💠 #امام_خامنهای :
🔺 #امروز #دشمن از ناحیه #اقتصادی میخواهد #ضربه بزند.
🚨 #معیشت_مردم باید با #جدیت دنبال بشود.
@hr_taraghi
#یادداشت_وارده #نظرات_مخاطبان
❓ آیتالله اعرافی در تابستان ۹۵ زمام امور حوزههای علمیه را به دست گرفتند. اکنون پس از گذشت دو سال، برخی میپرسند چه اقداماتی در زمان ایشان صورت گرفته است؟
💠 پاسخ زیر به صورت گذرا و مبتنی بر آنچه که نگارنده حضور ذهن داشته، تقدیم میشود:
⏺ در مسائل مالی با رایزنیهای فراوان و مساعدت مقام عظمای ولایت موفق شدند شهریه مقام معظم رهبری را دو برابر کنند. (بسیاری از طلاب میدانند که تغییر شهریه به علت حساسیتهایی که وجود دارد و لزوم هماهنگی بین مراجع مختلف و وجود برخی مخالفتها و همچنین بار مالی آن، چه مقدار دشوار است)
⏺ همچنین در حوزه بکارگیری فارغ التحصیلان و توانمندسازی آنها نیز اقداماتی صورت گرفته و مسیرهایی نیز باز شده است. مثلا هماهنگ شده است که هر ساله تعدادی از طلاب بعنوان سربازطلبه در بخشهای پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش و مدارس بهکارگیری شوند. اکنون نیز این برنامه، جاری است. (البته نمیدانم اینکه میگویند «معاون امور طلاب و دانشآموختگان مرکز مدیریت، تنها مسئول بلندمرتبه باقی مانده از سیستم قبلی مرکز مدیریت است که با فشار یکی از ائمه جمعه تهران که در شورای عالی حوزه نیز دستی بر آتش دارد، در سمت خود ابقا شد و جهتگیری تحولی کمتر نسبت به سایر معاونان آیتالله اعرافی دارد» چقدر صحیح است؟)
⏺ در مباحث آموزشی، امتحانات شفاهی را نصف کردند. یعنی دو امتحان فقه و اصول در پایه های ۷ و ۹ و ۱۰ گرفته میشد که مجموعه ۶ امتحان میشد اما اکنون مجموعا ۳ امتحان گرفته میشود.
⏺ همچنین برخی ممتحنین امتحانات شفاهی نیز که مورد شکایت طلاب بودند، با وجود فشارها و اتصال به برخی بیوت، در حال تغییر و جایگزینی هستند.
⏺ در مسائل تربیتی طلاب سطوح عالی(پایههای ۷ تا ۱۰)، ارتباط استاد با شاگرد که تعیینکنندهترین عامل است، در چارچوب «طرح هدایت علمی تربیتی» تقویت شد. این طرح از مدرسه الهادی قم شروع شد و در سال آتی به چندین مدرسه عالی توسعه مییابد.
⏺ در مسائل پذیرش و ورودی حوزهها، سهلانگاریهای زیادی در زمان سابق بود. دو برادر که سالها حاکم بر اداره پذیرش حوزههای علمیه بودند، تغییر داده شدند. رویکرد کمی و بالا بردن آمار ورودیهای حوزه (بدون لحاظ کیفیت)، تغییر کرد. از حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر پذیرش که در سالهای قبل انجام میشد، کاسته شد و با منطقیتر کردن مراحل گزینش و ارتقای فیلترهای ورودی، کیفیت را بالا برده و تعداد ورودی را تقلیل دادند.
⏺ در مسائل شهرک مهدیه و اسکان، مشکل اصلی که وجود تعداد زیادی از ساکنین غیرقانونی بود، مد نظر قرار گرفت. تیم مدیریت شهرک مهدیه تغییر داده شد و مکانیزم شناسایی و اقدام علیه ساکنین غیرقانونی، توسط تیم مدیریت جدید شهرک مهدیه کاملا متحول شد و به تصویب آیتالله اعرافی (بعنوان رییس هیئت مدیره شهرک مهدیه) رسید. اخبار حاکی از شکسته شدن رکورد غاصبین اخراج شده از شهرک مهدیه در سال ۹۵ و همچنین در سال ۹۶ است (امیدواریم آمارش را مسئولان مهدیه اعلام کنند و طلاب را در جریان اقدامات انقلابیشان بگذارند)
⏹ اینها که گفته شد، گزارش و آماری گذرا از برخی #اقدامات دوره جدید مدیرتی حوزه بود.
