8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت پرده تلاش ترامپ برای مذاکره با روسیه؛
ادامه جنگ تهدیدی جدی برای آمریکاست
🔹رجب صفروف، مدیر مرکز مطالعات ایران معاصر در روسیه:
تحلیل ترامپ این بود که ادامه جنگ اوکراین منجر به پیروزی روسیه خواهد شد و این پیروزی باعث میشود که آمریکا، اروپا، خاورمیانه و همچنین دلار را در روابط بینالمللی از دست بدهد.
به همین دلیل، ترامپ در اقدامی شتابزده برای جلوگیری از این اتفاق وارد مذاکره با روسیه شد؛ اما باید گفت که این مذاکرات به پایان جنگ منتهی نخواهد شد.
🔹اتحادیه اروپا مخالف پایان جنگ است زیرا این اقدام به معنای اعلام پیروزی روسیه و شکست اروپا و غرب خواهد بود.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
پرواز بدون توقف دور دنیا
گروه توسعهدهنده پروژه «کلایمت ایمپالس» از پیشرفتهای خود در طراحی و ساخت یک هواپیمای آزمایشی با سوخت هیدروژن مایع رونمایی کردند. پروژهای که میتواند صنعت هوانوردی را متحول کند.
برتران پیکار یکی از پیشگامان صنعت هوانوردی پایدار همراه با همکارانش در کارگاهی در سواحل اقیانوس اطلس فرانسه روی طراحی و ساخت هواپیمایی کار میکند که میتواند مسیر صنعت هوانوردی را دگرگون کند.
ده سال پیش، پیکار با پرواز دور دنیا در یک هواپیمای خورشیدی تلاش کرد توجهها را به بحران تغییرات اقلیمی جلب کند. با وجود بازتاب گسترده این سفر اما چندان تحولی در صنعت هوانوردی ایجاد نشد.
حالا این پژوهشگر ۶۶ ساله سوئیسی قصد دارد یک گام فراتر برود و این بار با استفاده از هیدروژن مایع فوقسرد، راهی برای پروازهای تجاری سازگار با محیط زیست پیدا کند.
پژوهشگران پروژه «کلایمت ایمپالس» که از فوریه سال گذشته آغاز شده، قصد دارند یک هواپیمای دو نفره را با هیدروژن سبز و بدون توقف در مدت ۹ روز، دور زمین به پرواز درآورند.
هیدروژن سبز از تجزیه مولکولهای آب با برق تولید شده از منابع تجدیدپذیر به دست میآید؛ فرآیندی که الکترولیز نام دارد.
تیم سازنده این هواپیما با حمایت شرکت ایرباس و یک مرکز تحقیقات علمی وابسته به شرکت بلژیکی سولوی، این هفته گزارشی از پیشرفتهای خود ارائه کرد.
کانال تحلیلی تسکین ملت
سه راهکار مؤثر برای شناخت عمیقتر شریک زندگی بسیاری از روانشناسان معتقدند که داشتن یک رابطه قوی و س
نظریه “خانه رابطه سالم” گاتمنها
“روانشناسی امروز” (Psychology Today) در گزارشی به نظریه جان و جولی گاتمن به نام “خانه رابطه سالم” پرداخته است. این نظریه بیان میکند که یک رابطه موفق، مشابه یک خانه محکم، بر پایههای مستحکم استوار است. یکی از مهمترین پیشنهادهای گاتمنها برای ساخت چنین رابطهای، داشتن یک “نقشه عشق” است.
نقشه عشق چیست؟
نقشه عشق، یک سیستم راهبری برای درک عمیقتر احساسات، افکار، نگرشها و نیازهای شریک زندگی است. شناخت دقیق این موارد به شما کمک میکند تا ارتباطی عمیقتر و پایدارتر داشته باشید. در ادامه، سه سؤال کلیدی مطرح شده که میتوانند به درک بهتر شریک زندگیتان کمک کنند:
۱. بهترین دوست شریک زندگیتان کیست و چرا؟
آگاهی از اینکه شریک زندگیتان در لحظات خوشی و سختی به چه کسی پناه میبرد، میتواند اطلاعات ارزشمندی درباره ارزشها و ترجیحات او در اختیار شما قرار دهد. دوستان نزدیک بازتابی از شخصیت، باورها و اولویتهای افراد هستند. تحقیقات نشان دادهاند که روابط دوستانه نقش مهمی در سلامت روان و کیفیت روابط عاطفی دارند. بنابراین، شناخت این افراد و احترام به جایگاه آنها میتواند پیوند شما را با شریک زندگیتان تقویت کند.
