🚩عمادالدین باقی:منطق اصلاح طلبی با گفتمان انقلابی سازگاری پیدا نمی کند
🔹بعضی از اصلاح طلبان ما ضمن اینکه اصلاح طلب هستند و با استبداد هم مخالف اند، اما به دلیل اینکه از گفتمان انقلابی هم دفاع می کنند در مواردی کمیتشان لنگ می زند
🔹ما می خواهیم از قطار انقلابی گری پیاده شویم ولو اینکه لازمه اش این باشد که از قطار حکومت هم پیاده شویم/ انصاف نیوز
@hr_taraghi
فضلى نژاد در نشست هم انديشى حوزه هنرى: وقتى مطالبات مردم را بىجواب بگذاريم، در زدودن شبهات نيز ناكام مىمانيم
◀️به گزارش خبرگزارى فارس، پيام فضلى نژاد در نشست هم انديشى سازمان سينمايى حوزه هنرى و شبكه چهار سيما كه با حضور مديران اين دو مجموعه برگزار شد، گفت: امروز تلاش بسيارى از نهادهاى فرهنگى انقلاب، پاسخ به #شبهات جامعه ما در عرصههاى گوناگون است، اما چرا اين سياست ناكارآمد به نظر مىرسد و نه تنها نمىتواند به شبهات پاسخ دهد، بلكه گاه فعاليتهاى برخى از اين نهادها خود تبديل به شبهه مىشود؟ چون دستگاه #تحليل_فرهنگى ما ناقص است و وقتى در رسانهها، مطالبات مخاطبان را بىجواب بگذاريم، در زدودن شبهات نيز ناكام مىمانيم.
🔺وى افزود: ما همواره از اين زاويه نگاه كردهايم كه اساس فعاليتهاى فرهنگى- هنرى بايد مبتنى بر شناسايىِ يك نظام مسائل و #شبههمحور باشد كه در آن اشكالاتى كه مخاطبان رسانهها نسبت به #انقلاب و #حكومت و #ارزشها دارند، رفع شود. بنابراين، بيش از انديشيدن درباره مطالبات و نيازهاى جامعه، به شبهات انديشيدهايم.
🔺فضلى نژاد ادامه داد: در واقع با اين رويه، خواسته يا ناخواسته، نيازهاى فرهنگى مردم را بهطور سيستماتيك ناديده ميگيريم، اما هنگام مخاطرات و #بحرانها توقع داريم كه مخاطبان رسانهها، پاسخهاى ما به شبهات را بپذيرند! چگونه ميتوان چشم بر نيازهاى اصلى جامعه بست، اما انتظار داشت كه مردم به باورهاى يك رسانه، باور پيدا كنند؟ چنين خواستهاى محال به نظر مىرسد.
🔺اين پژوهشگر اظهار داشت: از ديگر سو، برخى محافل فرهنگى شأن خود را به #بنگاه تنزل دادهاند و به #پولپاشى و #آمادهخورى روى آوردهاند؛ نگاه ميكنند كه كجا و چه كسى كار مفيدى انجام مىدهد، سپس به سراغش ميروند تا او را با پول بيشترى شكار كنند. اين رويه بر حجم آسيبهاى #جريان_انقلاب مىافزايد. اين نهادها تجربه و توجه ندارند كه خرجهاى بىحساب و كتاب با هدف جذب كوشندگان فرهنگى به هر قيمت، در ميان مدت نتيجه معكوس ميدهد و كيفيت آثار فرهنگى را نزول مىبخشد.
🔺فضلى نژاد در پايان سخنان خود گفت: ما نيازمند گسترش تجربه #حوزه_هنرى هستيم كه در پى پرورش نسلهاى فرهنگى است؛ به فرهنگ نگاه پروژهاى ندارد، بلكه آن را يك فرآيند پرفراز و نشيب ميداند و براى همين قدرت ريسكپذيرى و مواجهه با مخاطراتِ كارهاى بديع را دارد. از اين رو بايد وجود چنين رويكردى را عليرغم نقدهايى كه مىتواند به آن وارد باشد، قدر دانست و در بسط آن كوشيد؛ نگاهى كه از هنگام مديريت جديد #شبكه_چهار سيما نيز بر اين رسانه حاكم شده و اميد است كه چنين هم انديشىهايى ميان قطبهاى فرهنگى و رسانهاى، زمينه يك تحول جريانساز را فراهم سازد.
@hr_taraghi
May 11
🔹سوریه: لندن حمله شیمیایی به دوما را جعل کرد/کل ماجرا یک نمایش بود/پزشکان سوری گفتهاند هیچ کشتهای را ندیدهاند.
