در معرکه بسیار سخت و ناشدنی به نظر می آمد.
🔸سردار که ترور شد رویاها با کابوس ها همراه شد و ترامپ را به حساس ترین دوران ریاست جمهوری اش رساند؛ او مجبور بود حمله به عین الاسد را بدون جواب بگذارد و خفت شکست طرح فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی را بپذیرد و قبول کند اقداماتش باعث تندتر شدن رفتار ضد آمریکایی ایران و گروهی از مردم منطقه شده است با این حال او امید به پیروزی دارد.
🔹جریانات رقیب برای تاثیری گذاری بر وضعیت انتخابات آینده پروژه های مختلفی را اجرا کرده اند اما بحران خاورمیانه، تضعیف امنیت اسرائیل و افزایش هزینه های حضور در منطقه برای آمریکا می تواند ضربه بزرگی به وضعیت او در انتخابات آتی وارد سازد.
🔸برای خروج از این بحران ترامپ دو سناریو را به صورت همزمان در دستور کار قرار داده است:
الف- معامله قرن
🔹نهایی سازی طرح معامله قرن برای ترامپ آورده بزرگی می تواند باشد. این طرح اگر مورد پذیرش متحدان عربش در کشورهای منطقه قرار گیرد و بتواند حتی برای کوتاه مدت آن را اجرایی سازد نمایی از حل بحران اعراب و اسرائیل را ارائه داده است که می تواند به روند صلح مد نظر اعراب مرتجع در منطقه کمک شایانی کند.
🔸این طرح برای بسط امنیت منطقه ای اسرائیل و عادی سازی این موجودیت سرطانی کمک شایانی محسوب می شود که دست ترامپ را در کسب حمایت لابی های یهود در انتخابات پیشرو و ارائه نمایی از افزایش کنترل بر خاورمیانه بالاتر قرار دهد.
ب- ارائه تصویر شکست ایران
🔹ترامپ باید نشان دهد ایران پس از خروج آمریکا از برجام و ترور سردار سلیمانی ضعیف و ترسو شده است و نیازمند انجام مذاکره با ایالات متحده است چرا که مخالفین ترامپ می توانند او را بخاطر ماجرای موشک باران پایگاه استراتژیک عین الاسد و کشته شدن 130 سرباز آمریکایی به چهار میخ بکشند.
🔸به همین دلیل از فرصتی که ظریف در اختیار او قرار داد بیشترین استفاده را برد و رسانه های حامی ترامپ نیز به سرعت عملیات رسانه ای خود را آغاز کردند.
🔹این جریان توانست درون ایالات متحده را با این تصویر که ایران بر اثر تحریم های خرد کننده و کشته شدن مهم ترین شخصیت نظامی اش در مسیر عقب نشینی است اشباع کند.
🔸واقعیت اما ترس بیش از پیش ترامپ از آینده نامعلوم منطقه است.
2️⃣ آقای قمارباز و چهره یخی
👇ترامپ قمارباز است و تمام آن چه بدست آورده را از طریق سیاست خاص خود ساخته است. آنچه یک قمارباز را موفق می سازد چهره یخی یا همان ( Poker face) است. چهره ای خالی از حس که در عین علم به احتمال بالای شکست و باختن، مانع می شود رقیب چیزی از واقعیت ترس ها و نگرانی های شما بفهمد و او را فریب می دهد.
🔸ترامپ در میان مدت ناچار است به سمت ایران حرکت کند چرا که سیاست فشار حداکثری نمی تواند ایران را از پای درآورد و پاشنه آشیل او در انتخابات آتی و همچنین نابود کننده میراثش به عنوان رئیس جمهور آمریکا، می تواند ماجراهای ایران باشد.
🔹او برای حرکت به سمت ایران و مذاکره نیاز دارد ایران را خواهان و مشتاق مذاکره نشان دهد تا بار تخریبی پذیرش شروط ایران برایش کم شود و بر همین اساس در عین ترسیدن از آنچه ایران ممکن است بر سر او و آینده اش بیاورد با چهره یخی خود به میدان آمده است تا بازنده قمار سرنوشت سازش نباشد اما این بار بر اسب مرده مذاکرات شرط بسته است چرا که نظام اسلامی خواهان مذاکره با او نیست.
پ ن:
*با حمایت جریان های سیاسی کرد و سنی و همراهی های تاسف برانگیز برخی جریانات شیعی مانند مقتدا صدر و محمدرضا سیستانی و عمار حکیم، آمریکا به خواسته خود در کنار زدن عادل عبدالمهدی رسید.
@hr_taraghi
🔴امارات، بحرین و عمان در مراسم رونمایی از #معامله_قرن در کاخ سفید حضور داشتند.ترامپ هم از مشارکت آنان تشکر کرد.
حالا اتحادیه عرب بیانیه داده و این طرح را رد کرده است
خدا چنین خفت و خواری را نسیب هیچ ملت و کشوری نکند.حاکمانی که برای ماندن و دیده شدن حاضرند هر روز به صورتی باشند
*عبدلله گنجی*
@hr_taraghi
👈رفوزه های این آزمون صلاحیت ندارند
🔹مسئولیت ناپذیری اصلاح طلبان، برای اثبات بی کفایتی آنها کافی است. این طیف می گویند دولت، اصلاح طلب نیست و ما نباید پاسخگوی عملکرد آن باشیم و حال آن که از چند جهت خلاف واقع می گویند.
1⃣✍ دولت روحانی در حوزه های دیپلماتیک و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی، تماما به نسخه معیوب اصلاح طلبان عمل کرده و در مسیر هنجارشکنی و ساختار شکنی، غالبا چند قدم رادیکال تر از دولت خاتمی بوده است.
2⃣✍ آنها در انتخابات سال 92 "محمد رضا عارف" و در سال 96 "اسحاق جهانگیری" را در میان نامزدها داشتند. و با این وجود، از روحانی حمایت کردند؛ از جمله به این دلیل که می دانستند نامزد های اصلاح طلب بیش از 8 درصد رای ندارند.
🔸در هر صورت، آنها چه در انتخابات 84 و 88 و چه در انتخابات 92 و 96 ریاست جمهوری و چه در انتخابات مجلس، به اندازه کافی نامزد داشته و مشخصا باید پاسخگوی عملکرد پر خسارت دولت در شش سال گذشته باشند.
🔹ائتلاف آنها با دولت در مجلس دهم نیز، حائز اکثریت بود و به همین دلیل، در توجیه اجرای معیوب برجام (بدون حساب کشی از وزارت خارجه) و رای اعتماد به وزرا و برنامه های دولت، به مطلوب خود عمل کردند. اما اکنون که فصل پاسخگویی به مردم است، از قبول مسئولیت شانه خالی می کنند.
🔸دولت روحانی و ائتلاف امید در مجلس، برآیند بده بستان اصلاح طلبان و مدعیان اعتدال بوده است و این طیف نمی توانند از بار مسئولیت شانه خالی کنند. جالب این که روحانی و برخی مدیران نزدیک او، در مسئولیت گریزی و فرافکنی، با اصلاح طلبان مسابقه گذاشته اند!
