eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
392 دنبال‌کننده
130.1هزار عکس
89.5هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
هزینه ساخت مسکن در سال ۱۴۰۲ اعلام شد ▪️افزایش ۳۸ تا ۴۸ درصدی هزینه‌ها 🔹رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور طی نامه‌ای هزینه ساخت‌ ۷ گروه ساختمانی در سال ۱۴۰۲ را ابلاغ کرد که نسبت به سال گذشته ۳۸ تا ۴۸ درصد افزایش یافته است. 🔹هزینه ساخت گروه‌های ساختمانی ۱ و ۲ طبقه هر مترمربع ۵.۳ میلیون تومان (افزایش ۴۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱)، ۳ تا ۵ طبقه ۶.۲ میلیون تومان (افزایش ۴۷.۶ درصدی) است. 🔹در ساختمان‌های ۶ و ۷ طبقه ۷.۱ میلیون تومان (افزایش ۴۷.۹ درصدی)، ۸ تا ۱۰ طبقه ۸ میلیون تومان (افزایش ۴۸.۱ درصدی)، ۱۱ و ۱۲ طبقه ۸.۹ میلیون تومان (رشد ۴۸.۳ درصدی)، ۱۳ تا ۱۵ طبقه ۹.۸ میلیون تومان (۴۸.۴ درصدی) و ۱۶ طبقه و بالاتر ۱۰ میلیون تومان (افزایش ۳۸.۸ درصدی) است.
«حقیقی» رسماً به هوادار پیوست ⚽️ «علیرضا حقیقی» که در دو فصل گذشته در نساجی مازندران عضویت داشت، با مدیران باشگاه هوادار به توافق رسید و رسماً به این تیم پیوست.
اوجی: وزارت خارجه میدان گازی آرش را پیگیری می‌کند وزیر نفت: 🔹کارت سوخت در هیچ جایگاهی حذف نشده و بلکه تعداد آن در جایگاه‌ها کاهش یافته است. 🔹مردم بیش از ۵۰ درصد کارت خود استفاده می‌کنند و کارت جایگاه برای مواقع اضطرار است. 🔹وزارت خارجه ماجرای میدان گازی آرش را پیگیری می‌کند.
🔵 رئیس جمهوری در سفر به کنیا مطرح کرد: فعالیت‌های بشردوستانه هلال‌احمر در آفریقا کم نظیر است 🔺سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به کشور کنیا، فعالیت های بشردوستانه هلال‌احمر در آفریقا را کم نظیر توصیف کرد.
🔸 رسانه های عبری : سه رزمنده حزب الله در حین مقابله با پهپاد ارتش اسرائیل زخمی شدند.
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋ 🌕روزت را زیبا کن! 💢عادت سلام کردن به امام حسین علیه السلام را نشر دهیم .
☑️پشت پرده موافقت اردوغان با پیوستن سوئد به ناتو چیست؟ 🔹شبکه آلمانی «دویچه وله» گزارش داده ترکیه در ازای حمایت از پیوستن سوئد به ناتو، ۲ امتیاز خاص از اتحادیه اروپا و آمریکا گرفته است. 🔹گفته شده استکهلم موافقت کرده از عضویت آنکارا در اتحادیه اروپا مجدانه حمایت کند. تحلیلگران اما می‌گویند سوئد یکی از معدود کشورهایی است که از مدت‌ها قبل از پیوستن ترکیه به اروپا حمایت می‌کرد و این چیز جدیدی نیست. 🔹همچنین به نظر می‌رسد ترکیه یک قدم به خرید «اف-۱۶» نزدیکتر شده است. پیش از این و به‌رغم تلاش‌های بایدن برای جلب حمایت کنگره برای فروش این جنگنده به ترکیه، بسیاری از سناتورهای آمریکایی با آن مخالف بودند.
امام باقر عليه السلام: إيّاكَ و الكَسَلَ و الضَّجَرَ؛ فإنّهُما مِفتاحُ كُلِّ شَرٍّ، مَن كَسِلَ لم يُؤَدِّ حَقّا، و مَن ضَجِرَ لم يَصبِرْ على حَقٍّ از تنبلى و بى حوصلگى بپرهيز؛ زيرا اين دو، كليد هر بدى مى باشند و كسى كه تنبل باشد، حقّى را نگزارد و كسى كه بى حوصله باشد، بر حق شكيبايى نورزد تحف العقول صفحه295
ربوده شدن یک صهیونیست در اتیوپی 🔹‌ رسانه های رژیم اسرائیل مدعی شدند که یک صهیونیست در اتیوپی ربوده شده است. این دومین بار طی یک هفته است که رسانه های صهیونیست از ربوده شدن صهیونیست‌ها خبر می‌دهند. 🔹‌ تل‌آویو اخیرا مدعی شده است که یک صهیونیست که در اصل جاسوس بوده، در عراق ناپدید شده است. صهیونیست‌ها گروه‌های عراقی را مسئول این ربایش می‌دانند.
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دورهمی ورشکستگان سیاسی و اپوزیسیون افسرده از شکست در اینترنشنال: 🔺️قصه پر غصه‌ای داریم؛ اپوزیسیون ورشکستگی خود را نشان دادند! 🔺️اپوزیسیون خارج از کشور ایده جنگی دارد، نه شهروندی!
فقط تعداد لایک های این پست احمقانه منوتو رو ببینید تا بفهمین تو اینستاگرام چه خبره؟ 🔹سر کامل بریده شده رو پیوند زدن زود هم جاش خوب شده بدون جای زخم! 🔹منوتو مخاطب رو خر و گاو فرض نکرده بلکه یه عده واقعا خودشون خر و گاو تشریف دارند!