⏺ اما اقدامات همیشه مبتنی بر #جهتگیریها و #برنامههایی هستند و لذا اهمیت تحول و اصلاح در جهتگیری و برنامه، به هیچ وجه کمتر از اصلاح در عمل و اقدام نیست بلکه ریشه و پایه آن است.
⏺ در عرصه برنامه نیز تحولات عدیدهای ایجاد شده. حوزه، برنامههای راهبردی و بلند مدت نداشت و مدیران و معاونان مختلف در هر دوره به شکل #جزیرهای و #سلیقهای عمل میکردند. از این خلأ قانونی نتیجهای جز اولویت پیدا کردن برنامههای کوتاه مدت و #دمدستی در مقابل برنامههای راهبردی و بلندمدت، حاصل نمیشد. برای جبران این امر، برنامهها و نظامات مختلفی تدوین شدند که برخی ابلاغ شده و برخی به زودی ابلاغ و انجام خواهند شد.
⏺ برای جبران مشکل عملکرد جزیرهای در حوزه نیز، شورای هماهنگی نهادهای عالی حوزوی با حضور مرکز مدیریت برادران، مرکز مدیریت خواهران، مرکز خدمات، دفتر تبلیغات، و جامعه المصطفی شکل گرفت تا برنامه های طلاب خواهر و برادر داخلی و خارجی در همه ابعاد علمی، فرهنگی و تبلیغی با هماهنگی هایی صورت پذیرد.
⏪ تذکر: این یادداشت، فقط آنچه بود که نگارنده بطور گذرا بر قلم جاری کرد و اقدامات و تحولات مثبتی که در دوره مدیر جدید حوزه ایجاد شده، بسیار بیشتر از اینهاست که امیدواریم در قالب یک گزارش «جامع، مفصل، بهروز، صادقانه، با ذکر محدودیتهای میدانی در حوزه علمیه، و بهدور از اغراق در اقدامات و بدون پردهپوشی غیر ضروری بر معضلات و عوامل مزاحم» از طریق مرکز مدیریت حوزههای علمیه منتشر شود.
@hr_taragh
🔰واقعیت ایران امروز
📩 انقلاب اسلامی و ارتباطات
📴 طی ۱۲۱ سال فعالیت تلگراف و تلفن در ایران قبل از انقلاب، تا سال ۱۳۵۷ تعداد مشترکین تلفن ثابت به ۸۵۰ هزار و ۸۰۰ نفر رسید و تنها ۳۱۲ روستای کشور دارای ارتباط مخابراتی بود.
📈 طی سالهای پس از انقلاب در عرصه برخورداری مردم از نعمت مخابرات و خطوط تلفن ثابت و همراه، آمارهای رسمی نشاندهنده یک تحول بزرگ در این عرصه است.
☎️ تعداد خط تلفن ثابت از ۸۵۰ هزار مشترک به بیش از ۳۰ میلیون افزایش پیدا کرده است.
⭕️ تلفنهای همگانی از تعداد ۴۲۹۴ دستگاه در سال ۱۳۵۷ به ۲۷ هزار افزایش یافته است.
📡 رسیدن به ۶۶ میلیون مشترک تلفن همراه، پوشش تلفن همراه در تمامی شهرها و ۴۵ هزار روستا و برخورداری از شبکه تلفن ثابت با ۲۹ میلیون مشترک بخشی از دستاوردهای حوزه فناوری اطلاعات در کشور محسوب میشود.
📱 اکنون ۵۳ هزار روستا از ارتباط مخابراتی برخوردار هستند و ۱۰ هزار روستا نیز از خدمات ICT روستایی بهره مند شدهاند.
⚠️ پوشش ۷۲ هزار کیلومتر از جادههای کشور به فناوری ارتباطی با تلفن همراه ...
🌐 وجود ۴۰ میلیون کاربر اینترنت، ۴ میلیون مشترک ADSL و ۵ میلیون پورت دیتا
♻️ برقرارسازی ارتباط رومینگ بین الملل با ۱۱۲ کشور و ۲۷۳ اپراتور تلفن همراه
🔺این موارد تنها بخشی از دستاوردهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایران است.