🔹انگار که کار در دولت و مجلس، به جای روحانی و جهانگیری و زنگنه و ربیعی و نوبخت و آخوندی و لاریجانی و عارف و تاج گردون و پزشکیان و مطهری، دست اجنّه بوده است!! واقعا چرا باید به چنین افرادی اعتماد کرد و کار دست آنها سپرد؟!
🔸این طیف سه دهه است که مظلوم نمایی در قبال بررسی صلاحیت نامزدها را بهانه ای برای اپوزیسیون نمایی، مظلوم نمایی و فرار از رویکرد ایجابی و مسئولانه نسبت به مردم قرار داده اند و حال آن که طی چهار دهه گذشته به استثنای 8 سال، در صدر مناصب دولتی بوده اند.
@hr_taraghi
#حلقه_امنیتی_الویری_هنوز_زنده_است
✍نهان خانه
💥طبق اسناد موجود مرتضی الویری که حلقه ی امنیتی اصلی کشور را در ابتدای انقلاب مهره چینی می کند در سال های بعد از انقلاب این حلقه ی امنیتی در پوشش سازمان مجاهدین انقلاب به دنبال ایجاد اتفاقاتی برای بدنام سازی و هزینه سازی انقلاب بودند و برخی را اجرایی کردند
👇به طور مثال حیدر مصلحی در مصاحبه ای به نقش این حلقه در اتفاقات دوران تصدی خود در وزارت اطلاعات اشاره می کند:
💢 "… نکته مهم آن جاست که ما میدیدیم مجموعه آنها یک شبکه بیرونی و یک شبکه داخلی داشت که فکر میکردند ما آنها را رصد نمیکنیم چرا که در فضای مجازی و همه جا با اسم مستعار حضور داشتند و هر کاری برای اینکه کسی رد آنها را در فضای مجازی پیدا نکند انجام میدادند و شبکه خود را شکل داده و جلسه میگذاشتند اما برادران ما کاملاً بر آنها مسلط بودند البته برخی اوقات آزمون و خطایی پیش میرفتیم، مثلاً اعلام میکردند امشب در یکی از خانهها جمع میشویم. وقتی میرفتند در آنجا میدیدند ماشینها هست اما آدمها نیستند؛ در واقع همان شبکهای که در داخل بود و با بیرون ارتباط داشت.
💢شبکه بیرونی طوری بود که افراد آن در فرانسه، انگلیس، آمریکا، اتریش و یا عربستان بودند و با یکدیگر ارتباط داشتند و در فضای مجازی طراحی کرده و درصدبندی میکردند که برای تصمیمگیری نهایی چند درصد برای شبکه بیرونی و چند درصد برای شبکه داخلی باشد و در نظردهی، اولویت را به تصمیمات شبکه داخلی میدادند. پشت همه آنها در این کشورهایی که نام بردم، سرویسها قرار داشتند."
👤همچنین احمدی مقدم فرمانده وقت ناجا در مصاحبه ای به فعالیت این شبکه امنیتی اشاره می کند:
💢 " ضعفی که به وزارت اطلاعات وارد بود، این بود که شاکله وزارت اطلاعات، جریان اصلاحطلب مثل عباس عبدی، حجاریان و دیگران از گذشته بود. در فتنه ۸۸ حس میکردیم کلیت وزارت اطلاعات دوستان بسیار خوبی هستند و مسئولان همراهی دارد، ولی در بدنهاش گرایش وجود دارد و اینها آنطور که شایسته و بایسته است در شناسایی فتنه و قطع سرانگشتان جریان عمل نمیکنند و توانایی وزارت بیش از اینهاست. شاید یک مقدار چنین گرایشهای سیاسی در بدنه، وزارت اطلاعات را ناکارآمد میکرد تا بتواند از همه توانش استفاده کند. منظورم مدیریت میانی است. منظورمان ردههای پایین که نیست. مقصودم کسانی است که هدایت پرونده دستشان است. چون متوجه میشدیم انحرافهای اطلاعاتی داریم که بعضی جاها که باید باشند نیستند، بعضی جاها هستند و اطلاعات غلط است، برخی جاها اخبار جلسات ما زودتر به آنها میرسد! "
👇احمدی مقدم سپس به نکته بسیار مهمی اشاره میکند:
💢" نمیخواهم متهم کنم ولی به نظر میآمد در بدنه میانی وزارت اطلاعات از آن گرایشها هنوز بودند. شاید اگر به دوستان بگویید قبول ندارند، ولی واقعیتی است. بسیاری از اطلاعاتیهایی که در ستاد موسوی بودند، به وزارت اطلاعات دسترسی داشتند. من چند ماه است از ناجا رفتهام، ولی رفقایم هنوز هستند و سیمهایم قطع نشده است. آن اطلاعاتیها هم رفته بودند، ولی در این سه، چهار سال هنوز ارتباطاتشان را حفظ کردهاند. یکی از اعتراضات آقای احمدینژاد به آقای اژهای این بود که من گفتم این آدمها را بریز بیرون، شما بیرون نریختی و محافظهکارانه برخورد کردی و در فتنه خودش را نشان داد. مدتی که سرپرست بود، تلاش کرد اینها را پاکسازی و حذف کند
#نفوذ
@hr_taraghi
🔴 ده ها سال بعد از آنکه گروههای سازشکار فلسطینی پذیرفتند بر سر حقوق ملت خود با دشمن شان #مذاکره کنند، امریکا و اسراییل بطور مشترک از #معامله_قرن رونمایی کردند. توافقی تحقیر آمیز و ظالمانه درباره سرزمین فلسطین اما بدون حضور فلسطینی ها!
🔺 این روند تحقیر آمیز در انتظار هر ملتی است که حاضر شود بر سر حقوق خود با دشمنش مذاکره کند، لذا کسانی که در اثر تحلیل غلط هنوز هم تصور میکنند مدل #برجام و مذاکره بر سر حقوق کشور با دشمن جواب میدهد، وضعیت امروز فلسطین را خوب نگاه کنند. این سرنوشت قطعی و تغییر ناپذیر مذاکره با امریکاست...
@hr_taraghi
🚩 تهدیدی که چرخه انقلاب اسلامی را دچار تزلزل میکند / راهکاری برای پیمودن مسیر گام دوم انقلاب
کامران گوهری، پژوهشگر مطالعات اسلامی در گفتگو با تسنیم:
🔹باید از نگرشهای سطحی و تکبُعدی به انقلاب اسلامی فاصله گرفت و در یک سطح متعالی و مرتفع، نگاهی چندوجهی و همچنین منظومهای و کامل نسبت به انقلاب اسلامی را مبنا قرار داد.
🔹در تفکر امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب، جریانی مانند انقلاب اسلامی نبردی بین نور با ظلمت است. این دو رهبر الهی، بر اساس آیات سوره صف، انقلاب را جریانی نورانی معرفی کردند که مدام این نور در حال تکامل است که طی آن، قلوب مردم مورد تحول جدی قرار گرفت؛ جریانی که همچنان ادامه دارد و به استناد آیات قرآن، دشمنان با وجود تلاش فراوان در جهت جلوگیری از این رویداد، هیچ گاه نخواهند توانست از تداوم آن جلوگیری کنند.
