صفحهی ۳۲۶
جزء #۱۷
#سوره_مبارکه_الانبیا
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
326-menshavi-tah.mp3
9.15M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۲۶
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
326.mp3
312.4K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۲۶
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_انبیا
بگو: جز اين نيست كه من شما را به وسيله وحى الهى كه در هدايتآفرينى آن هيچ ترديدى نيست هشدار مىدهم، ولى گوشهايتان ناشنواست، و ناشنوايان هنگامى كه هشدارشان دهند، ندايى نمىشنوند. (45)
فقط عذاب آنان را با حقيقت آشنا مىكند. به يقين اگر دمى از عذاب پروردگارت به آنان برسد، مىگويند: اى واى بر ما، كه ما در اثر كفر و شرك راه ستم در پيش گرفته بوديم. (46)
و روز قيامت ترازوهاى عدالت را [براى سنجش باورها و اعمال مردمان] در ميان مىنهيم و به هيچكس اندك ستمى نخواهد شد. و اگر عملى كه سنجيده مىشود هموزن دانه خردلى باشد آن را به حساب مىآوريم و همين بس كه ما حسابرس باشيم. (47)
و همانا ما به موسى و هارون تورات را كه جداكننده حق از باطل و براى تقواپيشگان روشنگر راه سعادت و مايه يادآورى خدا بود، عطا كرديم. (48)
تقواپيشگان همان كسانىاند كه از كيفر پروردگارشان با اينكه از ديدشان نهان است مىترسند و خود از برپايى قيامت هراسانند. (49)
و اين قرآن يادآورى است پرخير و بركت كه ما آن را فروفرستادهايم؛ آيا باز هم شما آن را انكار مىكنيد؟ (50)
و همانا ما، پيش از موسى و هارون به ابراهيم رهنمودى درخور استعدادش عطا كرديم كه حقايق و معارف الهى را به وسيله آن درك كند، و ما به شايستگىهاى او آگاه بوديم. (51)
آنگاه كه به پدر و قوم خود- در نخستين بارى كه با جامعه شركآلود روبرو شد- گفت: اين تنديسها چيست كه شما بدانها روى آورده و بزرگشان داشته و به خدمت آنها ايستادهايد؟ (52)
گفتند: پدران خود را پرستشكننده آنها يافتيم. (53)
گفت: قطعا شما و پدرانتان در گمراهى آشكارى بودهايد. (54)
گفتند: آيا حق را براى ما آوردهاى و بجد سخن مىگويى يا از بازىكنندگانى و اين سخنان را به شوخى بر زبان مىآورى؟ (55)
گفت: اين معبودانى كه برگرفتهايد پروردگار شما نيستند، بلكه پروردگار شما پروردگار آسمانها و زمين است، همان كسى كه آنها را پديد آوردهاست، و من بر اين حقيقت از گواهانم و خود آن را باور كردهام، پس چگونه ممكن است سخن به جد نگويم و از بازيگران باشم؟ (56)
و با خود گفت: به خدا سوگند، پس از آنكه پشت كرديد و از اين شهر بيرون رفتيد، براى بتهاى شما چارهاى خواهم كرد. (57)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۶🌷
کتابی پربرکت:
آفریدگار هستی، کتاب خود یعنی قرآن را با ویژگی های گوناگونی توصیف کرده است؛ ویژگی هایی مانند مبین(روشنگر) ، مجید(باشکوه) ، عظیم(بزرگ) ، حکیم(پرحکمت) ، ذی الذّکر(پندآموز) و مبارک(پربرکت) . «مبارک» به معنای «پدیده ی پر خیر و برکت» است. در قرآن، پدیده های متعددی با کلمه ی مبارک توصیف شده اند. کعبه، حضرت عیسی(ع) و باران ، نمونه هایی از این پدیده ها هستند. هر یک از این سه، هدیه های خدا به جهانیان هستند که زندگی و حیات را به جسم و جان آنان می بخشند. در این میان، هر پدیده ای که سودش برای مردم بیشتر باشد، مبارک تر است و بدون شک هیچ چیزی مانند قرآن به انسان ها سود نرسانده و نخواهد رساند؛ کتابی که مستقیماً از سوی پروردگار جهان برای بشر فرستاده شده و انسان ها را از جهل و تاریکی خارج کرده، در آسمان نور و سعادت به پرواز در می آورد. نگاهی به حال و روز مردمِ زمان پیامبر(ص) پیش از نزولِ قرآن و مقایسه ی آنان با پس از دوران پیامبر(ص)، این حقیقت را به روشنی ثابت می کند. مردمی که در توحّش و فقر