♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
این موشک بالستیک کوتاهبرد به منظور استفاده در عملیاتهای تاکتیکی و حمله دقیق به اهداف مورد نظر توسعه داده شده است.برخی منابع خارجی موشک فتح ۳۶۰ را پاسخی به سامانه موشکی هیمارس آمریکا میدانند.
موشک کروز قدیر
کروز دریایی «قدیر» موشک هوشمندی است که قابلیت پرواز در ارتفاعی کمتر ۱۵ متر را دارد و با توجه به برخورداری از سیستم مسیریابی خودکار قادر به شناسایی و انهدام اهداف تا شعاع ۳۰۰ کیلومتری میباشد.
آنطور که تسنیم گزارش کرده است، این موشک، یک موشک پیشرفته با قابلیت آماده سازی سریع، ارتفاع پروازی پایین، ضد جنگ الکترونیک و دقت بالای ناوبری است که جزء موشکهای پیشرفته و به روز ضد کشتی به شمار میرود.
موشک کروز قدیر، همانند سایر موشکهای کروز ایرانی قابلیت شلیک از سامانههای پرتاب از ساحل و دریا را و انواع شناور و بالگرد را داراست که این قابلیت، موجب افزایش بُرد و انعطاف بالای عملیاتی یگانهای دریایی ارتش و سپاه میشود.
⭕️به نام مردم به کام ...؟
🔹اخیرا خاله نیکا شاکرمی در افشاگری اخیر خود عنوان کرد که سلطنتطلبان به نسرین مادر نیکا پیشنهاد دادهاند تا در ازای دریافت ۵۰۰ میلیون تومان تمام نقاشیهای نیکا را به آنها بفروشد!
🔸شعار زن زندگی آزادی زیادی برای دهان افرادی که با دختر و خواهر خود کاسبی میکنند بزرگ است، اگر خواهر علی کریمی در زندان نبود یا نیکا زنده بود آنها چطور کاسبی میکردند؟
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیر دریایی بدون سرنشین جدید نیروی دریایی سپاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ #نماز_حاجت بسیار مجرب امام جواد [علیه السلام] در روز چهارشنبه
واگذاری رایگان زمین به ۱۰۰ هزار متقاضی مسکن ملی
وزیر راه و شهرسازی:
🔹رئیس جمهور در جلسات شورای عالی مسکن به استانداران دستور داده بود موانع واگذاری زمین را برطرف کنند.
🔹۱۰۰ هزار قطعه زمین به صورت انفرادی و گروهی در قالب طرح نهضت ملی مسکن به متقاضیان واگذار شده است.
🔹در واگذاری زمین به مشمولان قانون جوانی جمعیت (دارای ۳ فرزند و بیشتر) نیز از مرز ۲۰ هزار زمین عبور کردهایم که حاکی از رشد خوبی است.
افزایش حملات سایبری به تلفنهای همراه
🔹هکرهایی که از طریق دستگاههای موبایل کاربران را هدف قرار میدهند، در حال افزایش هستند. حمله به آسیبپذیریهای موجود در اپلیکیشنها و افزایش تعداد حملات فیشینگ پیامکی از جمله موارد خطرناک است.
🔹به گزارش موسسه امنیت موبایل زیمپریوم (Zimperium) که در گزارش سالانه خود با عنوان خطرات جهانی موبایل (۲۰۲۳) مشخص شده است که تعداد بدافزارها در سال ۲۰۲۲، ۵۱ درصد رشد داشته است و اکنون حدود ۷ هزار بدافزار یکتا بهطور ماهانه کشف میشود.
🔹بهطور مجموع آمار دستگاههای در معرض خطر قرار گرفته حدودا ۳ برابر شده است و این نشان میدهد تاکتیکهای مورد استفاده هکرها جواب میدهد. بهطور میانگین در هر دستگاه چهار لینک مخرب فیشینگ کلیک میشود.
🔹روند افزایش بدافزارها در تلفن همراه به خاطر افزایش استفاده کارمندان، افراد وشرکتها از تلفن همراه برای انجام کارهای خود است.
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشنوید قدرت نظامی ایران را از زبان آمریکاییها...
نتایج آزمون نمونه دولتی 1402 - 1403، در روز 11 مرداد 1402 اعلام می شود.