PKE_Volume 11_Issue 20_Pages 285-306.pdf
1.07M
📚 مقاله: اصل انگاری امامت از دیدگاه حضرت زهرا سلام الله علیها
✏️نویسنده: معصومه اسماعیلی( مدیر گروه پژوهشی امامت پژوهشگاه مطالعات اسلامی )
📣 زبان: فارسی
#️⃣ #حضرت_فاطمه #
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🆔کانال معاونت پژوهش
https://eitaa.com/jz2602
📢 مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه باقرالعلوم (ع) با همکاری انجمن علمی ادبیات تاریخی ساهور برگزار میکند
🎓 دوره: آموزشی ادبیات تاریخی ناظر به تولید و نگارش آثار تاریخی اسلام و ایران دوره اسلامی
🧾 هدف دوره:
این دوره با هدف توانمندسازی نویسندگان در حوزه ادبیات تاریخی و حمایت از تولید آثار مکتوب در موضوع تاریخ اسلام و ایران دوره اسلامی برگزار میشود. شرکتکنندگان میآموزند:
🔹 جواز خلق شخصیت در رمان تاریخی.
🔹 مهارتهای نگارش داستان و رمان تاریخی.
🔹 بایسته های تاریخی در رمان نوجوان.
🔹 روشهای خلاقانه در تولید آثار ادبی و تاریخی.
🖋 ساختار دوره:
🔹 فرمت: شامل نشستها و کارگاههای تخصصی
🔹 مدت زمان: از 22 آذر تا 4 دی، پنجشنبهها
🔹 الزامات: الزام به شرکت حضوری و انجام تکالیف اساتید و ارائۀ آثار.
🎓 مزایا:
🔹 ارائه طرح داستان یا رمان با موضوع تاریخ اسلام و ایران.
🔹 حمایت مالی و علمی تا مرحله چاپ اثر.
🔹 معرفی اثر به ناشران معتبر برای چاپ.
🔹 بازدید اختتامیه در لوکیشن فیلم «محمد رسولالله» با حضور اساتید برجسته.(درحال پیگیری)
💳 هزینه ثبتنام:
700 هزار تومان
🎁 تخفیف ویژه برای اعضای انجمن ساهور و اساتید و دانشجویان دانشگاه باقرالعلوم (ع)
📍 محل برگزاری:
دانشگاه باقرالعلوم (ع)
🖥 لینک ثبتنام:
https://survey.porsline.ir/s/tKvtkhx3
📲 کسب اطلاعات بیشتر:
@Free_education_center
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#ادبیات_تاریخی
#نویسندگی
#مرکز_آموزشهای_آزاد
#دانشگاه_باقرالعلوم
🏢 مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه باقرالعلوم (علیهالسلام)
🆔 @azadbou_ir
هدایت شده از معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها
22.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆پیام معاون پژوهش جامعه الزهرا سلاماللهعلیها خانم دکتر صدیقه شاکری به مناسبت فرا رسیدن هفته بزرگداشت پژوهش
#معاونت_پژوهش
#پژوهشگر_تبریک
┄┅═══••✾••═══┅┄
🆔کانال معاونت پژوهش
https://eitaa.com/jz2602
گذرگاه «انجمن علمیپژوهشی تاریخجامعةالزهرا(س): قم»
بهناماو
بخش خاورمیانه کتاب را به مناسبت تحولات منطقه به طور خلاصه مطرح میکنیم:
#جبر_جغرافیا
آقای تیم مارشال
#خاورمیانه
در قسمت ششم فصل ششم کتاب خودش با عنوان خاورمیانه چالشی ایجاد میکند به نام میانهی چی؟ شرق کجا؟ که در واقع اصل کلام خاورمیانه را زیر سوال میبرد. اگر از دریای سیاه شروع کنیم و تا کرانه دریای عمان در نظر بگیریم حدود ۳۲۰۰ کیلومتر درازا دارد که به بینالنهرین مشهور است. سرزمین میانرودان دجله و فرات اما ویژگی جغرافیایی مسلط منطقه صحرای عربستان کتاب قسمتهایی از اسرائیل اردن کویت عمان یمن و بیشتر از خاک عربستان سعودی از جمله #ربعالخالی کشیده شده است.