منبع :
http://yon.ir/yGFxe
______________________
@hr_taraghi
🔴 رمز ماندگاری از دیدگاه رهبری
🔻دلایل استحکام، تداوم و ماندگاری انقلاب اسلامی، در مقایسه با دو نهضت پیش از انقلاب (یعنی نهضت مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت)، و دو انقلاب بزرگ بین المللی (یعنی انقلاب فرانسه و انقلاب روسیه):
1⃣ماهیت خدایی انقلاب
2⃣مطابقت با فطرت انسان ها
3⃣مردمی بودن
4⃣همه جانبه بودن انقلاب
5⃣نوسازی ســاختار بر مبنای اصول
6⃣محبوبیت در نزد ســایر ملت ها
7⃣ رویش نسل سوم انقلابی
@hr_taraghi
محرمانه
🔹فراکسیون امید بازنده بزرگ در #استیضاح ربیعی
✍ علی نظری، مدیرمسئول روزنامه اصلاحطلب "مستقل"
رای عدم اعتماد نمایندگان مردم به وزیر کار، تعاون و رفاه نخستین استیضاح مجلس دهم بود که سر انجام به ثمر نشست.
علی ربیعی در بین چهرههای سیاسی که درعمرم با آنها سر و کار داشتهام تنها کسی است که حاضر بود جان بدهد ولی در مقام وزارت بماند!
هرچند اینبار هم به زمین و زمان زد که در مصدر وزارت بماند،اما قاطعیت مجلس نگداشت آب خوش از گلوی این عنصر شیفته وزارت پایین برود.
فساد حاکم در شستا و صندوقهای بازنشستگی که حیات خلوت نکبتزادههای ویڑهخوار شده است،بزرگترین دلیل بی.کفایتی وی برای ماندن در دولت دوازدهم بود.
شستا با آن همه شرکتهای معظم، امروز یکی از بزرگترین بدهکاران به سیستم بانکی کشور است.
صندوق های بازنشستگی براثر سومدیریت هزاران میلیارد تومان سرمایه بازنشتگان را تلف نموده است.
تامین اجتماعی هم با حدود ۷۰هزار میلیارد تومان بدهی به دستگاههای دولتی، بانکها و وزارت بهداشت عملا به یک سازمان ورشکسته حمایتی مبدل شده است.
مدیران بی.کفایت، فاسد و ناکارآمد، نمادی از مجموعه زیردست ربیعی در این وزارتخانه بودند که با بیکفایتی بلایی بر سر این وزارتخانه آوردند که آن سرش ناپیداست.
متاسفانه آقای روحانی اصلا اعتقادی به ترمیم کابینه ندارد و پنج سال بر تمام مفاسد و ناکارآمدی وزارت کار، تعاون و رفاه چشم بست.
اما مجلس دهم سرانجام در یک اقدام حقطلبانه صندلی وزارت را از زیر پای این وزیر ناکارآمد کشید.
در این مجلس، فراکسیون امید با دفاع بیجا از ربیعی اعتبار خویش را فدای این وزیر معزول ناکارآمد کرد.
از ۱۱۱ رای حامیان ربیعی در خانه ملت حدود ۸۵تن از نمایندگان لیست امید به وی رای دادند!
درحالی که انتظار میرفت، امیدیها در بهارستان مدافع شفافیت، پاکدستی و کارآمدی باشند،اما در یک اقدام سیاسی با حمایت از ربیعی» اعتماد مردم به اصلاحطلبان را به حراج گذاشتند.
امروز با افشاگری پورابراهیمی منتقد برجسته «وزیر معزول» واقعیت تلخی را مشاهده کردیم که شستا در این پنج سال پارکینگ نکبتزادههای مفتخور بوده است.
بلی، ربیعی هییت مدیرههای شستا را به فرزندان این آقایان سپرد تا بتواند در رای اعتماد و استیضاح به آرای پدران نکبتزادهها تکیه نماید!
اینجانب بهعنوان یک اصلاح طلب حامی جامعه مدنی از پایمال شدن حقوق ملت در جانبداری از وزیر برکنارشده توسط فراکسیون امید انتقاد دارم و این حرکت فراکسیون اصلاحطلب مجلس دهم را بر نمیتابم.
جای تاسف است که اصلاح طلبان خانه ملت با عینک جناحی در این استیضاح آرمانهای اصلاح طلبی را فدای رفاقت و زدوبند باوزیرمعزول نمودند.