و جنگ و خونریزی به سر می بردند، در پرتو این کتابِ مقدّس، به انسان هایی خداشناس، ایثارگر و حقجو تبدیل شدند، و این دلیل روشنی برای مبارک بودن قرآن است. قرآن به انسان ها می آموزد که برای چه منظوری به دنیا آمده اند و مقصدشان کجاست. به آنان می آموزد که آفریدگارشان کیست و برای رسیدن به سعادت باید چه برنامه ای را در زندگی به کار بندند. قرآن به زندگی فردی و اجتماعی انسان ها نظم و ترتیب می بخشد و آنان را به همکاری، رفاقت، ایثار، کوشش و دوری از غرور و خودپسندی و خیانت دعوت می کند. به راستی که هزاران کتاب تألیفی انسان ها نیز اثر بی نظیر این کتابِ تک جلدی را ندارد. البته شرط تأثیرگذاری قرآن، پیروی ما از اوست؛ و اگر آن را در کتابخانه ای قرار دهیم و از دستورهایش پیروی نکنیم، مانند شخص بیماری خواهیم بود که نسخهی پزشک ماهری را در گوشه ای قرار داده است و به آن عمل نمی کند. بدون شک اگر امّت اسلامی به معنای حقیقی از قرآن پیروی کرده بودند، هم اکنون حال و روز دیگری داشتند. برترین قرآن شناس جهان یعنی امیر مؤمنان علی(ع)فرموده است: «در پیروی از قرآن، خدا را در نظر بگیرید. مبادا دیگرانی غیر از شما، در عمل به آن از شما سبقت بگیرند.» همان پیشوای بزرگ چه زیبا فرموده است: «بدانید که این قرآن، خیرخواهی است که خیانت نمی کند، و راهنمایی است که گمراه نمی کند، و سخنگویی است که دروغ نمی گوید. هیچ کس با قرآن نمی نشیند مگر اینکه هدایت اش افزون و کوردلی اش کم می شود.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
326_menshavi.mp3
1.14M
📖صفحه ۳۲۶
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره انبیاء آیات ۴۵ تا ۵۵ مقام چهارگاه
سوره انبیاء آیات ۵۶ تا ۵۷ مقام رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
326_parhizgar.mp3
954.2K
📖صفحه ۳۲۶
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره انبیاء آیات ۴۵ تا ۵۷ مقام رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
☀️ به نام خدا
آرامش؛ سهم دل هايی ست که
نگاهشان به نگاه خداست ...
سلام
روزتون خوش و دلتون با یاد خدا آرام
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
صبح یکشنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز یکشنبه :
( یا ذوالجلال و الاکرام/ ای صاحب جلالت و کرامت )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(327)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۲۷
جزء #۱۷
#سوره_مبارکه_الانبیا
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
1_4102303.mp3
287K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۲۷
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
1_165610312.mp3
160.5K
تلاوت تحدیر
صفحه ۳۲۷
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_انبیا
پس از آنكه از شهر خارج شدند، ابراهيم بتها را خرد كرد، ولى بزرگشان را باقى گذاشت، شايد به آن روى آورند و آن را شكننده ديگر بتها به شمار آورند. (58)
هنگامى كه قومش بازآمدند و بتها را شكسته ديدند، از روى تأسف گفتند:
چه كسى با معبودان ما چنين كردهاست؟ قطعا او از ستمكاران است. (59)
گفتند: شنيدهايم جوانى كه به او ابراهيم گفته مىشود، از آنها به بدى ياد مىكند. (60)
گفتند: او را در نقطهاى نزديك بتخانه در برابر چشم مردم احضار كنيد، باشد كه آنان گواهى دهند كه او از معبودان به بدى ياد كردهاست. (61)
ابراهيم را احضار كردند و به او گفتند: اى ابراهيم، آيا تو با معبودان ما چنين كردهاى؟ (62)
ابراهيم گفت: بلكه شواهد نشان مىدهد كه اين بزرگشان چنين كردهاست؛ اگر قدرت سخن گفتن دارند، از خودشان بپرسيد كه چه كسى آنها را خرد كردهاست. (63)