@hr_tataghi
🔴شمخانی: گزینه محتمل ما در قبال خروج آمریکا از برجام خروج از انپیتی است
@hr_taraghi
◾ تولید کاغذ در کارخانههای داخلی متوقف شد
◾ کارخانههای تولید کاغذ روزنامه و تحریر به علت حمایت نشدن از سوی دستگاه های متولی تعطیل شدند، زیرا تمام نیاز بازار از طریق واردات انجام شد و تولیدات این کارخانهها دپو و یا خمیر شد.
◾ سه کارخانه تولید کننده کاغذ چاپ و تحریر در کشور هستند که در سال ۹۶ تولید جدی نداشتند.
◾ برخی نهادها مانند آموزشوپرورش و وزارت ارشاد از خرید کاغذ داخلی استقبال نمیکنند و به سمت خرید کاغذ وارداتی میروند.
◾ این در حالی است که کارخانههای داخلی میتوانند ۶۰ درصد نیاز داخلی کاغذ روزنامه و ۴۰ درصد نیاز کل کشور به کاغذ تحریر را تامین کنند.
@hr_taraghi
در گفت وگو با فردا مطرح شد؛
ترقی: منظورم شنود نبود/ خودشان خبرها را می آورند

این گونه رفتار کردن از اصلاح طلبان بعید نیست، اما منظور من شنود نیست بلکه کسانی از خود اصلاح طلبان که در جلسات خصوصی خاتمی حضور دارند حرف های خصوصی خاتمی را به گوش نظام میرسانند
سرویس سیاسی فردا؛ جعفربرزگر: اصلاح طلبان همیشه از نظام طلبکار هستند؛ چه آن وقت که همه ارکان قدرت را در اختیار دارند همانند دوره دولت اصلاحات و چه زمانی که نمیتوانند رای مردم را به دست بیاورند و کنج عزلت بر میگزنند و جزوه های راهبردی برای براندازی نظام منتشر میکنند و چه زمانی که با پیمان تاکتیکی با اعتدالیها حضور کم رنگی را در حاکمیت تجربه میکنند.
ماجرا از این قرار است که اصلاح طلبان بعد از عملکرد خیانت آلود خودشان در فتنه ۸۸ از سوی نظام طرد شدند. آنها بعد از روی کار آمدن روحانی احساس کردند میتوانند به حاکمیت برگردند از این رو به طرح ایده «آشتی ملی» پرداختند که با واکنش تند رهبر انقلاب مواجه شد. در این میان عملکرد محمود احمدی نژاد که زمانی مورد حمایت اصولگرایان بود و حملههای گاه و بی گاه او به نظام باعث شد اصلاح طلبان در تلاش بربیاند تا با فراموش کردن خیانتهای خود در سال ۸۸ طلبکارتر از گذشته به سراغ مطالبه گری از نظام بروند و با به راه انداختن رسانههای زنجیرهای خودشان این کلید واژه را رایج کنند که «احمدی نژاد با نظام مخالفت میکند، اما نظام با خاتمی برخورد میکند»
این شبهه را در افکار عمومی به قدری مطرح کردند که عدهای هم در این زمینه برایشان سوال پیش آمد. خبر آنلاین این سوال را از ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه پرسید که با جواب صریح ترقی مواجه شد «تصور نکنند آقای خاتمی اگر در جلسات خصوصی حرف میزند، کسی حرف او را نمیشنود، موضع گیری هایش و تمام مسائلی که بیان میکند همه به گوش نظام میرسد.»
بعداز این سخن اصلاح طلبان در اقدامی فرار به جلو سعی کردند نظام را متهم به شنود جلسات خصوصی خاتمی کنند که ترفی در گفت وگو با «فردا» در مورد این رفتار اصلاح طلبان گفت «این گونه رفتار کردن از اصلاح طلبان بعید نیست، اما منظور من شنود نیست بلکه کسانی از خود اصلاح طلبان که در جلسات خصوصی خاتمی حضور دارند حرف های خصوصی خاتمی را به گوش نظام میرسانند»
این اتفاق را ترقی در حالی روایت می کنند که اصلاح طلبان در فروختن هم دیگر ید طولانی دارند. در همین سال ۸۸ با بیانیههای آتشین نظام را متهم به تقلب کرده و از مردم برای حضور در خیابانها دعوت کردند که خسارتهای سنگینی به نظام و مردم وارد شد، اما وقتی در دادگاه حاضر شدند هر گونه تقلب را انکار و حتی ابطحی معاون پارلمانی دولت اصلاحات از روابط مشکوک خاتمی با عربستان سخن گفت.