👌 # کانال ،محرمانه
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
@hr_taraghi
🔴 رفتارشناسی موضع سست حیدر العبادی
🔸حیدر العبادی، نخست وزیر عراق روز گذشته اظهار داشت تحریم های آمریکا علیه ایران را محکوم می کند اما ناچار است برای حفظ منافع عراق از آنها تبعیت نماید.
درباره این موضع توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔻۱. با وجود رقبای مطرح و سرسخت، حیدر العبادی برای دستیابی به جایگاه نخست وزیری از موقعیت لغزانی برخوردار است و با این مواضع تلاش می کند:
🔹اولا ؛ نظر جناح های مختلف پارلمان را به دست آورد.
🔹ثانیا ؛ پیام مثبتی به طرف های آمریکایی و سعودی ارسال کند که پس از نخست وزیری آماده همکاری با آنهاست و بدین طریق با جلب حمایت آنها راه دستیابی به پست نخست وزیری را هموارتر کند.
🔻۲. با این حال باید توجه کرد که:
🔹اولا ؛ پست نخست وزیری در عراق، برآیند ائتلاف جریانات و گروه های شیعی است و نه یک شخص خاص.
🔹ثانیا ؛ همان طور که مواضع رهبران و نمایندگان گروه های شیعی عراق طی روزهای گذشته نشان داد، برآیند گروه های شیعی عراق کاملا همسو با جمهوری اسلامی ایران هستند.
🔹ثالثا ؛ آن چه برای ایران مهم است برآیند ائتلاف های شیعه در عراق است و نه یک شخص خاص. در این برآیند هر ائتلاف سهم خود را دارد و بر آن اساس بازی گری می کند. از این رو موضع حیدر العبادی فاقد ارزش عملی و عینی است.
🔻۳. از دیگر سو، ارتباط عمیق دینی _ مذهبی مردم ایران و عراق و پیوند سرزمینی گسترده، بزرگ ترین مانع عملی سازی نظرات سیاست مداران عراقی متمایل و همسو با غرب است.
💢کانال #تبیین
@hr_taraghi
🔰واقعیت ایران امروز
✅پوشش بیمه درمانی
♻️تا قبل از انقلاب تنها 89 هزار نفر در کشوربیمه تأمین اجتماعی بودند این عدد حال به حدود 40 میلیون نفر رسیده است.
♻️این در حالی است که قبل از انقلاب تنها 10 درصد مردم بیمه خدمات درمانی بودند که این عدد حال به 95 درصد رسیده است.
#رفاه_زیر_سایه_ولایت
@hr_taraghi
#بسیار_مهم
📛 آمریکا نقدها را گرفت و زیر وعدههایش زد؛ چرا باید با این دولت متقلب مذاکره کرد؟
پاسخ رهبر انقلاب به این سوال که چه وقت میتوانیم با آمریکا مذاکره کنیم
رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔷️ آمریکا، حال هم پیشنهاد مذاکره داده؛ اینکه مسئلهی جدیدی نیست، از اول انقلاب بوده است.
❔ چرا مذاکره نمیکنیم؟
⚠️ آمریکاییها فرمول مذاکراتیشان این است:
🔷️ چون آمریکاییها متکی هستند به قدرت و پول، مذاکره را داد و ستد میدانند.
🔷️ آمریکا وقتی با یک طرفی میخواهد مذاکره کند، اهداف اصلی را مشخص میکند و از این اهداف یک قدم هم عقب نمینشیند.
🔷️ آنها از طرف مقابلِ مذاکره مطالبهی امتیاز نقد میکنند و اگرچنانچه طرف مقابل از دادن امتیاز امتناع کند، هیاهو و جنجال میکنند تا کم بیاورد.
🔷️ خود آمریکا در مقابل آنچه نقد میگیرد، چیز نقدی نمیدهد؛ فقط وعدهی قرص و محکم میدهد و با وعده، دلِ طرف مقابل را خوش میکند.
🔷️ مرحلهی آخر هم وقتی کار از کار گذشت و نقدها را گرفت، زیر همین وعدهها میزند.
این روش مذاکرهی آمریکایی است. حالا با این دولت متقلب باید مذاکره کرد؟
🔷️ #برجام نمونهی واضح همین مسئله بود. تازه بنده خیلی سختگیری میکردم. البته خطوط قرمزی هم که مشخص کردیم رعایت نشد.
