eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
391 دنبال‌کننده
130.1هزار عکس
89.5هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️معافیت جدید و مهم سربازی/ این مشمولان برای دریافت کارت معافیت سربازی اقدام کنند سرهنگ جعفر فیضی معاون وظیفه عمومی انتظامی استان ایلام: 🔹مشمولانی که کمتر از ۴۰ سال سن و دارای ۴ فرزند هستند و مشمولانی که بالای ۴۰ سال سن داشته و ۳ فرزند دارنداز خدمت سربازی معاف خواهند شد. 🔹این افرادمی‌توانند جهت ثبت درخواست خود به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه کنند./ فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظاهرات ضد صهیونیستی در کانادا 🔹شهروندان خشمگین کانادایی در حمایت از مردم بی‌دفاع غزه و محکومیت جنایات وحشیانه صهیونیستها به ویژه کشتار هولناک بیماران و مجروحان در بیمارستان المعمدانی، در برابر کنسولگری رژیم اسرائیل در تورنتو تظاهرات کردند.
📣 پرچم ایران در ژنو به حالت نیمه برافراشته درآمد 🔺پرچم نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی در ژنو در پی جنایت رژیم صهیونیستی و بمباران بیمارستان غزه به حال نیمه برافراشته درآمد.
37.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 ادامه اعتراض‌های مردمی به جنایات رژیم صهیونیستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظاهرات حامیان فلسطین مقابل کاخ سفید 🔹تظاهرات گسترده مقابل کاخ سفید برای درخواست از رئیس‌جمهور آمریکا جهت توقف حمایت‌ها از رژیم تروریست صهیونیستی و محکوم کردن حمله به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظاهرات در مقابل کنسولگری اسرائیل در تورنتو کانادا در حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایت رژیم صهیونیستی
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حزب‌الله یک تانک مرکاوای اسرائیل را منهدم کرد 🔹حزب‌الله لبنان در ادامه حملات موشکی خود ضد مواضع نظامی رژیم اشغالگر در پاسخ به تجاوزات این رژیم، بامداد امروز یک تانک مرکاوای ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد که شماری کشته و زخمی در صفوف دشمن به جای گذاشت.
رئیس قوه قضائیه: داغداریم محسنی اژه‌ای: 🔹جنایت هولناک شب گذشته که دل‌های تمام آزادی‌خواهان جهان از جمله مردم نقاط مختلف ایران اسلامی را داغ‌دار کرد. 🔹مقامات آمریکایی هم باید در مجامع حقوق بشری پاسخگو باشند. 🔹این اقدام وحشیانه و وقیحانه صهیونیست‌ها، خشم مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان را بر سر سفاکان آوار خواهد کرد و آنان را به پایان خود نزدیک و نزدیک‌تر می‌کند.
پلیس: آمار جرائم افغانستانی‌ها در تهران زیاد نیست رئیس پلیس تهران: 🔹این صحبت که آمار جرم و جنایت مهاجران افغانستانی در تهران بالا است، کاملاً حرف اشتباهی است. 🔹سهم جرم و جنایت افغانستانی‌ها با تعداد آنها باید در نظر گرفته شود که به نظر پلیس، این سهم زیاد نیست و تناسب بین جرم و تعداد آنها بالا نیست.
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خروش مردم بجنورد علیه رژیم سفاک اسرائیل 🔹مردم انقلابی استان خراسان شمالی در تجمعی پرشور جنایت جنگی رژیم موقت صهیونیستی را در بمباران بیمارستان غزه محکوم کردند.
🔸 بایدن در اتاق جنگ رژیم صهیونیستی 🔥إلا لعنة الله على الصهاينة
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وحیدی: ساماندهی مهاجران در حال انجام است ▪️اتباع غیرقانونی باید از کشور بروند وزیر کشور: 🔹ما به مردم افغانستان به عنوان مردمی مظلوم و مورد ستم از سوی قدرت‌ها به ویژه آمریکا نگاه می‌کنیم. به همین جهت ما کمک کردیم تا حدودی که در توان داریم، کمی از شرایط سخت خارج شوند و کودکان افغانستانی در ایران تحصیل کردند. 🔹اینکه برخی مردم در برخی شهرها نگرانی هایی نسبت به ساماندهی مهارجران افغانستانی دارند مورد قبول است و این ساماندهی در حال انجام است و آنهایی که مجوز حضور دارند با یک چارچوب مشخص ساماندهی می شوند اما اینکه کسانی افغانستان ستیزی در کشور به راه بیندازند را به هیچ وجه قبول نداریم. 🔹اتباغ غیرقانونی طبیعتاً باید از کشور بروند و ما صرفا کسانی را ساماندهی خواهیم کرد که به انحای مختلف مجوز حضور در کشور را دارند.