🔹 امام خمینی (ره) سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با آگاهی از آینده انقلاب ضمن نامهای به علمای یزد در اردیبهشت سال 42 اشاره داشتند «من مصمم هستم که از پا ننشینم تا دستگاه فاسد را به جای خود بنشانم و یا در پیشگاه مقدس حق تعالی با عذر وفود کنم(وارد شوم). شما هم، ای علمای اسلام، مصمم شوید؛ و بدانید پیروزی با شماست؛ و اللهُ مُتِمُّ نُورِهِ و لَو کَرِهَ الکَافِرُون» اشاره ایشان به آیه8 سوره صف است.
🔹رهبر معظم انقلاب نیز در بیاناتی اشاره داشتند «فشارهایی که بر ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی در طول این سی سال وارد کردند، به خاطر این بود که این انقلاب را از این جایگاه رفیع، از این خاستگاه معنوی و ملکوتی و انسانساز پائین بیاورند. البته بدیهی است که نتوانستند و بدیهی است که نخواهند توانست «یُریدُونَ لِیُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُون»
. @hr_taraghi
امید امیدی:
‼‼به خواب هم نمی دیدیم که آموزش و پرورش حکومت اسلامی ذکر بسم الله را بر فرزندانمان ممنوع کند‼‼
👹 یعنی #بهائیت بر دولت حاکم شده👹
سلام علیکم
بزرگوارانی که فرزند دبستانی دارند حتما با طرح جابر آشنا هستند
‼️دانش آموزان یک پروژه تحقیقی تجربی انجام می دهند و گزارشش رو در یک مقوای بزرگ سفید رنگ متحد الشکل که خود آموزش و پرورش بین مدارس توزیع می کنه، ارائه می کنند.
‼️امسال در شهر تهران در مدرسه به فرزندان ما گفته شده که از سوی آموزش و پرورش بخشنامه شده که باید از نوشتن جمله بسم الله الرحمن الرحیم در گزارش پرهیز کنید چراکه باعث کسر امتیاز می شه.
‼️ما از طریق یکی از آشنایان که معلم هستند موضوع رو پی گیری کردیم و به آئین نامه مسابقات دسترسی پیدا کردیم. در آئین نامه، در ستونی که مربوط به اموری هست که باید از انجامش پرهیز بشه، یکی از مواردش نوشتن اسماء متبرک هست که اطلاقش شامل بسم الله هم هست.
‼️برای اینکه مطمئن بشیم به عبارت آیین نامه اکتفا نکردیم و از مسئولین ذی ربط در آموزش پرورش سوال کردیم و اونها هم تصریح کردند که شامل بسم الله هم می شه.
‼️وقتی ما علت رو جویا شدیم در وهله اول گفتند که چون بسم الله زیر دست و پا می افته و بی احترامی می شه ما این قانون رو گذاشتیم. اما بعد از اینکه ما نسبت به این دلیل اشکال کردیم و گفتیم حفظ احترام ممکن هست، در نهایت گفتن ما می خواهیم طرح جابر رو به طرح های بین المللی مشابه که در مدارس جهان پیاده می شه ملحق کنیم و از نظر قوانین بین المللی درج جملات مذهبی و دینی ممنوع هست.
‼️در ادامه وقتی به مسئول ذی ربط گفته شد که جامعه متدین چنین قانونی رو قبول نمی کنه جواب دادن که در یک شب بنزین رو گران کردیم و اتفاقی نیفتاد. این طرح هم پیاده می شه و اتفاقی نخواهد افتاد!
‼️از همه دوستان خواهش می کنم اولا این مساله رو منتشر کنید و به اطلاع همه اولیائی که می شناسید برسونید تا تبدیل به یک دغدغه عمومی بشه ثانیا این مساله را از طریق مدیران مدارس، انجمن های اولیاء و مربیان و علماء صاحب نفوذ و تماس با روابط عمومی وزارت آموزش پرورش و اعلام شکایت خود پیگیری کنید.
❌اجرای خزنده ۲۰۳۰
هوشیار باشیم
لااقل در فضای مجازی اعتراض کنیم حداقل
پدر و مادرها به معلمان و مدیران اعتراض کنند
@hr_taraghi
🗳 چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است
♦️حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست
🔹بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم: وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسرد کننده آن را از رونق انداخت.
🔹وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود.
🔹گویندگانی که تریبون دارند یا بهواسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.
🔹انتخابات در ایران جزء سالمترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
🔹برخی که بهوسیله انتخابات به جایی رسیدهاند انتخابات را زیر سؤال می برند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است.
🔹از دشمن نمیشود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطین با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند.
🔹حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست. شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوقدان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسان می تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
@hr_taraghi
⛔️ ارتش رژیم صهیونیستی «فرماندهی امور ایران» راهاندازی میکند
🔹روزنامه «جروزالمپست» از قصد ارتش رژیم صهیونیستی برای راهاندازی بخشی جدید به نام «فرماندهی امور ایران» خبر داده که تمرکز آن بر «تحلیل تهدیدهایی» خواهد بود که از جانب ایران متوجه این رژیم است.
🔹برنامه تشکیل این واحد فرماندهی به تأیید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی رسیده و تحویل نتانیاهو شده است.
🔹فرماندهی واحد جدید را یک افسر نظامی در سطح «سرلشکر» به عهده خواهد داشت. این طرح قرار است برای تأیید به کابینه ارائه شود.
•┈••✾••┈•
@hr_taraghi
محرمانه
افشای پشت پرده افزایش قیمت ارز در زمستان ۹۶ /چه کسی اطلاعات صرافیها را لو داد؟
@secret_file
🔴 اظهارات مدیر سابق امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران درباره لو رفتن اطلاعات صرافیهای دور زننده تحریم توسط توسط واحد اطلاعات مالی وزارت اقتصاد، مهر تایید دیگری بر نقش همکاری ایران با #FATF در افزایش قیمت ارز در زمستان ۹۶ است
@hr_taraghi
مقام معظم رهبری:
♦️همین مجالس و محافل است، به برکت نام و یاد حسینبنعلی و به برکت نام و یاد فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است.
♦️یکی از چیزهایی که در این مجالس باید حتماً به فضل الهی دنبال بشود، مسئلهی سبک زندگی اسلامی است؛ من میخواهم خواهش کنم که برادران عزیز در مطالعات خودشان، در پیگیریهای خودشان روی مسئلهی سبک زندگی ائمّه (علیهم السّلام) و سبک زندگی اسلامی کار کنند؛ شعرای متعهّد و برجستهی ما ــ که امروز نمونهی کارهایشان را اینجا شنیدید ــ این را به هنر شعر مزیّن کنند و در مجالس خوانده بشود تا فرهنگسازی بشود.
