هدایت شده از کانال دوم محصولات فروشگاه 🍃زاکیات🍃
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
❤️فضیلت گوشت گوسفند 🐑
شخصی به خدمت امام رضا «علیه السلام» عرض کرد که اهل خانهء من گوشت گوسفند نمی خورند و میگویند که سودا را به حرکت می آورد و از آن درد سر و دردهای دیگر به هم میرسد؛
حضرت فرمودند: اگر خدای تعالی گوشتی بهتر از گوشت گوسفند میدانست، فدایی اسماعیل را گوسفند قرار نمیداد.
📚الکافی: ج۶، ص۳۱۰،
✅ ارزشمندترین #کانال_طب_اسلامی👇🍃طَیــّب🍃
https://eitaa.com/tayyeb313
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
هدایت شده از کانال دوم محصولات فروشگاه 🍃زاکیات🍃
⚠️میوه درشت نخرید
هرچه میوه درشت تر نیترات جذب شده آن بیشتر اسـت
👈هرکیلو سیب زمینی یاپیاز باید 7تا8 عدد شود
⚠️نیترات باعث کم خونی،سقط جنین و انواع سرطانها میشه
✅ ارزشمندترین #کانال_طب_اسلامی👇🍃طَیــّب🍃
https://eitaa.com/tayyeb313
هدایت شده از سخن عرفان
🌹سالروز تولد فقیه عارف، عبد صالح خدا، حضرت آیتاللّه حاج شیخ محمدتقی بهجت (ره)
🌼شب جمعه، ۲ شهریورماه ۱۲۹۵ هجری شمسی
📝 حدود صد سال پیش، در دوم شهریور ١٢٩۵، خدا پسر دیگری به کربلایی محمود عنایت کرد. کربلایی محمود از آمدن فرزند چهارم خود، بسیار خوشحال بود. برای دومین بار بود که نام پسرش را محمدتقی میگذاشت. پیش از این هم خدا به او یک محمدتقی داده بود، ولی زود گرفت. این بار امید داشت که فرزندش بماند و مایه افتخارش شود. هنوز شانزده ماه از آن شب شیرین تابستانی نگذشته بود که رحلت مادر محمدتقی کامش را سخت تلخ کرد؛ تلخی از دست دادن همسر و غم یتیم شدن طفل نورسیده. اینگونه بود که محمدتقی بهجت، خیلی زود یتیم شد و چیزی از مادر در خاطرش نماند. سالها بعد که دیگر عالم و مجتهد شده بود، تعریف کرد که خواب مادر را دیده، ولی مادر چهره از او پوشانده است. پرسیدند: «آخر برای چه صورتش را پوشانده، مگر شما نامحرم بودید؟». جواب داد: «شاید نمیخواسته دوباره محبت مادر و فرزندی در دل من زنده شود».
@sokhanerfan
#خاطره
#زندگے_بہ_سبڪ_شهدا
🌺🌹🏵🍁
اولین روز عملیات خیبر بود. از قسمت جنوبی جزیره ، با یک ماشین داشتم بر می گشتم عقب. توی راه دیدم یک ماشین با چراغ روشن داشت می آمد. این طور راه رفتن توی آن جاده ، آن هم روز اول عملیات، یعنی خودکشی.جلوی ماشین راگرفتم. داننده آقا مهدی بود. به ش گفتم « چرا این جوری می ری؟ می زننت ها .» گفت « می خوام به بچه ها روحیه بدم. عراقی ها رو هم بترسونم. می خوام یه کاری کنم او نا فکر کنن نیروهامون خیلی زیاده.»
#شهیدمهدی_باکری
🌷 @tasvirr 🌷
هدایت شده از استیکر و عکس پروفایل ثامن
🔴حجت الاسلام فرحزاد:
🔻جفا نکنیم !!
🔴از دو الی سه ماه پیش تمامی شیعیان برای عاشورا و اربعین روز شمار زدند! این علاقه به سید الشهدا علیه السلام قابل ستایش است. اما قبل از محرم ما مناسبتی داریم که افضل بر تمام مناسبتهای ما است. اساس مذهب ما به بزرگداشت این روز است.
🔴برای غدیر چه کردیم؟ برای غدیر کار نکردیم، متاسفانه انکار و تفسیر به رای شد! امام حسین علیه السلام کشته احیایِ غدیر است. باید برای غدیر صد هزار برابر عاشورا و فاطمیه توان گذاشت. اگر غدیر فراموش نمی شد که عاشورا و فاطمیه ای در کار نبود.
🔴پس باید با تمام توان برای غدیر کار کنیم. برای غدیر روز شمار بزنید، پوستر پخش کنید. بنر بزنید، جشن بگیرید، دسته شادی در خیابان راه بیندازید. طنین علی ولی الله باید عالم را بلرزاند. کم کاری نکنید، در حق امیرالمومنین علیه السلام و غدیر کم کاری کنیم، جفا کردیم! مانند ایام شعبانیه ایستگاه صلواتی بر پا کنید. خیابان ها را آذین ببندید. دست به دست هم دهید. از عید قربان تا مباهله جشن غدیریه بگیرید.
