eitaa logo
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
2.4هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.4هزار ویدیو
147 فایل
✨﷽✨ كانالي مملوّ از تكان دهنده‌ترين سخنان علمای اخلاق و عرفان (روشنگری) (کپی آزاد) تأسیس : ۲۷ / ۱ / ۱۳۹۷ ارتباط با ادمین کانال @Adel_khalatbari تبادل نداریم🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴شنیده‌ها حکایت از آن دارد که رئیس‌جمهور امشب مطالب بسیار مهمی را در خصوص اجرای طرح تحول اقتصادی و برنامه‌های دولت برای حمایت از اقشار کم درآمد با مردم در میان خواهد گذاشت./نورنیوز
همه کمک کنند برنامه‌های اقتصادی دولت به نتیجه برسد 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از کارگران با اعلام اینکه دولت برنامه‌های اقتصادی مهمی در پیش دارد، تاکید کردند که همه کمک کنند تا این برنامه‌ها به نتیجه دست یابد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس جمهور: برای سه دهک اول به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان تعلق پیدا می‌کند. برای دهک‌های چهارم تا نهم هم به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد. قیمت نان، دارو و بنزین افزایش پیدا نمی‌کند. یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی تا ۲ ماه به‌صورت نقدی پرداخت می‌شود تا زیرساخت‌های کالابرگ آماده شود.
💢 دستور آماده باش سید مقاومت به گروه‌های مقاومت 🔴 سید حسن نصرالله: امروز حرف‌های خود را که در روز جهانی قدس گفتم را تکرار می‌کنم. همین الان که با شما صحبت می‌کنم در هماهنگی با گروه‌های مقاومت از آنها درخواست کردیم تا به حالت آماده باش در بیاییند.
💪🏻 | رهبر انقلاب : دولت کارهای اقتصادی مهمی در پیش دارد؛ همه کمک کنند تا به نتیجه دست یابد. 📥
✖️رئیسی هم می‌تواند به مانند سایر رئسای جمهور ۴ سال اول، دولت را به خوبی و خوشی (البته ظاهری) بگذراند واجازه دهد پول‌های بی صاحبی که در این کشور بی خبر از همه مردم بی خود و بی جهت بدون هیچ منفعتی به مردم هزینه می‌شود هزینه شود؛ اما اینقدر مرد میدان هست که به بهای بدنام شدن دولتش اقدام به برخی جراحی‌های اقتصادی نموده است: ‌‌● اولا باید بدانید که در بخش نان و گندم آرد؛ حدود ۶ میلیون تن واردات گندم داریم، بعلاوه اینکه همین گندم با هزینه خرید و تبدیل به آرد و رسیدن به دست مصرف کننده حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومن آب میخوره؛ حذف یارانه گندم چند مطلب مهم استراتژیک رو به همراه خواهد داشت؟ 🔻اولا مانع قاچاق آرد می‌شود. 🔻ثانیا باعث مصرف درست و مفید نان می‌شود. 🔻و ثالثا باعث عدم وارات گندم میشود؛ که البته با توجه به وضعیت کنونی جهان واردات گندم یا فراهم نخواهد بود و یا به بهای سنگینی خواهد بود که طبیعتاً اقدام دولت در این زمینه بسیار هوشمندانه است. ‌‌● اما نکته دیگر که در طی ماه‌های آن خواهیم بود که البته با تخریب رسانه ای بیشتری همراه خواهد بود، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی خواهد بود که باید بدانیم در همین زمینه حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان هم یارانه هزینه می‌شود که متاسفانه مردم از این یارانه بی بهره هستند؛ به طور مثال طبق ارز ۴۲۰۰ تومانی قیمت نباید بیشتر از ۲۰ هزار تومان (البته حداکثر) باشد که اینگونه نیست. ❌ موریانه های داخلی با حمایت شبکه های ماهواره ای فارسی زبان با علم کردن و بزرگ نمایی گرانی‌هایی که اتفاق افتاده یا خواهد افتاد سعی دارند ضمن عدم توجه مردم به کارهای خوبی که درحال شکل گیری است، ضمن بدنام کردن هرچه بیشتر دولت کنونی باعث یأس بیشتر مردم و ایجاد فشار روانی مضاعف شوند؛ «حتی در غزه و اوکراین نان اینگونه نیست» و یا اینکه «حتی در زمان جنگ نان فراوان بود و اینگونه نبود»، از جمله مطالبی است که بیان می‌کنند. ✅ ناگفته نماند که دولت برنامه های جبرانی به نفع مردم خواهد داشت 💠 هموطن بیدار و بصیر باید ضمن عملکرد عمار گونه خود و اطرافیان مانع دستیابی موریانه ها به اهداف خودشان شوند، انشااالله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مبالغ حمایت معیشتی اعلام شد/ به هیچ عنوان قیمت نان، دارو و بنزین افزایش پیدا نخواهد کرد رئیس جمهور: ارز ترجیحی تا به الان به وارد کننده داده میشد اما از این ببعد به مصرف کنند داده می‌شود بنا نیست ارز ترجیحی حذف شود بلکه قرار است توزیع آن مردمی و عادلانه شود بنا به مصرف سرانه افراد، برای 3 دهک اول 400 هزار تومان برای هر نفر، و دهک های 4 ببعد هم 300 هزار تومان به ازای هر نفر دریافت خواهند کرد
رِسـانـه طَـریـقُ الْـحَـقْ🇵🇸
🎥 مبالغ حمایت معیشتی اعلام شد/ به هیچ عنوان قیمت نان، دارو و بنزین افزایش پیدا نخواهد کرد رئیس جمه
رئیسی: نمی‌گذاریم به خاطر اینکه نگویند بالای چشم شما ابروست، مردم بسوزند/ با علم به میدان آمدم رییس‌جمهور: برخی می‌گویند چرا سال اول این کار را کردید؟ طبیعی است. مشکل را یا باید حل کرد یا گذاشت مردم در آن بسوزند؛ هرگز نمی‌گذاریم مشکلی که در نان مردم است به خاطر اعتبار ما و اینکه نگویند بالای چشمتان ابروست، در مشکلات بسوزند. من با علم و آگاهی به میدان آمدم.