به همین دلیل و خصوصیت نه تنها اکثر ساکنین منطقه، حاشیه صحرای عربستان زندگی میکند، بلکه تا زمان استمرار اروپایی اکثر مردم آنجا تصوری از دولت ملت و مرزهای قانونی مشخص نداشتند. امپراتوری عثمانی در استانبول اداره میشد. این امپراطوری در اوج قدرت دروازههای #وین و در جنوب از مسیر #عربستان تا اقیانوس #هند کشیده شده بود.
از غرب تا شرق سرزمینهای #الجزایر #مصر فلسطین اسرائیل سوریه اردن و بخشهایی از ایران کنونی را در برداشت.
امپراتوری عثمانی از هم پاشید #فرانسه و #بریتانیا فکر دیگری در سر داشتند. ترکیب #سایکسپیکو اصطلاحی شده برای تصمیمات مختلفی که به روسای قبایل داده شده بود. تفکرات افراطیگری قبل از آمدن اروپاییها در منطقه وجود داشت. قبل از سایکسپیکو سوریهای وجود داشت نه لبنانی نه عراقی و نه اردن و عربستان سعودی کویت و اسرائیل و فلسطینی نقشههای امروزی مرزها نشان میدهد.
در واقع آنان، دولت ملتهایی جوان هستند و شکننده اسلام دین اغلب مردم خاورمیانه است اما در درون خود روایتهایی مختلفی دارد مهمترین شاخه مذهبی اسلام که شاید به قدمت خود اسلام باشند انشقاق میان مسلمانان شیعه و سنی از سال یازدهم هجری برمیگردد.
مسلمانان سنی اکثریت اعراب و البته اکثریت مسلمانان را تشکیل میدهند. واژه شیعه از شیعه علی آمده است در واقع به پیروان ایشان اشاره دارد. اختلاف آرا و رسوم فرهنگی میان دو شاخه اصلی اسلام از همین جا به مناقشه و جنگ منتهی شده است.
#شیعه سه شاخص اصلی دارد که مشهورترین آنها احتمالاً شیعه ۱۲ امامی است که از دستورات ائمه ۱۲گانه پیروی میکند:
◽مکتب #اسماعیلی بر سر جانشینی امام هفتم بحث دارد.
◽مکتب #زیدی بر سر جانشینی امام پنجم.
🖊میراث استعمار اروپا اعراب را به دولت ملتهای مختلف تقسیم کرد که رهبران هر یک از آن شاخه و قبیله علاقه نشان دادند.
عراق، بارزترین نمونه اختلافات و آشفتگیهای حاصل است. شیعیان مذهبیتر هرگز تسلط دولت سنی بر شهرهای مقدس نجف و کربلا و دیگر محل دفن امامان را نپذیرفتند.
در دوره باستان، این منطقه میانرودان به نام آشور بابل و سومر شناخته میشد. وقتی ایرانیها منطقه را در اختیار داشتند همین تقسیم بندی را به کار بردند و همینطور اسکندر کبیر و بعدتر بنی امیه و انگلیسیها.
عراق پشت در پشت مردان قدرتمند داشته است اما در واقع هرگز مردم متحد نشدند و فقط از ترس خشکشان زده بود. در منطقهای که از دید دیکتاتورها خارج است. یعنی ذهن مردم عده کمی تبلیغات و از شهر زادگاهش تکریت، قتلوعام شیعیان بعد از خیزش ۱۹۹۱.
پنج میلیون کرد عراقی که در شمال و شمال شرق استان اربیل و سلیمانیه زندگی میکنند در سال ۱۹۸۸ با حمله شیمیایی صدام بسیاری از روستاها نابود شد و نیروهای صدام افراد مذکر بین ۱۵ تا ۵۰ ساله را اعدام کردند و قریب به ۱۰۰ هزار کرد به قتل رسیدند و ۹۰ درصد روستایشان روی نقشه محو شد.