🔴خطبه غدیریه را چاپ کنید پخش کنید. ستون اسلام و تشیع غدیر است، اما متاسفانه برای این ستون و استحکامش کم کاری کردیم. از هر مناسبتی که داریم غدیر واجب تر و مهمتر است. ولایت امیرالمومنین علیه السلام را جار بزنید، شور به پا کنید. هر کس هم که توان دیدن ندارد کور شود. برای غدیر کم گذاشتیم انکار شد، وقت بلند شدن است، رزق محرم در غدیر داده میشود.
🔴هر کس برای غدیر کم بگذارد، در محرم کمش میگذارند! برای غدیر کاری کنید این مملکت بلرزد! این مملکت از عید قربان تا مباهله باید غوغا شود، صدای علی ولی الله گوش فلک را کَر کند. دسته به خیابان ها بیاورید، ایستگاه صلواتی بزنید، شهرهای خودتان را چراغانی کنید.
🔴ان شاء الله امام عصر روحی فداه دعایی برای همه کند. روز عید غدیر، روزی است که خدا نعمتش را کامل کرده است، چرا شکر نعمت نکنیم؟ صد هزار برابر هر سال توان بگذارید، کاری کنید مرحم بر سینه مجروح صدیقه طاهره سلام الله علیها شوید. تمام معصومین به شهادت رسیدند بخاطر غدیر، چرا ما ساکتیم؟ چرا ما بی تفاوتیم. کاری کنید که کسی جرات نکند خدشه بر غدیر وارد کند. من کنت مولا فهذا علی مولا را بلند بگویید، روز غدیر روز بیعت با امام عصر روحی فداه است. دست به دست هم بدهیم احیایِ غدیر کنیم. با پولمان، با وقتمان، با هیئتمان؛ با وسائلمان؛ با هر عملی که میتوانیم احیایِ غدیر کنیم.
#پیامرسان_غدیر_باشیم
رسانه مردمی ثائر
@saeer_ir
✍《 #پیشرفت 》
⭕️واقعیت ایران امروز
🔻افزايش تعداد بنادر و ارتقاء ظرفیت آنها از 10 میلیون تن به بیش از 125 میلیون تن.
🔻توسعه ناوگان دريايي از 2217 تن ظرفيت در سال 57 به 17876 تن در سال 81.
🔻در اختیار داشتن بزرگترین ناوگان دریایی منطقه دستاوردهای دیگری است که در عرصه حمل و نقل رخ داده است.
#پیشرفت_زیر_سایه_ولایت
منبع:
http://yon.ir/yGFxe
📡تصویر
@tasvirr
هدایت شده از نسل مهدوی
🔰 روزه، معادل تمام عمر
💎 امام صادق علیه السلام میفرمایند:
✨ روزه روز غدير خم، برابر روزه عمر دنياست. اگر انسانى به درازاى عمر دنيا زندگى كند و [همه] آن را روزه بدارد، ثواب روزه روز غدير را دارد و [نيز] روزه آن، در هر سال، نزد خداى عز و جل برابر صد حج و صد عمره مبرور و مقبول است و آن، عيد بزرگ خداست.
*تهذیب الاحکام، ج۳، ص۱۴۳
#آداب_غدیر
@Panahian_ir
تربیت نسل مهدوی🌷
🆔 sapp.ir/manedigarema
💌️ eitaa.com/manedigaremaa
تصویر
🔴 هاشمی زنده است....
✍امیرحسین ثابتی
امروز خانه_موزه هاشمی رفسنجانی با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره ی شخصیت و گفتمان فکری_سیاسی او در تهران افتتاح شد.
نمیدانم برای این خانه موزه دقیقا چقدر هزینه کرده اند یا چند شبانه روز زحمت کشیده اند اما این را خوب میدانم که آثار شخصیت و گفتمان فکری_سیاسی بجا مانده از آن مرحوم هر روز در برابر چشمان ما وجود دارد و لزوما نیازی به افتتاح این خانه_موزه نیز وجود نداشت.
وقتی اوضاع جامعه به جایی رسیده که مسئولین در اشرافی گری و «تفاخر به ثروت» از هم سبقت بگیرند، یعنی هاشمی زنده است و بدون دیدن خانه_موزه ی او نیز به یادش هستیم.
وقتی در شرایطی که بسیاری از مردم به سختی گذران زندگی می کنند ولی یک وزیر با افتخار در رسانه ها اعلام می کند ماشین شخصی اش پورشه است، یعنی یاد و خاطره هاشمی زنده است.
و از همه مهم تر، وقتی عدالت در بین مسئولان اجرایی و ارشد کشور اولویت خود را از دست می دهد و به جایش اولویت های دیگر قرار می گیرد و تنها راه مدیریت یک کشور بزرگ و مستعد 80 میلیونی «مذاکره با امریکا» می شود، یعنی هاشمی زنده است.
هاشمی زنده است چون تفکر و میراث او بر ما حاکم است. چون فقر و فساد و فاصله طبقاتی و اشرافیتی که در دوره او نضج گرفت، زنده است.
او همانی بود که پایه گذار اشرافیت در این کشور محسوب می شود، همان کسی است که در دهه 70 مصاحبه رسمی کرد و در توجیه اختلاس ها و مفاسد مالی گفت: «اینقدر بحث از اختلاس و دزدی نکنید و روحیه مردم را خراب نکنید! وقتی که ما یک سدی را میسازیم و مثلاً ده میلیارد خرج میکنیم، ممکن است از قِبَل آن، 500 میلیون هم اختلاس شود! اما این سد برای کشور میماند و هیچکس نمیتواند از این سد اختلاس یا دزدی کند!" (کتاب بی پرده با هاشمی. ص 184)
http://yon.ir/nlOpY
غرض اینکه ما بدون دیده خانه_موزه نیز هر روز به یاد او هستیم چون هر روز آثار شوم تفکر تکنوکرات ها و لیبرال ها در اداره کشور را از نزدیک لمس میکنیم...