♦️اگر بخواهیم سبک زندگی را به صورت درست در مقابل موج جبههی دشمن به حالت اسلامی برگردانیم، راهش این است؛ یعنی باید فرهنگسازی بشود. ببینید شما در دعا میگویید: اَللّهُمَّ اجعَل مَحيایَ مَحيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ مَماتی مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد؛ خب، محیا یعنی چه؟ محیا یعنی زندگی من را شبیه زندگی آنها قرار بده؛ یعنی سبک زندگی؛ ما این را میخواهیم؛ این را از ما خواستهاند که بگوییم و بخواهیم و انجام بدهیم. این مسئلهی سبک زندگی باید دنبال بشود.
♦️لکن یک بخش دیگری از رفتار این بزرگوار و از معارف فاطمی، مسئلهی کمک به دیگران است که من میخواهم امروز روی این همبستگی اجتماعی و کمک به دیگران یک چند جملهای عرض بکنم.وقتی [فرزند ایشان] میپرسد که مادر [چرا] شما در حال دعا و تضرّع فقط برای دیگران دعا کردی؟ جواب میشنود که «یا بُنی! اَلجّارَ ثُمَ الدّار»، اوّل همسایه، بعد خودمان؛ این یک درس است، این یک راه است، این یک مسئولیّت اجتماعی را به ما یادآوری میکند. یا در قضیّهی مسکین و یتیم و اسیر که خدای متعال در سورهی هلاتی این جور با عظمت از این حادثه یاد میکند که هفده هجده آیه، حولوحوش این حادثه است؛ حادثه این قدر مهم است. وَيُطعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسكينًا وَيَتيمًا وَاَسيرًا * اِنَّما نُطعِمُكُم لِوَجهِ اللّه؛ این حادثه، یک حادثهی نمادین است؛ بله آنجا این بزرگوارها بر گرسنگی خودشان و همهی اعضای خانوادهشان صبر کردند و به یتیم و مسکین و اسیر کمک کردند، عملاً این اتّفاق افتاد، امّا این نمادین است؛ خب حضرت زهرا میتوانست آنجا بگوید که بروید مسجد پیغمبر، آنجا حکومت اسلامی است دیگر ــ حالا هم بعضیها میگویند که چرا گداپروری میکنید، خب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد ــ نه، وظیفهی حکومت، وظیفهی جامعه را نفی نمیکند.
♦️انسانها در جامعه موظّفند که به معنای واقعی کلمه به یکدیگر کمک بکنند؛ هم کمک مالی، هم کمک فکری، هم کمک آبرویی، انواع و اقسام کمکها باید در جامعه شکل بگیرد؛ این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است.
@hr_taraghi
#دفع_افسد_به_فاسد؛
#نفی_مسئولیت_با_رنگی_از_توجیه
✍علیرضا داودی
💥انتخاب بین بد و بدتر یا دفع افسد به فاسد شاه بیت تمام انتخابات های ماست تا جایی که حتی برخی بزرگان و سیاستمداران محوری نیز برای توجیه وضعیت کشور و کنش سیاسی خودشان از همین توجیهات به ظاهر مقبول استفاده می کنند تا برای اشتباهات و خطاهایشان مستمسک شرعی بیاورند.
🔹استدلال ساده است
♦️حفظ نظام واجب است
♦️شرکت در انتخابات عاملی در تقویت کشور و حفظ آن در برابر دشمنان و مشکلات است
♦️برای عمل به این واجب اضطرار داریم میان بد و بدتر انتخاب کنیم یا افسد را به فاسد دفع کنیم تا
♦️امتثال واجب (حفظ نظام) کرده و
♦️در مقام اضطرار فعل صحیح را انتخاب کنیم
🔸 اما آیا این استدلال واقعا صحیح و عقلانی است؟
👇در قرون متمادی شیعه بدلایل مختلف از صحنه قدرت به دور بود و به جای کنشگر فعال و بازیگر محوری، نقش یک مظلوم مقهور را بازی می کرد. همین نقش باعث می شد تا نهایت تاثیرگذاری قابل درک و تصور از یک کنش اجتماعی و سیاسی کمک به فاسد برای جلوگیری از حضور افسد در مسند قدرت باشد.
🔸صاحبان قدرت از سلاطین و نخست وزیران و غیره همه عمّال ظلم محسوب می شدند که برخی آسیب کمتری داشتند و برخی بیشتر و بر همین اساس اگر زمانی وجهی برای حضور در عرصه کنشگری تصور می شد در حد همین عناوین عقلی و فقهی بود ولا غیر.
🔹وقتی در حکومت غیر اسلامی و شتحت اختیارات شخصی غیر از ولی فقیه در حال زندگی هستیم و راهی به کلان سیاست برای ترسیم بازی و بازیگری مناسب نداریم بی شک به عنوان تابعان سیستم، اگر اجبار بر مشارکت در امر اجتماعی و سیاسی داشته باشیم غیر از همین مقدار دفع افسد به فاسد را نمی توان متصور بود.
🔸اما آیا میان حکومت اسلامی و غیر اسلامی تفاوتی نیست که با یکسان سازی رفتاری، باز هم برای توجیه رفتار خودمان به افسد و فاسد چنگ می اندازیم و از میان بدگان عالم سیاست، به دنبال آنکه اندکی کمتر است می گردیم.
🔹 آیا در حکومت اسلامی و تحت ولایت یک فقیه مجتهدبازیگری ما فقط به انتخاب گری محدود است که ناچار از بد و بدتر صحبت می کنیم؟
🔸مگر غیر از این است که رسیدن به افسد و فاسد محصول قصور ما در بازیگری درون نظام اسلامی است نه اضطرار در مقام انتخاب؟
🔹بزرگان و هادیان جامعه در کنار کنشگران سیاسی ملی و در درجه آخر آحاد مردم یک جامعه، وظیفه ای ورای انتخاب از میان افراد دارند بلکه خودشان مسئول رساندن اصلح و صالح به عرصه انتخابات و هدایت دیگران به سمت انتخاب آن ها هستند.
🔸بی شک وقتی در طول چهارسال نه برای جامعه سخنی از ضروریات یک انتخاب درست گفته شود و نه در هدایت صالحان به عرصه انتخابات قدمی برداشته و همانند همیشه از گنجه انبار جریانات سیاسی همان لیست های ناکارآمد همیشگی بیرون آید باید هم برای توجیه محصول نهایی از عناوینی چون دفع افسد به فاسد و انتخاب بین بد و بدتر استفاده کنیم.
✔️مسئولیت ما در نظام اسلامی نه بیدار شدن از خواب غفلت نزدیک ایام برگزاری انتخابات، که تلاشی بی وقفه پس از هر انتخابات برای شناخت صالحان، ترغیب و حمایت از آنان برای حضور در انتخابات آتی و آگاه سازی مردم برای حمایت از صالحان است و البته اگر میان صالح و فاسد مردم علی رغم تمام تلاش های ما به سمت فاسد روی آوردند دیگر گناهی بر ما نیست.
🔸می توان گفت این ادعای اضطرار به انتخاب فاسد برای دفع افسد مصداقی از قاعده (الامتناع یا الاضطرار بالاختیار لا ینافی الاختیار) است چرا که علی رغم اختیار و توان برای تغییر در بازی فاسد و افسد، ترجیح بر سکوت دادیم که به این اضطرار منتهی شده است و در نتیجه برای هر فاسد یا افسدی که مسئولیتی بر عهده می گیرد و برای هر خطای آن فرد گناهی بر گردن ماست.