🖊در سال ۱۹۹۰ صدام حسین به کویت دست اندازی کرد و کردها فرصت تاریخی را غنیمت شمردند تا کشور کردستان را در جنگ جهانی اول که در معاهده سور ۱۹۲۰ به آنها وعده داده شده محقق کنند. کردستان اکنون حاکمیتی مستقلی نیست؛ اما بسیاری از ظواهر آن را دارد احتمال ظهور کشوری به نام کردستان را در قوانین بینالملل قوت میبخشد. اگر مناطق کردنشین ایران سوریه و ترکیه تصمیم بگیرند که بخشی از کشور کردستان باشند و سعی کنند کردستان یکپارچه با دسترسی به دریای مدیترانه تشکیل دهند. واکنش این سه کشور چه خواهد بود؟
🖊مشکل دیگری وجود دارد اتحاد میان کردها کردستان عراق مدتهاست میان دو خاندان رقیب تقسیم شده است. کردهای سوریه سعی دارند شبه دولتی تشکیل دهند.
🖊 پادشاه هاشمی به نام اردن هم وجود دارد که یکی دیگر از کشورهایی است که به دست بریتانیاییها کمک کردند اما دو قبیله خاص وجود داشت که که لندن به آنها قول پاداش بعد از اتمام جنگ را داده بود.
اداره شبه جزیره عربستان با توجه به اینکه قبایل صعود و هاشمی با هم در جنگ بودند این قضیه ناجور از آب در میآمد. بنابراین لندن دستی بر سر روی نقشهها کشید و گفت رئیس خاندان سعود در این منطقه حکم فرما باشد و رئیس هاشمیها در منطقه دیگر و البته لازم بود که یک دیپلمات انگلیسی در منطقه مراقب آور باشد.
#انجمن_علمی_تاریخ
#گذرگاه
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
#جبر_جغرافیا
#بخش دوم
#اردن
بسیاری از #فلسطینیها به اردن پناهنده شدند. در سال ۱۹۶۷، تنها کشور عربی بود که به آنها حق شهروندی عطا کرد. مشکل اصلی وفاداری آنان به سلطان فعلی هاشمی #ملک_عبدالله بود؛ زیرا آنان وفادار به سلطان هاشمی نبودند.
#لبنان
فرانسویها از قدیم با اعراب مسیح منطقه همپیمان بودند و از سر قدردانی در منطقهای که در دهه ۱۹۲۰ مسیحیان اکثر جمعیت را تشکیل میدادند.
پس برایشان کشوری ایجاد کردند این منطقه نام مشخصی نداشت فرانسویها آن را نام کوههای همان نزدیکی خواندند و به این ترتیب لبنان چشم به جهان گشود.
این تفنن جغرافیایی تا دهه ۵۰ میلادی دوام داشت. تا آن زمان نرخ زاد و ولد مسلمانان سنی و شیعه فراتر از مسیحیت مسلمانان به شدت افزوده شد و پناهندگان فلسطینی ساکن اسرائیل و فلسطین در اثر جنگ اعراب با اسرائیل به این منطقه آمده بودند و ترکیب جمعیتی لبنان مسئلهای بسیار حساس در سازوکار سیاسی شد.
◽برخی از قسمتهای پایتخت بیروت کاملاً شیعی مذهب است. بیشتر نواحی جنوبی حزب الله لبنان با حمایت حکومت شیعه ایران در این مناطق مستقر است.
◽یکی دیگر از پایگاههای شیعه در بقاع است برای ورود به سوریه استفاده میکند؛ اما اقلیت علوی قابل توجهی در این قسمت وجود دارند.
◽ لبنان تنها روی نقشه کشوری متحد است ارتش لبنان تنها روی کاغذ وجود دارد. اما در صورت بروز جنگ داخلی مشابه سالهای ۱۹۷۵ و ۱۹۹۰ از هم میپاشد.