حالا بهتر است اصلاح طلبان به جای محکوم کردن نظام به شنود جلسان خصوصی خودشان به فکر نیروهای سیاسی خود باشند و راه حلی پیدا کنند که چرا هر چه سست عنصر در عرصه سیاسی در این کشور وجود دارد در اردوگاه اصلاح طلبان جمع شده و به جاسوسی از همدیگر مشغول هستند؛ و آیا به جای طلبکاری قصدی برای عذر خواهی از مردم و نظام برای خیانتهای سال ۸۸ ندارند؟I
@hr_taraghi
مثلث جنایتکارجهانی
تبیین رهنمودهای ولایت حمیدرضاترقی
حملهی به سوریه یک جنایت است؛بنده صریحاً اعلام میکنم رئیسجمهور آمریکا، رئیسجمهور فرانسه و نخستوزیر انگلیس جنایتکارند و جنایت کردند! مقام معظم رهبری روز مبعث 25/1/97
مروری بر جنایات آمریکا، انگلیس و فرانسه در طول تاریخ این اعلام صریح رهبر معظم انقلاب را اثبات میکند.
http://www.hamidrezataraghi.ir/new/detail/2/1/1/1/470/0/lang/Fa.aspx
▪️ تحلیل رفتار فرقه شیرازی از زبان تئورسین آمریکایی
🔹 تأملی بر بهرهبرداری از یک ضد روایت
1- جدا از همهی مطالب فوق بازخوانی مقاله جفری_هالورسون (Jeffry Halverson) استادیار گروه فلسفه و مطالعات مذهبی در دانشگاه کارولینای جنوبی با عنوان "یک ضد روایت برای حکومت ایران" برای تحلیل اتفاقات این روزها کافی است.
2- جفری هالورسون با انتشار این مقاله در سایت مرکز مطالعات استراتژیک دانشگاه آریزونا معتقد است که راهکارهای سخت و نظامی برای براندازی جمهوری اسلامی ایران چندان کارایی نداشته و موضوع براندازی_نرم را همچون سایر استراتژیستهای امنیتی بهعنوان بهترین راهبرد پیشنهاد میدهد.
3- وی در این خصوص عنوان میکند که برای موفقیت در برابر حکومت ایران باید روایت_کربلا را برای نظام ایران به یک ضدروایت تبدیل کنیم. بدینصورت که "تمامی امکانات خویش را برای یزیدی معرفی کردن حکومت ایران مورد استفاده قرار دهیم."
4- وی معتقد است باید روایت کربلا را بهصورت واژگونه و با محوریت شیرازیها و حکومت جمهوری اسلامی مورد بهرهبرداری قرار دهیم. وی مینویسد: یک ضد روایت مؤثر باید سه چیز را دارا باشد:
الف- ادعاهای داستان اولیه و اصلی را توسط واژگون جلوه دادن و از نو طرحریزی کردن قیاسها و تشابهات منتشر کند و نفوذ دهد.
ب- در مورد حقانیت آن شک ایجاد کند.
ج- آنها را با یک روایت و داستان از واقعهای بزرگتر جایگزین نماید.
🔺در نهایت وی عنوان میکند روایت کربلا پتانسیل کافی برای تحقق هر سه مورد ذکر شده، علیه رژیم کنونی ایران دارا است.
5- هالورسون معتقد است جریان_شیرازی بهترین کاراکتر برای ایفا نمودن نقش طرفداران امام_حسین و مقابله با یزید ساختگی وی، یعنی نظام جمهوری اسلامی است!!
@hr_taraghi
.
.
📣واکنش «حمیدرضا ترقی» به ادعای اصلاحطلبان مبنی بر شنود دفتر خاتمی: من هیچگاه نگفتم دفتر رئیس دولت اصلاحات شنود میشود
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت:
🔺تصور نكنند كه نميشود يك تحليل واقعي از تصميمات پشت پرده اصلاحطلبان داشت. بحث شنود اصلا نيست. نيازي هم به شنود اينجور جلسات نيست
🔺از بين خودشان افرادي هستند كه مسائلي را بهراحتي بيرون ميآورند و در جلسات و محافل ديگري ميگويند كه منتقل ميشود
🔺من میخواستم بگويم اينطور نيست كه برخي تصميمگيريهایی كه در جلسات خصوصي اينها مطرح ميشود و براي نظام مشكلساز است، به بيرون درز نمیکند
🔺تصور نكنند كه نميشود يك تحليل واقعي از تصميمات پشت پرده اصلاحطلبان داشت. بحث شنود اصلا نيست
🔺شنود معمولا براي ارتباطات و تماسها به كار ميرود. وقتي در جلسهاي حرف ميزنند و موبايلهايشان را هم در يك اتاق ديگر ميگذارند، ديگر شنود نيست| اعتماد
👉 @hr_taraghi
جهان نیوز:
🔴آغاز اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در تهران
🔹اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند از دقایقی پیش آغاز شد.