@hr_taraghi
#ائتلاف_حاکم_بر_دولت_و_مجلس؛
#مقاومت_محافظهکارانه_مقابل_تغییر
✍محمد ایمانی
💥ائتلاف مدعی اعتدال و اصلاحات، در پس همه جنجالهایی که به راه انداختهاند، از چه چیز نگرانند؟ فقدان نامزد؟
🔻آنها که فقط در تهران و برای سی کرسی مجلس، بالغ بر 43 نامزد دارند. از جمله:
👈مجید انصاری، محمدعلی افشانی، محمدحسین مقیمی، خباز، محجوب، جلودارزاده، کواکبیان، مازنی، وکیلی، پروانه مافی، سید افضل موسوی، راه چمنی، سید فرید موسوی و ... دهها نامزد دیگر.
👇بر خلاف ادعا، مشکل ائتلاف دولت و اصلاحطلبان، کمبود نامزد نیست.
⚡️ آنها میترسند امید واراده تغییر در مردم شکل بگیرد و تبدیل به پویش تلاش و پیشرفت و عدالت شود.
⚡️میترسند قالبی که با هراسافکنی ساخته و بر ذهن مردم غلبه داده بودند، توسط خود مردم شکسته شود و افقهای جدید کار و گرهگشایی پدیدار گردد.
👇موضوع مهم انتخابات نباید در مجادلهانگیزی رندان سیاست گم شود؛ و آن مواجهه پرحجم محافظهکاران (دولتیها و موتلفان شبه اصلاحطلب آنها) با تغییرطلبی است مواجهه طیفی که با قول و فعل گفتهاند «ما نمیتوانیم»، با دارندگان روحی
ات جهادی و انقلابی که میگویند ملت ایران توانسته و میتواند.
مواجهه یاسآفرینان و فرصتسوزان، با امیدواران و تلاشگرایان باورکنندگان ظرفیت ملت.
✔️دو قطبی واقعی این است و جریان محافظهکار غالب در دولت و مجلس، میترسد «تغییرطلبی انقلابی»، جای «محافظهکاری و ارتجاع غربگرا» را با اراده و رای مردم بگیرد.
بنابراین متصلبانه و با عملیات روانی سنگین، در مقابل تغییر مقاومت میکنند. آنها نگران جریان یافتن روحیه کار و خدمت و مجاهدت در دولت و مجلس هستند؛ گمشدهای که تدریجا به عطش و مطالبه جامعه تبدیل شده است.
👇این عطش و اشتیاق عمومی به حدی بالاست که همین دیروز، روزنامه اصلاحطلب «آفتاب یزد» نوشت:
⬅️«کشور به مدیران کاری و جهادی نیاز دارد و نه مدیران اطوکشیده...
🤔 رئیسدفتر رئیسجمهور فرمودند گرانی در شب عید نخواهیم داشت. هر زمان یک مقام دولتی تاکید کرد مشکلی نیست، بیش از گذشته باید نگران باشیم که یحتمل قرار است موضوع جدیدی کام مردم را با برخی مدیران دولتی که برای شرایط موجود ساخته نشدهاند، تلخ کند.
وقتی به صورت دفعی قیمت بنزین سه برابر شد، مسئولین دولتی از تریبونهای مختلف قول دادند اصلاح قیمت بنزین منجر به گرانی نمیشود⁉️
بنزین یکبار گران شد ولی از همان تاریخ به امروز قیمتها بالا رفته و هنوز این روند ادامه دارد❗️
🔔شرط تحقق وعده آقای واعظی، حضور مدیران جهادی به معنای واقعی کلمه -نه اطو کشیده- در دولت، است. مدیر اطو کشیده تنها دغدغهاش ساعت پایان کار و میزان حقوقش است ولی مدیر جهادی دغدغه مردم را دارد تا گرهی از زندگی آنان باز کند. ما به چنین مدیرانی نیاز داریم.
👌مدیرانی که میز ریاست را فرصتی برای خدمت صادقانه به جامعه بدانند نه پلی برای پر کردن جیب».
👇عجیب و تلخ است که همین روزها، گروهکهای ضد انقلاب و رسانههای دولتی بیگانه، برای تحریم انتخابات، به اظهارات مسموم برخی مقامات دولتی و شبه اصلاحطلبان استناد میکنند.
🤔آیا شبکه دولتی BBC که سال 1332 اسم رمز کودتا را اعلام کرد و برای 25 سال دیگر، جمهوریت و انتخابات و مردمسالاری را پیش پای استبداد قربانی کرد، تغییر ماهیت داده و جمهوری خواه شده، یا مدعیان اعتدال و اصلاحات آنقدر سقوط کردهاند که دستمایه عملیات روانی رسانه کودتاگران 28 مرداد قرار میگیرند⁉️
✔️مردم نباید اجازه دهند فرصت بزرگ تغییر سازنده، در این انتخابات از دستشان برود ،که فردا دیر است .
@hr_taraghi
💢 سازمان سیا: ایران با وجود تحریمها تمایلی به مذاکره با آمریکا ندارد
🔹 روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» به نقل از برخی مقامهای آمریکایی که از ارزیابی سیا مطلع هستند گزارش داد: سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا [سیا] در تحلیلی جدید اعلام کرد ایران علیرغم تحریمهای آمریکا تمایلی به گفتوگوی مستقیم و مذاکره درباره برنامه هستهای خود ندارد.
┈••✾••✾••┈
@hr_taraghi
پاسخ سخنگوی شانا به برخی انتقادات؛
امام جمعه و سپاه در لیست ائتلاف نقشی نداشتند/رقیب میخواهد بعد از تضعیف ما لیست بدهد

ایسنا/خراسان رضوی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خراسان رضوی گفت: آیتالله علمالهدی و سپاه هیچ دخالتی در تعیین لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب نداشتند.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با ایسنا در خصوص ادعای مطرح شده برخی مبنی بر دخالت آیتالله علمالهدی و سپاه در تنظیم لیست ائتلاف شانا اظهار کرد: این اتهام کاملا غیرواقعی است و نه آقای علمالهدی و نه سپاه از ابتدا هیچدخالتی در این مساله نداشتند و سپاه از همان ابتدا تاکید کرد که هیچکس به نام ما یا منتسب به ما حق ندارد در این زمینهها موضعگیری کند، سپاه از اتحاد میان نیروهای انقلاب حمایت میکند اما ورود مصداقی به این زمینه نمیکند و تاکنون هم به هیچوجه دخالتی نکردند.
وی ادامه داد: آیتالله علمالهدی هم بارها به ما گفتند که ما در مورد مصداق به هیچوجه ورود پیدا نمیکنیم و اگر کسی گفت که من با حاج آقا صحبت کردم یا اگر کسی ادعا کند که ما ایشان را به صحنه دعوت کردیم یا از ورود وی جلوگیری کردیم همه اینها تکذیب میشود.