🔴به کانال تصویر بپیوندید👇
http://eitaa.com/tasvirr
هدایت شده از 🧕گاهنوشتیکآقازادهآرمانگرا
یا وهّاب❤️
🌸🌱🌸💜🌸🌱🌸
پارسال پس اندازهامون رو جمع کردیم و تو خونه هفتاد متریمون یه مهمونی چهل نفره دادیم برای عید غدیر...
توی دلم گفتم خدایا کاش خونه بزرگتری داشتیم تا مهمونی باشکوهتری برای اعلان امامت امیرالمؤمنین روحی فداه میگرفتیم...
امسال در کمال ناباوری داریم مهمانی را در خانه ۱۵۰ متری مان میگیریم...
کافیه نیت کنیم و بقیه اش را بسپاریم به
💚او💚
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🌼ثواب افطاری یک میلیون پیامبر و صدیق و شهید🌼
امیرالمؤمنین علی عليه السلام می فرمايد:
"هر کسی مؤمنی را در غروب روز غدیر افطار دهد، مثل این است که یکمیلیون پیامبر وصدیق و شهید را افطار داده است. حالا اگر یک نفر، چند نفر از مومنین و مومنات را افطاری دهد دیگر چند میلیون می شود؟ ومن از سوی خدای متعال، ضامنم که از #کفر و #فقر در امان باشد..."
مصباح المتهجد ج۲ص۷۵۸
🌸🌱🌸💜🌸🌱🌸
الحمدلله کما هو اهله🌷
#سبک_زندگی
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
دلنوشتههای همسر یه طلبه🌷
🆔 @hamsaretalabe
هدایت شده از نسل مهدوی
#در_۳روز_عید_غدیر_چیکار_کنیم؟
🎉 تلاش کنیم یک جشن کوچیک به بهانه عید غدیر داشته باشیم حتی شده خیلی ساده و با مهمان های کم( البته هر چه بیشتر بهتر✌️)🎊
#عید_الله_الاکبر
#آداب_غدیر
#عید_غدیر_سه_روز_است
تربیت نسل مهدوی🌷
http://eitaa.com/joinchat/2949054464Cf6a6ec1f40
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
🔰 ثواب افطاری یک میلیون پیامبر!
🔻امیرالمومنین علی(ع) میفرماید:
🔹هر كس مؤمنى را در غروب روز غدیر افطار دهد، مثل این است که یک میلیون پيامبر و صدّيق و شهيد را افطار داده است. حالا اگر یک نفر، چند نفر از مومنین و مومنات را افطاری دهد دیگر چند میلیون میشود؟ و من از سوى خداى متعال، ضامنم كه از كفر و فقر، در امان باشد.
🔸منبع: مصباح المتهجد، ج۲، ص۷۵۸
#غدیر
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
مقاله بسیار مهم و مرجع
حتما مطالعه شود
اقتصاد ایران مشکلات و راه حلها
همه بارها و بارها از دهان همه مسئولین مخصوصا خود جناب روحانی در انتخابات سال ۹۲ شنیدیم که: به گفته کارشناسان بزرگ اقتصادی کشور تنها ۲۰ درصد از مشکلات کشور به تجارت خارجی و تحریم ها ربط داره و ۸۰ درصدش به خاطر سوء مدیریت مسئولین و تفکر غلطشون برای حل مشکلاته و ....
همه ما این جمله(نقل به مضمون) رو شنیدیم و دیدیم و کلی هم روش مانور دادیم
حالا بیاین ببینیم حقیقت و واقعیت چیه؟!
یکم سنگین کنیم بحث ببعد رو بعد سبک میشه👇
رویکرد #سیاسی_اقتصادی دولت روحانی مبتنی بر تئوری #واقع_گرایی_ساختاری بنا شده
بر اساس این تئوری دنیا یه ساختار داره
که در راس این ساختار آمریکا و کشورهای غربی قرار دارن
و ما اگر طالب پبشرفتیم باید واقع بینانه این ساختار را بپذیریم و به آن وابسته شویم.
که معروف شده به #تئوری_وابستگی
همون داستان که گفته شد دنیا یه دهکده است و ما باید با کدخدای ده تعامل کنیم و حاصلش شد #برجام
در واقع اقتصاد غربی برای کشورهای در حال توسعه یا طالب توسعه که ما باشیم این تئوری رو تجویز می کنه و از این کشورها می خواد که به ساختار اقتصاد جهانی یک وابستگی متقابل پیدا کنند و بر اساس تئوری #مزیت_نسبی نقش خودشون رو در این ساختار ایفا کنند👇
بر اساس این تئوری اینکه آمریکا زور میگه و دنبال منافع خودشه #بدیهیه؛
اتفاقا خودشون هم اقرار می کنن و میگن
بمب اتم داریم
تکنولوژی داریم
پول داریم
می تونیم زور بگیم و زور هم می گیم،
این ها جزء واقعیات ماست و شما اگر طالب پیشرفتید چاره ای ندارید جز اینکه ما رو همین طوری که هستیم بپذیرید.
