فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید
👈مشارکت حاج #مهدی_رسولی در حملات توپخانهای و راکتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر تروریستهای حدکا و کومله و ... در کردستان عراق
@Tehranjebhe
دیدار استاندار تهران با خانواده شهید مدافع امنیت پوریا احمدی
https://www.tasnimnews.com/fa/media/1401/07/14/2784405
@Tehranjebhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رجز نوجوان دهه هشتادی در مراسم شهید پوریا احمدی
@Tehranjebhe
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان دلنشین مادر شهید امنیت پوریا احمدی، در دیدار با استاندار تهران
مادر شهید پوریا احمدی: من از جوانی مرید رهبر بودم، رهبر باشد تا ما باشیم، وگرنه بدون رهبر میخواهیم چه کار کنیم؟ پسرم را به رهبر هدیه کردم. پسرم عمیقا عاشق رهبر بود. خدا این رهبر را از ما نگیرد.
شهید احمدی به دلیل شدت جراحات وارده پس از چند روز بستری در بیمارستان ، روز ۱۳ مهر ماه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
@BisimchiMedia
حضور امام جماعت و نمازگزاران مسجدامام رضا علیه السلام در کلانتری بهارستان و تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات نیروی انتظامی
پخش شده از شبکه سه سیما
https://telewebion.com/episode/0x299987f
حضور امام جماعت و نمازگزاران مسجد حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها در کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس و تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات نیروی انتظامی
پخش شده از شبکه سه سیما
http://www.telewebion.com/episode/0x299a823
🔹 اطلاعیه / همه می آییم
🔸خروش امت حزب الله دارالشهدای تهران
♦️ مردم غیرتمند منطقه۱۷
عربده کشی داعشی های بزدل را در درالشهدای تهران تحمل نکرده و در خونخواهی بسیجی مدافع امنیت شهید سلمان امیراحمدی که در شامگاه شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱ در حمله مسلحانه اوباش در میدان جلیلی به شهادت رسید، بپا می خیزند ....
🔸 وعده ما :
🔹 يکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱
🔹 ساعت ۱۹ - ميدان ابوذر
امت حزب الله دارالشهدای تهران منطقه ۱۷
@Tehranjebhe
مراسم تشییع پیکر مطهر شهید مدافع امنیت سلمان امیراحمدی
▪️تشییع پیکر شهید سلمان امیراحمدی دوشنبه ۱۴۰۱/۰۷/۱۸ ساعت ۹:۰۰ صبح از منزل آن شهید در شهرک محلاتی، نصر ۶، بلوک ۳۱
💠مراسم وداع عمومی در معراج شهدا برگزار نخواهد شد
@Tehranjebhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی عجیب سید حسن نصرالله بارهبر انقلاب
از دست ندید
@Tehranjebhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این صحنه بسیار زیبا فرزند شهید فراجا از آقا کربلا میخواد
@Tehranjebhe
🔺 تصاویری دیگر از مردمی که با گل و جعبهی شیرینی به استقبال نیروهای حافظ امنیت رفتهاند؛
دم تمام کسانی که این روزها ایستادند، در مجازی فحش خوردند و در میدان #شهید دادند تا #امنیت حفظ شود گرم...
پرچم بالاست✌️🇮🇷
@Tehranjebhe
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆یکشنبه ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
🖼️
دبیرجبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تهران حجت الاسلام دانایی با همراهی همسنگران مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر در کلانتری بهارستان حاضرشده
از زحمات و خدمات پرسنل زحمت کش فراجا
تقدیروتشکر نمودند.
🆔 @Tehranjebhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون:
۲۰ مهر ۱۴۰۱
پیکر شهید دفاع مقدس در منزل پدر و مادری که پس از۳۲ سال چشم انتظاری از دنیا رفتند
تهران،خانی آبادنو
@Tehranjebhe
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراونند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
۲. آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۳. آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۴. آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۵. عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۶. نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش ... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
@Tehranjebhe
دیوارنگاره میدان ولیعصر تغییر کرد
🔹به دنبال اعتراض مردم و برخی کاربران شبکههای اجتماعی دیوارنگاره میدان ولیعصر تغییر کرد.
🔹منتقدان معتقدند درج تصاویر برخی افراد که کشف حجاب کردهاند، کار اشتباهی بوده است.
🔹برخی کاربران نیز بیان کردند که موضوع کشف حجاب با توجه به سن و سال این افراد، دارای وجوب و حرمت شرعی نبوده و قابل اغماض است.
🔹از سوی دیگر تعدادی از این افراد نیز نسبت درج عکسشان در این دیوارنگاره معترض شده بودند و گفته بودند که با آنها هماهنگی انجام نشده است.
🔹طراحان این پوستر اما توضیح دادهاند که برخی هدف از دیوارنگاره ولیعصر را اشتباه متوجه شدهاند.
🔹قرار نبوده ما لزوما زنان همراه با جمهوری اسلامی را به تصویر بکشیم بلکه زنانی که در این مملکت و با استفاده از آزادی و امنیت و امکانات موجود در آن، در زمینه کاری خود موفق شدهاند را بهصورت محدود لیست کردهایم.
🔹با این حال به دنبال انتقادات مختلف دیشب این دیوارنگاره تغییر کرد.