#سوریه
سوریه هم کشوری چند دینی چند مذهبی و چند قبیلهای است که با اولین تلنگر از هم پاشید. همچون اغلب نواحی منطقه اکثریت کشور را مسلمانان سنی تشکیل میدهند. جمعیتهای متنوع زیادی در حومه شهرها زندگی میکنند که فرانسویها بر این منطقه تسلط داشتند. از بریتانیاییها یاد گرفتند که تفرقه بینداز و حکومت کن در آن زمان علوییها را به نُصیری میشناختند بسیاری از مسلمانان سنی آنان را مسلمان محسوب نمیکردند همه تنشها ناشی از رهبری اقلیتی کوچک بر جمعیت اکثریت بود. خاندان اسد و رئیس جمهور آن #بشار اسد، متعلق به طایفهای علوی است.
#انجمن_علمی_تاریخ_جامعه_الزهرا
#گذرگاه
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
#جبر_جغرافیا
#بخش_سوم
#عربستان
عربستان مدتی با القاعده دست و پنجه نرم میکرد و حالا با من مشکل دیگری دارد. تحرکات جداییطلبانه و کانون پیکارجویی قوی منجر شده است. در اردن نیز حرکت اسلامی جوششی آهسته دارد به خصوص در شهر زرفا در شمال شرقی به سمت مرزهای سوریه و عراق که موطن چند هزار داعش است. اگر اردنیهای فلسطینی از دفاع از اردن سر باز بزنند دوری نیست که اردن نیز به سرنوشت سوریه دچار شود. حکمرانان هاشمی مایل به چنین اتفاقی نیستند.
اسرائیلیها نبرد در آینده خاورمیانه تا حدی توجه را از مناقشات اعراب و اسرائیل منحرف کرده است آنان سادهلوحانه به #غرب باور دارند و داستان غم انگیز #اسرائیل و #فلسطین ادامه دارد و نیز کشمکش بر سر تکه زمینی میتواند کانون همترین مناقشه جهان شود.
#انجمن_علمی_تاریخ_جامعه_الزهرا
#گذرگاه
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
بهناماو
#جبر_جغرافیا
#بخش_چهارم
#فلسطین
در قرن بیستم با اعلام قیومیت بریتانیا بر فلسطین جنبش یهودیان برای پیوستن به اقلیت هم دین خود شدت گرفت و با خشونت علیه یهودیان در اروپای شرقی یهودیان بیشتر و بیشتر ساکن فلسطین شدند.
با نگاه بریتانیا #زمینهای_اعراب را خریدند. بریتانیا بیش از همه طرفدار ایجاد #میهن_یهودی در فلسطین بود. #اردن کرانه باختری را اشغال کرد مصر غزه را اشغال کرد و آن را بخشی از قلمرو خود خواند هیچ کدام به خود زحمت ندادند و هیچ حرکت شاخصی طرف ساکنین برای ایجاد کشور فلسطین رخ نداد.
در این میان سوریه کل منطقه را به چشم بخشی از سوریه بزرگ میدید و مردم ساکن آن را سوری تا همین امروز سوریه و اردن نظر مثبتی به استقلال فلسطین ندارند و اگر اسرائیل از بین برود و جایش فلسطین بنشیند هر سه کشور روی بخشهایی از آن ادعا دارند.
🖊در طی جنگ شش روزه ۱۹۶۷ اسرائیلیها بر کل بیت المقدس کرانه باختری و غزه مسلط شدند و در سال ۲۰۰۵ غزه را ترک کردند. اما صدها هزار مهاجر در کرانه باختری باقی ماندند. اسرائیل #اورشلیم را پایتخت ازلی و تقسیم نشدنی خود میداند دین یهود میگوید صخرهای که ابراهیم روی آن آماده قربانی کردن #اسحاق شد، در این شهر است و درست بالای معبد مقدس سلیمان قرار دارد. #بیتالمقدس برای #فلسطینیها طنینی دینی دارد این شهر سومین شهر مقدس جهان است برای مسلمانان حضرت #محمد(ص) از صخرهای به معراج رفته که در صحن #دورترین مسجد #مسجد #الاقصی قرار دارد. تسلط بر اورشلیم مسئلهای نیست که بتوان به سادگی با آن به توافق رسید.