آمریکایی ها میگن👇
شما باید قوانین ما رو بپذیرید(FATF و ...)
باید اصلاحاتی رو که ما می گیم در کشورتون اجرا کنید(۲۰۳۰)
باید انرژی هسته ای رو تعطیل کنید(برجام)
باید بساط موشک هاتون رو جمع کنید(برجام ۲)
حق حضور در هیچ کدان از کشورهای منطقه را ندارید
از حماس و خزب الله و انصارالله حمایت نکنید
چون از نظر ماگروه های تروریستی اند
بر اساس سند ۲۰۳۰ مردمتون رو اونجوری که ما می خوایم تربیت کنید FATF رو اجرا کنید ولو اینکه در اثر اون سپاه خودتون رو تحریم کنید و...
اگر این ها رو انجام دادید اون موقع برگردید تا سری بعدی اصلاحات رو براتون توضیح بدیم و این روند رو باید ادامه بدید تا ما خیالمون راحت بشه که به فنا رفتید
اون موقع اگه دلمون خواست میایم یه کارخونه براتون می سازیم ۷۰ درصد ما ۳۰ درصد شما.
اگه هم نخواید این کارها رو انجام بدید اون موقع نه خودتون می تونید پیشرفت کنید و نه ما اجازه می دیم.
این ادبیات رو تو ادبیات مسئولین خودمون دیدین دیگه
که میگفتن هسته ای برا چی مونه اگر FATF رو اجرا کنیم حله
و ...
تو این تئوری به امثال ما میگن👇
اگه کارایی که گفتیم رو انجام دادید اون موقع ما شما رو به عنوان عضوی از شبکه اقتصاد جهانی می پذیریم
همون اقتصاد آزاد و جامعه جهانی که مسیولین خودمون میگن(جالب شد نه؟!)
که در اون صورت باید بر اساس تئوری #مزیت_نسبی نقش خودتون رو ایفا بکنید
خوب حالا این تئوری #مزیت_نسبی چیه و نقش ما چیه؟
🔴این تئوری میگه کسانی که عضو شبکه جهانی اقتصاد هستن
باید با هم همکاری کنن و هر کدوم بر اساس #مزیتی که داره وظیفش رو انجام بده.
مثلا: آقای ایران شما مزیت نسبیت نفت خامه
و من غرب مزیت نسبیم تکنولوژیه
پس تو بیزحمت نفت خام تولید کن بده من و منم با تکنولوژی تبدیلش می کنم به محصول و عرضهش میکنم( همون می فروشم به خودته😏)
در این صورت هر دوی ما سود می کنیم
تو از هر بشکه ۷۰ دلار گیرت میاد منم از هر بشکه ۱۰۳۰ دلار ارزش افزوده گیرم میاد.
یه وقت هم فکر نکنی که نفت مال ماست و شما فقط دارید پول کارگری استخراج رو می گیرید!
آخه ما تکنولوژی داریم که شما عرضه ندارید بش برسید و اگه ما این نفت رو تبدیل به محصول نکنیم رو دستتون باد می کنه.
ببینید مردم عزیز ایران
دولت جناب روحانی الان هم داره زور میزنه که قدم به قدم این تئوری ها رو اجرا کنه
ولی مشاوران و اقتصاد دانانش تو گل گیر کردند
این دولت و دولت های غربگرا، امور کشور رو به امید جذب سرمایه و تکنواوژی خارجی به حال خودش رها کرده و وضعیت فعلی رو به وجود آوردند که داریم میبینیم
امشب کاری با دولت نداریم
میخوام به ریشه بپردازیم
پس ادامه بحث👇
قبل از هر چیز لازمه که نکاتی رو درباره روابط خارجی و تجارت بگم.
روابط خارجی با کشورهای دیگه از چهار جنبه کلی دارای اهمیته:
۱. فرهنگی: یک کشور ممکنه بخواد برای تبلیغ دین یا فرهنگ خودش و یا تقویت فرهنگ خودش با کشورای دیگه رابطه داشته باشه.
۲. علمی: یک کشور ممکنه برای دستیابی به علوم سایر ملتها بخواد با اونا رابطه برقرار کنه.
۳. امنیتی: یک کشور ممکنه بخواد برای تامین امنیت خودش با کشورهای دیگه رابطه برقرار کنه و یا متحد بشه.
🖕🖕🖕
۴. اقتصادی: هر کشور در یک زمینه هایی قوت داره و در یک زمینه هایی ضعف داره. کشورها تلاش می کنن در اون زمینه هایی که قوت دارن مازاد تولیدشون رو به کشورهای دیگه بفروشن و در ازاش یا از همون کشور نیازهاشون رو تامین کنن و یا پولش رو بگیرن و از کشور دیگه ای نیازهاشون رو تامین کنن.
🔴اما مهمترین جنبه روابط خارجی همین چهارمیه که مورد بحث ما هم هست.
🔴اما ذکر یه نکته قبل از ورود به بحث تجارت لازمه و اون هم اینه که
نیاز بعضی از کشورها به واردات واقعی نیست و ناشی از بی عرضگی و تنبلی اون هاست.