ورود بیش از ۱۰ جوان به مجمع عمومی
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خراسان رضوی در خصوص عدم رعایت جوانگرایی در لیست ائتلاف اصواگرایان تصریح کرد: در رابطه با جوانگرایی ما باید از ابتدا بستری را برای ورود جوانان فراهم میکردیم که در تدوین شاخصها به این مساله توجه کردیم و بر اساس این شاخصها ۱۰ نفر از ۲۰ نفر جوانان بودند که توانستند وارد فرایند مجمع عمومی شوند.
ترقی اضافه کرد: رویکردی که ما از ابتدا داشتیم این بود که تا حد امکان یک جوان، یک زن و یک روحانی در لیست مشهد حضور داشته باشند و این را مورد تاکید قرار دادیم. بحث جوانگرایی از رویکردهای اصلی شورای ائتلاف بوده و سعی کرده است تا این بستر را برای زنان و جوانان فراهم کند.
مخالفت زنان و جوانان با اعطای امتیاز ویژه به آنها
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خراسان رضوی درخصوص نگاه خانمها و جوانان به قائل شدن امتیازات ویژه برای آنها خاطرنشان کرد: جوانان و خانمها خود در جلسات مکررا تاکید میکردند که ما نباید بهگونهای برخورد کنیم که ترحم خاصی نسبت به زنان یا جوانان صورت بگیرد و توجهی به کارآمدی آنها نشود، در واقع باید بهگونهای باشد که جوان یا خانم کارآمدی اگر وجود دارد بالا بیاید. در مجموع نظر ما این بود که امتیاز ویژهتری به خانمها و جوانان بدهیم که آن را بر اساس همین ذهنیت مورد موافقت قرار نگرفت و بیان شد که این رویکرد اهانت به جوان است.
ترقی افزود: به هرحال این افراد فرصتی برای مطرح کردن خود در مجمع عمومی پیدا کردند، در مجمع عمومی همه که صحبت کردند برخی مانند نمایندگان فعلی هم از نظر آشنایی با سیاستهای کلان، قوانین مجلس، مسائل شهر و کشور و پاسخهایی که باید به سوالات مختلف در خصوص مسائل بینالمللی و از این دست مسائل میدادند در کمیته تطبیق از امتیاز بالایی برخوردار شدند.
وی اضافه کرد: ما همچنین یک رایگیری در کف شهر انجام دادیم و این نظرسنجی هم نشان میداد که نمایندگان فعلی از لحاظ عملکردی و از نظر موقعیت اجتماعی از رای بالایی برخوردار هستند، این نظرسنجی در سطح کشور توسط صداوسیما انجام شده است. از طرف دیگر جوانان نیز خوب درخشیدند، قبل از رایگیری ما بیان کردیم که براساس شاخصهایی که داریم تمام این افراد اعم از جوانان و افراد با سابقه همگی ویژگیهای مدنظر ما و رهبری را دارند و نهایتا وقتی رایگیری به عمل آمد گرایش مجمع هم به سمت نیروهای قبلی و هم نیروهای جدید رفت.
جوانان در مجمع عمومی با هم کنار نیامدند
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خراسان رضوی با اشاره به همگرایی خانمها برای تمرکز آرا در مجمع عمومی گفت: خانمها که با تعداد قابل توجه پنج نفر در مجمع حضور داشتند، دو، سه نفر به نفع یک خانم کنار رفتند و رای خانمها روی یک نفر متمرکز شد ولی جوانها این اقدام را انجام ندادند و موجب شد که رای جوانان پخش شود، در حالیکه اگر این کار را میکردند و خودشان با هم کنار میآمدند حال آنکه ما هم به آنها این را پیشنهاد کردیم، قطعا میتوانستند رای مناسب را به دست بیاورند و حداقل یک نفر از آنها وارد لیست شود.
ترقی بیان کرد: آنهایی که خیلی طرفدار جوانگرایی بودند شبهاتی را با این مضمون که مهندسی انجام گرفته، مطرح کردند و همه اینها را ما آوردیم و آرا را بازشماری کردیم و متوجه شدند که ادعای درستی نداشتهاند و تمام فرایند رایگیری از طریق اینستاگرام به صورت زنده پخش میشد و خود نامزدها تا ساعت دو شب در روند شمارش آرا حضور داشتند. تلاش ما بر این بوده تا نشان دهیم هیج ابهامی در رایگیری وجود نداشته است و اکنون که نامزدها به این نتیجه رسیدند که هیچ ابهامی در رایگیری نبوده، اکثرا ا
نصراف دادهاند.
وی درخصوص احتمال کنارهگیری نامزدهای با تجربه به نفع جوانان عنوان کرد: ما هنوز از این موضوع ناامید نیستیم و در حال تلاش هستیم، اما این بستگی به خود افراد دارد تا به این نتیجه برسند که یک نفر واجد صلاحیتتر از خودشان وجود دارد و به نفع او کنار بروند، ما نه میتوانیم اجباری کنیم و نه انصاف است که آنها را از حقی که دارند محروم کنیم ولی اگر به نفع جوانان این کار را بکنند، ایثار و فداکاری است و محبوبیتشان در جامعه نیز افزایش پیدا میکند.
اصلاحطلبان قطعا لیست میدهند
ترقی در مورد عدم ارائه لیست توسط اصلاحطلبان تصریح کرد: اصلاحطلبان نیز قطعا از دو روز دیگر لیست ارائه خواهند داد، یک مقداری با تاخیر وارد میشوند اما همانطور که در تهران ورود کردهاند در این جا نیز همین کار را خواهند کرد. آنها میخواهند بر اختلافاتی که ما داریم دامن بزنند و این سمت تضعیف شود تا آنها در این فرصت بتوانند نیروهای خود را وارد کنند.
وی در خصوص تعدد لیستهای اصول گرایان خاطرنشان کرد: تحلیل ما تاکنون این است که رقیب بهطور جدی وارد صحنه میشود اما ممکن است که برخی از جوانان هنوز این تحلیل را درک نکرده و به آن نرسیده باشند، اما به هر حال صبر ما زیاد است و معتقد هستیم که جوانان نیز باید به این واقعیت برسند و مطمئنا تا یکی، دو روز آینده این لیستهای متعدد کاهش پیدا خواهد کرد.
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خراسان رضوی اضافه کرد: جوانان به زودی متوجه خواهند شد که اگر وحدت لازم را نداشته باشند، ممکن است آسیب ببینند تصمیم خود را عوض خواهند کرد اما تا آن زمان، ایجاد شور انتخاباتی و حضور در صحنه به ویژه برای جوانان که احساس مسوولیت میکنند، از سوی ما مثبت تلقی میشود، ضمن اینکه باید آنها را اقناع کنیم تا اگر دغدغه و نگرانی دارند، برطرف کنیم تا پای کار این لیست بیایند و خود را برای آینده آماده کنند.