@Tehranjebhe
29.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*شعرخوانی حاج محمود کریمی در اجتماع مردم تهران در جشن میلاد حضرت رسول اکرم (ص)*
✅ @Tehranjebhe
📸 گوشهای از اجتماع باشکوه تهرانیها در میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع)
🆔 @Tehranjebhe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گفتوگو صمیمانه مامور یگان ویژه با دختران دهه نودی:
🔸با یه گوشی تحت تاثیر قرار نگیرید .دشمن میزنه یکی رو میکشه بعد میندازن گردن پلیس نذارید دشمن از شما سوءاستفاده کنه
@Tehranjebhe
https://mega.nz/file/OuoAzY6I#O30imlcBAOeKq3MDOaojbWnnUC5n4C3UJuBFUZQgAi8
تصاویر هوایی جشن بزرگ ولادت پیامبراکرم ص وامام صادق ع در میدان ولیعصر عج
@Tehranjebhe
تصاویر «جشن بزرگ میلاد پیامبر مهربانی» بعدازظهر جمعه (۲۲ مهر) در میدان ولیعصر (عج)
🆔@Tehranjebhe
🔰جهــــــــادتبیین...
✅مبانی حکمرانی اسلامی در دعاهای ائمه علیهم السلام
نکتهی دوّم [درباب جهاد تبیین] این است که در جنگهای سخت با سلاحهای قدیمی دیگر نمیشود جنگید. امروز با شمشیر و با نیزه و با این چیزها، نمیشود به جنگِ توپ و موشک و مانند اینها رفت. در جهاد تبیین هم همین جور است؛ با شیوههای قدیمی [نمیشود کار کرد]. البتّه بعضی از شیوههای قدیمی جایگزین ندارد، مثل منبر، مثل مدّاحی؛ اینها قدیمی است امّا اینها جایگزین ندارد؛ اینها همچنان اثرگذار است و هیچ چیز دیگری جای اینها را نمیگیرد، لکن از لحاظ ابزارهای گوناگون بایستی بِهروز حرکت کرد. البتّه ما امروز در این زمینه سلاحهای سختافزاریمان خوب است؛ یعنی بخش فضای مجازی و امثال اینها بالاخره فعّالند و کار میکنند و اگر چه فضای مجازی مشکلاتی دارد ــ که انشاءالله جناب آقای رئیسی و دوستانشان باید همّت کنند و هر چه زودتر باید این مشکلات برطرف بشود ــ لکن به هر حال در دسترس است؛ کارهایی که بایستی انجام بگیرد، از لحاظ سختافزاری در دسترس است؛ مهم بخش نرمافزاری قضیّه است. سلاح تبیین یک بخش نرمافزاری مهمّی دارد؛ در اینجا بایستی نوآوری صورت بگیرد، بایستی سخن نو گفته بشود و شیوهی نو در بیان ذکر بشود.
و به نظر من امروز آن چیزی که میتواند به بهترین وجهی به صورت یک سلاح مؤثّری عمل کند، تبیین مفاهیم عالی اسلامی است در زمینههای مختلف. ما در زمینهی مسائل معرفتی، مسائل معارفی، حرفهای نگفته زیاد داریم؛ حرفهای قابل گفتنی که برای دنیا جذّاب و شیرین است، زیاد داریم. در زمینهی مسائل مربوط به سبک زندگی اسلامی، ما خیلی حرفِ نگفته داریم. فرض کنید حالا یک قلم، بحث محیط زیست است، یک قلم بحث معاملهی با حیوانات است، یک قلم بحث خانواده است؛ اینها سبک زندگی است دیگر. در همهی اینها اسلام حرفهای جذّاب دارد؛ معارف اسلامیای که اینها را میشود از درون متون اسلامی تخلیص کرد و تجرید کرد و در اختیار همه گذاشت.
یا در زمینهی آئین حکمرانی اسلامی؛ یکی از موضوعاتی که بسیار مهم است و میتوان این را مطرح کرد، مسئلهی حکمرانی اسلامی است. حکمرانی در منطق اسلام از بن و بنیاد با حکمرانیهای رایج جهان متفاوت است؛ نه شبیه سلطنت است، نه شبیه ریاستجمهوریهای امروز دنیا است، نه شبیه فرماندهیها است، نه شبیه رؤسای کودتاگر است؛ شبیه هیچ کدام از اینها نیست؛ یک چیز خاصّی است متّکی به مبانی معنوی. سبک حکمرانی اسلامی این است: مردمی بودن، دینی بودن، اعتقادی بودن، اَشرافی نبودن، مسرف نبودن، ظالم نبودن؛ نه ظالم [و نه مظلوم]: لا اُظلَمَنَّ وَ اَنتَ مُطیقٌ لِلدَّفعِ عَنّی وَ لا اَظلِمَنَّ وَ اَنتَ القادِرُ عَلَى القَبضِ مِنّی (۱) در این دعاهای صحیفهی سجّادیّه [هست]؛ اینها هر کلمهکلمهاش مبانی مهمّ معرفتی است؛ اینها چیزهایی است که سلاحهای جدید ما است، باید از اینها استفاده کرد.۱۴۰۰/۱۲/۱۹
بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری
https://farsi.khamenei.ir/
#تجــدید_عهد
#ما_ملت_امام_حسینیم
#اللہم_عجل_لولیڪ_الفرجـ
#جبهه_فرهنگی_انقلاب_اسلامی_تهران🇮🇷
@Tehranjebhe