eitaa logo
کلبه‌ی‌ترنّمات 🍊🌧🇵🇸🌑🇱🇧
1.2هزار دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
2.3هزار ویدیو
192 فایل
کلبه‌ ماهِ من .. 🌔 خانواده مجازی ترنّمات کوچک اما شیرین و خوش بو🍊 بزرگ و عمیق ☁️ خوش قلب .. اعتبارِکانال به تپشِ‌ قلب‌ های این‌ خانواده‌ است .. 🌧 کانال اصلی: @tarannomat می‌شنوم؛ https://daigo.ir/secret/61022356 لطفا تمجید را پنهان کنید ..
مشاهده در ایتا
دانلود
کلبه‌ی‌ترنّمات 🍊🌧🇵🇸🌑🇱🇧
۵. فکر کردن مهم‌ترین مسئله‌ی حضور در حرمِ .. به چی و از چه زاویه ای فکر کنی ؛ ‌👇👇 یک مورد رو دو شب
این قسمت اون قدر عمیق و دقیقِ که باید حسابی بهش دقت کنید: حتی توی مناجات ها و هم زاویه‌های قلب، بدونی حالات امام دقیقا توی این فضاست[بی ادبی کردم اینجوری گفتم اما امام خیلی دقیق انسان و حالاتش رو توی مناجات‌ها شرح داده _ روحی بسیار مطول و مطوی که نیاز به نگرشی ناب به خود است..]
مثلا ؛ گاهی با نگاه همان فقیری که به وقت نماز سراغ امام علی آمد، سراغِ امام برو _ با همان نگاه که امام در نماز به او انگشتر داد_ گوشه ای از حرم بنشین و به این نوع حضور در محضر امام و این ملاقات فکر کن .. که یک فقیری که هیچ ندارد امام را چگونه ملاقات میکند .. و همین حال را به فقرای ایران و کارگران و قشر زحمت کشِ مستضعف جامعه در حرم امام داشته باش .. روح دردمند خودت را پرواز بده به قله‌ی این افراد و با امام خالصانه صحبت کنید و از دردهای او درد امام را برای خودت بساز .. حتی از کوچکی‌های دعاهای‌شان اشک بساز.. هنر عمیق نگاهِ‍ محبت آمیز خالق به مخلوق در اینجا وجود داره [امیدوارم بدونید چی نوشتم ..ببخشید و حلال‌کنید] این یک زاویه‌از ملاقات ..
اگر بچه ای توی حرم است بشین نگاه حرکات کودکانه‌اش کن که در حال یادآوری روحِ خودش به موطن تولدش است، هرچند نمیداند و دارد حس‌های خوب از خاطرات شیرین با امام می‌سازد و تو حالا هم حس‌های شیرین و لطیف از تقوا بساز و هم خودت را به دوران کودکی ببر که با شنیدن جملات قشنگ حال خوب پیدا میکردی و با نگاه یک بچه با امام حرف بزن حتی شده از یک بچه سوال کن و حس و حالش رو بپرس و ازش بخواه که به امام چه می‌گوید .. اگر بتونی حتی یه نقاشی هم بکشی یا یک نامه‌ی عمیق بنویسی باز این هم یک نگاه قشنگ از یک زاویه‌‌ی متفاوت به ملاقات است .. بچه ها زودتر امام رو میبینند چون حس‌های پاک و مقدسی دارند ..
هر صحنِ حرم طعم خاص خودش و عطر روح نوازش گر خودش رو داره لذا زائر جدای از ظاهر زیبا باید یک صحن ویژه و خاص برای خودش انتخاب کنه _ اون ویژه‌ترین جای حرم هست برای ارتباط قلبی و درک حضور حاضر امام و خداست ..
