🔰بررسی آخرین تحولات علمی پژوهشی «اسلام و فضای مجازی» در راستای تقویت سیاستگذاری مبتنی بر دین در کانالهای رسمی «دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی»
🔻دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی را دنبال کنید.
🔹سایت رسمی
🔸کانال ایتا
🔹کانال بله
🔸کانال روبیکا
🔹کانال سروش
🔸کانال آپارات
🔹گروه مطالعات اسلامی فضای مجازی
👆👆👆به ما بپیوندید 👆👆👆
🔔 آیین نامه حمایت از پژوهشگران فعال توسط شورای عالی حوزههای علمیه به تصویب رسید
به منظور حمایت از پژوهشهای مورد نیاز حوزه و نظام اسلامی، آیین نامهای با هدف تقویت و توسعه پژوهش های حوزوی به سمت مسائل مورد نیاز جامعه و حمایت از پژوهشگران فعال در این عرصه و همچنین کمک به توانمندسازی پژوهشگران حوزوی جهت انجام تحقیقات مسئله محور، توسط شورای عالی حوزههای علمیه به تصویب رسیده است.
📑 متن کامل مصوبه حمایت از پژوهشهای مورد نیاز حوزههای علمیه و نظام اسلامی
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
شهادت امام هادی علیه السلام تسلیت باد
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
✅ استاد مصباحیمقدم در درس خارج «بورس و بازارهای مالی» مؤسسه فقه اقتصادی طیبات مطرح کرد:
🔶 تعریف اوراق مزارعه: سند مالکیت مشاع دارندگان اوراق بر زمین زراعی یا منافع زمین یا دیگر نهادههای تولیدی زراعی (مثل گاو، تراکتور، بذر و...) معیّن است که مبتنی بر قرارداد مزارعه، برای کشت و زرع در اختیار عامل گذاشته میشود.
🔶 مزارعه میتواند دو طرفی باشد بین صاحب زمین و زارع و سه طرفی باشد بین این دو و عواملی مثل گاو، تراکتور و... و میتواند چهار طرفی باشد و مثلا صاحب بذر هم شریک چهارم باشد. حتی میتواند یک شریک بخشی از یکی از عوامل را تأمین کند و شریک دیگر بقیه عوامل را تأمین نماید.
🔶 اوراق مساقات از نظر تعریف نشان مالکیت مشاع دارندگان اوراق نسبت به باغهای دارای ثمر یا نسبت به منافع این باغها است. یا مالکیت سایر نهاده های تولیدی باغی مثل تراکتور یا وسائل بهکارگرفتهشده است که با قرارداد در اختیار کشاورز قرار داده میشود.
🔶 این طراحیها مربوط به بازار سرمایه است و در بانکها نیست. آنچه که در بانکها جریان دارد تأمین مالی تحت عنوان قرارداد مزارعه و مساقات است نه اوراق آنها. قرارداد بانکی چیزی شبیه مشارکت مدنی است که در بانکها طراحی شده و نرخ سود از پیشبرآوردشدهای در نظر میگیرند و همان را در قرارداد ثبت میکنند و همان را در پایان قرارداد مطالبه میکنند .
1401/11/1
——————————————-
#درس_خارج_بورس_و_بازارهای_مالی
#استاد_غلامرضا_مصباحی_مقدم
#فقه_اقتصادی
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
🔰 فایل کتاب دستاوردهای یکساله جمهوری اسلامی با عنوان #در_مسیر_پیشرفت منتشر شد
🔴 این محتوای بسیار کاربردی، مناسب برای همه مردم، بویژه سخنرانان، اساتید حوزه و دانشگاه و طراحان و موشنگرافان و... خواهد بود.
⁉️ در یکسال اخیر برای حل مشکلات #خودرو، مسکن، تورم، تولید و ..چه اقداماتی انجام شده است؟
🔰میزمعارف
#کاریدیگر_از_اندیشکدهیسعدا
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
📚 شرط پس گرفتن قرض به نرخ روز طلا
💠 سؤال: برای خرید خانه نیازمند به قرض گرفتن از شخصی شدم و ایشان به شرطی پول، قرض می دهد که آن را به قیمت سکۀ روز باز پس گیرد؛ آیا این کار از نظر شرعی جایز است؟
✅ جواب: اگر پولی قرض بگیرید، تنها ضامن پرداخت پول با محاسبه تنزل ارزش آن هستید و نمی توان پول را به قیمت سکه، قرض داد و معادل قیمت روز سکۀ طلا پس گرفت؛ بله می توانید به وکالت از قرض دهنده برای او سکه خریداری کنید و آنگاه همان سکه را به خودتان قرض داده و معادل آن را هنگام سررسید پس بدهید.
