هدایت شده از تربیت معنوی
#قرآن #یهود #صهیونیست
💣 خوى و خصلتهاى خصمانه یهودی ها (بخش اول)
(دلیل قرآنی و تاریخی مبنی بر اینکه رسیدن به صلح پایدار با دولت یهودی غیر ممکن است. )🔻
👿 ستم و تجاوز به ديگران و خيانت عليه بشريت، خصلتى يهودى است كه اخلاقيات خشن و تروريستى ناشى از تعاليم تحريفشده تورات آن را تقويت مىكند. اين خصلت كه در يهوديان صهيونيست به شديدترين وجه آن موجود است، آنها را وامىدارد كه با توجيه دينى و اعتقادى، دشمنان خود را از زن و مرد و كوچك و بزرگ، با بىرحمى تمام و بىهيچ ملاحظهاى نابود كنند، منازل آنها را درهم كوبند، مزارع آنها را ويران كنند و حتى به دامها و حيوانات آنها رحم ننمايند. اين اخلاق وحشيانه را سفر يوشع بن نون چنين توصيف مىكند:
▪️ هر آنكس را كه در شهر است بكشيد، مردان، زنان، كودكان و سالخوردگان؛ حتى گاو و گوسفند و الاغها را از دم تيغ بگذرانيد و شهر را با هر آنچه در آن است به آتش بكشيد.(۱)
❌ تورات، كشتار مخالفان بنى اسرائيل را در روستاى «عاى» چنين توصيف مىكند:🔻
هنگامىكه اسرائيل كشتار همه ساكنان عاى در مزارع و بيابانها را به پايان رسانيد و همه را از دم شمشير گذراند، جمع كسانىكه در آن روز كشته شدند، از زن و مرد، دوازده هزار نفر و همگى اهل عاى بودند. (۲)
❌ تورات، همچنين جنگ رسوا و شرمآور آنها را با اهل «مديان» حكايت كرده و چنين مىگويد:
▪️ بنى اسرائيل، زنان و كودكان مديان را به اسارت درآوردند و همه چهارپايان آنها و گوسفندانشان و همه اموال و املاك آنها را غارت كردند و همه شهرهاى آنها و نيز جميع قلعههاى آنها را به آتش كشيدند. (۳)
⬅️ سقوط اسرائيل، ص: ۸۶
(1). الاصحاح 6/ 20/ 24.
(2). سفر يوشع 29/ 24/ 8.
(3). الاصحاح 18/ 17/ 15/ 10/ 9/ 7/ 31.
ادامه👇👇👇
@tarbiatemanavi
هدایت شده از تربیت معنوی
#قرآن #یهود #صهیونیست
🔻قرآن كريم، از طبيعت خصمانه و ستيزهگرانه يهود در برابر كل جامعه بشرى سخن مىگويد و آنها را كسانىكه منادى جنگ و نابودى و فتنه و فساد هستند، به مردم معرفى مىكند و مىفرمايد:
📜 كُلَّما أَوْقَدُوا ناراً لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ وَ يَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَساداً وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ (۴).
«هرگاه آتش جنگى افروختند، خداوند آن را فرونشاند و [اكنون نيز] در زمين براى فساد و تباهى تلاش مىكنند و خداوند مفسدان را دوست ندارد».
✳️ از اين كلام خداوند كه فرمود: «خداوند مفسدان را دوست ندارد» درمىيابيم كه آنچه در كتاب تورات، از تقديس جنگ و كشتار در جوامع بشرى آمده است، ارتباطى به تعاليم آسمانى نداشته و صرفا تحريفهايى است كه منعكسكننده خصلت و طبيعت ستيزهجو، شرور و خونريز يهوديانى است كه زمين را به فساد و تباهى كشانده و آتش فتنه و جنگهاى خونبارى را برمىافروزند كه در آن به كودكان، زنان و سالخوردگان بىگناه و حتى حيوانات هم رحم نمىكنند؛
⚠️ نزد آنان، تفاوتى ميان فريب دادن و به قتل رساندن مجرمان، با كشتن انبيائی كه خود به نبوت آنها اعتراف داشته و به صلاحيت آنها شهادت مىدهند، وجود ندارد.
✅ از شرمآورترين جرائم اين جماعت كه قرآن در بسيارى از آيات مباركه خود، بدان اشاره مىفرمايد، كشتار انبياء و مصلحانى است كه آنها را به قسط و عدل دعوت مىكردهاند، از جمله:
📜 إِنَّ الَّذِينَ يَكْفُرُونَ بِآياتِ اللَّهِ وَ يَقْتُلُونَ النَّبِيِّينَ بِغَيْرِ حَقٍّ وَ يَقْتُلُونَ الَّذِينَ يَأْمُرُونَ بِالْقِسْطِ مِنَ النَّاسِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذابٍ أَلِيمٍ. (۵)
«كسانى را كه به آيات خداوند كفر مىورزند و به ناحق انبياء را كشته و كسانى كه مردم را به قسط امر مىكنند به قتل مىرسانند، به عذاب دردناك بشارتده».
قرآن، در اين آيه، آنها را قاتلان انبياء معرفى مىكند.
تجاوز، خيانت، كشتار، نيرنگ و غارت اموال ديگران، خصوصيتى ريشهدار و خصلتى ثابت در ميان یهودیان بوده است.