@hr_taraghi
♦چه كسي به زم خط ميداد؟
🔻 «وطن امروز» با اشاره به پخش مستندي درباره روحالله زم در سيما نوشت:
در بخشي از اين مستند آمده: يكي از مقامات كه كانديداي تصدي پست مهمي بود، براي تخريب چهره رقيبش، اطلاعاتي را به سايت آمدنيوز فرستاد تا عليه رقيب او جنگ رواني راه بيندازد
با توجه به اينكه آمدنيوز در اواسط سال ۹۵ تاسيس شده است، اولين انتخابات پس از تاسيس آمدنيوز، انتخابات رياستجمهوري سال ۹۶ بوده است، با توجه به اظهارات زم، اين سؤال مطرح است كه آيا بين آن كانديداي سرشناس سال ۹۶ و روحالله زم براي دريافت برخي اخبار مهم ارتباطي برقرار است؟ علاوه بر اين كانديداي سرشناس انتخابات كه پست مهمي هم داشته، چه كسي است؟
@hr_taraghi
❓ادامه مشکلات اقتصادی یا تغییر ریل
✔️انتخاب با مردم است
🔸در شرایطی که فقط دو روز به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، دو رویکرد در معرض انتخاب مردم قرار گرفته است؛ یکی ،ادامه مشکلات اقتصادی فعلی با انتخاب نمایندگان حامی دولت و اصلاحطلب و دیگری تغییر ریل مجلس با انتخاب نمایندگان انقلابی.
🔸چهار سال پیش در چنین روزهایی تنور انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی در حالی گرم میشد که قیمت دلار 3400 تومان بود و در آن مقطع شاید کمتر کسی فکر میکرد که در پایان عمر مجلس اصلاحطلب دهم نرخ دلار و سکه به چهار تا پنج برابر افزایش مییابد. اما حالا نه تنها این اتفاق باور نکردنی رخ داده بلکه در این چهار سال شاهد انواع و اقسام گرانیهای دیگری نیز بودهایم. یعنی علاوهبر اینکه قیمت دلار با رسیدن به مرز 14 هزار تومان، چهار برابر شده است. وضع بازارهای خودرو و مسکن نیز به شدت بغرنج است به طوری که خودروی پراید بیش از سه برابر رشد داشته و قیمت هر متر مربع خانه در تهران هم براساس آمار بانک مرکزی بیش از سه برابر چهار سال پیش شده است.
🔸شاید مهمترین انتقاد به عملکرد مجلس دهم شورای اسلامی بیتوجهی به وظایف قانونیاش باشد، زمانی که مجلس به حیاط خلوت دولت تبدیل شد و با عدم نظارت کافی خود دست دولت را برای انجام طرح هایش کاملا باز گذاشت، منجر به سنتهای غلطی شد که در نهایتگریبان اقتصاد کشور را گرفت.
🔸حالا در آستانه انتخابات مجلس جدید هستیم، انتخاباتی که میتواند موجب تداوم مشکلات اقتصادی شود یا با تغییر ریل اقتصادی، حداقل از بار فشارهای موجود بکاهد. البته مدعیان اصلاحات برای رای آوری به دروغ متوسل شده و با تلاش برای ترساندن مردم سعی دارند مجددا جلب اعتماد کنند.
🔸بههرحال همانطور کهاشاره شد ثمره مجلس فعلی که اکثریت آن را اصلاح طلبان تشکیل داده اند، بعضا چیزی جز حاشیه سازی، عدول از وظایف و عدم نظارت بر دولت نبود، حالا زمانی است که باید انتخاب کنیم که یا شاهد تداوم همین تفکر در مجلس باشیم یا اینکه با انتخاب رویکرد دیگری و انتخاب نمایندگان انقلابی اتفاق جدیدی رقم خورده و شاهد تغییر ریل اقتصادی باشیم. انتخاب با مردم است./کیهان
@hr_taraghi
🔴 چرا میگوئیم #حجت_شرعی؟
🔻تا می گوئیم بر مبنای حجت شرعی باید رأی داد سریعاً برخی دوستان ما را مورد عنایت قرار می دهند!
1️⃣ ما نشان دادیم که در تمام صحنه هایی که انقلاب نیاز داشت حضور داریم. در عرصه روشنگری، تبیین، مطالبه گری، گفتمان سازی، جریان سازی، انتخابات ها و ... . پس برخی دوستان فکر نکنند فقط خودشان دلسوز انقلاب اند و بقیه بی بصیرت و بی تفاوت اند.
2️⃣ چرا وقتی ما می گوئیم شرع، برخی سریع می گویند ول کنید بابا این شرع را! برادر من خواهر من؛ شرع مقدس اسلام مبنای نظام سیاسی ولایت فقیه است. شرع، مبنای قانون گذاری و سیاستگذاری در جمهوری اسلامی است و برای انتخاب افراد برای مسئولیت ها هم باید مبنا قرار بگیرد. مگر رهبری نگفته اند: «تکلیف یعنی راه شرعی رسیدن به نتیجه»؟ مگر حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نبود که حتی در جنگ ها حاضر نمی شد کار خلاف شرع انجام دهد؟
3️⃣ مگر رهبر انقلاب در بحث انتخابات نمی گوید: «باید خودتان تحقیق کنید، ملاحظه کنید، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید». 1/1/92 «از افرادی که ممکن است ما را هدایت کنند، راهنمائی کنند، کمک بخواهیم؛ بالاخره خودمان را به حجت شرعی برسانیم. اگر انسان بر طبق حجت شرعی کار کرد، چنانچه بعداً غلط هم از آب دربیاید، باز سرفراز است، میگوید من تکلیفم را عمل کردم؛ اما اگر بر طبق حجت شرعی عمل نکنیم، بعد خطا از آب دربیاید، خودمان را ملامت خواهیم کرد؛ عذری نداریم، حجتی نداریم». 25/2/92
4️⃣ مگر رهبر انقلاب در پاسخ به سؤال رأی لیستی نگفته اند: «به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفیکنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند مگر آنکه حجت شرعی برخلاف داشته باشید.»
5️⃣ مگر رهبر انقلاب در شرح ویژگی های حاج قاسم سلیمانی نفرمودند: «در میدان جنگ، گاهی افراد حدود الهی را فراموش میکنند، میگویند وقت این حرفها نیست؛ او نه، او مراقب بود. آنجایی که نباید سلاح به کار برود، سلاح به کار نمیبُرد؛ مراقب بود که به کسی تعدّی نشود، ظلم نشود؛ احتیاطهایی میکرد که معمولاً در عرصهی نظامی، خیلیها این احتیاطها را لازم نمیدانند؛ [لکن] او احتیاط میکرد.»
🔹برخی سعی می کنند در میدان سیاست، سکولار عمل کرده و به هر بهانه ای، مفهوم «حجت شرعی» را لگدمال کنند. هم حضرت امام(ره) می فرمود هم رهبر انقلاب بارها گفته اند که مبنای انتخاب شناخت فرد رأی دهنده و تحقیق است. فرد باید شرعاً به حجت شرعی برسد که از یک نفر یا 30 نفر حمایت کند وقتی هم برخی افراد را نمی شناسد به مؤمنین و معتمدین اعتماد می کند. نمی شود این مبنا را حذف کرد و بگوئیم آقا سیاسی و مهندسی رأی بدهید! حتی اگر می خواهیم به یک لیست رأی دهیم باید با حجت شرعی باشد.
