نمازشب سیزدهم ماه رجب
🌷هر کس در این شب دو رکعت نماز کند و در رکعت اول بعد از حمد ، سوره ی عادیات و در رکعت دوم بعد از حمد سوره ی تکاثر را بخواند ، خداوند همه گناهان او را بیامرزد اگر چه عاق والدین باشد و از وی راضی شود و به او در فردوس ، هزار شهر عطا نماید.
طریق عرفان👇👇
@tareagheerfan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خجسته میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علیه السلام و همچنین روز مرد بر آقایان کانال مبارکباد🌷
@tareagheerfan👈
4_5989963117025558634.mp3
5.71M
🌙 مناجات «خابَ الوافِدُونَ عَلى غَيْرِک»
دعای هر روز ماه رجب با نوای میثم مطیعی
@tareagheerfan
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید.... گوشه ای از مقام امیر المؤمنین علیه السلام🌹
هدیه امروز به مناسبت میلاد امام علی علیه السلام
@tareagheerfan👈
#لقاءالله
👈باری؛ العیاذ بالله اگر هفتاد پیغمبر را هم کشته باشد نباید مأیوس بشود و ترک توبه نماید که یأس و ترک توبه هلاک قطعی و سبب زیادتی عقوبت است؛ ولیکن در توبه، احتمال نجات کلی و در همین عقاب یأس و ترک توبه، خلاص قطعی موجود است.
وانگهی، جواب دیگر محکم شافی برای این وسوسه خبیث این است که تو، به من می گویی که تو، توبه صحیح نمی توانی به جا بیاوری!
بلی، مرا اگر عنایت الله دستگیری ننماید، توبه صحیح که سهل است توبه ناقص هم نمی توانم؛ ولیکن عنایت او - جل جلاله - اگر برسد به هر درجه و مقام عالی که به خیال نگنجد ممکن است که برسم، اگر بگوید از کجا که عنایت او به تو خواهد رسید؟ بگو: از کجا معلوم که نخواهد رسید! اگر بگوید عنایت او هم اهلیت می خواهد، بگو: اهلیت را بزرگان از کجا آورده اند؟ نه این است که او داده، من هم از او می گیرم؛ اگر بگوید: آخر تو چه قابلیت کرم او داری در قبال چه عملت این تمنا را می کنی؟ نمی بینی این قابلیت را به هر کس نمی دهند؟!
جوابش بگو: به گدایی می خواهم، گدا مجانی طلب است!
اگر بگوید: به گدایان هم همه چیز را نمی دهند، بگو: لعل جد در گدایی ندارد؟ و اگر بگوید: تو نافرمانی کرده ای، حکم سلطنت خداوند جلیل رد تو است؛ بگو: در حکم سلطنت و قهاریت واجب نیست که هر نافرمانی را غضب نماید و ردش کند؛ اگر بگوید که قهاریت خدا پس کجا ظاهر خواهد شد؟ بگو: به امثال تو که معانده با خداوند جلیل نموده و بر ضد دعوت او، بندگانش را از درگاه او منع و مأیوس نماید؛ و اگر بگوید که استحقاق عقاب تو که قطعی است و وعده عذاب معاصی قطعی است؛ اما اجابت و عطای گدایی تو، محتمل است؛ بگو: تو اشتباه داری و غفلت از وعده اجابت و قبول او داری، بلکه اگر سلطان خلاف وعید خود را نماید قبیح نیست، ولی خلاف وعده را کسی بر خداوند احتمال نمی دهد؛ و اگر بگوید: آخر روی تو از گناه، سیاه و حال تو تباه است به چه روی به آستان قدس او می روی؟ بگو: اگر روی من سیاه است به وسیله انوار وجوه مشرقات اولیا او می روم! اگر بگوید: تو قابلیت توسل به آنها را هم نداری؛ بگو: به ایشان هم به توسط دوستان ایشان، توسل می نمایم!
خلاصه؛ الحذر، الحذر! که گول او را بخوری و از رحمت واسعه خداوند مأیوس بشوی؛ همچنین در جواب او بگو: اگر هزار مرتبه از این در برانندم، باز برنمی گردم! و حال آنکه این در، دری است که تا به حال شنیده نشده که کسی به امید رحمت ونوال آن در، به روش اهل مسألت و ضراعت و گدایی آنجا برود و مأیوس شود!
چنانکه فرعون کذایی یک شب گدایی نمود، مأیوس نگردید؛ توی شیطان خبیث را اجابت نمود. خلاصه؛
🔷برانی ام گر از این در، بیایم از در دیگر!