#انجمن_علمی_تاریخ_جامعه_الزهرا
#گذرگاه
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
بهناماو
#جبر_جغرافیا
#بخش_پنجم
#ایران
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مسئله ایران برای اسرائیل جدیست. چرا که موضوع سلاحهای هستهای مطرح است. ایران غولی #غیرعرب با اکثریتی #فارسی زبان است. بزرگتر از مجموع کشورهای فرانسه آلمان و بریتانیاست. اما در حالی که جمعیت کشورها به ۲۰۰ میلیون نفر میرسد؛ ایران تنها ۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد. به خاطر کمبود فضای قابل سکونت اغلب مردم در مناطق کوهستانی زندگی میکنند.
بیابانهای عظیم دشتهای نمکی داخل ایران مناسب زندگی نیستند. دو رشته کوه بزرگ در ایران وجود دارد #زاگرس و #البرز.
#تنگههرمز در #خلیج _فارس انتهای رشته کوه زاگرس است. ایران پشت سدهای دفاعی جغرافیایاش امن است. سه طرف کوهستان طرف چهارم آب و مرداب است که در این منطقه پیشروی کردند. هر مهاجمی در تلاش برای عبور از کوهستانهای ایران است به خاک سیاه نشستهاست. حتی ایالات متحده بزرگترین نیروی نظامی دنیا جرات نکرد پس از ورود به عراق از جنوب به راست وارد ایران شود؛ چرا که میدانست حتی با وجود قدرت نظامی برتر خود ایران کشوری نیست که بشود اشغال کرد.
در واقع این اصطلاح آن زمان در ارتش آمریکا رایج بود بیابان کار ماست؛ کوهستان نه.
#انجمن_علمی_تاریخ_جامعه_الزهرا
#گذرگاه
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
هدایت شده از انجمن علمی مطالعات تاریخی «آیه»
✨ #دوره_کشوری📡#آنلاین_آفلاین
📣 دورهای #ضروری برای کسانی که میخواهند برنامه علمی و پژوهشی و چشماندازه آینده خود را تعیین کنند.
💢 تجربیات علمی و پژوهشی اساتید برجسته ایران زمین
💠 مزایای شرکت در دوره:
✅ شرکت به صورت آنلاین و آفلاین؛
✅ امکان پرسش و پاسخ از اساتید؛
✅ پشتیبانی علمی و محتوایی؛
✅ صدور گواهی معتبر.
🗓 ثبت نام تا ۲۸ اسفند و آغاز دوره از ۱۵ فروردین
✍🏻 ثبت نام #فقط با پیام به آیدی ایتا: @Imam111 یا تماس با: ۰۲۵۳۷۷۳۹۶۴۸ (به صورت ۲۴ ساعته)
👈اطلاعات بیشتر در لینک زیر:🔻🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3181904050C32a22f4cab
@sokhanetarikh
#اطلاع_رسانی
#فراخوان
#همایش
همایش بینالمللی ابناء الرضا (علیهم السلام) 10 رجب 1446 برگزار می گردد و مهلت ارسال مقالات تا 25 جمادی الثانی 1446 می باشد.