۲. شریک زندگیتان چگونه استراحت میکند؟
الگوهای استراحت و ریکاوری افراد پس از یک روز سخت، اطلاعات مهمی درباره نیازهای عاطفی و ذهنی آنها ارائه میدهد. آیا شریک زندگی شما بعد از یک روز پرمشغله ترجیح میدهد فیلم ببیند، کتاب بخواند، با شما صحبت کند یا تنها باشد؟ شناخت این رفتارها به شما کمک میکند که در مواقع ضروری، فضای مناسب را برای او فراهم کنید و در مواقع حساس، حامی او باشید.
۳. بزرگترین رویای شریک زندگیتان چیست؟
اهداف و آرزوهای افراد، نشاندهنده ارزشهای اصلی آنها در زندگی است. دانستن اینکه شریک زندگیتان برای موفقیت چه مسیری را در نظر دارد و چگونه میتوانید در این مسیر او را حمایت کنید، به ایجاد همبستگی و همراهی در رابطه کمک میکند. پژوهشها نشان دادهاند که عدم همراستایی در اهداف و عدم حمایت کافی، میتواند سطح رضایت در روابط را کاهش دهد.
شناخت عمیقتر شریک زندگی، مستلزم صرف زمان، توجه و درک نیازهای او است. ایجاد یک رابطه قوی و پایدار نیازمند تلاش مستمر و توجه به جزئیات مهم زندگی طرف مقابل است. با شناخت بهتر از افکار، احساسات و اهداف شریک زندگیتان، میتوانید یک رابطه عاطفی سالم و پایدار بسازید
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🟢 نظر اسلام درباره بهتر بودن صلح یا جنگ
🔹 اسلام نه صلح را به معنى يك اصل ثابت مىپذيرد كه در همه شرايط، صلح و ترك مخاصمه باشد و نه در همه شرايط، جنگ را مىپذيرد و مىگويد همه جا جنگ.
🔸 صلح و جنگ در همه جا تابع شرايط است، يعنى تابع آن اثرى است كه از آن گرفته مىشود. مسلمين چه در زمان پيغمبر(ص)، چه در زمان حضرت امير(ع)، چه در زمان امام حسن(ع) و امام حسين(ع)، چه در زمان ائمه ديگر و چه در زمان ما، در همه جا بايد دنبال هدف خودشان باشند، هدفشان اسلام و حقوق مسلمين است؛ بايد ببينند كه در مجموع شرايط و اوضاع حاضر اگر با مبارزه و مقاتله بهتر به هدفشان مىرسند آن راه را پيش بگيرند و اگر احياناً تشخيص مىدهند كه با ترك مخاصمه بهتر به هدفشان مىرسند آن راه را پيش بگيرند.
🔹 اصلًا اين مسأله كه جنگ يا صلح، هيچ كدامش درست نيست. هر كدام مربوط به شرايط خودش است.
📗 سیری در سیره ائمه اطهار(ع)، ص۷۰-۷۱
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🟢 ۶۲ سال پیش (سال ۱۳۴۱)؛
نحوه مواجهه استاد مطهری با انحرافات نسل جوان در دوران رژیم گذشته:
بدون رسیدگی به درد نسل جوان، نمیتوان جلوی انحرافهایش را گرفت
🔹 نسل جوان افکار و ادراکات و احساساتی دارد و انحرافهایی. تا به دردش یعنی به افکار و ادراکات و احساساتش رسیدگی نشود، نمیشود جلوی انحرافاتش را گرفت...
🔸 این نسل یک نوع ادراکات و احساساتی دارد که در گذشته نبود و از این جهت باید به او حق داد. در عین حال یک انحرافات فکری و اخلاقی دارد و باید آنها را چاره کرد. چاره کردن این انحرافات بدون در نظر گرفتن مزایا یعنی ادراکات و احساسات و آرمانهای عالی که دارد و بدون احترام گذاشتن به این ادراکات و احساسات میسر نیست.
🔹باید به این جهات احترام گذاشت. رودربایستی ندارد؛ در نسل گذشته فکرها این اندازه باز نبود، این احساسات با این آرمانهای عالی نبود. باید به این آرمانها احترام گذاشت. اسلام به این امور احترام گذاشته است. اگر ما بخواهیم به این امور بیاعتنا باشیم محال است که بتوانیم جلو انحرافهای فکری و اخلاقی نسل آینده را بگیریم.
