🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜
#بخش_نوزدهم👆
📚در کنار هم ساخته میشویم با انسان ۲۵۰ ساله✨
#کتاب_رسانه
#انسان_۲۵۰_ساله
#کتاب_دوست_روزانه
کاری از : زینب شیرین آبادی 🌺
با صدای : یلدا نوروزی 🌺
🔸https://zil.ink/tarazmedia_ir
💠 #انسان_۲۵۰_ساله 💠
📝 #سیدعلی_حسینی_خامنهای
🔸 #فصل_اول : پیامبر اعظم
▫️ ۳. حراست از نظام اسلامی
📍 #بخش_بیستم
سال بعد از آن، پیغمبر گفت ما میخواهیم به زیارت عمره بیاییم. ماجرای #حدیبیه -که یکی از ماجراهای بسیار پر مغز و پرمعناست- در این زمان اتفاق افتاد.
پیغمبر به قصد عمره به طرف مکه حرکت کرد. آنها دیدند در ماه حرام -که ماه جنگ نیست و آنها هم به ماه حرام احترام میگذاشتند- پیغمبر به طرف مکه میآید.
چه کار کنند؟
راه را باز بگذارند بیاید؟
با این موفقیت، چه کار خواهند کرد و چطور میتوانند در مقابل او بایستند؟
آیا در ماه حرام بروند با او جنگ کنند؟
چگونه جنگ کنند؟
بالاخره تصمیم گرفتند و گفتند میرویم و نمیگذاریم او به مکه بیاید؛ و اگر بهانهای پیدا کردیم، قتل عامشان میکنیم.
پیغمبر با عالیترین تدبیر، کاری کرد که آنها نشستند و با او قرارداد امضاء کردند تا برگردد؛ اما سال بعد بیاید و عمره به جا آورد و در سرتاسر منطقه هم برای تبلیغات پیغمبر فضا باز باشد. اسمش #صلح است؛ اما خدای متعال در قرآن میفرماید: «انّا فتحنا لک فتحاً مبیناً» ما برای تو فتح مبینی ایجاد کردیم.
اگر کسانی به مراجع صحیح و محکم تاریخ، مراجعه کنند، خواهند دید که ماجرای حدیبیه چقدر عجیب است.
سال بعد پیغمبر به عمره رفت و علی رغم آنها، شوکت آن بزرگوار روزبهروز زیاد شد.
سال بعدش -یعنی سال هشتم- که کفار، #نقض_عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد؛ که فتحی عظیم و حاکی از تسلط و اقتدار آن حضرت بود. بنابراین پیغمبر با این دشمن هم مدبرانه، قدرتمندانه، با صبر و حوصله، بدون دستپاچگی و بدون حتی یک قدم عقب نشینی برخورد کرد و روزبهروز و لحظه به لحظه به طرف جلو پیش رفت.
___________
۱. سوره مبارکه فتح/ آیه ۱
🔸https://zil.ink/tarazmedia_ir
🌼💛🌼💛🌼💛🌼💛🌼💛🌼💛
#بخش_بیستم 👆
📚سپاس از همراهی صمیمانه شما عزیزان✨
#کتاب_رسانه
#انسان_۲۵۰_ساله
#کتاب_دوست_روزانه
کاری از : زینب شیرین آبادی 🌺
با صدای : یلدا نوروزی 🌺
🔸https://zil.ink/tarazmedia_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️امروز؛ صفحه بیست و پنج قرآن کریم
سوره مبارکه البقرة
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
Quran-page-025.mp3
4.14M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و پنج قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
روز بیست و پنجم ؛ سوره بقره 👆👆
#روزی_یک_جرعه_آرامش🌱🤍
🔹https://zil.ink/tarazmedia_ir
💠 #انسان_۲۵۰_ساله 💠
📝 #سیدعلی_حسینی_خامنهای
🔸 #فصل_اول : پیامبر اعظم
▫️ ۳. حراست از نظام اسلامی
📍 #بخش_بیست_و_یکم
دشمن سوم، یهودیها بودند؛ یعنی بیگانگان نامطمئنی که علیالعجاله(۱) حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند.
اگر نگاه کنید، بخش مهمی از سورهٔ بقره و بعضی از سورههای دیگر قرآن مربوط به برخورد و مبارزهٔ فرهنگی پیغمبر با #یهود است. چون گفتیم اینها فرهنگی بودند؛ آگاهیهایی داشتند؛ روی ذهنهای مردم ضعیف الایمان اثر زیاد میگذاشتند؛ توطئه میکردند؛ مردم را نامید میکردند و به جان هم میانداختند. اینها دشمن سازمان یافتهای بودند.
پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد، اما بعد که دید اینها مدارا بردار نیستند، مجازاتشان کرد. پیغمبر، بی خود و بدون مقدمه هم سراغ اینها نرفت؛ هر کدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد.
اول، بنی قینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند.
دستهٔ دوم، بنی نضیر بودند. اینها هم خیانت کردند -که داستان خیانتهایشان مهم است- لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
دستهٔ سوم بنیقریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند. یعنی نه فقط به پیمانشان با پیغمبر پایدار نماندند، بلکه در آن حالی که پیغمبر یک قسمت مدینه را -که قابل نفوذ بود- خندق حفر کرده بود و محلات اینها در طرف دیگری بود که باید مانع از این میشدند که دشمن از آنجا بیاید، اینها رفتند با دشمن مذاکره و گفتگو کردند تا دشمن و آنها -مشترکاً- از آنجا وارد مدینه شوند و از پشت به پیغمبر خنجر بزنند. پیغمبر در اثنای توطئهٔ اینها، ماجرا را فهمید.