🔹در این اجلاس ۳۵ هیات عالیرتبه نظامی از ۳۵ کشور جهان حضور داشته و امروز قرار است رسما ریاست دوساله و دورهای اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند به جمهوری اسلامی ایران واگذار شود.
🔸اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند، بزرگترین اجلاس نظامی تاریخ ایران است.
@hr_taraghi
دستگیری یک نفوذی دیگر 🚩
یک منبع آگاه به باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد: اخیرا اعضای یک شبکه نفوذی وابسته به انگلیس دستگیر شده اند که عباس عدالت یکی از این دستگیرشدگان است/خبر دستگیری عباس عدالت را اولین بار بی بی سی، رسانه دولتی انگلیس منتشر کرد
@hr_taraghi
🔴 ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل: ایران حاضر به ادامه برجامی که به ضررش باشد نیست.
🔹برجام باید براساس توافق طرفین انجام شود واگر هر یک از طرفین قصد نقض برجام را داشته باشد جمهوری اسلامی ایران هم آنچه که به صلاح کشور است انجام میدهد.
🔹اگر طرفین اروپایی تنها استحکام برجام را شعار دهند وتحریمها را به دلیل دفاع موشکی ایران یا حضور منطقهای ایران برقرار کنند عملا برجام را بی خاصیت می کنند.
@hr_taraghi
🚩امام خامنه ای در دیدار شرکتکنندگان در سی و پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم:
خیلی خوشحالیم و خدای متعال را سپاسگذاریم به خاطر اینکه توفیق داد یکسال دیگر این جلسه باشکوه و پر مغز و مفید تسکیل شود.
🔹تشکر میکنیم از برادرنمان در اوقاف و سایر کسانی که با سازمان اوقاف همکاری کردند برای تشکیل این جلسه.
🔹مسئله قرآن ، مسئله بسیار مهم ماست، مسئله همیشه امت اسلامی است، ما باید به قران تمسک کنیم، امت اسلام اگر از قران استفاده نکند، کمااینکه در برههای زیادی از تاریخ ما این اتفاق افتاده، سیلی و ضربه خواهد خورد، همچنان که خورد،
🔹امروز ما به قرآن احتیاج داریم راه صحیح امت اسلامی تمسک به قران است.
🔹ما دارای عقل و توانایی های گوناگون هستیم اما اگر نور نباشد اینها نمیتواند به ما کمک کند، این نور همان قران است.
🔹عقب ماندگی کشورهای اسلامی را ببنید، تسلط کفار بر بسیاری از کشورهای اسلامی را ملاحضه کنید
🔹اینکه رئیس جمهور آمریکا با کمال وقاحت میگوید لاگر ما نباشیم کشورهای عربی یک هفته دوام نمیآورند بالاترین ذلت است، این تدلیل مسلمانان است، این ذلت است، این به خاطر عمل تمسک به قران است.
🔹مسلمانان باید در مقابل استکبار بایستند و در مقابل آمریکا ایستادگی کنند.
🔹اگر این رعایت نکنند و این مرزها را توجه نکنند، ذلیل خواهند شد، دچار فساد خواهند شد و دچار عقب ماندگی خواهند شد که این اتفاق افتاده است.
📡: @hr_taraghi
جمعه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۵۴:۳۵
یادداشت
حرف مردم شکایت از فساد است، شکایت از تبعیض است
یادداشتی از: حمیدرضا ترقی
یک کارشناس اقتصادی نیز چندی پیش در مورد ریشه های فساد گفته بود، مشکل مداخله قدرت در ثروت و حضور افراد فاسد در مناصب قدرت است. وی بر این باور است که حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دیون معوقه بانکی، خود نشان دهنده بهترین شاخص بروز فساد و مداخله قدرت در قوانین بانکی است.

حمیدرضا ترقی در یادداشتی اختصاصی برای جماران نوشت:
اشتباهی نگیرند مردم را. مردم را با شعارهایشان، با حرفهایشان بشناسند و برای مردم کار کنند؛ حرف مردم را باید [گوش کرد]؛ حرف مردم شکایت از فساد است، شکایت از تبعیض است؛ این حرف مردم است. مردم خیلی از مشکلات را تحمل می کنند، البتّه فساد را، تبعیض را نمی پسندند، شِکوه دارند، شکایت می کنند. شکایت مردم از فساد و از تبعیض است که باید مسئولین - چه مسئولین قوّه مجریّه، چه مسئولین قوّه قضائیّه، چه مسئولین قوّهی مقنّنه - به طور جِد دنبال کنند.