🔺️ جمهوری اسلامی هر وقت به آن اقتداری برسد که فشار و هوچیگری آمریکا رویش تأثیری نگذارد، میتواند با آمریکا #مذاکره کند. امروز چنین چیزی نیست. بنابراین امام مذاکره با آمریکا را ممنوع کرد و من هم ممنوع میکنم.
هر وقت به آن اقتداری برسد که فشار و هوچیگری آمریکا رویش تأثیری نگذارد، میتواند با آمریکا مذاکره کند. ۹۷/۵/۲۲
@hr_taraghi
🔰چی بودیم‼️چی شدیم⁉️
♦️آیا میدانید شاه ایران یک میلیون پوند خرج تامین آب شرب لندن کرد؟
♦️آیا میدانید شاه ایران 12 ميليارد دلار به عنوان کمک به کشورهای در حال توسعه داد و اسرائيل بابت خرید نفت یک ميليارد و 300 ميليون دلار به ایران بدهی دارد و ۳ بار از سوی دادگاه سویيس محکوم شده ولی بدهی خود را نمیدهد⁉️
@hr_taraghi
❇️ طرح ویژه | چرا عمل نمیکنیم؟
🌺 رهبر انقلاب: مگر نمیگوییم که جهیزیهی حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) چیزهایی بود که انسان با شنیدن آنها اشکش جاری میشود؟ مگر نمیگوییم که این زن والامقام، برای دنیا و زیور دنیا هیچ ارزشی قائل نبود؟ مگر میشود که روزبهروز تجملگرایی و چیزهای پوچ زندگی را بیشتر کنیم و مهریهی دخترانمان را زیادتر نماییم؟!
💕 سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین (ع) وحضرت زهرا س مبارک
آدرسهای گمراه کننده در جنگ اقتصادی -1
♦️دشمن ابا ندارد بگوید علیه ایران جنگ اقتصادی به راه انداخته و مقصودش براندازی است. در چنین جنگی، نباید کمترین اغماضی نسبت به پیاده نظام یا نفوذیهای دشمن روا داشت. دشمن علنا هدف از فشار اقتصادی و دعوت به مذاکره را گرفتن امتیازهای راهبردی جدید میخواند. با عنایت به تجربه بدعهدی و تقلب دشمن در ماجرای برجام، نمیتوان پذیرفت که کسانی مجددا به نقشه علنی آمریکا لبیک بگویند.
🔹آیا عجیب نیست هروقت فشار دشمن فزونی میگیرد، این محافل هم زبانشان برای تسلیمطلبی دراز میشود؟ اینها چه هویتی دارند که با وجود خسارتهای برجام و تاکید رئیسجمهور و وزیر خارجه بر اینکه آمریکا به هیچ تعهدی وفادار نیست و مذاکرهای نداریم، این بار سمت ترامپ غش میکنند؟
🔸به موازات این طیف، کسانی هم هستند که در قول یا فعل و مدیریت، القای وجود ناتوانی و بنبست میکنند. اینها نیز دانسته یا ندانسته، در همان نقشه کلی دشمن بازی میکنند. ضلع سومی هم هست که در فضای سوء مدیریت طیف دوم، برای رانت خواری و بلعیدن سرمایههای ملی غواصی میکنند و موجب نارضایتی توده مردم میشوند.
🔹هر گاه هم موج مطالبه و اهتمام برای برخورد با این مفسدان بلند میشود، طیف اول (توجیهکننده تسلیم) و برخی اجزای طیف دوم بلافاصله جوسازی میکنند و مدعی میشوند این برخورد، سرمایهگذاران را میترساند و امنیت اقتصادی را از بین میبرد؛ انگار که لازمه امنیت اقتصادی، میدان داری دزدان و غارتگران است! آیا این میزان همپوشانی مداوم میان سه طیف میتواند اتفاقی باشد؟
♦️برخی مدیران کاملا گشاده دستانه با درآمدهای ارزی برخورد کردهاند که آخرین آن، حراج 30 میلیارد دلار ارز و ایجاد رانت 130 هزار میلیارد تومانی برای چند هزارنفر بود. بیجا میکنند محافلی از چنین مدیرانی دفاع کنند و بعد بگویند چون کشور بیچاره و ندار است، پس زنده باد دیپلماسی التماسی!