🔸روشی که فعلا ما در مقابل این نسل پیش گرفتهایم که روش دهانکجی و انتقاد صِرف و مذمّت است و دائماً فریاد ما بلند است که سینما این طور، تئاتر این طور، و دائماً وای وای میکنیم درست نیست. باید فکر اساسی برای این انحرافها کرد. فکر اساسی به این است که اول ما درد این نسل را بشناسیم، درد عقلی و فکری، دردی که نشانه بیداری است، یعنی آن چیزی را که احساس میکند و نسل گذشته احساس نمیکرد.
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 دو هشدار شهید آیتالله مطهری درباره حفظ انقلاب اسلامی دو ماه پس از پیروزی انقلاب و یک ماه قبل از شهادت
🌹 سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مبارک باد!
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در تلگرام، ایتا و سروش👇
t.me/motahari_ir
eitaa.com/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
🔺دولت سازی با دلقک
🔹آمریکا از یک دلقک سینمایی در اوکراین رئیس جمهور ساخت؛ منابع اقتصادی این کشور را غارت کرد، اوکراین را پایگاه نظامی و اطلاعاتی برای "نا امن کردن/تضعیف" روسیه قرار داد، و هنگامی که تاریخ مصرف گماشته اش به پایان رسید، آخرین تحقیر را روا داشت و گفت: زلنسکی باید برود.
🔹او را به مذاکرات صلح درباره جنگ اوکراین راه ندادند و گفتند که باید برود. همان گونه که درباره گماشته دیگری به نام رضاخان در ایران انجام دادند.
🔹رئیس جمهور آمریکا در حالی که قبلا نیمی از معادن کمیاب اوکراین را طلب کرده، حالا می گوید: "زلنسکی نمیداند نیمی از ۳۵۰ میلیارد دلاری که به اوکراین دادیم کجا رفت. ریاستجمهوری او باعث ادامه جنگ شد"!
🔹"شخصیت سال" ساختن مجله تایم از دلقک پر خسارتی به نام زلنسکی، بیشتر از اینکه مسخره باشد، دردناک است: اینکه مستکبران، چگونه روح و شخصیت یک ملت را به تسخیر در می آورند، منابع شان را غارت می کنند و به خاطر نابود کردن کشورشان، باج و غرامتی دیگر می خواهند!
🔹این، نه "شخصیت سال"، بلکه "بی شخصیتی" و "عبرت قرن" است. آیا غربزدگان و آمریکا پرستان، عبرت می گیرند؟!
#سیاسی
#بینالملل
┄┅═☫
کانال تحلیلی تسکین ملت
کریدور جعلی زنگزور ترکیه با ایجاد کریدور جعلی زنگزور در قالب کشورهای پانترکیسم به دنبال محدود کردن
اقتصاد ترانزیت تجاری
ژئواکونومیک ایرانی
کریدور جعلی زنگزور
ترکیه با ایجاد کریدور جعلی زنگزور در قالب کشورهای پانترکیسم به دنبال محدود کردن ترانزیت ایران است. این کریدور میتواند به امنیت، اقتصاد و سیاست ایران آسیب وارد کند. وابستگی ایران به ترکیه برای دسترسی به اروپا، باعث افزایش ریسکهای ژئوپلیتیکی و امنیتی میشود. در این راستا، ایران نیاز به ایجاد مسیرهای جایگزین برای کاهش وابستگی به ترکیه دارد.
برای کاهش وابستگی به ترکیه و ایجاد یک مسیر امنتر برای تجارت با اتحادیه اروپا، ایران کریدور خلیجفارس-دریایسیاه را در سال ۲۰۱۶ میلادی مطرح کرد. این کریدور اتصال مستقیم خلیجفارس و جنوب ایران را به ارمنستان فراهم میکند و سپس از طریق بنادر پوتی، باتومی و آناکلیا در گرجستان به دریای سیاه متصل میشود. پس از این مرحله، محمولهها از طریق کشتی به بنادر بلغارستان و سپس به اتحادیه اروپا منتقل میشوند. این کریدور به ایران این امکان را میدهد که بدون وابستگی به ترکیه، به بازار اروپا دسترسی داشته باشد.