مثلا کشوری مثل #عربستان چون نفت فراوون داره
خیلی راحت می فروشه و هر چیزی که بخواد وارد می کنه و حوصله نداره خودش تولید کنه، در صورتی که اگه یه کم عرضه داشته باشن خیلی از نیازهاشون رو خودشون می تونن تولید کنن (ناگفته نماند که خودمون هم خیلی به این درد دچاریم).
از اون طرف یک جزیره صخره ای و لم یزرع و بدون منابع مثل #تایوان رو داریم که چهارمین ذخایر کلان مالی دنیا رو داره.
این دو مثال نشون میده که کشورها اون نیازی که به خاطرش واردات می کنن می تونه نباشه و این دست نیازها واقعی نیستند.
یه پرانتز👇
علم بهتر است یا نفت؟!؟
مقاله ای بسیار خواندنی و پند آموز از نيويورک تایمز(به قلم توماس فریدمن)
گاه و بیگاه از من میپرسند: «به جز كشور خودت به كدام كشور ديگر علاقه داری؟»
هميشه يک جواب داشتهام: «تايوان !» و مردم میپرسند «تايوان؟ چرا تايوان؟»
جواب خيلی ساده است. چون تايوان صخرهای لم يزرع در دريایی پر از امواج توفانی و بدون منابع طبيعی برای زندگی كردن است. حتی برای ساخت و ساز بايد از چين ، شن و ريگ وارد كند .
با وجود همه اين ها چهارمين ذخاير كلان مالی دنيا را در اختيار دارد. زيرا به جای كندن زمين و استخراج هر آنچه كه بالا میآيد، تايوان ذهن و افكار 23 ميليون تايوانی را میكاود، استعدادشان را، انرژیشان را و هوش و ذكاوت شان را، چه زن و چه مرد.
هميشه به دوستانم در تايوان ميگويم: شما خوشبختترين مردم دنيا هستيد، چطور اين قدر خوشبخت شدهايد؟ نه نفت داريد، نه سنگآهن، نه جنگل، نه الماس، نه طلا، فقط مقدار كمی ذخاير ذغال سنگ و گاز طبيعی .
به خاطر همين هم است كه فرهنگ تقويت مهارتهايتان را توسعه دادهايد
کاری كه امروزه ثابت شده با ارزش ترين و تنها منبع تجديدپذير واقعی در جهان است.
یه نکته دیگه این که بعضی وقت ها بعضی نیازها رو خودمون می تونیم تامین کنیم ولی با یه حساب کتاب متوجه میشیم که اگه از فلان کشور وارد کنیم به صرفه تره و یا مثلا محیط زیستمون حفظ میشه که اینها استثناء هستند
مثلان کشورهای اروپایی کارخونه های فروآلیاژ که بخشی از خوراک صنایع فولاد رو تامین می کنن رو خودشون می تونن بسازن ولی به خاطر آلایندگی زیادی که داره با منت می دن به کشوهای تشنه پیشرفت مثل ما😡
ماهم کلی پز میدیم😂
خوب و اما
#تجارت
در رابطه با تجارت کل قضیه رفع نیازهای کشورها با کمک همدیگه است.
صادرات که تکلیفش معلومه،
شما از هر کالایی که در شرایط عاقلانه تولید کردید (مثلا تولید و صادرات هندوانه تو این بی آبی کار غیر عاقلانه اییه)، به شرط این که نیاز داخلیتون تامین بشه، می تونید مازادش رو صادر کنید.
تنها نکته مهمی که صادرات داره اینه که شما بتونی پولت رو از خریدار خارجی بگیری.
که موضوع اصلی ماست
اجازه بدین یکم بحث رو باز کنم
در رابطه با واردات ما دو نوع کالای وارداتی داریم.
۱. کالای واسطه ای مثل مواد اولیه ای که در فرایند تولید یک محصول استفاده می شوند.
۲. کالای نهایی که خود به دو دسته تقسیم می شود:
- کالای سرمایه ای که خودش می تونه درآمدزا باشه، مثلا دستگاه تولید لاستیک.
- کالای مصرفی که مورد مصرف مردم قرار می گیره که یا دارای دوامه مثل ساعت مچی و یا بدون دوامه مثل موادغذایی.
خوب، بدترین نوع واردات، واردات کالاهای مصرفی ایه که مشابه داخلی داره یا توان تولیدش در داخل هست، مثلا واردات پوشاک از ترکیه یا واردات لوازم خانگی.
در رابطه با واردات باید گفت اولا بسیاری از کالاهایی که وارد میشه متاسفانه غیر ضروره و صرفا به خاطر سودجویی واردکنندگانه
مثلا امروز ما در جلسه ای بودیم که در رابطه با صنایع خودروسازی کشور بود؛
کارشناسی که بحث رو ارائه می داد می گفت که بعضی از شرکت های قطعه سازی با وجود این که خودشون امکان ساخت قطعه رو دارن ولی همون قطعه رو از چین وارد می کنن و به اسم خودشون می فروشن چون سودش بیشتره
لذا یکی از کارهای جدی دولت برخورد جدی با کسانیه که کالاهای غیرضرور وارد می کنن
نکته دوم در بحث واردات اینه که یه بخشی از واردات، واردات خدمات فنیه
مثل قضیه توتال که در این حالت ما با یه شرکت خارجی قرارداد می بندیم
که بیاد مثلا پالایشگاه بسازه، بندر بسازه، جاده بسازه و...