🔸دولتها اطرافیانی دارند که از سوی آنها تمجید میشوند. این تحسین، تکافوی نیاز مدیران را نمیکند. به تعبیر امیر مؤمنان «من رضی عن نفسه کثر الساخط علیه. هر کس از خود راضی باشد، خشمگیرندگان بر وی زیاد میشوند». البته هر نقدی خیرخواهانه نیست اما این توجیه نمیشود که مدیران، باب شنیدن نصیحت وهشدار را بر خود ببندند.
🔹امیرمؤمنان(ع) در کلمه قصار 59 نهجالبلاغه فرمود «من حَذَّرک کمن بَشَّرَک. هر کس تو را برحذر دارد، مانند کسی است که به تو بشارت داده است». دولتمردان نیاز دارند با صاحبنظران و عالمان پیوسته نشست و برخاست داشته باشند؛ چنانکه امیر مؤمنان به مالکاشتر امر کرد «و اکثر مُدارسهًْالعلما و مناقشهًْالحکما. با دانشمندان و حکیمان فراوان گفتوگو کن و فراوان از آنها بیاموز در تثبیت آنچه امور بلاد تو را به صلاح میآورد».
متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
@hr_taraghi
🇮🇷 نکاتی از بیانات مهم رهبری معظم
📚 بیانات دیروز رهبری معظم انقلاب بسیار مهم بود. ایشان به مثابه یک فرمانده مقتدر و متفکر با اشراف کامل؛ تحلیل جامعی از شرایط کشور ارائه فرمودند. در این رابطه به برخی نکات اشاره می شود.
🔻۱. (مهم) در شرایط فعلی؛ #ادبیات_بحران بیشترین خسارت (حتی بیش از تحریم ها) را به کشور وارد کرده است. شرایط فعلی راه حل های شناخته شده دارد و مهم ترین شرط برای بهبود وضعیت اقتصادی؛ پرهیز از بن بست انگاری، سیاه نمایی و ناامیدی است.
🔻۲. به رغم بی تدبیری ها و اقدامات نابهنگام و ضعیف دولت در پیش بینی و مواجهه با تلاطمات اقتصادی، دولت فعلی می تواند کشور را از این مرحله عبور دهد. مطالبه برای استعفا در این شرایط منطقی و مقدور نیست و مطالبه صحیح باید تحرک و تدبیر قوی تر از همین دولت باشد.
🔻۳. آدرس غلط مذاکره دوباره با آمریکا که با بازی انحرافی با/بدون پیش شرط همراه شده است کاملا بی حاصل و تله ای برای وقت تلفی و ایجاد اختلاف است.
🔻۴. اگر اشکالات مدیریتی و خطاهای سیاستگذاری کاهش یابد کشور بسلامت و به آسانی از مرحله کنونی عبور می کند. اعتماد دولت اعتدال به غرب یک اشتباه راهبردی سنگین بود. اما قرار نیست اشتباه را با اشتباهی بزرگتر جایگزین کنیم. دولت خدعه گر و خیانت پیشه آمریکا باید بفهمد با خروج از برجام همه درها بر روی ما بسته نیست و کشور ما مقتدر تر و با ثبات تر از آن است که با تصمیمات آنها متاثر شویم و دولتی برود و دولتی بیاید.
🔻۵. همان گونه که رهبری عزیز فرمودند به دلیل ناامیدی دشمن از جنگ نظامی _امنیتی _فرهنگی آنها به جنگ اقتصادی روی آورده اند. خسارت هایی که تاکنون در جنگ اقتصادی دیده ایم مقدمه ای برای #بیدارباش و تحول و#مصون_سازی در عرصه اقتصادی است. همانطور که توانستیم بازدارندگی نظامی ایجاد کنیم با بازسازی و اقدامات درست و اصولی می بایست به بازدارندگی اقتصادی در برابر دشمن دست یابیم.
"تبیین"
@hr_taraghi
وظائف تشکل الهی✍
شهید بهشتی: بدین ترتیب، کارهای اساسی یک تشکیلات برای پی گیری به هدف عالی پیامبران در رساندن انسان به تکامل معنوی عبارتند از:
۱-بالفعل کردن نیروهای بالقوه.
۲-جهت دادن به تمایلات انسان ها.
۳-شتاب دادن به نیروهای راکد و کم کار.