💠رحمت بیکران الهی
از حدیث نبوی (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل شده است: اگر کسی هفتاد پیغمبر را کشته باشد و توبه کند، توبه او قبول است!(مستدرک الوسائل۱۲ )
توبه وحشی - قاتل حضرت حمزه سیدالشهداء (علیه السلام) - را با اینکه آن همه به قلب مبارک حضرت - قلب الله الواعیه (صلی الله علیه و آله و سلم) - وارد آورد، قبول کردند!(مجمع البحرین ج۳)
آیا نشنیده ای به موسی کلیم خود چه فرمود؟ فرمود: از همه کس می گذرم الا قاتل حسین (علیه السلام).(بحارالانوارج۱۳)
خلاصه؛ اگر توبه صحیح، سهل است؛ توبه ناقص هم نباشد؛ یک ذره ای از خیر، یک کلمه خیر، یک تسبیح و یک حمد و یک تهلیل هم، البته فعلش مفید و ترکش ضرر است. هر خاطری که انسان را دلالت نماید بر ترک این خیر جزئی، قطعاً از شیطان است و قطعاً شیطان خیر انسان را نمی گوید. گاه است این یک کلمه خیر سبب بشود به نجات کلی انسان، به این میزان که در این خیر جزئیقطعاً اثری و نوری هست؛ گاه همین نور سبب می شود در یکی موردی، به توفیق خیر دیگر و آن هم نوری دارد و آن هم به توفیق دیگر منجر می شود - هلم جراً -(همینطور ادامه پیدامیکند و یکی بعد از دیگری میرسد) انسان را به عالم نور می رساند. این قاعده کلی - ابداً - جای انکار نیست و غالباً مؤمنین به تدریج به مقام عالی توبه نائل شده اند. این است که توبه هم مثل سایر مقامات دین، مراتب دارد.🌷
💥 بهار طبیعت، آیه و نشانهای از بهار حقیقی است.
احسنالحال این است که منتظر عصر ظهور باشیم.
🔹 استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری:
«راه رسیدن به "احسنالحال" این است که انسان وقتی بهار فرا میرسد متوجه شود که یک نفس رحمانی در عالم طبیعت دمیده و عالم را زنده کرده و حقیقت بهار، همان نفس رحمان الهی است.
بهار حاصلِ فعلوانفعالات طبیعی نیست، بلکه یک نفسِ رحمانی از عالم بالا دمیده میشود و ظهور پیدا میکند و درنتیجه، بهار حاصل میشود؛ از این رو آنچه که سرچشمه حیات است بهار حقیقی نیز آنجاست. اگر انسان توجه به حضور ولی و خلیفه خداوند داشته باشد درواقع بهار، شأنی از شئون او و تصرفی از تصرفات در عالم طبیعت است.
اگر انسان بهدنبالِ بهار حقیقی است و میخواهد یک حیات طیبه در زندگیاش جاری شود و به دوران بهار خویش برسد باید رو به ولی خدا کند؛ تعبیری که در زیارت حضرت ولی عصر(عج) آمده، ایشان «ربیع الانام» است و قبل از عصر ظهور، بهار حقیقی عالَم اتفاق نخواهد افتاد، بلکه این بهار، آیه و نشانهای از آن بهار حقیقی است که در تاریخ انسانی تا قبل از رسیدن به عصر ظهور اتفاق نمیافتد.
اگر فصل بهار، ما را به آن دوران هدایت کند و ما نیز منتظر و آماده دستیابی به دوران ظهور شویم، در واقع این همان احسنالحالی است که باید در درون انسان شکل بگیرد».
السَّلاَمُ عَلَى أَبِي الْأَئِمَّةِ وَ خَلِيلِ النُّبُوَّةِ وَ الْمَخْصُوصِ بِالْأُخُوَّةِ
السَّلاَمُ عَلَى يَعْسُوبِ الدِّينِ وَ الْإِيمَانِ وَ كَلِمَةِ الرَّحْمَنِ
السَّلاَمُ عَلَى مِيزَانِ الْأَعْمَالِ وَ مُقَلِّبِ الْأَحْوَالِ وَ سَيْفِ ذِي الْجَلاَلِ وَ سَاقِي السَّلْسَبِيلِ الزُّلاَلِ
السَّلاَمُ عَلَى صَالِحِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ عِلْمِ النَّبِيِّينَ وَ الْحَاكِمِ يَوْمَ الدِّينِ
السَّلاَمُ عَلَى شَجَرَةِ التَّقْوَى وَ سَامِعِ السِّرِّ وَ النَّجْوَى
السَّلاَمُ عَلَى حُجَّةِ اللَّهِ الْبَالِغَةِ وَ نِعْمَتِهِ السَّابِغَةِ وَ نَقِمَتِهِ الدَّامِغَةِ
السَّلاَمُ عَلَى الصِّرَاطِ الْوَاضِحِ وَ النَّجْمِ اللاَّئِحِ وَ الْإِمَامِ النَّاصِحِ وَ الزِّنَادِ الْقَادِحِ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
مفاتیح الجنان، زیارت مطلقه اول حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام)
t.me/asheghabad_vije
@tareagheerfan
طریق عرفان
آیتاللهالعظمی محمد بهجت فومنی در اواخر سال 1334 ه.ق. در خانوادهای دیندار و تقوا پیشه، در شهر مذهب
🌷سلام دوستان
شرح حال و سیره عرفانی بسیاری از
عرفا و بزرگان در کانال شرح داده شده است.