عدالت اجتماعی؛ یکی از پایه های اصلی نظام جمهوری اسلامی است. البتّه راهش مبارزه با ظلم و مبارزه با فساد است. عدالت معنای وسیع و گستره بسیار زیادی دارد؛ هم در سطح داخل جامعه است، هم در سطح بین الملل است، هم در زمینه های اقتصادی است، هم در زمینه های سیاسی است؛ در همه زمینه ها عدالت یک مقوله بسیار مهمّی است. عدالت یک ارزش مطلق هم هست؛ یعنی ارزش های دیگر همه نسبی است به یک معنا، [امّا] عدالت یک ارزش مطلق است، به هر صورت لازم است و باید دنبال بشود. باید با فساد مبارزه بشود، با ظلم مبارزه بشود؛ البتّه خیلی سخت است. مقام معظم رهبری 19/11/96
یکی از بزگترین معضلاتی که مردم با آن روبرو هستند فساد در برخی افراد با نفوذ و دستگاه های اداری و مالی کشور است.
اکنون شاهد فساد در لایه های مختلف دستگاه های اداری و مالی و حتی برخی اشخاص در کشور هستیم، که گویا علت های مزمنه هستند که در جسد دولت - در معنای عام کلمه - ایران حلول کرده اند. مردم نیز به عنوان مالکان اصلی ایران از نمایندگان خود که دولت و وکلای مجلس هستند، انتطار دارند در رفع و درمان این علت مزمنه اقداماتی انجام دهند؛ و از این همه فرصت سوزی و عافیت سوزی جلوگیری شود.
برخی کارشناسان اقتصادی و سیاسی بر این باور هستند که در ایران شاهد «یک اقتصاد رانتی انگلیِ فسادزا و ظهور یک طبقه تازه به دوران رسیدهِ قلدر و باجگیر» هستیم که با «توزیع نامناسب اعتبارات در بودجه های سالانه منجر به عدم توازن در طبقات اجتماعی شده است. سال به سال با بودجه های سالانه کشور شکاف فقر و غنا تشدید می شود. در بودجه سال ۹۷ اگر چه قدم هایی برای شفافیت برداشته شده است اما کماکان ساز و کارهای مبهم و غیرشفاف در بودجه وجود دارد. این در حالی است که نظریه پردازان و علمای علم سیاست بر این باور هستند که یک تز عناصر اصلی نظم دموکراتیک «وجود نظام حقوق عقلایی» و «عدم تبعیض میان افراد برابر قانون» است.
یک کارشناس اقتصادی نیز چندی پیش در مورد ریشه های فساد گفته بود، مشکل مداخله قدرت در ثروت و حضور افراد فاسد در مناصب قدرت است. وی بر این باور است که حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان دیون معوقه بانکی، خود نشان دهنده بهترین شاخص بروز فساد و مداخله قدرت در قوانین بانکی است.
وقتی در جامعه ای فساد اقتصادی بروز کند نشان از آن دارد که چشم ها و گوش هایی که مردم - یعنی دولت و نمایندگان مجلس برای خود انتخاب کرده اند - به وظیفه خود به خوبی عمل نکرده اند، لذا فساد پاشنه آشیل مفهومی به نام «جمهوری» است و تا کنون آنچه مورد ظلم قرار گرفته است مردم بوده اند و لاغیر.
دیدگاه مقام معظم رهبری درباره مبارزه با فساد
الف) اداره کشور متوقف به مبارزه با فساد است
مقام معظم رهبری ۲۷ خرداد ماه ۸۳ در دیدار با نمایندگان مجلس هفتم درباره مبارزه با فساد سخنان مهمی را مطرح کردند و گفتند: «از جمله مهمترین کارها، مبارزه با فساد است. مبارزه با فساد، یک جنبه اخلاقی محض نیست؛ اداره کشور متوقف به مبارزه با فساد است. بنده دو سه سال پیش که آن نامه را درباره مبارزه با فساد به مسئولان کشور نوشتم، به دنبال یک کار طولانی و یک بررسی و مطالعه وسیع و همه جانبه بود. از هر طرف می رویم، می بینیم اگر با فساد مبارزه نشود، همه کارها لنگ خواهد ماند.
ب) فساد کارهای خوب را هم خراب می کند
این همه کار خوب دارد در کشور انجام می گیرد - کارهایی که انجام گرفته، کم نیست - اما وجود فساد، بعضی از آنها را خنثی می کند. استخری را در نظر بگیرید که از چند چاه عمیق با لوله های چند اینچی مرتب در آن آب ریخته می شود، اما استخر پُر نمی شود. وقتی نگاه می کنید، می بینید بدنه ا
ستخر ترک خورده و ته آن سوراخ است؛ هرچه از این طرف آب می ریزید، از آن طرف بیرون می رود؛ به کانال هایی که شما در نظر گرفته اید آبیاری کنید، اصلاً آب نمی رسد. فساد در جامعه، این طوری است.