برای مشاهده متن کامل خبر به آدرس زیر مراجعه نمایید:
https://sokhanetarikh.com/?p=18868
صَلَی اللهُ عَلَیکِ یا فاطِمة الزَهراء
┄┅┅┅┅🌸🟢🌸┅┅┅┅┄
🌷در آستانه سالروز ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و بزرگداشت مقام زن🌷
انجمن علمی مطالعات تاریخی آیه، با همکاری بنیاد شیخ انصاری(ره)، انجمن علمی «نُها» مطالعات تاریخی هویت تمدنی زن مسلمان و اداره پژوهش دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام برگزار میکند:
📖 میزگرد تخصصی گفتاری در نقش اجتماعی زنان در تاریخ اسلام
با حضور اساتید ارجمند
🔹سرکار خانم دکتر ناهید طیبی «مدیر گروه تاریخ پژوهشگاه مطالعات اسلامی و مدیر دانشنامه زن مسلمان»
🔰 منزلت اجتماعی زن در عصر نبوی، پسانبوی و علوی
🔹سرکار خانم دکتر معصومه ریعان «عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی همدان»
🔰 مروری بر انگاره برابری زن مسلمان در قرن اول
🔹سرکار خانم دکتر راحله ضائفی (استادیار دانشگاه فرهنگیان تهران)
🔰 بررسی نقش ارتباطی زن در سنت و سیره اهل بیت علیهم السلام
🔹سرکار خانم نجمه صالحی «پژوهشگر و مدرس»
🔰نقش زنان در عرصه عمومی دوره نبوی و پسانبوی
🔹 سرکار خانم سعیده رحیمی «پژوهشگر و مدرس»
🔰 تعامل امامان شیعه با حضور اجتماعی زن
🔸دبیر نشست:
سرکار خانم فاطمه میری طایفهفرد (پژوهشگر و دانشجوی دکتری تاریخ اسلام»
⌛️زمان: شنبه یکم دیماه ۱۴۰۳
🕒 ساعت: ۱۰ الی ۱۲
📍مکان: دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام. سالن شهید بهشتی
🌐 لینک مجازی:
http://dte.bz/ayeh
#آیه
#گروه_تاریخ
#اداره_پژوهش
#بنیاد_شیخ_انصاری
#انجمن_نُـــهـــا @BOU_NOHA
#انجمن_علمی_مطالعات_تاریخی
#دانشگاه_باقرالعلوم_علیه_السلام
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌱 «آیـــه»؛ انجمن علمی مطالعات تاریخی
📜 https://eitaa.com/BOU_AYEH
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
☑️ ثبت نام آزمون ورودی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها
«بزرگترین حوزه علمیه خواهران جهان تشیع»
برای سال تحصیلی 1405-1404
🔸پذیرش ملی و بین المللی از میان خواهران مشتاق به فراگیری علوم حوزوی در مقاطع تحصیلی:
🔻سطح 2 (کارشناسی)
🔻سطح 3 (کارشناسی ارشد در 13 رشته)
به شیوه های:
🔹 حضوری
🔹 غیرحضوری
🔹 مجازی
🔻 سطح 4
به شیوه:
🔹فقط حضوری
◀️ با اعطای دانشنامه رسمی (موردتایید وزرات علوم)
✅ امکان ثبت نام دارندگان مدرک کارشناسی ۷۰ رشته دانشگاهی همسو در مقطع سطح ۳
اطلاعات بیشتر در کانال سنجش و پذیرش جامعة الزهراء
https://eitaa.com/jz_paziresh
💻 دسترسی سریع به سامانه پذیرش:
https://paziresh.jz.ac.ir
#پذیرش | #آزمون_ورودی
#جامعه_الزهرا
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
@jz_news
هسته پژوهشی تاریخگذاری قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان برگزار میکند:
موضوع نشست
اعتبارسنجی و تاریخگذاری
روایت "المرأة عورة" در منابع روایی
🎙سخنران: دکتر معصومه ریعان
عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی همدان
📆 زمان: سهشنبه ۴ دیماه
ساعت ۱۴:۳۰
📍دربستر گوگلمیت
لینک ورود:
https://meet.google.com/guc-rjci-fpc
#نشست_علمی_سیزدهم
@tarikhgozari
#انجمن_تاریخ_جامعه_الزهرا
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
🎋 شما دعوتید به:
💎 اجلاسیه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعهالزهرا سلاماللهعلیها
✳️ برنامه های ویژه:
🖥 پخش فرمایشات
رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی
در دیدار اختصاصی
اعضای جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با معظمٌ له در ۳۰ آبان ۱۴۰۳
🔹 مدیحه سرایی حاج میثم مطیعی
🔹 سخنرانی علما و اندیشمندان
📚 رونمایی از آثار دبیرخانه
🎁 تجلیل از پیشکسوتان، افراد شاخص و اثرگذار، برگزیدگان فراخوانها و خانوادههای شهدای شاخص جامعه الزهرا سلاماللهعلیها
🔹 حضور میهمانانی از بیوت مراجع عظام تقلید، مسئولان کشوری و لشکری
🔹 حضور طلاب و دانشآموختگان بینالملل از بیش از ۵۰ کشور جهان
🏷 اهدای کمک هزینه سفر مشهد مقدس به ۸ نفر از شرکتکنندگان در اجلاسیه، به قید قرعه؛
🏷 اهدای فیش غذای تبرکی آستان مقدس حضرت معصومه سلاماللهعلیها؛
🏷 سرویس ایاب و ذهاب رایگان مطابق سایر روزهای هفته؛
🏷 پذیرش رایگان کودکان تا 8 سال در مهدکودک شکوفههای بهار.