#احکام_قرض #تورم
🆔 @leader_ahkam
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
📚 هزینه های غیر ضروری در ادارات دولتی
💠 سؤال: اگر در یکی از ادارات دولتی یا سازمان های عمومی با هدف به اتمام رساندن بودجه در ماه های آخر سال، مخارج زائد و غیر لازمی (از قبیل تعویض و نوسازی وسائل اداری قابل استفاده مانند رایانه، میز و صندلی و یا رنگ آمیزی ساختمان و یا برگزاری گردهمایی و همایش های پر هزینه و کم فائده) صورت گیرد، آیا این کار شرعا جایز است؟ و در صورت عدم جواز آیا موجب ضمان است؟
✅ جواب: در فرض سؤال، این کار شرعا جایز نیست و از جهت اتلاف بیت المال موجب ضمان است.
#قوانین_و_مقررات #بیت_المال
🆔 @leader_ahkam
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
💥سوال ۸۸ میلیون مردم ایران از رضا پهلوی: ثروت خود را از کجا آوردی؟
🔥 بنیاد پهلوی «کانون فساد»
☄️ خانواده رضا پهلوی، ثروتمندترین خانواده ایران
• خبر فروش زمین یک میلیارد دلاری رضا پهلوی ( گران ترین زمین جهان) در لوس آنجلس بار دیگر توجه همگان را به دارایی های نجومی خارج شده از ایران در زمان سلطنت محمدرضا پهلوی جلب کرده است .
• نشریات معروفی نظیر «فورچون» که ابر ثروتمندان جهان را رصد می کنند بازماندگان شاه سابق را در ردیف چند ابر ثروتمند جهان قرار داده اند که ثروت آنها در حقیقت دارایی های به غارت رفته مردم ایران است
• کرونیکل اینکوایر می نویسد شاه سابق ایران بطور سیستماتیک در طول سی و هفت سال سلطنت همه ساله بیش از یک میلیارد دلار از کشور خارج و در بانک های سوئیس و امریکا ذخیره می کرد .
• خانواده شاه ثروتمند ترین خانواده حکومتگر تاریخ ایران است.
• همسر شاه سابق ایران که تابعیت هم زمان فرانسه و آمریکا را دارد از موفق ترین قمارخانه دارهای مونت کارلو ، لاس وگاس و ماکائو می باشد و مالک چندین شرکت هتل های زنجیره ای است . وی از سهامداران عمده چندین شرکت برتر ساختمانی بوده و در بانکداری نیز فعال است . ثروت این زن هشتاد و چند ساله بالغ بر بیست میلیارد دلار تخمین زده می شود !
• فرزند فرح پهلوی در بسیاری از فعالیت های اقتصادی مادر شریک است و علاوه بر آن سرمایه کلانی را در شهرک سازی در جنوب اسپانیا و در خرید و فروش املاک لاکچری کالیفرنیا به کار انداخته است .
• به نوشته «فورچون» رضا پهلوی که تابعیت آمریکایی دارد هم زمان تابعیت پاناما را هم اخذ کرده و برای فرار از مالیات شرکت های سرمایه گذاری خود را در پاناما ثبت کرده است .
اما ثروت این خانواده از کجا آمده است؟
• رضا میرپنج دوران خردسالی را در فقر گذراند. او از ۱۲ سالگی به ارتش پیوست. در ۲۵ دی ۱۲۹۹، او از سوی ژنرال انگلیسی ادموند آیرونساید بهعنوان فرمانده قوای قزاق منصوب شد. و دو ماه بعد، در کودتای ۳ اسفند ۱۲۹۹، نیروهای قزاق به فرماندهی او، تهران را تصرف کردند.
• رضا میرپنج ۴ همسر و ۱۱ فرزند داشت. فرزندان و نوههای وی به همراه همسرانشان در دهه ۵۰ خانوادهای با حدود ۲۵ عضو بزرگسال را تشکیل دادند که ثروتمندترین خانواده ایران محسوب میشد. رضا میرپنج پس از کودتا و خود را به پادشاهی منصوب کردن و به عضب املاک مردم به یک از بزرگ مالکان ایران خود را ارتقا داد.