پ) مبارزه با فساد جدی گرفته نشده
فساد مالی، مثل خوره، ایدز و سرطان است؛ باید با آن مبارزه کرد ... باید با فساد مبارزه جدی کرد. یک پایه مبارزه، شمایید. آن روزی که بنده مسأله مبارزه با فساد را گفتم، توقعم این بود که مجلس شورای اسلامی سینه سپر کند و جلو بیاید و در این میدان حرکت کند تا ما دیگر احتیاج نداشته باشیم دنبال کنیم؛ اما متأسفانه این طور نشد. آنها نکردند، شما بکنید. البته به قول برادر ظریف و نکته سنج مان، با دستمال کثیف نمی شود شیشه را تمیز کرد. اگر انسان بخواهد با فساد مبارزه کند، باید در درجه اول مراقب باشد که فساد دامن خودش را نگیرد. داخل خودتان و درون مجلس مراقب باشید. دست پاک، دامن پاک، زبان پاک و چشم پاک خواهد توانست در حوزه اقتدار وسیعی که شما دارید، همه چیز را پاک کند.»
ت) مبارزه با فساد از اصول انقلاب است
اصل عدالت اجتماعی، اجرای عدالت، در نظر گرفتن حقِّ توده های وسیع مردم و پُرکردن فاصله طبقاتی، یکی از اصول اصلی نظام اسلامی است. مبارزه با فساد اداری و فساد اقتصادی و سوء استفاده از امکاناتی که قدرت در اختیار افراد می گذارد - چه سوء استفاده مالی و چه سوء استفاده سیاسی - از اصول انقلاب است و باید رعایت شود. 14/3/81
ث) مبارزه با فساد موجب گشایش اقتصادی می شود
یکی از بزرگترین مسئولیت های مسئولان کشور - از جمله رئیس جمهوری محترم - تعقیب مفاسد مالی و اقتصادی است که باید در برنامه دولت قرار گیرد. البته قوّه قضایّیه و قوّه مقنّنه هم در این زمینه مسئولند و خوشبختانه همکاری هایی هم می کنند. این مبارزه باید جدّی شود و خود را در مرحله عمل نشان دهد. مبارزه با مفسده اقتصادی و مالی یکی از کارهایی است که به گشایش اقتصادی کشور هم کمک خواهد کرد. یکی از موانع پیشرفت اقتصادی کشور، وجود گلوگاه های فساد است که به شدّت باید از آن ترسید و با آن مقابله و مبارزه کرد. البته کار سختی هم هست. من در جریان آن نامه هشت ماده ای که نوشتم، هم به رئیس جمهور محترم، هم به رئیس محترم قوّه قضایّیه و هم به رئیس محترم مجلس گفتم که بدانید مبارزه با فساد، یک مبارزه جدّی و واقعی است. مفسدین تهاجم خواهند کرد و فشار خواهند آورد؛ لذا کار سختی است. برای مقابله با شیوع فساد اقتصادی و مالی، باید لباس مبارزه به تن کرد. 11/5/80
ج) فساد و تبعیض ابزار دشمن اند
هرکه می خواهد با آمریکا مبارزه اساسی کند، باید به این مردم خدمت کند. هر که می خواهد با دشمنان این ملت مبارزه عملىِ کارآمد کند، با فساد مبارزه کند. ابزارهای دشمن در درون کشور و نظام ما عبارت است از فساد، تبعیض و فاصله طبقاتی. ما باید با اینها مبارزه کنیم.
این وظیفه دولت و مجلس و قوّه قضاییّه و همه ارکان نظام است. به مردم خدمت کنند، با مفسد مماشات نکنند، فساد را در بدنه دستگاه های حکومت به هیچ وجه نپذیرند و تحمّل نکنند؛ این بزرگترین خدمت است. 14/3/82
چ) سه قوه مبارزه با فساد و تبعیض را جدی بگیرند
مردم خیلی از مشکلات را تحمل می کنند، البتّه فساد را، تبعیض را نمی پسندند، شِکوه دارند، شکایت می کنند. شکایت مردم از فساد و از تبعیض است که باید مسئولین - چه مسئولین قوّه مجریّه، چه مسئولین قوّه قضائیّه، چه مسئولین قوّه مقنّنه - به طور جِد دنبال کنند. 19/11/96
نکات مهم این رهنمود:
تا مسئولیت مبارزه با فساد به افراد دست پاک و صالح و سازش ناپذیر و با شهامت سپرده نشود مبارزه نتیجه ای نخواهد داشت.