۴-جلوگیری از انحراف و هدر رفتن نیروها.
۵-شناسایی نیروها و استعدادها.
۶-تبدیل نیروهای پراکنده و ایستا به نیروئی مجتمع و پویا و پرتحرک.
برای اینکه روشن شود چنین بینشی به هیچ وجه بریده از قانون طبیعت و آفرینش و حتی تشریع الهی نیست، لازم است ضرورت نظم و تشکیلات را در دو بخش از دو دیدگاه بررسی کنیم:
۱-از دیدگاه قانون طبیعت و آفرینش
۲-از دیدگاه قرآن و سنت
@hr_taraghi
🔴چرا نباید شایعه واگذاری خزر به روسها را باور کرد؟
رضا نصری، کارشناس حقوق بین المللی در #خبرآنلاین:
◽️لازم است افکار عمومی به شایعاتی که در مورد «گذشت ایران از سهم خود» یا «واگذاری خزر به روسها» در فضای مجازی منتشر میشود توجه نکنند و این نکته را مد نظر داشته باشند که از بعد از انقلاب تا کنون دستکم در مورد مسائل مرزی و تمامیت ارضی کشور نظام حاکم حساسیت ویژهای به خرج داده است.
◽️این حساسیت را میشود در ایستادگی ۸ ساله ایران بر سر مسائل مرزی در جنگ با عراق، در برخورد با کوچکترین تجاوز به مرزهای آبی خلیج فارس (ولو توسط نیروهای قدرتمند آمریکایی و انگلیسی) و در مورد جزایر سهگانه به خوبی مشاهده کرد
@hr_taraghi
🚨چه کسانی در حال جمع کردن گردهمایی میلیونی شیعیان در اربعین هستند
✍حسین ملکی:
📌همایش میلیونی اربعین یکی از نشانه های آخر الزمان به حساب می آید
📍خوابی را که دشمنان، اسلام وائمه (ع) برای از بین بردن این گردهمایی عظیم، دیده اند را برای ارادتمندان به اهل بیت(ع) افشا میکنیم
🔸در بین ائمه (ع)، امام حسین(ع)برای جهانیان شناخته شده تر است، این شناخت، به واسطه گردهمایی میلیونی هر ساله ارادتمندان این حضرت در ایام اربعین در کربلاست
🔸حرکت عظیم میلیونی ارادتمندان اباعبدالله (ع) در ایام اربعین، اصلا به کام اسلام ستیزان، به ویژه صهیونیست هانیست
🔹در ایام اربعین میلیون ها نفر با ویزا و بی ویزا برای عرض ارادت به،سرور و سالارشهیدان به کربلا مشرف میشوند
🔸این خیل عظیم جمعیت باعث ترس و وحشت،میان دشمنان اسلام و شیعه شده است
🔹یهودیان با نقشه وبرنامه و با کمک انگلیس در صدد هستند تا رفته رفته آئین گردهمایی اربعین را کم رنگ و جمع کنند و از آنجایی که در عراق و ایران دو دولت لیبرال و پرورش یافته انگلیس روی کار است، یعنی حسن روحانی و حیدر العبادی، این دو خواسته یا ناخواسته سربازان انگلیسی شده اند
🔸علی رغم سال های گذشته که شیعیان زیادی بدون ویزا به عتبات عالیات سفر کردند،در دوسال اخیر به دستور وزارت کشور،ایران و عراق سفر بدون ویزا به عتبات درایام اربعین غیر ممکن شد
🔹امسال نیز سفر بدون ویزا به عتبات امکان پذیر نیست،هزینه ویزای عراق ۴۰دلار است با دلار ۱۰هزارتومانی میشه ۴۰۰هزار،باتوجه به بی ارزش شدن پول ملی،هزینه رفتن به کربلا در حالت عادی بیش از۳میلیون برای هر فرد آب میخورد
🔸اغلب افرادی هم که به عتبات عالیات سفر میکنند از اقشار کم درآمد و متوسط جامعه هستند،که با اوضاع بد دلار و بی ارزش شدن پول ملی،رفتن به کربلا برای ارادتمندان اباعبدالله در ایام اربعین تقریبا غیر ممکن است
🔹دولت برای کسانی که قصد،مسافرت به خارج از کشور را دارند،ارز دولتی،یعنی دلار۴۲۰۰تومانی اختصاص داده بود،که با نزدیک شدن ایام محرم ،دولت از عرضه ارز مسافرتی مُنصرف شد
🔸کسانی که تا به حال برای خوشگذرانی به خارج میرفتند،از دولت ارز دولتی دریافت میکردند،اما با نزدیک شدن محرم،که میلیون ها عاشق در این ماه به کربلا مشرف میشوند،عرضه ارز مسافرتی را متوقف کرده است
🔺خیانت از این بالا تر هم هست؟
🔸کسانی که قدرت خرید دلار ۴ هزار تومانی را جهت تهیه ویزا، درسالهای گذشته نداشتند، چگونه میتوانند با دلار ۱۰ هزار تومانی، امسال ویزا تهیه کنند؟
🔹همانطور که پیشتر هم گفته بودیم، گران شدن دلار عمدی است و فقط سیاست های مُغرضانه دولت باعث افزایش نجومی دلار بوده و هست.