🖕🖕🖕
نکته مهم در اینجا اینه که در بسیاری از این موارد ما خودمون دانش فنی کار رو به طور کامل داریم ولی #دولتِ بوق😉 به شرکت های داخلی اعتماد نمی کنه.
نمونش همین قضیه توتال که بعد از این که خبر مرگش از ایران خارج شد مپنای خودمون اعلام آمادگی کرد که می تونه کار رو انجام بده
از اون طرف بخش زیادی از کالاهای مصرفی هم نمونه داخلی فراوون داره و نیازی به وارداتش نیست که دولت باید ممنوع کنه ورودش رو که ......😔
بسیاری از کالاهای واسطه ای و سرمایه ای هم وضعیتی مشابه کالاهای مصرفی دارن
مثلا در حالی که شرکت مپنا بهترین توربین ها رو می سازه
وزارت نیروی ما میره و از چین توربین می خره
و یا در حالی که شرکت واگن سازی پارس ما داره بهترین واگن ها رو می سازه
وزارت راه ما میره با روسیه و چین قرارداد می بنده(البته واگن سازی به خاطر برگشت پول نفت بوده)
نکته مهم بعدی بحث قاچاق کالاست که طبق آمار رسمی چیزی در حدود ۱۵ میلیارد دلاره یعنی ۱۶۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومن
کالای قاچاق معنیش اینه که نه تنها شخص قاچاقچی توجهی به توانمندی های کشور نمیکنه بلکه عوارض و مالیات هم نمیده و یه کالای خارجی با قیمت پایین تر یا مشابه نمونه داخلی وارد بازار میکنه و کار و کاسبی تولید کنندگان داخلی رو به هم می ریزه😡
خب طبق موارد بالا
اگه بخوایم هر اتفاقی که تا الان افتاده رو نادیده بگیریم و برای حل مشکلات فعلی راهکار بدیم
باید گفت که با وجود همه گندهایی که دولت بالا آورده
باز هم راه حل های بسیار آسونی وجود داره که میشه به وسیله اون ها اوضاع کشور رو تا حد مطلوبی سامان داد.
در رابطه با #مسائل_داخلی که گفتیم به خاطر سوء مدیریت و بی عملی آقایونه که بحث روشنه؛
تنها نکته ای که هست اینه که دولت محترم بدون اتکاء به خارج از کشور شروع به کار کنه
اون هم با مشورت دلسوزان صاحب نظر واقعی نه امثال #نهاوندیان و #نیلی
اما در رابطه به مسئله تحریم ها
اولا ۲۰ درصد مشکلات کشور به خاطر تحریم هاست
نکته ای که بچه های انقلابی باید تو بوق و کرنا کنن تا همه ملت بفهمن که مشکل تحریم و ارز و اینجور مسائل فقط ۲۰ درصد مشکلات کشوره
ثانیا راه های بسیار زیاد و ساده ای برای دور زدن همین ۲۰ درصد هم وجود داره که در ادامه به اون ها می پردازیم.
پس اینطور میشه گفت👇
در مجموع اگه دولت واردات و قاچاق رو مدیریت کنه متوجه میشیم بخش زیادی از واردات نه تنها غیر ضروره بلکه با تولیدش در داخل کشور می تونیم برای هزاران نفر شغل ایجاد کنیم.
و این کار واقعا آسونه و به راحتی شدنیه.
اما اون جایی که کالای ضروری رو باید وارد کنیم هم راه های زیادی داره
مشکل اصلی بخش زیادی از این کالاهای ضروری اینه که دولت ما اصرار داره اون ها رو از کشورهایی بخره که از آمریکا حرف شنوی دارن در صورتی که خیلیاشون رو میشه از کشورهایی مثل روسیه، چین و هند و یا کشور واسطی مثل عراق وارد کرد.
تنها نکته مهمی که می مونه بحث انتقال پوله که اون رو هم در مطلب زیر توضیح دادم.
🔴اقتصاد هر کشوری چندتا رکن اساسی داره؛
تجارت خارجی
مسکن و راهسازی
کشاورزی
انرژی
صنعت و ...
🖕🖕🖕
همه این ارکان داخلی هستند و هیچ گونه ارتباط مستقیمی با روابط خارجی ندارند جز تجارت خارجی
🔴 رکن محوری تجارت هم مسئله #انتقال_پوله
یعنی اگه شما کالایی رو صادر کردید باید بتونید پول کالاتون رو دریافت کنید وگرنه کارتون بیهوده است.
در واقع اگه ایران بتونه مسئله انتقال پول رو حل کنه، بخش زیادی از تحریم ها رو بی اثر می کنه.
اما مسئله انتقال پول چطور برای ما مشکل ساز شده؟
برای درک این مسئله لازمه که یه کلیتی از انتقال پول بین المللی بدونیم
فرض کنید تاجر الف از ایران کالایی رو به قیمت ۱۰ دلار به تاجر ب از آلمان بفروشه و بخواد پولش رو بگیره.
ابتدایی ترین و غیرعاقلانه ترین راه اینه که خودش بره و پولش رو به صورت اسکناس بگیره
حالا اگه حجم پول کم باشه، به صرفه نیست که این همه راه پاشه بره اونجا
و اگه حجم پول زیاد باشه باید چند کامیون پر از گونیهای دلار بار بزنه و هِلِک هِلِک از آلمان راه بیفته به سمت ایران!
