eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
393 دنبال‌کننده
129.9هزار عکس
89.3هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 🔻برخی گزارش های تایید نشده از حمله پهپاد های سپاه پاسداران به اقلیم کردستان عراق خبر می‌دهند 🔹اخبار جبهه مقاومت به تنهایی قادر به تایید این خبر نیست
🔴فرمانده نیروی هوایی: 🔻به SU-35 ها نیاز مبرم داریم/ده ها پایگاه‌ زیرزمینی هوایی وجود دارد/فانتوم ها ارتقای جدی داده میشوند.
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸پرونده سنگین / دوربین مخفی 🔹یک روز شگفت انگیز در زندان و همراه با زندانیان جرائم غیرعمد 🔹حیرت زندانیان با مشاهده صحنه ای که انتظارش را نداشتند.
🔸دفتر رایزن فرهنگی ایران در باکو بسته و نماینده آن اخراج شد.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸تولد نخستین کره گورخر ایرانی در پارک ملی کویر 🔷نخستین کره گورخر ایرانی در سال جاری در پارک ملی کویر شهرستان گرمسار به دنیا آمد.
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸این داستان دیوار مرزی/ نیروهای بربر طالبان به مهندس ایرانی میگن ۲.۵ سانت تو مرز ماست..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر نفت: عراق در ازای بدهی‌اش بخاطر گاز تنها حاضر به فروش دارو و غذاست! در حال رایزنی هستیم تا نظرشان عوض شود!
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
🔸دفتر رایزن فرهنگی ایران در باکو بسته و نماینده آن اخراج شد.
🔴دفتر رایزن فرهنگی ایران در باکو بسته و نماینده آن اخراج شد 🔹ایرنا، خبرگزاری دولت نوشت:بسته شدن دفتر رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در باکو پس از اخراج نماینده آن سازمان، بهانه جویی‌های دولت آذربایجان به دلیل اختلافات اخیر میان دو کشور است. 🔹جمهوری اسلامی ایران همواره در روابط با همسایگان حسن نیت داشته است و خواستار حل مشکلات میان دو کشور از طریق گفتگو و پرهیز از اقدامات بی منطق، احساسی و تنش افزا بوده است، لذا برخی ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه های آذربایجانی در این خصوص کذب محض است. 🔹جمهوری اسلامی ایران املاک زیادی در باکو دارد که مالک آن ها است و اقدامات اخیر بهانه جویی هایی یکطرفه و عجولانه طرف آذربایجانی برای املاکی است که متعلق به دولت جمهوری اسلامی ایران است که البته با گفتگو قابل حل و فصل است.
🔺عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد...
🚨 رسانه‌های عراقی نیز حملات پهپادی سپاه پاسداران به مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب را تایید کردند
سفیر رژیم صهیونسیتی در باکو: «پرچم آذربایجان پرچم اسرائیل است»