• سازمان املاک و مستغلات پهلوی. یک و نیم میلیون هکتار زمینی که رضاخان به قیمت ناچیز و بهزور تصاحب کرده بود پس از عزل وی و در اوایل سلطنت محمدرضا برای فرونشاندن خشم مردم و نمایندگان به دولت وقت واگذار شد.
• بنیاد پهلوی و اعضای این خانواده صاحب یا سهامدار عمده ۱۷ بانک و بیمه، ۲۵ کارخانه صنایع فلزی، ۸ کارخانه مواد معدنی، ۱۰ کارخانه سازنده مصالح ساختمانی، ۴۳ کارخانه صنایع غذایی، ۴۷ شرکت خدماتی و ۲۶ فقره سرمایهگذاری و فعالیت عمده تجاری دیگر در ایران بودند.
• سال ۱۳۲۸ شاه لایحهای به مجلس برد تا بیش از ۴۴ هزار سند مالکیت این اراضی را پس بگیرد. تا سالها این املاک به همراه اراضی وسیع دیگری زیر نظر «سازمان املاک و مستغلات پهلوی» اداره میشد و این سازمان سال ۱۳۳۷ شد «بنیاد پهلوی».
• این بنیاد به اداره موقوفههای رضاخان و محمدرضا و دیگر اعضای خاندان پهلوی اختصاص داشت ولی به دلیل نفوذ پهلویها و ثروت بادآورده زیاد در دهه ۵۰ عملاً بخش بزرگی از اقتصاد ایران را قبضه کرد و ثروت سرشاری در اختیار خانواده پهلوی گذاشت.
• این بنیاد داراییها و سرمایهگذاریهای عمدهای نیز در آمریکا و اروپا داشت. نظارتی خارج از دربار بر بنیاد پهلوی وجود نداشت و میتوان آن را بنیادی خصوصی دانست که اگر چه کارهای عامالمنفعه نیز انجام میداد ولی بخش عمده درآمد آن خرج ثروتاندوزی و تفریح پهلویها میشد. تا جایی که در دهه ۵۰ سیاستمداران بسیاری علناً و حتی در رسانهها بنیاد پهلوی را «کانون فساد» و موجب بدنامی پهلویها معرفی میکردند.
• فراری ۳۵ میلیارد دلاری! پیش از انقلاب رسانههای آمریکایی ثروت شاه را یک میلیارد دلار تخمین میزدند. ولی اوایل دهه ۵۰ معلوم شد فقط اوراق بهادار خارجی که متعلق به شاه است بیش از یک میلیارد دلار میارزد. چند ماه پیش از پیروزی انقلاب نیز با خروج بیش از ۳۱ میلیارد دلار ارز از ایران توسط شاه معلوم شد تخمینها کلاً اشتباه بوده است. همان موقع هم حدس و گمانها درباره ثروت شاه بسیار متفاوت بود. همان سال که در ایران انقلاب شد «اشپیگل» آلمان نوشت شاه ۲۴ میلیارد دلار از ایران خارج کرده است. «نیویورکتایمز» نیز خبر داد که ۲ تا ۴ میلیارد دلار تنها در سالهای ۵۶ و ۵۷ توسط خاندان سلطنتی از ایران خارج کرده است.
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
💥کرسی ترویجی امکان سنجی فقهی تامین مالی غیر متمرکز (DEFI)
💢ارائه دهندگان: دکتر کاظمی و حجت الاسلام امیدوار
✳️ناقدین: حجت الاسلام جواد عبادی و دکتر خطیبی
🔺زمان: سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۰/۳۰
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir
انتقاد به دولت در تقسیم ناصحیح انفال.mp3
5.9M
🎙 انتقاد شدید آیتالله میرباقری از نحوۀ تقسیم اَنفال در کشور
⏪غارت منابع سرزمینی کشور به نفع سرمایه داران با تصمیم سازی های غلط نظامات کارشناسی
▪️به سرمایه داران در سواحل مکران و جاهای دیگر هزاران هکتار زمین میتوانند بدهند اما برای تامین مسکن مردم و نیازمندان میگویند زمین نیست و نمیشود
⏪ انفال نباید براساس «الگوی توسعۀ سرمایهداری» توزیع شود.
🔆 موسسه فقه اقتصادی طیبات
👇👇👇👇👇👇
🆔 @tayebat_public
🌐 Tyb.ir