جرائم و جنايتهاى تاريخى آنان در حق رومىها و يونانىهاى مسيحى در قرن دوم ميلادى، مشهورتر و رسواتر از آن است كه نيازى به ذكر آنها باشد، همينقدر بگوييم كه تاريخ، تعداد كشتهشدگان آن جنايتها را دويست و بيست هزار زن و كودك و پير و جوان، ثبت كرده است؛ برخى كتب تاريخى صحنههاى جنايتكارانه ای از آن جنايت تاريخى را به تصوير كشيدهاند كه انسان از يادآورى آن به خود مىلرزد.
🚨 آنان پوست يونانيان و روميان نگونبخت را مىكندند و گوشت آنها را مىخوردند. بسيارى از آنها را از وسط دو نيم كرده و تعداد بىشمارى از آنان را به چنگال حيوانات درنده سپردند. (۶)
(4). مائده، آيه ۶۴.
(5). آل عمران، آيه ۲۱.
(6). ر. ك: استاد عبد الله التل، خطر اليهود العالميه على الاسلام و المسيحيه، ص 55.
@tarbiatemanavi
بقره 186.mp3
3.31M
#قرآن #رمضان #دعا
🔊 بشنوید | شرح یک آیه از قرآن کریم با بیان آیت الله #حائری_شیرازی رحمةاللهعلیه
⬅️ موضوع: #استجابت دعاها
⭐ إذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ⭐️
@tarbiatemanavi
#خودسازی 🌙 #ماه_مبارک_رمضان
🔻گامهای خودسازی🔻
🔴 گام بیست و چهارم: استعاذه (به خدا پناهندگی)
«وَاَعُوذُبِکَ مِمّا یُؤْذیکَ»، «از آن چه تو را میآزارد به تو پناه میبرم».
🤲 پس از توبه و انابه به درگاه خدا و و شستشوی دل و جان و روان از پلیدیها و آلودگی ها، باید از شرّ #نفس_اماره و شیطان گمراه کنننده به خدا گریخت و برای پیروزی از خدا کمک گرفت. باید لب را به ذکر «اعوذباللّه من الشیطان الرجیم» مترنّم کرده و همواره در نظر داشت که باید به حول و قوهی الهی پناه برد؛ «لاحول ولا قوة الا باللّه».
علمای عرفان و اخلاق دو مقام و میدان را برای پناه بردن به خدا مطرح کرده اند:
✅ یکی میدان «#رغبت» است در آیه ی شریفه «و انّا الی ربنا راغبون/ قلم: ۶۸»
✅ و یکی میدان «#اعتصام»، «چنگ زدن به ریسمان محکم الهی» در آیه شریفه «واعتصموا به حبل اللّه جمیعأ و لا تفرّقوا/ ال عمران: ۱۰۳».
📕 برگرفته از سی گام خودسازی، ص ۷۰
@tarbiatemanavi
✨#عبادت #برکات✨
⁉️ برکات عبادت الهی چیست؟
لطف حق🔻
#لطف حق یکی از آثار و برکات عبادت الهی است؛ چنان که آمده است:
🔸روزی یکی از کارگران آشپزخانه کاخ حضرت #یوسف علیه السلام، که جوانی برومند ور نجیبی بود، از برابر چشمان حضرت یوسف علیه السلام گذشت.
🔸#جبرئیل نازل گردید و پرسید: آیا این جوان را میشناسی؟ پیامبر خدا فرمود: خیر. جبرئیل گفت: این جوان همان کودکی است که به طهارت دامن و بی گناهی تو گواهی داده است.
🔸حضرت یوسف علیه السلام فوری او را احضار کرد و به عنوان سپاس، وی را به پست بالاتر گماشت و نیز به او خلعت داد.
✅ جبرئیل تبسم کرد و گفت: ای یوسف! با کسی که بدون معرفت لازم [کودکی در گهواره] از تو حمایت کرد، این گونه تلافی کردی، نمی دانم خدایی که ببیند انسانی باایمان، با اراده و اختیار خود، به ذکر و عبادت او میپردازد، چه قدر تلافی خواهد نمود.
📚ایمان، ص ۱۸۱، گفتار ۲۳.
@tarbiatemanavi
#خودسازی 🌙 #ماه_مبارک_رمضان
🔻گامهای خودسازی🔻
🔴 گام بیست و پنجم: محبت (مهرورزی)
«اللّهمَّ اجْعَلْنی فیهِ مُحِبَّاً لاِوْلِیاَّئِکَ»، «بار خدایا در این روز مرا دوست دار دوستانت قرار ده».
❤️ #محبت، دوستی و مهر ورزی است و این از عالی ترین و والاترین مقامات است، دوستی خدا و دوستی با دوستان خدا. در پایان کتاب صد میدان آمده است:
و این صد میدان همه در میدان محبّت مستغرق است قوله تعالی: «یحبّهم و یحبونه» «خدا آنان را دوست میدارد و آنان دوستدار خداوندند/مائده: ۵».
✅ پیر هرات در تفسیر سوره لقمان گوید:
«همه دوستی میان دو تن باشد. سه دیگر در نگنجد. در این دوستی همه تویی، من در نگنجم». ج۷، ص۳۱۰، تفسیر سوره قصص
🔮 و به راستی در وادی دوستی جای اغیار نیست، عاشق جز به معشوق نیندیشد و جز وصل و دیدار او نخواهد و در این راه دیگر خود را نمی بیند.
📗 برگرفته از سی گام خودسازی، ص ۷۳ و ۷۴
@tarbiatemanavi