اما راه رایج و عاقلانش اینه که این کار رو از طریق بانک ها انجام بده.
در این صورت تاجر الف از تاجر ب می خواد که پولش رو مثلا از طریق دویچه بانک آلمان پرداخت کنه.
فرض رو هم بر این بگیرید که تاجر آلمانی در دویچه بانک حساب داره و تاجر ایرانی در بانک ملی ایران و بانک ملی ایران هم یه حساب در دویچه بانک داره.
خوب حالا انتقال پول چطور باید صورت بگیره؟
باید تاجر ب با اسناد و مدارکش بره پیش دویچه بانک و بگه: آقای دویچه بانک، بی زحمت ۱۰ دلار از حساب من کم کن و بریز به حساب بانک ملی ایران و به بانک ملی ایران هم اطلاع بده که در ایران ۱۰ دلار از حساب خودش در ایران به حساب تاجر الف واریز کنه.
این یعنی عملا هیچ پولی بین کشورها جابه جا نمیشه و فقط حسابی که بانک ها پیش همدیگه دارن کم یا زیاد میشه و بانک ها خودشون می دونن که چطور با هم حساب و کتاب کنن.
✅خوب حالا نکته کجا بود؟
نکته توی اینه که دویچه بانک از چه طریقی به بانک ملی ایران اطلاع بده که ۱۰ دلار به حساب تاجر الف واریز کنه؟
از طریق پیام رسان #سوئیفت.
بله
درست خوندین؛
سوئیفت صرفا یه پیام رسان بین المللیه مثل ایتا که تحت مالکیت بلژیکه و یه سرورش تو هلنده و یه سرورش هم تو آمریکا و کارش هم اینه که پیام های بین بانکی رو منتقل می کنه.
نکته سوئیفت اینه که این پیام رسان به غیر از اطلاعات کشورهای اتحادیه اروپا، اطلاعات نقل و انتقالات بقیه کشورها رو میده به وزارت خزانه داری آمریکا و آمریکا در جریان ریز تعاملات کشورها قرار می گیره!😳
حالا ما اگه از سوئیفت استفاده نکنیم نمی تونیم پول های حاصل از تجارتمون رو جابه جا کنیم و اگر هم اجازه بدن که استفاده کنیم -که نمی دن-، در اون صورت وزارت خزانه داری آمریکا یه تماس با اون بانک خارجی که با ما کار کرده می گیره و گوشش رو می پیچونه!
این رو هم بد نیست بدونید که متاسفانه از سال ۷۱ تا سال ۹۰ به مدت ۱۹ سال پیام های بین بانکی داخلی ایران هم از طریق سوئیفت منتقل می شده. ینی مثلا اگه شما یه پول از حسابت در بانک کشاورزی به حساب دیگه ای در بانک ملت منتقل می کردی، بانک کشاورزی این جابه جایی رو از طریق سوئیفت به بانک ملت اطلاع می داده.
حالا چاره چیه؟!
برای حل مشکل انتقال پول راه های مختلفی وجود داره که مهمترینش استفاده از پیام رسانی غیر از سوئیفته.
بانک مرکزی ایران خیلی راحت میتونه یا یک پیام رسان بومی طراحی کنه،
مثل کاری که چین و روسیه انجام دادند یا می تونه از فناوری بلاک چِین استفاده کنه که توضیح نحوه عملکرد این فناوری جدید یه کم تخصصیه و خارج از حوصله این بحثه؛
فقط در همین حد بدونید که میگن آمریکا هیچ گونه اعمال نفوذی نمی تونه در بلاک چین داشته باشه(که باید بررسی بشه البته)
اما نکته مهمی که لازمه همه بدونند اینه که عوامل دولت و بانک مرکزی این راه حل ها رو می دونن ولی هیچ گونه اقدامی در این راستا نمی کنن؛
شاید برای ترسوندن مردم به حفظ این شرایط نیاز دارند! که الله اعلم
لذا همانطور که عرض شد به گفته بسیاری از کارشناسان اقتصادی تنها ۲۰ درصد مشکلات کشور به تجارت خارجی و تحریم ها بستگی داره و ۸۰ درصدش به خاطر ضعف مدیریت و بی اقدامی مسئولینه.
ا ین هم در حالیه که اون ۲۰ درصد تحریم ها رو هم میشه با روش های ساده ای که یکیش رو ذکر کردیم به حداقل ممکن رسوند، ولی دولت محترم نه تنها اقدامی در این راستا نمی کنه بلکه جوری وانمود می کنه که انگار این ۲۰ درصد مشکل تحریم ها نه تنها حل شدنی نیست بلکه انگار ۸۰ درصد مشکلات کشور به خاطر همین تحریم هاست.
و انگار می خوان همه ضعف ها و کم کاری های دور زدن تحریم و سوئیفت
🖕🖕🖕
بستن پیمان های پولی دو جانبه بین ما و مشتری های خارجیمونه
برا مثال الان چین اگه اشتباه نکنم ۴۳٪ تجارتش رو با پیکان دوجانبه مدیریت میکنه
فکر کنم هند بود که با ما پیمان دو جانبه داشت و چند هفته ای است با فشار آمریکا لغوش کرده و ...
