فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌افزایش قد تا چه سنی و چگونه ممکن است؟
🎥دکتر حسین رضایی زاده
@tebbetabiee
🧉خواص رب #انار
✍🏻رب انار تأثیر بسیار زیادی در کاهش #صفرا و جلوگیری از غلیان و جوشش خون داد. همچنین مصفای خون بوده و در کاهش غلظت خون بسیار مناسب است.
🔴رب انار مقوی کبد بوده و باعث کاهش کلسترول و چربی خون میشود.
اگر کلسترول در شریانها زیاد شود باعث سخت شدن آنها میشود و این مسئله ممکن است منجر به بیماری قلبی شود. که مصرف رب انار از ایجاد چنین مشکلاتی جلوگیری میکند.
🔴از دیگر فواید رب انار میتوان به تاثیر آن در کاهش ریفلاکس است.
🔴مصرف رب انار ترش میتواند برای کاهش حالت تهوع در دوره بارداری بسیار مفید باشد و علاقهمندی زنان باردار برای خوردن مواد غیرطبیعی را کاهش دهد.
@tebbetabiee
23.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌باورهای غلط در زمان بارداری از نگاه طب سنتی
دکتر عسکر فراشاه
@tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سَری میریم #قدس شریف چون قراره به زودی پشت سر آقامون امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف در این اول قبله گاه مسلمانان جهان نماز جماعت بخونیم✌️
ای قدس قسم به #شهید_قدس #شهید_سلیمانی عزیز ان شاء الله آزادیت را خواهیم دید 😭😭😭🤲🤲🤲
@tebbetabiee
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دلیل اصلی بروز بیماری دیابت
دکتر حسن اکبری
@tebbetabiee
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درمان سنتی عوارض واکسن کرونا بر روی کبد
📹 دکتر حسن اکبری در مورد اینکه انجام حجامت برای برطرف کردن عوارض واکسن کرونا بسیار مفید است زیرا حجامت به معنی ایجاد التهاب کنترل شده ست و باعث بالا بردن سیستم ایمنی بدن می شود...
@tebbetabiee
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه کسی باید پاسخگو این وضع باشد ؟
دانشگاه !
سازمان تبلیغات !
قوه قضاییه !
حوزه علمیه !
دولت !
مجلس !
پلیس !
ستاد امر به معروف !
سپاه!
بسیج!
وزارت اطلاعات!
چه کسی ؟
چه نهادی !
به راحتی در علمی ترین محیط آموزشی کشور دستور دین را زمین و حرام شرعی را رواج میدهند!
فقط همین یک ویدیو است ؟
خیر !
اگر منتشر کنیم متهم به اشاعه فحشا میشویم !
آقایان کاری کنید ...
⚠️مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه شریف پردیس کیش
@tebbetabiee
07 Jews.mp3
8.12M
🎙درس هفتم
تفاوت یهود با بنی اسراییل
#شیخ_قمی
@tebbetabiee
{إدريس علیه السلام}
ادریس، نام يكى از انبياء الهى است كه پس از حضرت آدم و قبل از حضرت نوح(علیهما السلام) زندگى مى كرده است.
در قرآن كريم نام «ادريس» دو بار به صورت صريح آمده است: در آيه 56 مريم وى را پيامبرى بسيار راست گو كه خداوند او را به جايگاهى والا برده دانسته است، و در آيات 85- 86 سوره انبياء، نام او در شمار چند پيامبر ديگر كه همه آنان از صالحان و صابران بوده اند، ديده مى شود.
طبق برخى از قرائت هاى شاذ آيات 123 و 130 صافات نيز درباره ادريس خواهد بود.
بيش تر لغويان «ادريس» را واژه اى عربى و از مادّه «درس» مشتق دانسته و وجه اين نام گذارى را كثرت دانش يا ممارست او بر آموزش، ذكر كرده اند؛ اگرچه برخى به اشتقاق آن از مادّه «دروس» به معناى پنهان شدن، معتقد بوده و علّت آن را پنهان شدن ناگهانى ادريس بيان نموده اند. در برابر ديدگاه پيشين، بعضى آن را واژه اى عجمى و غير منصرف شمرده اند.
آن¬گونه كه از بيش تر كتاب هاى تاريخى، تفسيرى و ... بر مى آيد، «ادريس» همان «اخنوخ» يا خنوخ، و خنوع است كه نزد اهل كتاب، يكى از پيامبران پيش از نوح بوده و كتاب هاى فراوانى به او نسبت داده شده است.
