#سوال_شماره۱۰
سلام من دختری دارم که تازه وارد چهارسالگی شده قبلا چند بار #تشنج باتب داشته وحالا قرص فنوباربیتال مصرف میکنه گاهی اوقات لج بازی میکنه عصبی میشه من وپدرشو #گاز میگیره میزنه. البته بااخم یاصدا کردن ما کنار میره بعضی شبها تورختخوابش ادرار میکنه مواقعی که آرومه خودش باخودش بازی میکنه... هوش سرشاری داره ولی نمیدانم بامسایلی که گفتم باید چطور برخورد کنم.... خیلی جاها حوصله میکنم وگاهی اوقاتم جوش میارم وباهاش دعوا میکنم.... ممنون میشم از راهنماییتون
هدایت شده از در مسیر تربیت اسلامی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از ناگفته های تربیتی (مشاوره تلفنی)
همین حالا #سوالات و مسایل تربیتی خود را با #کارشناس مشاور ما در میان بگذارید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🌸
کارشناس علومـ تربیتی 👇
@V_parvizi67
#گزارش_مختصر_کتاب
نویسندگان کتاب، دوران تربیت فرزند را به #چهار بخش تقسیم می کنند و با توجه به ویژگی ها و اقتضائات فرزند در این دوران ها، بر اساس آموزههای دینی و یافته های تربیتی، راهکارهای تربیت مهدوی در هر دوره را تشریح می کنند.
این دوران های چهارگانه عبارتند از:
دوران بسترسازی (پیش از تولد)؛
دوران عشقآفرینی و تربیت مهدی محب (هفت سال اول)؛
دوران تربیت نوجوان مهدی باور (هفت سال دوم)؛ و
دوران تربیت جوان مهدی یاور (هفت سال سوم).
این کتاب از هشت بخش تشکیل شده است.
بخش نخست این پژوهش به «سیمای خانواده در آخر الزمان» و به ترسیم جایگاه خانواده در نظام هستی و سیره نبوی پرداخته و جلوه هایی از بنیان متزلزل خانواده ها و قحط غیرت در خانه های آخر الزمانی را ترسیم کرده است.
در بخش دوم، به بررسی نظام تربیتی مهدوی، بنیان ها و مراحل شکل گیری آن، تحت عنوان «دکترین تربیتی مهدویت» پرداخته شده است.
بخش سوم با عنوان «عوامل تأثیرگذار در فرآیند تربیت مهدوی»، بر نقش اراده و اختیار آزاد اعضای خانواده در بهره گیری از فرآیند تربیت مهدوی تأکید ورزیده است.
در بخش چهارم به دوازده اصل بنیادین از «بنیان های خانوادگی در فرآیند تربیت مهدوی» پرداخته شده که پیاده کردن آن در فرآیند خانواده، پایه گذار بنیان هایی قوی برای بنای عظیم تربیت مهدوی خواهد بود.
بخش پنجم به پیش زمینه های لازم برای موفقیت در فرآیند تربیت مهدوی فرزندان، تحت عنوان «دوران بستر سازی برای تربیت مهدوی» اختصاص دارد.
پدید آورندگان در بخش ششم به هفت سال نخست کودکی در فرآیند تربیت مهدوی با عنوان «دوران عشق آفرینی» یا «دوران تربیت کودک مهدی محب» پرداخته و راهکارهای عملی برای «عشق آفرینی در نهاد پاک کودک نسبت به حضرت مهدی (عج)» را فرا روی خانواده های مهدوی گشوده اند.
بخش هفتم را به دوران دوم تربیت مهدوی، یعنی هفت سال دوم یا دوران طلایی نوجوانی، با موضوع «دوران تربیت نوجوان مهدی باور» اختصاص دارد و راهکارهای عملی برای ایجاد باوری عمیق در نهاد پاک نوجوان ارائه شده است.
و سر انجام در بخش هشتم به هفت سال سوم در فرآیند تربیت مهدوی، یعنی به دوران فراطلایی جوانی با رویکرد «تربیت جوان مهدی یاور» پرداخته شده است.عناوین فهرست:
- دکترین تربیتی مهدویت، بنیان ها و ویژگی های آن
- سیمای آشفته خانواده ها در آخرالزمان
- راهکارهای عملی خانواده محوری و خانواده درمانی
- پیش نیازهای تربیت مهدوی در سه دوره ازدواج، میانی و جنینی
- راهکارهای عملی عشق آفرینی در نهاد پاک کودک
- راهکارهای عملی آموزش و پرورش نوجوان مهدی باور
- راهکارهای عملی تربیت جوان مهدی یاور
ــــــــــــــــــ🎈ــــــــــــــــــ
@tarbiaty
#سوال_شماره_۱۱
باسلام و خسته نباشید.
پسر۴ساله ای دارم که چند وقتی هست در زمانی که #مهمان داریم خیلی #خشن و فعال میشه وباهرکسی,حتی پدربزرگ ومادربزرگ رفتار جالبی نداره,میزنه وآروم نمیشه,از طریق تشویق,تنبیه,نتونستم مهارش کنم,البته ناگفته نماند یک خواهر۶ماهه داره که ماسعی کردیم #توجهمون بیشتر به بزرگه باشه.دیگه از رفتارش #عاصی شدم,لطفا لطفا جواب منو زودتر بدین.
پاسخ در ناگفته های تربیتی👇
http://eitaa.com/joinchat/2893742093Cb91aa8e6db
هدایت شده از در مسیر تربیت اسلامی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال شماره ۱۲
#مهم❗️
من ی ک #دختر 4ساله ویک پسر 11دارم مشکل من اینه که نمی دونم چه رفتاری یا واکنشی داشته باشم وقتی دخترم جلوی دا داش #لباسشو بیرون میاره واقعا حد حدود چقدر هست باید خیلی #سخت گرفت یا بی تفاوت باشیم با اینکه من بهشون گفتم که نباید به هم دیگه وقتی لباس عوض می کنید به هم نگاه کنید ولی دخترم از سر #شیطنت این کار می کنه ممنون می شم منو راهنمایی کنید
پاسخ در ناگفته های تربیتی 👇
http://eitaa.com/joinchat/2893742093Cb91aa8e6db