بنابراین:
1⃣ تقریبا ۸۰ درصد مشکلات کشور به خاطر بی عملی و سوء مدیریت دولته
دولت به خاطر نوع نگاهی که به مسائل داره تصور می کنه که تنها راه پیشرفت از طریق ارتباط با صاحبان پیشرفت و سرمایه و تکنولوژی می گذره.
بر اساس این نوع نگاه ما باید دست به هر کاری بزنیم تا غرب حاضر بشه با ما ارتباط برقرار کنه و بیاد و در کشور ما سرمایه گذاری کنه.
آقایون دولت هیچ راهی غیر از این بلد نیستن. اگه حتی کابینه هم عوض بشه چون تفکر دولت عوض نمیشه باز هم مشکلات پا برجاست.
چون دولت هیچ اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و تولید ملی و خودکفایی نداره😡😡
لذا تنها دو راه می مونه
۱_ یا دولت #استعفا بده (که به صلاح مملکت نیست)
۲_ یا تفکرش رو از بیخ و بن عوض کنه(بشه اقتصاد مقاومتی)
✅ البته با توجه به این که تحقق یکی از این دو راه بعید به نظر میرسه
راه سومی هم وجود داره
🔴 و اون هم اینه که دولت و رسانه های غربگرا مشکلات رو بندازه گردن نظام و بگن مردم اینکه مشکل هست به خاطر اینه که رهبری نمیذاره ما با آمریکا مذاکره کنیم و افکارعمومی رو بر علیه آقا کنند تا رهبری بگه باشه مذاکره کنید
و متاسفانه این سومی داره اتفاق میفته که میبینید
2⃣ در حالی دولت داره اون ۲۰ درصد مشکلات ناشی از تحریم رو گنده می کنه که برای حلش راه حل های زیادی وجود داره ولی دولت هیچ اقدامی در این راستا نمی کنه.
چون اون ۲۰ درصد رو برای فرافکنی نیاز داره. ۸۰ درصد مشکلات به خاطر ضعف مدیریتی خودشون بوده ولی اونا جوری وانمود می کنن که انگار ۱۰۰ درصد مشکلات ناشی از تحریمه و تحریم هم به خاطر سیاست های ضد آمریکایی رهبریه پس مشکل رهبریه.
3⃣ وظیفه ما اینه که این قضیه رو به درستی برا مردم تبیین کنیم تا مردم بدونن که
اولا ۲۰ درصد مشکلات به خاطر تحریمه
ثانیا اون ۲۰ درصد هم کلی راه حل داره که دولت هم عملا هیچ کاری نمی کنه براشون
ثالثا ۸۰ درصد مشکلات به خاطر تفکر غلط وابسته گرایی و ضد استقلال دولته. تفکری که انتظار داره اون ۸۰ درصد رو غربی ها بیان درست کنن.
دوستان عزیز
موارد بالا بخشی از #اقتصاد_مقاومتی است/به نظر شما نمیشه حلش کرد؟؟
نقدینگی فعلی، (یعنی پولی که دست مردمه) .۱.۶۳۰.۰۰۰میلیارد تومنه یعنی ۱۶۳میلیارد دلار
حالا باید دولت این سرمایه عظیم داخلی رو با مشوق هایی به سمت تولید و جوانب دیگر اقتصاد کشور هدایت کنه
اما شما با دقت رفتار دولت رو زیر نظر بگیرید
برداشت شما کدومه؟!/فقط یک دلیل داره تفکر دولت اینه👇
#اقتصاد_نئولیبرالی دولت هست
✅به سابقه نهاوندیان و مسعود نیلی دقت کنید در تمام دولت های غربگرای کشور حضور داشتند
حالا کدوم تفکر درسته و کدوم غلط؟!
پاسخ با خودتون
والسلام
╭─┅─═🌷🌷ঊঈ═─┅─
میلاد با سعادت جد بزرگوار آقا امام زمان (عج) ، دهمین واسطه فیض الهی ،آیت روشن رستگاری ، حضرت امام علی النقی(علیهالسلام ) را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نماید .
آنحضرت فرمودند:
🌻🌴🌻
《مردم در دنیا به وسیله ثروت و تجملات شهرت می یابند ولی در آخرت به وسیله اعمال محاسبه و پاداش داده خواهند شد .
التماس دعا .
╰─┅─═🌷🌷ঊঈ═─┅─
@tasvirr
هدایت شده از نسل مهدوی
#در_۳روز_عید_غدیر_چیکار_کنیم؟
🎉 تلاش کنیم یک جشن کوچیک به بهانه عید غدیر داشته باشیم حتی شده خیلی ساده و با مهمان های کم( البته هر چه بیشتر بهتر✌️)🎊
#عید_الله_الاکبر
#آداب_غدیر
#عید_غدیر_سه_روز_است
تربیت نسل مهدوی🌷
http://eitaa.com/joinchat/2949054464Cf6a6ec1f40
هدایت شده از نسل مهدوی
Panahian-Clip-Ghadir 1.mp3
1.56M
✳️استاد پناهیان
🔸برای امام حسین علیه السلام چقدر سفره انداختین؟ برای غدیر خم چی؟
🔹ثواب یک دانه غذا دادن در روز عید غدیر....
🇮🇷لبیک یا امیرالمؤمنین🇮🇷
💌️ eitaa.com/manedigaremaa