eitaa logo
کانال طریق الشهدا 🇮🇷🇵🇸
651 دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
7.1هزار ویدیو
47 فایل
🌹می ترسم از خودم ▪زمانی که عکس شهدارابه دیواراتاقم چسبوندم، ولی به دیواردلم نه! 🌷منتظرنظرات خوب شما همسنگران هستیم: 🌴ارتباط با خادم الشهدا کانال: 🌹 @yazahrar 🌻لینک کانال: 🌹http://eitaa.com/joinchat/381026320Cb5fdfee742
مشاهده در ایتا
دانلود
حالا میرسیم به اصل قضیه... ۱۷ سال حضور و ۶ سال دبیری شورای عالی امنیت ملی. توی پرانتز نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی!
حالا اصلا چی هست؟ یکی از مهم ترین شوراهای بالادستی تصمیم گیری کشور... خب؟
ممکنه فکر کنید فقط جاییه که تصمیمات امنیتی گرفته میشه ولی یک شورای چند وجهیه... که دبیر اون خود به خود باید با بسیاری از دستگاه ها،وزارت‌خانه‌ها و حتی قوه های دیگه مثل مجلس و قوه قضاییه ارتباط و تعامل داشته باشه و همین باعث میشه خیلی از ساختار های کشور رو از نزدیک بشناسه.
نقاط قوت و ضعفشون رو میدونه و در عالی ترین سطوح باید باهم هماهنگشون کنه. در عالی ترین سطح تصمیمات نظام حضور داره و طی همه‌ی این سال ها طبیعتا تجارب زیادی کسب میشه.
و وقتی کسی در همچین جایگاهی حضور داشته باشه خود به خود یه فهمی نسبت به اولیت های کشور پیدا میکنه. مثلا وقتی وزیرها دونه دونه میان و ادعا دارن که کار اونا مهم تره و باید حوزه‌ی کاری اونا اول پیگیری بشه... بین انبوه مشکلات کشور این وظیفه‌ی رئیس جمهوره که اولیت بندی کنه.
چون منطقی باشیم...توی ۴ سال نمیشه همههه‌ی مشکلاتو حل کرد. باید با یه دید منطقی و اشراف به همه‌ی جوانب مهم‌ترین هارو زودتر تو دستور کار قرار داد.
حالا اصلا رئیس جمهور مسئله رو خوب بفهمه ولی نتونه درست و بدون معطلی تصمیم بگیره....به چه دردی میخوره؟ توی اون جایگاه تصمیم امروز رو فردا بگیره ممکنه میلیارد ها به کشور ضرر برسونه.
حالا یه‌چیزی هم که این وسط توی شخصیت آقای جلیلی دیده شده... اینه که یه منظومه فکری مشخص و چهارچوب نظری داره که هیچوقت ازش تناقض نمیبینی. که به هر سمتی بره یه حرف متفاوتی ازش دربیاد. حالا این نظرات و تفکرات میتونه مخالفانی هم داشته باشه. ولی حرف اینه که تکلیفش با خودش معلومه و مثل خیلیایی که تاحالا دیدیم جوگیر نمیشه~ و میتونه با تفکراتی که داره قاطع پای حرفی که زده بمونه و ازش کوتاه نیاد.
حالا چطور این ویژگیش مشخص میشه؟ بین مثال های فراوانی که وجود داره به دو مورد مستقیم اشاره میکنم و یک مورد رو ویدیو میذارم.
سال ۸۹ یک تروریست خطرناک معروف به اسم ریگی که در سیستان و بلوچستان جنایت های متعددی کرده بود از کشور فرار کرده بود... بچه های اطلاعات امنیت میفهمن که قراره ریگی با یه پروازی از دبی بلند شه و از آسمان ایران بگذره و بره به فلان کشور و اونموقع به برخی مسئولان امنیتی دسترسی نداشتن که دستور عملیات بگیرن.... نصفه شب با دبیر شورای عالی امنیت که اونموقع آقای جلیلی بوده تماس میگیرن که ببینن چیکار کنن. و آقای جلیلی فقط نیم ساعت وقت تصمیم‌گیری داشته_ در نهایت همه ی تبعاتشو به عهده میگیره و سریع و کاملا قاطعانه دستور دستگیریشو میده. و اونا به پشتوانه ی فردی که میتونه تو مواقع بحرانی تصمیم بگیره عمل میکنن و پروازی که مال یه خاک دیگست رو به اجبار توی ایران مینشونن و دستگیرش میکنن...
یا مثلا سال ۹۰/۹۱ که حلقه ی جدید تحریم ها تو حوزه‌ی نفت یه وجود اومده بود. خیلی از مسئولان میگفتن فروش نفت به صفر میرسه و دیگه کار از کار گذشته و سیاهی کامل در پیشه. دبیر شورا پشت وزارت خانه ها اومد... دستگاه هارو باهم هماهنگ کرد و بهشون برنامه و میدان عمل داد و که چه کار کنن و چه کار نکنن که نفت رو بفروشن و هرطوریه نذارن فروش به صفر برسه... و در نهایت کشور رو از اون بحران نجات داد. پس شد تصمیمات کلان در شرایط بحرانی✅
دولت روحانی که اومد سر کار به جای اینکه با فروش نفتی صفر مواجه بشه با فروش نفتی یک میلیون و چهارصد و پنجاه هزار بشکه نفت و گاز دولت رو تحویل گرفت.