برای آشنایی با زندگانے و سیره عرفانی عارف بالله ایت الله بهجت رحمت الله علیه روی متن بالا ضربه بزنید
طریق عرفان
بسم الله الرحمن الرحیم سلام امروز جمعه بیست وسوم رمضان المبارک۱۴۳۹ بیست وسومین موضوع: روش برخورد خا
برای مشاهده بیست وسومین نکته ازچهل نکته کلیدےسیر الی الله با عنوان نقش روش برخورد خانوادگی سالک در سیر الی الله روی متن بالا ضربه بزنید.
🌿خیلی بیدار کننده است🌿
🔻 نماز، روزه و شبزندهداریِ ما در سال جدید، باید با سال قبل تفاوت داشته باشد.
🔻 اگر انسان، اهلِ مراقبه و محاسبه نباشد، همهٔ عالَم هم مُعلِّم شوند، هيچ چيز دست او را نمیگيرد.
✔️استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«وقتي سال نو میشود و بهار میشود، يك سال جديد آمده است و يك سال هم رفته است.
در روايات آمده: هر شب و روزی كه میآيد، ندا میدهد و میگويد: من ديگر تكرارشدنی نيستم. بهره خودت را از من ببر. فردا شب، فردا شب است. نگو من فردا شب، نمازشب میخوانم! من ديگر نيستم! من روز قيامت كه شهادت میدهم، صفحه وجود من از نور نافلهٔ شبِ تو خالی است.
سال بهطريقاولی وقتی كه رفت ديگر برنمیگردد. امسال هم كه آمد ديگر برگشتنی نيست.
بنابراين همانطور كه دستور دادهاند که هر شبانهروز، خودتان را به حساب و كتاب بكشيد، باید يك مراقبهای هم نسبت به سال گذشته داشته باشيد. اين بوتهای كه من در خانهام داشتم، خشك شد، دوباره الآن گل داده است. من در اين يك سال چه كردهام؟ حساب و كتابی از خودش بكشد و نسبت به امسالش با خدای متعال عهدها و قرارهایی ببندد و از نفْس خودش تعهداتی بگيرد. امسال بايد در وادی حق يك قدم جلو برويم؛ عالمتر و متقیتر و خداشناستر و خدومتر شويم و عيبهای ما كم شود. فرمود: كسی كه دو روزش مساوی است ضرر كرده است. 👈 حالا كسی كه دو سالش مساوی است، چطور؟ فرمود: كسی كه امروزش از دیروزش بدتر است، ملعون است و از رحمت خدا دور است. كسی كه امسالش از پارسالش بدتر شود، چه؟
يك محاسبهای از خودمان بكنيم ببينيم پارسالمان بهتر از سال قبل بوده و عيبهای ما كجا بوده است؟ اگر انسان، اهل مراقبه و محاسبه نباشد، همه عالم هم معلم شوند، هيچ چيز دست او را نمیگيرد. معلم مثل طبيب است، نسخه را میدهد، بايد خود شما دارو را مصرف كنی و خودت مراقب احوال خودت باشی.
بنابراين در امسال که سال جديدی است، بايد برای خودمان برنامهريزی جديدي داشته باشيم و برنامهريزیهای ما خيالی هم نباشد، با واقعيت منطبق باشد؛ ولی برنامه روبهپيش باشد. در باطن، ظاهر و در معنوياتمان و در همه چيزمان بايد تصميم بگيريم عيبهای گذشته مرتفع شود، در سال آينده انشاءالله اين عيبها برطرف شود. سعی كنيم امسال ما بهتر از سال گذشته ما باشد. صحيح نيست انسان دوسالش مثل هم باشد؛ نماز ، روزه و شبزندهداری امسال با سال قبل بايد فرق داشته باشد؛ زبانش و گوشش باید فرق کند.
اگر هر كاری که میكرده، در سال بعد هم انجام دهد، پس اين عمر را خدا برای چه داده است؟». ۹۳/۱/۲
@tareagheerfan