رای تو شاید همان «یک رای» باشد در
50% + 1
و انتخاب اصلح
#انتخابات
#حضور_پرشور
┄┅═══••✾••═══┅┄
@jz_news | کانال رسمی جامعه الزهرا
#پذیرش
#مطالعات_اسلامی_زنان
#سطح_۳
🔰پذیرش مقطع عالی سطح۳ مطالعات زنان در پژوهشکده زن و خانواده
مزایای تحصیل در پژوهشکده زن و خانواده:
✔️ بهرهمندی از اساتید خبره و متخصص حوزه زن و خانواده
✔️ آموزش به شیوه حل مسأله و خلاقانه
✔️ توانمندسازی دانشپژوهان در تحلیل مسائل
✔️ ایجاد انگیزه جهت راهاندازی تشکل و حلقههای علمی تخصصی و ...
🗓مهلت نامنویسی(دوره حضوری و مجازی): 20تیرماه ۱۴۰۳
شیوه برگزاری:
▪️حضوری در قم
▪️مجازی
📌دوره مجازی صرفا مختص طلاب خارج از قم و تهران میباشد.
📲 جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال آموزش پژوهشکده مراجعه نمایید.
https://eitaa.com/amoozesh_wfrc
بسم الله الرحمن الرحیم
فَمَنْ حَاجَّکَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَکُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَکُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْکَاذِبِینَ؛
(آل عمران/61)
بنابراین، پس از فرارسیدن علم [وحی]به تو، هر کس درباره او [حضرت عیسی (ع)]، با تو به چالش برخیزد، به او بگو: بیایید تا فرزندانمان و فرزندانتان، و زنانمان و زنانتان، و جانهایمان و جانهایتان را فراخوانیم، آنگاه (به درگاه خداوند) زاری [تضرّع]کنیم تا لعنت خداوند را بر دروغگویان نهیم.
_ حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با تاکید بر گرامیداشت روز مباهله اظهار داشتند: "مسأله امامت امیرالمؤمنین علیه السّلام، هم در روز غدیر مطرح است و هم در روز مباهله. جریان مباهله واقعه بسیار مهمی است که 24 ذیحجّه به وقوع پیوسته است و این روز را همه ما چه حوزوی و چه دانشگاهی باید گرامی بداریم چرا که این روز از برجستهترین روزهای سال است. از مفاخر ما شیعیان، همین 24 ذیحجه و همین آیه مباهله است."
_ از مهمترین نکات آیه مباهله، تعبیر کردن از امیرالمومنین علیه السّلام به عنوان "جان پیامبر" است. نقل شده شخصی از رسول خدا درباره اصحابش سوال کرد. آن حضرت درباره صحابه، مطالبی فرمود و از امام علی علیه السّلام هیچ نفرمود. آن شخص با تعجّب پرسید: مگر علی، جزء اصحاب شما نیست؟ پیامبر اکرم فرمود: تو از اصحابم سوال کردی. علی، جان من است!
📚منبع
آرشیو جلسات درس خارج تفسیر و اخلاق معظم له
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
لایق لیلی نباشد دیده ی هر بی بصر
گوهر ناياب دیدن، چشم مجنون بایدت
#راحمی_تبریزی
#ایران
#انتخاب_درست
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
بهناماو
مرگا بـه من! که با پر طـاووس عالمی
یک مـوی گربهی وطـنــم را عـوض کنم
#ایران
#انتخاب_اصلح
"اللهم بارک لمولانا صاحبالزمان(عج)"
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
هدایت شده از محسن الویری
سالروز رویداد بزرگ مباهله گرامی باد.
🔹 به بهانه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ـ بخش اول
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ (حجرات ـ ۱۰)
بر پایه آموزههای دینی مؤمن بودن و در جبهه حق بودن به مفهوم بری بودن از هر اشتباه و خطا نیست، و چه بسیارند کسانی که به عنوان یک مسلمان پیرو مکتب اهل بیت علیهم السلام مرتکب خطاها یا گناهانی کوچک و بزرگ از عرصه شناخت تا رفتار میشوند.
نصیحت، خیرخواهی نسبت به یکدیگر، کمک فکری، تبیین، موعظه، ارشاد و مانند آن که جایگاهی بلند در آموزههای اخلاقی اسلامی دارد، همگی بر این پیشفرض استوار است که چه بسا یک مؤمن معتقد هم دچار اشتباه شود و لذا نیازمند راهنمایی و خیرخواهی و مانند آن است. پیشفرض آیه شریفه دهم سوره مبارکه حجرات هم که مخاطبان خود را به آشتی دادن برادران دینی فرا میخواند، همین است که چه بسا دو برادر یا دو جریان که هر دو موصوف به ایمان هستند، هر دو و یا یکی از آن دو، سخن یا رفتار نادرستی داشته باشد که موجب اختلاف و درگیری منجر به کشتن یکدیگر (حجرات، ۹) در جامعه دینی شود.
یعنی حتی خطاهایی تا این اندازه بزرگ هم موجب بیرون رانده شدن از دایره ایمان نیست. از یاد نبریم که مؤمن دور از هر خطا و کاستی در عرصه شناخت و رفتار، امام معصوم علیه السلام است. همین تحلیل در باره ارزشهای ثانویه مانند انقلابی بودن صدق میکند. این گونه نیست که فرد یا جریانی صرفا به دلیل رفتاری که ما آن را انقلابی نمیدانیم و یا حتی به دلیل ارتکاب یک خطا از دایره انقلابی بودن بیرون گذاشته شود. وقتی در باره ایمان که بنیادیترین معیار سنجش و ارزیابی انسانهاست قرآن میگوید به دشمنی که در میدان جنگ اظهار اسلام کرد نگویید که مؤمن نیستی (نساء، ۹۴)، به طریق اولی در سلب ارزشهایی مانند انقلابی بودن از کسانی که خود را در جبهه انقلاب میدانند و پیشینه آنها هم گواه این ادعاست، باید احتیاط کرد.
یکی از چالشهای اخلاقی در عرصه انتخابات که اکنون به فراوانی دیده میشود، مطلقنگریهایی زیر پوشش دین است که با آموزههای دینی سازگار به نظر نمیرسد.
خودحقپنداری به گونهای که خود را حق مطلق و جانب دیگر را شر مطلق بدانیم، آشکارا بر خلاف آموزه های دینی است، همان گونه که یافتن یک خطا یا کاستی موهوم یا واقعی در طرف مقابل و آن را بهانهای برای بیرون نهادن او از دایره ارزشها قرار دادن ناسازگار با آموزههای دینی است. هیچ یک از دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات و جبهه پشتیبان آنها، خیر مطلق نیست و هیچ کدام هم شر مطلق نیست، هر دو ممکن است خطاهایی داشته باشند؛ حال اگر یک جریان به نام دین و به بهانه این خطاها خود را خیر مطلق و طرف مقابل خود را شر مطلق بداند بر خلاف آموزههای دینی رفتار کرده است. به همین ترتیب، این تلقی که عدهای خود را جبهه انقلاب به صورت مطلق بدانند و طرف مقابل خود را که از قضا پیشینهای درخشانتر در بذل جان و مال در راه انقلاب دارد، خارج از جبهه انقلاب بشمرند، سخنی قابل دفاع نیست.
بر این پایه، یکی از معیارهای داوری در باره دو نامزد همین است که ببینیم آنها تا چه اندازه با وجود احتمال خطا در طرف مقابل از متهم ساختن آنها به خروج از دایره ارزشهای دینی و انقلابی پرهیز میکنند.
۱۱ تیر ۱۴۰۳
@MohsenAlviri