برای مبارزه باید نظارت قوی؛ مجازات بازدارنده و منکرسازی فساد در فرهنگ عمومی با هم انجام شود.
هیچ کدام از دولت ها تاکنون درمبارزه با فساد توفیق نداشته اند.
حرف مردم را نباید تحریف کرد؛ وآدرس عوضی داد.
با وجود فساد و تبعیض در کشور بخشی از اصول انقلاب هنوز محقق نشده است.
فساد و تبعیض در حوزه های گوناگون اقتصادی و سیاسی و اداری از تحمل مردم خارج است.
هیچ قوه ای نباید فساد را در درون خود بپذیرد؛ چه مجریه وچه مقننه و چه قضائیه؛ دفاع یا سکوت در برابر فساد بدنه ی قوا قابل قبول نیست.
روزنامه آرمان درشماره تاریخ :۱۳۹۷/۲/۶ - شماره: 3589 تیتری زد که: ترقي جا زد!
اتفاقا جانزد ،بلکه بجا زد
اینکه چرا اصلاح طلبان ، به جمله ای از مصاحبه یک ونیم ساعته اینجانب با خبر آنلاین ،فقط به درز اطلاعات از جلسات خصوصی سران خود توجه ویڑه کرده و ازآن یک حاشیه ی جدید برای منحرف کردن افکار عمومی جامعه از مسائل اصلی ، بویڑه ، شکست برجام و .....ساخته اند.ونگرانی عمیق خود را از درز خبر جلسات مذکور بروز داده اند میتوان بخوبی فهمید که سیاست فعلی و اعمالی اصلاح طلبان که اعلامی نیست ، چیست .همزمان سایت جمهوریت متعلق به اصلاح طلبان برای منحرف کردن افکارعمومی از
پشت پرده جلساتشان، با طرح سه سوال از پرونده های قضائی که خودشان بهتر مطلعند وبنده کاملا از آنها بی خبر ، سعی بر منحرف کردن افکار عمومی بشکل دیگر کرد .
این سوڑه خود موجب افشای حساسیت خاص اصلاح طلبان نسبت عوامل نفوذی در جلساتشان شد .
البته نیت بنده از طرح این خبر در پاسخ به دلیل فاصله داشتن این جریان از نظام بود ، ولی این برخورد
سبب شد اصلاح طلبان خودشان دلیل آشتی ناپذیری نظام با آنها را کشف کردند.
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
بنابراین ترقی مطلبی در مورد شنود نگفته بود که حالا جابزند و یا عقب نشینی کند ،این مطلب رارسانه های اصلاح طلب جعل کردند، و تکذیب آن توسط اینجانب را روزنامه ای که دوسال است درخواست مصاحبه با او را به دلیل همین دروغ پردازیها و تحریفها نپذیرفته ام جازدن اعلام کرده!این روش رسانه های اصلاح طلب جز اعتماد زدائی از رسانه ها نتیجه ای ندارد.
منطق دنیا بر مبنای زور است.⚔💰
چه بخواهیم چه نخواهیم
چه ما بفهمیم چه نفهمیم
منطق دنیا بر مبنای زور و قدرته
هرکس قدرت برتر و زور بیشتر در عرصه نظامی و سیاسی و اقتصادی داشت مابقی کشورها ازش حساب می برن
وگرنه، هیچ کشوری حسابش نمی کنه
برخی جوری حرف می زنند که دنیای فردا دنیای گفتمان است نه موشک، انگار به اندازه یک بچه از سیاست بین الملل چیزی نمی فهمند
سیاست بین الملل بر مبنای قدرت و زور استواره
الان شما ببینید آمریکا هرجایی بخواد عملیات نظامی میکنه
بارها شده سازمان ملل و حتی اعضای شورای امنیت با تصمیمات و ورودهای نظامی آمریکا در برخی کشورها مخالفت کرده و بیانیه دادن
اما هیچکدوم نتونست جلوی آمریکا رو بگیره
چرا؟!
🔴چون زور داره و برمبنای زور حمله میکنه
مگر جایی که دیگه زورش برش نداشته باشه
شک نکنید اگر قدرت بازدارندگی نظام اسلامی نبود تا حالا آمریکا 10 بار ایران رو شخم می زد
در حمله آمریکا به عراق، قریب یک میلیون و نیم انسان بی گناه کشته شدند!! چرا؟!