بتپرستان به خود آمدند و دريافتند كه معبودانشان فاقد شعورند و بر هيچ كارى قدرت ندارند؛ با خود گفتند: ترديدى نيست كه شما خود ستمكاريد كه اينگونه موجودات را مىپرستيد، نه ابراهيم كه از آنها تبرّى مىجويد. (64)
ولى چيزى نگذشت كه به جايگاه نخست خويش بازگشتند (خود را بر حق و ابراهيم را ستمگر شمردند) و گفتند: اى ابراهيم، تو خوب مىدانى كه اينها سخن نمىگويند؛ پس تو آنها را خرد كردهاى. (65)
ابراهيم گفت: اينك آيا به جاى خدا چيزهايى را مىپرستيد كه اندك سودى به شما نمىبخشند، و اگر عبادتشان را ترك كنيد كمترين گزندى به شما نمىرسانند؟ (66)
اف بر شما و بر آنچه به جاى خدا مىپرستيد. آيا تعقل نمىكنيد؟ (67)
گفتند: اگر كارى مىكنيد، ابراهيم را بسوزانيد و معبودانتان را يارى كنيد. (68)
پس او را به آتش افكندند و ما به آتش گفتيم: اى آتش، بر ابراهيم سرد و سلامت باش. (69)
و خواستند درباره او مكرى كنند و نورش را خاموش سازند، ولى ما او را رهايى بخشيديم و آنان را زيانكارترين مردم قرار داديم. (70)
و او و لوط را از چنگال بتپرستان رهانيديم و آن دو را به سرزمين شام كه در آن براى همگان بركت قرار داديم رسانديم. (71)
و اسحاق و يعقوب را به عنوان عطيّهاى به او بخشيديم و همه را شايسته گردانيديم. (72)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۲۷🌷
گلستانی در آتش:
طبق نقل برخی از مورّخان، ابراهیم(ع) ، نوجوانی شانزده ساله بود که در برابر انحراف قومش ایستاد و آنان را از شرک و بت پرستی نهی کرد. بر اساس آیات این سوره، او ابتدا از راه منطق وارد شد و با عموی خویش و قومش در بارهی بی ارزش بودن بت ها سخن گفت؛ امّا آنان که از شدّت تعصّب کور شده بودند، راه و رسم پدرانشان را بهانه کردند و گفتند که نمی توانند به رسوم قدیم شان پشت کنند! پس ابراهیم فکر دیگری کرد تا شاید بتواند قوم خود را از گمراهی نجات دهد.
او در روز خاصّی که همه ی مردم برای انجام مراسمی به خارج از شهر می رفتند، در شهر ماند و در غیاب مردم، تمام بت ها ـ به جز بت بزرگ ـ را تکه تکه کرد و در آخر، تبرش را بر گردن بت بزرگ آویخت. هنگامی که مردم بازگشتند، با وحشتناک¬ترین صحنه ی زندگی خود رو به رو شدند؛ خدایانی که بر زمین افتاده و قطعه قطعه شده بودند. از این رو فریاد برآوردند: چه کسی جرأت کرده که با خدایان ما چنین کند؟ بی شک او پا از حد خود فراتر گذاشته و باید به اَشَد مجازات محکوم شود. برخی گفتند: ما شنیده ایم که جوانی به نام ابراهیم از بت ها بدگویی می کند. بدین ترتیب، فرمان بازداشت ابراهیم صادر شد، و او را پیش چشم همه ی مردم آوردند تا از او اعتراف بگیرند. از او پرسیدند: ابراهیم، تو چنین بلایی به سر خدایانمان آورده ای؟ در این هنگام، ابراهیم، حساس ترین مرحله ی نقشه ی خود را عملی کرد و گفت: بت بزرگ این کار را کرده است. اصلاً از خود بت ها بپرسید؛ البته اگر می توانند سخن بگویند! در این هنگام، وجدان خفته ی مردم تکانی خورد، و هر یک از آنان خود را سرزنش کرد که این جوان راست می گوید و این بت ها نمی توانند سخن بگویند. آری، ابراهیم(ع) به قوم خود فهماند که در برابر موجوداتی بی جان و بدون شعور بر خاک می افتند. متأسفانه امّا این حالت فقط لحظات کوتاهی دوام داشت و پس از آن، دوباره پرده ی تعصّب جاهلانه بر عقل آنان افتاد و زور و ستم را بر منطق و عقل ترجیح دادند. از این رو آتشی بسیار بزرگ برافروختند تا دشمن خدایانشان را به مشتی خاکستر تبدیل کنند؛ آتشی که از بس بزرگ و سوزان بود، نمی توانستند به آن نزدیک شوند. پس ابراهیم (ع) را در منجنیقی قرار دادند و در آتش افکندند. در روایات آمده است که در این هنگام، فرشتگان از خدا تقاضا کردند که این قهرمان توحید را حفظ کند. صحنه ی عجیبی بود. مردم شوق آمیز فریاد می زدند که شکننده