#انتخابات_98
@hr_taraghi
🔴 کرونا اپوزیسیون شد/ اصلاح طلب ها دست به دامن ویروس!
♦️به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، شبکه های ماهواره ای معاند پس از بالا گرفتن موج اشتیاق مردم برای شرکت در انتخابات در سراسر کشور دست به دامن شایع شیوع بیماری کرونا و ضرورت عدم حضور در «تجمع» ها شدند!
♦️شایعه های مضحک در آستانه انتخابات یعنی اعتراف دشمن به تشکیل صفوف طولانی اخذ رای و طراحی دروغ برای کاهش حضور. در حالی که همین رسانه ها فراخوان های اعتراضی مصنوعی برای روزهای پیش رو را تبلیغ می کنند و از مبتلا شدن افراد به کرونا در این صورت نگرانی ندارند.
♦️ نکته مهم تلاش برخی مسئولین دولتی و اصرار عجیب برخی کانالهای پر مخاطب برای تبدیل کردن بیماری کرونا والقای هراس از آن به خط اول خبری است.
📍 یک بررسی ساده نشان می دهد شایعه بروز کرونا در شهرهایی است که نظرسنجی ها از شکست قاطع کاندیداهای اصلاح طلب حکایت دارد.
@hr_taraghi
🔴 نخست وزیر عراق خواستار نشست فوری پارلمان شد
🔹 «محمد توفیق علاوی» نخست وزیر جدید عراق از رئیس پارلمان این کشور خواست تا جلسه فوقالعادهای را در روز دوشنبه آینده برگزار کند تا او بتواند کابینه خود را برای گرفتن رای اعتماد معرفی کند.
#سپاه_قدس_حافظ_کرامت_ملتهاست
@hr_taraghi
🔴 میتوان اموال ترامپ را توقیف کرد/ خانواده دیگر شهدا هنوز شکایتی نکردهاند
احمد اصانلو قاضی ویژه رسیدگی به پرونده ترور سپهبد قاسم سلیمانی در جمع خبرنگاران:
🔹در مرحله ثبت و تقدیم دادخواست هستیم، پیگیریهای مقدماتی و تشریفات برای ثبت و تقدیم دادخواست وجود دارد.
🔹هنگامی که فرآیند و تشریفات قانونی طی شد محاکمه آغاز و رأی هم مطابق قانون در زمان مقتضی صادر خواهد شد.
🔹از آنجایی که رعایت تشریفات قانونی و آیین دادرسی مدنی برای محاکمه الزامی است، چارهای نداریم که این تشریفات را رعایت کنیم.
🔹قانون صلاحیت محاکم جمهوری اسلامی مصوب سال ۹۱، این ظرفیت را برای طرح و اقامه دعوا علیه دولت و مقامات آمریکا پیش بینی کرده است.
🔹می توان از ظرفیتهای بینالمللی برای اجرای این طرح خصوصا توقیف اموال ترامپ به عنوان یک تاجر و بساز و بفروش بینالمللی استفاده کرد.
🔹خوشبختانه برای رسیدگی به پرونده اقداماتی صورت گرفته و پرونده در مرحله ثبت و تقدیم دادخواست است.
🔹پس از ابلاغ اوراق قضایی محاکمه هم صورت میگیرد و این محاکمه حتما علنی خواهد بود.
🔹بحثهای بینالمللی مقولات و موضوعات خاص خود را میطلبد، اما مانع از اقدامات قضایی و پیگیریهای حقوقی ما نیست.
🔹 فعلا شکایتی از سوی خانوادههای سایر شهدا نرسیده است.
@hr_taraghi
🔴ثبت حدود 1000 شکایت مردم عراق علیه ائتلاف آمریکایی
🔹عضو کمیساریای حقوق بشر عراق اعلام کرد مردم این کشور تاکنون ۹۲۶ مورد شکایت علیه اقدامات ائتلاف آمریکایی نزد دولت ثبت کردهاند.
🔹این شکایتها از سوی ساکنان الانبار، نینوی و کرکوک است که نزدیکانشان در خلال بمبارانهای جنگندههای آمریکایی آسیب دیده یا کشته شدهاند.
🔹«علی البیاتی» گفت دولت عراق خواستار آغاز روند قضایی و پرداخت غرامت به قربانیان شده است چرا که این موضوع نقض قوانین بینالمللی و انسانی است.
@hr_taraghi
💢 گزارش نیویورکتایمز از اردوگاه منافقین؛ نمیتوانند درباره سرنوشت «رجوی» حرف بزنند، اردوگاه خالی بود
🔹«پاتریک کینگسلی» خبرنگار روزنامه نیویورکتایمز که از اردوگاه منافقین در آلبانی بازدید داشته، نوشت اعضای این گروهک تروریستی میگویند نمیتوانند درباره سرنوشت سرکرده این گروهک سخن بگویند.
🔹«علی صفوی»، نماینده گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن وقتی با سوالی درباره سرنوشت «مسعود رجوی» مواجه میشود، میگوید: خوب، ما نمیتوانیم در مورد این مساله حرف بزنیم. او سخنانش را قطع میکند و نگاهش را به پاهایش میدوزد. سوال مجددا اینگونه مطرح میشود: آیا او زنده است؟ آیا او در آلبانی است؟ پس از چند ثانیه سکوت، پاسخ صفوی باز هم این است: ما نمیتوانیم درباره آن حرف بزنیم.
🔹خبرنگار نیویورکتایمز مینویسد: وقتی من از پایگاه بازدید کردم، بهشکل عجیبی خالی بهنظر میرسید. گروه ادعا میکند که [این پایگاه] میزبان ۲۵۰۰ نفر است اما در طول دو روز، ما بیش از ۲۰۰ نفر در آنجا ندیدیم.
🔹به نوشته این روزنامه آمریکایی، دهها نفر از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین اکنون بهصورت مستقل در آلبانی زندگی میکنند. «پاتریک کینگسلی» مینویسد: من با ۱۰ نفر از آنها دیدار کردم که هرکدام از آنها توضیح میداد که با شستوشوی مغزی تجرد اختیار کرده بود.
🔹خبرنگار نیویورکتایمز با اشاره به اینکه گروهک منافقین برای افزایش نفوذ خود روی به اینترنت آورده است میگوید در جریان بازدیدش از اردوگاه، یک استودیوی ضبط به او نشان داده شده که در آن دو آهنگساز مشغول ساختن آهنگها و ویدئوهایی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هستند تا در شبکههای اجتماعی منتشر شوند.
🔹کینگسلی مینویسد: سوئیتهای کامپیوتر که جداشدگان میگویند چیزی شبیه به «ترول فارم» (مجموعهای از اعضای دونپایه که با اکانتهای متعدد در فیسبوک و توییتر پیامهایی را در انتقاد از دولت ایران، تشویق سران گروهک تروریستی منافقین و تقویت لابیگرانی که از آنها پول میگیرند تایپ میکنند) است، به من نشان داده نشد. زمانی که جولیانی و بولتون سخنرانی عمومی داشتند، به اعضا دستور داده شده بود که خط مشخصی را (از سخنان آنها) ۱۰ بار از اکانتهای مختلف توییت کنند.
@hr_taraghi