📍این پشت پرده های جمع کردن گردهمایی میلیونی اربعین است
@hr_taraghi
🔴نصرالله:حزب الله قویتر از ارتش اسرائیل است
♦️دبیرکل حزب الله لبنان:امروز هفت سال است که منطقه را وارد جنگ ها برای تحقق همان اهداف سابق کردند. محور این جنگ ها نیز تقویت اسرائیل و تحکیم بخشیدن به آن به عنوان همه کاره این منطقه است.
♦️از سال 2006 میلادی، آنها قدرت مقاومت را زیر نظر گرفته اند و ما را در سوریه زیر نظر داشتند تا کار به حایی رسید که طرح های دفاعی در شمال اسرائیل برای مقابله با احتمال آزادسازی الجلیل وضع کردند
♦️به گونه ای که یک افسر بلندپایه اسرائیلی چند روز قبل گفت که حزب الله قویترین ارتش در خاورمیانه بعد از ارتش اسرائیل است. من با این ارزیابی موافق نیستم اما این بیانگر نگاه اسرائیل به این مقاومت است که می خواستند آن را در سال 2006 میلادی از بین ببرند.
♦️ما قویترین ارتش در منطقه بعد از ارتش اسرائیل نیستیم اما حزب الله قویتر از ارتش اسرائیل است
♦️اگر مقاومت در سال 2006 میلادی ساقط می شد؛ آنها می خواستند سوریه را بعد از آن ساقط کنند.
♦️در هفت سال گذشته، هدف ساقط کردن سوریه به شیوه دیگری بود. اسرائیل در جنگ علیه سوریه تا امروز به طور کامل شریک است.
♦️این اسرائیل است که تمام حمایت لازم را از گروههای تروریستی در جنوب سوریه کرد برای یاری رساندن به این گروهها دخالت نظامی نیز انجام داد
@hr_taraghi
#فاکس_نیوز
🔴 صندوق سرمایهگذاری بریتانیایی «کرکوس» سهشنبه ۱۴ اوت اعلام کرد به دلیل تحریمهای آمریکا، از پروژه خود برای ساخت نیروگاه برق خورشیدی در ایران به ارزش بیش از نیم میلیون یورو، صرفنظر میکند.
@FoxNews100
◾️به گزارش خبرگزاری فرانسه، دیهگو پیازی مدیر کل صندوق سرمایهگذاری کورکس در این باره گفت: در نتیجه تحریمهای آمریکا علیه ایران، تصمیم گرفتیم همه فعالیتهایمان را در ایران متوقف کنیم، پروژه ما برای ساخت نیروگاه برق «۶۰۰ مگاواتی» از آن جمله است، تحولات را از نزدیک دنبال خواهیم کرد.
◾️قرار بود این پروژه، به ساخت یکی از بزرگترین نیروگاههای تولید برق خورشیدی در جهان بیانجامد و به ایران در دستیابی به دورنمای تکیه به انرژی تجدید پذیر، کمک کند.
◾️انرژی نیروگاه خورشیدی «۶۰۰ مگاواتی»، از لحاط تئوری، مساوی نصف انرژی یک نیروگاه هستهای است.
◾️خروج آمریکا از توافق هستهای با ایران (برجام) به از سرگیری تحریمهای واشینگتن علیه این کشور انجامید. از این رو بسیاری از شرکتهای بینالمللی برای در امان ماندن از تحریمهای آمریکا، با بازار و صنعت ایران خداحافظی کردند.
@hr_taraghi