ی بت ها برای همیشه نابود می شود؛ ولی خدای جهان، چیز دیگری می خواست. از این رو قدرت سوزانندگی را از آتش گرفت و در همان حال که شعله های آتش به آسمان زبانه می کشیدند، در میان آن گلستانی ایجاد کرد و ابراهیم(ع) را با آرامی در میان آن فرود آورد. اینجا بود که حقیقت با تمام وجود ظهور کرد و معلوم شد که خدای حقیقی کیست؛ خدایی که نمی تواند از تکه تکه شدن خودش محافظت کند، یا خدایی که پیامبرش را در میان شعله های آتش سوزان محافظت می کند؛ همان خدایی که قوانین جهان را وضع کرده، و اگر صلاح بداند، آن ها را تغییر می دهد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
سلام خدمت همگی
امروز یه مشکل بزرگی که برام پیش اومد
عکسها دانلود نمیشد
فایل ها ارسال نمیشد
همشون ریپورت میشد
از ساعت ۱۰ تا الان انقدر فایل و تصویر ارسال کردم
نشد که نشد
تا بلاخره تا اینجا با این شکل موفق شدم
براتون بفرستم
تغییرات رو ببخشین انشاالله هر چه زودتر رفع اشکال از طرف مسئولین ایتا بشه
بتونیم بهتر و بیشتر در خدمت بزرگواران باشیم
☀️ به نام خدا
سلام
ان شاءالله صبحتون عالی
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز دوشنبه :
( ذکر روز:یا قاضی الحاجات /ای برآورنده حاجت ها )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(328)🌹را تلاوت کرده و به پیامبر(ص)اماممان(ع)وخانم فاطمه الزهرا (س)و خانم فاطمه معصومه(س) هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحهی ۳۲۸
جزء #۱۷
#سوره_مبارکه_الانبیا
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
328-menshavi-tah.mp3
7.5M
تلاوت تحقیق استاد منشاوی ص۳۲۸
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
1_4102334.mp3
310.9K
🎙ترجمه گویای فارسی
📖صفحه ۳۲۸
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_انبیا
و آنان را پيشوايانى قرار داديم كه به فرمان ما مردم را به راه سعادت آورند و به مقصد برسانند، و آنان را با نيرويى الهى كه در درونشان نهاده و استوارشان ساختيم فراخوانده و به انجام كارهاى نيك و برپايى نماز و پرداخت زكات سوقشان داديم و آنان پيش از اين نيز پرستشگران ما بودند. (73)
و به لوط حكمت و دانش عطا كرديم و او را از ديارى كه مردمش آن كارهاى پليد را مىكردند، رهايى بخشيديم. به راستى آنان بد مردمى بودند و از مرز فطرت خود تجاوز مىكردند. (74)
و او را به رحمت خود درآورديم و تحت سرپرستى خويش قرار داديم، زيرا او از شايستگان بود. (75)
و نوح را ياد كن، آنگاه كه پيش از ابراهيم ما را ندا داد و از ما يارى طلبيد، ما هم دعاى او را اجابت كرديم و وى و خاندانش را از آن اندوه بزرگ رهايى بخشيديم. (76)
و او را بر مردمى كه آيات ما را دروغ مىانگاشتند، پيروز كرديم و از شرّ آنان رهايىاش بخشيديم. آنان چون بد مردمى بودند همگىشان را غرق كرديم. (77)
و داود و سليمان را ياد كن، آنگاه كه درباره حكم كشتزارى كه شبانه گوسفندان مردم در آن چريده و تباهش كرده بودند، به مشورت پرداختند، و ما همواره بر داورى پيامبران گواه بودهايم. (78)
پس كيفيت اجراى آن حكم را به سليمان فهمانديم و به هر يك از آن دو، داورى درست و دانشى ژرف عطا كرديم، و كوهها و پرندگان را رام ساختيم كه در تسبيح خدا با داود همآوا مىشدند و پيشتر نيز ما عطا كننده اين مواهب بودهايم. (79)
و به او فنّ زرهسازى را كه به سود شماست آموختيم، تا شما را در جنگهايتان از ضربات سخت سلاحها حفظ كند. پس آيا شما سپاسگزار نعمتهاى ما خواهيد بود؟ (80)
و براى سليمان حتى تندباد را نيز رام ساختيم كه به فرمان او به سوى سرزمينى كه در آن بركت نهاده بوديم (سرزمين شام) روان مىشد، و ما به هرچيزى داناييم. (81)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