چون عراق نتونست علیه آمریکا مقاومت کنه
لذا ما باید اول بفهمیم مبنا و منطق دنیا چیه؟
@hr_taraghi
⭕️ #پالرمو ادامه نفوذ نظام سلطه در ایران
📝 #محمد_حسن_آصفری
لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی، موسوم به #پالرمو به تازگی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
لایحه ای که دولت حسن روحانی در ۱۹ آذر ماه سال ۹۲ تقدیم مجلس نهم کرد که به دلیل نگرانی های جدی که نسبت به آن وجود داشت حتی اجازه طرح آن را در صحن علنی ندادیم که متاسفانه در مجلس دهم و در بهمن ٩٦ با رای اکثریت نمایندگان مجلس و با حمایت علی لاریجانی-که امید میرفت از تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام و نتایج خسارت بار آن درس گرفته باشد- تصويب شد.
این کنوانسیون در تاریخ 21 دسامبر سال 2001 در شهر پالرمو در ایتالیا به تصویب رسید و به موجب این کنوانسیون، دولتهای عضو متعهد میشوند که مشارکت در گروه مجرمانه سازمانیافته، تطهیر عواید حاصل از جرم، پولشویی و فساد را جرمانگاری کنند، بر این اساس، پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون «پالرمو» کشور را ملزم میکند تا قوانین و فرآیندهای کیفریاش را همسو با انتظارات کنوانسیون، ترمیم و بازنگری کند و یا حتی در مواردی که رفتاری طبق قوانین ایران مجرمانه است، باید طبق ضوابط کنوانسیون «پالرمو» آن را جرمانگاری کند، به تعبیری الزاماتی در مفاد این کنوانسیون وجود دارد که ایران باید براساس آن، در قوانین و مقررات کیفریاش بازنگری کند که همین امر ابزاری برای کشورهای سلطهگر جهت فشار و سلطه بیشتر بر امور داخلی ایران محسوب میشود و تخطی از آن میتواند بهانه لازم را جهت تحریم و فشار بیشتر بر کشورمان را در اختیار امریکا و غرب بگذارد
دولت خوش خيال(!؟) تصور ميكند راه سرمايه گذاري به ايران را هموار ميكند توجیهی که همواره از سوی دولت مردان برای برجام و... مطرح میشد.
در حقیقت پالرمو ادامه روند هضم کشور در نظام سلطه است و حلقه تكميلي اف اي تي اف، ۲۰۳۰ و آی پی سی برای سلطه استکبار بر كشور است، پالرمو و با بهره گیری از قانون كاتسا مسیر تحريم بيشتر ایران را هموارتر میکند.
با روند کنونی در نهایت قرار است تبدیل به یک عضو بی آزار جامعه جهانی برای سلطه گران و مطیع کامل سیاستهای استعماریشان خواهیم شد.
اميدواریم شوراي نگهبان زير بار چنين لكه ننگي نرود كه اگراينگونه شودفاتحه اسقلال كشور را بايد خواند
@hr_taraghi✔
ترامپ و اروپا در کنار هم
کدام سناریو را بازی می کنند؟
✍ 27 دی 1395 آقای روحانی گفت «برجام یک توافق دوجانبه نیست که ترامپ بگوید خوشم میآید یا بدم میآید». اما به فاصله یکی دو ساعت، جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در دولت اوباما واکنش نشان داد.
♦️او گفت «ما برای آینده برجام در دولت بعدی تضمین ندادهایم. اوباما بارها گفته که این دولت درخصوص آنچه دولت بعد میکند، هیچ تضمینی نداده است. دولت بعدی بر اساس اینکه چه چیزی را در راستای منافع ملی تشخیص میدهد، تصمیم مقتضی را در قبال توافق خواهد گرفت»!
🔹اکنون برایان هوک، نماینده دولت ترامپ در مذاکرات برجامی با اروپا، همان موضع دولت اوباما را تکرار می کند و می گوید "برجام یک پیمان یا توافقنامه اجرایی نیست و هیچ امضایی ندارد بلکه تنها یک تعهد سیاسی از سوی دولتی است که دیگر در قدرت نیست". برجام همین قدر بی چفت و بست منعقد شده است!
🔸کلاهبردارانی بوده اند که فریب داده و امتیاز گرفته اند؛ حالا هم سر می دوانند. چون برجام بر خلاف هر قراردادی،نه ضمانت اجرا دارد، نه تعهدات آن همزمان بوده، نه امتیازهای واگذار شده توازن داشته ، نه -حداقل برای چندین سال- بازگشت پذیر است، و نه می توان شکایت موثری انجام داد. فاقد هر نوع بازدارندگی برای نقض نشدن!
♦️دیروز دنیس مویلنبرگ مدیر عامل بوئینگ گفته است همگام با سیاست دولت ترامپ، تحویل هواپیماهای مسافربری فروخته شده به ایران را به تاخیر می اندازد. یعنی آمریکا حداقل تعهد برای کارشکنی نکردن در زمینه فروش هواپیما را هم زیرپا گذاشته است.
محمد ایمانی
@hr_taraghi