حالا گاهی گوشه‌ای از صحن‌هایی که حس‌شون رو تجربه‌ی قلب کردی بنشین و فکر کن : با نگاه امام خمینی یا حضرت آقا یا علامه طباطبایی یا آیت الله بهجت یا اومدی حرم چگونه علامه یا شهید مطهری، شهید بهشتی یا امام با امام حرف می‌زدنند و اگر میخواستند زیارت کنند چگونه زیارت می‌کردند .. ؟ از زاوایای مختلف روح‌ت را به آستان آسمانی این حرم به پرواز در بیاور .. ما به درک نوع رفتارهای روح‌های بزرگ و توجهات قلبی اونا نیاز داریم که از عشق بازی های اونا با خدا و اهل بیت، بخونیم و بدونیم تا حالاتشون رو کمی متوجه بشیم .. هر روحی وسعتی داره که به میزان وسعتش می‌تونه سفر هدایت روح‌های در زمین مانده رو به سوی آسمون الهی همراهی کنه و تابلوی هدایت نه ! بلکه مسیر هدایت بشه! ما به درک این فضا نیاز داریم و بهترینش خواندن نوع مناجات های‌این عزیزان و گاهی اشعارشان و چگونگی زانوی ادب زیارتشان است ..
این مهمه که گاهی بنشینی توی گوهرشاد با زوایای مختلف و از نگاه های مختلف امام رو ببینی .. تا الان قصد این بود این حرف مهم رسونده بشه .. از نگاه امام حسن ؛ امام حسین ؛ مثلا از نگاه امام رضا به امام حسین نگاه کن و از نگاه هر کدوم از اهل بیت سراغ دیگری‌شان برو .. خودش دنیایی مناجات و روضه و مباحث علمی ناب می‌سازد .. مثل دعای امام رضا برای امام زمان تو هم از یک زاویه‌ی خاصی امام رو نگاه کن.. لذت بده به خودت با نگاه های خوب به امام و خاطره سازی کن برای روزایی که نیستی تا خاطرات خوب فرصت رفتارهای منفی‌ای که قصد خاطره سازی منفی دارند یا خاطرات منفی ای که قصد رفتار منفی دارند رو نده ..
گاهی از منظر پنجره فولاد یا چای‌خانه‌ی‌حرم و در و دیواریو سنگ هایی که بیشترین روضه را شنیده و آن هایی که تازه به حرم اضافه شدن به امام نگاه کن .. حتی از نگاه کبوتران حرم.. نگاه فرشته‌های حرم .. و اینکه خودت رو از اتاق اشک محروم نکنی .. خیلی چیزا این جا امضا میشه و تو ازش خبر نداری ..
توی اذن ورود حرم گاهی یا ابوالفضل میگی و وارد میشی ولی گاهی چند ثانیه صبر کن و حرف بزن با قلب‌ت[ توی دعا مهمه معنی‌ش رو بدونی و حتی لازمه] از اینکه وارد فضایی میشی که ادبستان روحِ .. حتما اگر تونستی قلب‌ت رو حاضر کن .. حتی اگر یه قطره اشک بسازی ..
نکته ی مهم و عمیق بعدی : 👇👇 ‌
به حسب آدم ها، متفاوتِ و فرق میکنه ؛ مثلا یه نفر میشینه تو حرم و دعای ابوحمزه رو باز می‌کنه یا مکارم اخلاق رو باخودش می‌سنجه و گاهی یه نفر میشینه کتاب عرفانی یا از خاطرات شهید میخونه یا یا کتاب اعتقادی میاره .. یا میشینه رو به رو حرم و با امام حرف میزنه[این حرف زدن رو باید گاهی یاد بگیره گاهی مثل یک بچه از هر طرف بگه و گاهی سر به زیر و سکوت باشه و توجه به اینکه امام بهش نگاه میکنه رو وسعت بده و با این ماده و فکر، از نیستی‌هاش هستی بسازه ..] ۱. فکر کردن به خلقت و هدف خلقت. نقش امام و نقش خودت و بقیه نقش‌های خلقت و کارگردانی قشنگ خدا در عالم و و اینکه ارتباط بین این ها رو پیدا کنی و علت بلا و سختی اهل بیت و نقش این بلا در هدایت ما و وظیفه و تکلیف ما در ارتباط با نقش اهل بیت تا اینکه کمک کنی به خود امام تا از کرب و بلای عظیم خارج بشن .. ‌(حتی خود کارگردانی ویژه خدا برای زندگی خودت رو کشف کنی ..)