در روايتى، اباذر از رسول خدا (صلى الله عليه و آله) نقل مى كند: 4 نفر از انبيا: آدم، شيث، اخنوخ (عليهم السلام)، ادريس و او نخستين كسى است كه با قلم نوشت- و نوح (عليه السلام) سريانى اند.
گفته شده: «ادريس» نزد يونانيان «ارميس»، «طرميس» يا «هرمس حكيم» نام دارد و بر پايه برخى از منابع، كيومرث را از نياى وى شمرده و اسطوره هاى فراوانى را به او نسبت داده اند.
گاهى او را «مثلّث النِعَم» يا «مثلث الحكمه» يعنى داراى نعمت پادشاهى، حكمت و نبوت و «هرمس الهرامسه» و «اورياى سوم» پس از آدم و شيث عليهما السلام لقب داده اند.
نسب ادريس در كتاب مقدس و در بيش تر كتاب هاى تاريخى و تفسيرى به اين ترتيب آمده است: «ادريس» «اخنوخ» بن يَرد (يارد، ياريد) بن مهلائيل بن قينان بن انوش بن شيث بن آدم (عليهما السلام).
برخى بر آنند كه ادريس در بابل به دنيا آمد؛ ولى بيش تر مورّخان گفته اند: او در كشور «مصر» شهر «منف» به دنيا آمده و در 65 سالگى با هدانه (ادانه) دختر باويل بن محويل بن خَنُوخ بن قين بن آدم عليه السلام ازدواج كرد و از وى، داراى فرزندانى شد كه مشهورترين آن ها «متوشالح» (مَتوشَلَخ) بود. عمر او را 365، 300 يا 165 سال نقل كرده اند.
ادريس از جهت علم و حكمت در مقام والايى بوده است و «اوّلياتى» را به او نسبت داده اند؛ چنان كه مى گويند: او نخستين كسى بود كه از حركت ستارگان و اجرام آسمانى سخن به ميان آورد. پزشكى را بنياد نهاد و شهرهاى بسيارى را بنا كرد. او هم چنين نخستين كسى بود كه خط نوشت و لباس دوخت. مردم پيش از آن براى پوشش بدن خويش، از پوست حيوانات استفاده مى كردند.
بسيارى از مفسّران و مورّخان معتقدند كه ادريس آموخته هايى را از «غوثاذيمون» كه همان «شيث» پيامبر است، فرا گرفته. برخى ادريس را نخستين پيامبر بعد از حضرت آدم (عليه السلام) دانسته و گفته اند: ادريس مردم را از مخالفت با شريعت آدم (عليه السلام) نهى مى كرد؛ ولى به جز تعداد اندكى، بيش تر مردم از دستورهاى وى سرپيچيدند.
عده اى نيز گفته اند: در زمان «يارد» پدر ادريس، بت پرستى در ميان قابيليان متداول شده بود. خداوند ادريس را به پيامبرى برگزيد و با كوشش وى، بت پرستى رو به افول نهاد و برخى از بت ها نيز نابود شدند. گروهى نيز بر اين باورند كه خداوند ادريس را به سوى آتش پرستان قوم قابيل كه به مكر شيطان به اين منكر روى آورده بودند، فرستاد.
در زيارت ناحيه مقدسه بعد از آدم و شيث (عليهما السلام) به ادريس در جاى گاه پيامبرى كه با دليل براى خدا قيام نمود، درود فرستاده شده است.
تعداد صحف ادريس را 30 يا 50 صحيفه گفته اند، و مجلسى -رحمه الله- 29 صحيفه بر شمرده كه «ابن متويه» آن ها را از سريانى به عربى ترجمه كرده است. صحفى را نيز به «اخنوخ» كتاب مقدس نسبت داده اند كه از «سودا پيگرافا» ى عهد عتيق (در زبان يونانى به معناى نوشته هاى جعلى) است و بعد از كتاب مقدس و «اپوكريفا» در رتبه سوم بوده، اعتبار چندانى ندارند. اين صحف عبارتند از: 1. صحيفه هاى حبشى اخنوخ؛ 2. كتاب اخنوخ اسلاوى؛ 3. نسخه عبرى كتاب اخنوخ؛ 4. صحيفه هاى عربى ادريس؛ 5. صحف منسوب به ادريس؛ 6. سنن ادريس. در قرآن كريم، از اين صحف به صراحت سخنى نيامده؛ ولى بسيارى از مفسران، مراد از «الصُّحُفِ الاولى » در آيه 18 اعلى را صحف ادريس و شيث مى دانند.
منبع: اعلام القرآن، ج 2، صص31-34
@tebbetabiee