محاصرهٔ مدینه، قریب یک ماه طول کشیده بود؛ در اواسط این یک ماه بود که اینها این خیانت را کردند. پیغمبر مطلع شد که اینها چنین تصمیمی گرفتهاند. با یک تدبیر بسیار هوشیارانه، کاری کرد که بین اینها و قریش به هم خورد -که ماجرایش را در تاریخ نوشتهاند- کاری کرد که اطمینان اینها و قریش از همدیگر سلب شد.
یکی از آن حیلههای جنگی سیاسی بسیار زیبای پیغمبر همینجا بود؛ یعنی اینها را علی العجاله متوقف کرد تا نتوانند لطمه بزنند. بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوی قلعههای بنیقریظه میخوانیم، راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهٔ مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.
پیغمبر با اینها اینگونه برخورد کرد؛ یعنی دشمنی یهود را -عمدتاً در قضیهٔ بنیقریظه، قبلش در قضیهٔ بنینضیر، بعدش در قضیهٔ یهودیان خیبر- اینگونه با تدبیر و قدرت و پیگیری و همراه با اخلاق والای انسانی از سر مسلمانها رفع کرد.
در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض عهد نکرد؛ حتی دشمنان اسلام هم این را قبول دارند که پیغمبر در این قضایا هیچ نقض عهدی نکرد؛ آنها بودند که نقض عهد کردند.
______________
۱. به طور موقت
🔸https://zil.ink/tarazmedia_ir
بخش بیست و یکم .mp3
4.13M
🔸 #فصل_اول : پیامبر اعظم
▫️ ۳. حراست از نظام اسلامی
📍 #صوت_بیست_و_یکم
🔸https://zil.ink/tarazmedia_ir
🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜🌸💜
#بخش_بیست_و_یکم 👆
📚در کنار هم ساخته میشویم با انسان ۲۵۰ ساله✨
#کتاب_رسانه
#انسان_۲۵۰_ساله
#کتاب_دوست_روزانه
کاری از : زینب شیرین آبادی 🌺
با صدای : یلدا نوروزی 🌺
🔸https://zil.ink/tarazmedia_ir
💠 #انسان_۲۵۰_ساله 💠
📝 #سیدعلی_حسینی_خامنهای
🔸 #فصل_اول : پیامبر اعظم
▫️ ۳. حراست از نظام اسلامی
📍 #بخش_بیست_و_دوم
دشمن چهارم، #منافقین بودند. منافقین در داخل مردم بودند؛ کسانی که به زبان ایمان آورده بودند، اما در باطن ایمان نداشتند؛ مردمان پست، معاند، تنگنظر و آمادهٔ همکاری با دشمن، منتها سازمان نیافته؛ فرق اینها با یهود این بود.
پیغمبر با دشمن سازمان یافتهای که آماده و منتظر حمله است تا ضربه بزند، مثل برخورد با یهود رفتار میکند و به آنها امان نمیدهد؛ اما دشمنی را که سازمان یافته نیست و لجاجتها و دشمنیها و خباثتهای فردی دارد و بیایمان است، تحمل میکند.
عبدالله بن ابی یکی از دشمن ترین دشمنان پیغمبر بود. تقریباً تا سال آخر زندگی پیغمبر، این شخصی زنده بود؛ اما پیغمبر با او رفتار بدی نکرد. درعینحال که همه میدانستند او منافق است؛ ولی با او مُماشات کرد؛ مثل بقیهٔ مسلمانها با او رفتار کرد، سهمش را از بیت المال داد، امنیتش را حفظ کرد، حرمتش را رعایت کرد؛ با اینکه آنها این همه بدجنسی و خباثت میکردند؛ که باز در سورهٔ بقره، فصلی مربوط به همین منافقین است.
وقتی که جمعی از این منافقین کارهای سازمان یافته کردند، پیغمبر به سراغشان رفت. در قضیهٔ مسجد ضرار، اینها رفتند مرکزی درست کردند؛ با خارج از نظام اسلامی -یعنی با کسی که در منطقهٔ روم بود، مثل ابوعامر راهب- ارتباط برقرار کردند و مقدمه سازی کردند تا از روم علیه پیغمبر لشکر بکشند. در اینجا پیغمبر به سراغ آنها رفت و مسجدی را که ساخته بودند، ویران کرد و سوزاند. فرمود این مسجد، مسجد نیست؛ اینجا محل توطئه علیه مسجد و علیه نام خدا و علیه مردم است.
یا آنجایی که یک دسته از همین منافقین، #کفر خودشان را ظاهر کردند و از مدینه رفتند و در جایی لشکری درست کردند؛ پیغمبر با اینها مبارزه کرد و فرمود اگر نزدیک بیایند، به سراغشان میرویم و با آنها میجنگیم؛ با اینکه منافقین در داخل مدینه هم بودند و پیغمبر با آنها کاری نداشت.
بنابراین با دستهٔ سوم، برخورد سازمان یافتهٔ قاطع، اما با دستهٔ چهارم، برخورد همراه با ملایمت داشت؛ چون اینها سازمان یافته نبودند و خطرشان، خطر فردی بود. پیغمبر با رفتار خود، غالباً هم اینها را شرمنده میکرد.
🔸https://zil.ink/tarazmedia_ir