🗓 پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ ساعت ۸ تا ۱۲؛ تالار بیداری
🔻 با توجه به ظرفیت محدود، لطفا در سامانه زیر ثبت نام کنید:
http://forms.jz.ac.ir/f_557/
#اجلاسیه | #دبیرخانه | #چهل_سالگی
#گرامیداشت_چهلمین_سال_تاسیس
┄┅═══••✾••═══┅┄
@jz_news | کانال رسمی جامعه الزهرا
💢اداره پژوهش دانشگاه باقرالعلوم(ع) با همکاری انجمن های علمی برگزار میکند:
#کرسی_ترویجی بازتاب مفهوم مقاومت در سیره سیاسی-اجتماعی امام کاظم(ع)
👤ارائه دهنده: جناب آقای دکتر میثم مطیعی
عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)👤ناقد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد علی رنجبر
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)دبیر علمی: حجت الاسلام سید محمد ریاضتی دانشجوی دکتری فقه و روابط بین الملل دانشگاه باقرالعلوم(ع) 📅 زمان: چهارشنبه 5 دیماه 1403 ⏰ ساعت 16 🏢 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع)، ساختمان مرکزی، طبقه سوم، سالن جلسات شهید بهشتی 🔗پیوند پخش برخط: http://dte.bz/res1 🔰#حکمت_برای_زندگی —•—•—•—•—•—•—•—•—•— 🆔 @BouNews 🌐 http://www.bou.ac.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشست_علمی
جایگاه "فلسفه علم تاریخ" در مطالعات تاریخ تحلیلی
📚ارائه کننده:
جناب آقای دکتر مجید کافی
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🖋ناقد:
جناب آقای دکتر نعمت الله صفری فروشانی
پژوهشگر تاریخ اهل بیت علیهم السلام
👈بزودی ....
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌱 «آیـــه»؛ انجمن علمی مطالعات تاریخی
📜 https://eitaa.com/BOU_AYEH
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نشست_علمی
جایگاه "فلسفه علم تاریخ" در مطالعات تاریخ تحلیلی
📚ارائه کننده:
جناب آقای دکتر مجید کافی
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🖋ناقد:
جناب آقای دکتر نعمت الله صفری فروشانی
پژوهشگر تاریخ اهل بیت علیهم السلام
👈بزودی ....
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌱 «آیـــه»؛ انجمن علمی مطالعات تاریخی
📜 https://eitaa.com/BOU_AYEH
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
چشم خود را باز کردم بین باغ لاله ها
نوجوانی شاد بودم عاشق آلاله ها
رشد کردم در هوای پاک و دلچسب بهشت
صرف کردم زندگی را پای درس سرنوشت
بذر عقلم را روایت های تازه آب داد
معرفت را ذره ذره گوشه ی محراب داد
خشت خشت هرکلاسش از ازل مأمور بود
علم آنجا نور بود نور بود و نور بود
مشق ما هر روز بوده زهد و اخلاق و ادب
شستشو میداد گریه روح ما را در رجب
بحث میشد در کلاس از علت هستی مدام
درس می دادند حق را با صفاتش در کلام
سیره ی معصوم گشته اصل شیعه در عمل
فتنه ها دیدیم در تاریخ و در جنگ جمل
حکم دین را شیر مردی با خدا، تحریر کرد
نور را پروانه ای با عاشقی تفسیر کرد
قلب های عاشقان بی تابِ عهد نوکری
جامعه مانند اسمش بوده بیت مادری...
#زهره_قاسمی
#چهل_سالگی_جامعه_الزهرا😍🎉
https://eitaa.com/khalvatevesal