4_5855088435122932731.mp3
5.5M
◾️◾️▪️◾️▪️◾️◾️▪️◾️
يا ليلة الجمعة
إحملي أحلامنا الي كربلا
ای شب جمعه
آرزوهایمان را به كربلا برسان ...
🎙محمد حسین پویانفر
🥀 @telaavat
4_5855088435122932864.mp3
495.8K
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
🔸ترتیل صفحه ۷۶ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه ال عمران
🎙استادپرهیزگار
✅ @telaavat
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
📖 صفحه ۷۶ قرآن کریم
🔸 سوره مبارکه آل عمران
✅ @telaavat
#یک_آیه_یک_تدبر
✨📖✨ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ (2 - صف)
⚡️ای کسانی که ایمان آوردهاید چرا چیزی را میگویید که به آن عمل نمیکنید.
💠براساس آیۀ فوق معمولا واعظ و علمای راستین در منبر چیزی را باید بگویند که به آن عمل میکنند. پس عالم و واعظی اَمین چون نمیتوانند به تمام قرآن عمل کنند بیشتر تأکیداتشان روی اعمالی است که آن را انجام میدهند.
📌مثال: بر منبر اندک عالمی از نماز شب سخن میگوید چون شاید اکثرشان توفیق عمل به آن را نداشته باشند. پس دین خدا فقط از سخن و موعظۀ عالم بر انسان تکمیل نمیشود انسان باید اهل مطالعه و تحقیق و عمل باشد.
⁉️حال سؤال اینجاست یک عالم دینی که نمیتواند به تمام قرآن عمل کرده باشد پس نباید از همۀ قرآن سخن بگوید؟
⬅️پرواضح است این عالم باید از همۀ جای قرآن بگوید ولی در کلامش طوری وانمود نکند که شنونده را چنین القاء کند که خودش همۀ آنچه را که میگوید عامل است.
📌مثال: وقتی آن عالم نماز شب نمیخواند و میخواهد از نماز شب سخن بگوید و مردم را به آن تشویق کند باید بگوید: ما که توفیق نماز شب زیاد نداشتهایم ولی چند شب که توفیق داشتیم این برکات را دارد و کسانی که نماز شب را توفیق دارند از برکاتش چنین میگویند، یا وقتی میخواهد از احترام به والدین سخن گوید، بگوید: ما توفیق بوسیدن دست والدین از حیای کاذب نداشتیم و فرصت استفاده از برکات آن را از دست دادیم، دیر بیدار شدیم ولی شما انجام دهید و از برکاتش بهره ببرید.
🎇دقت کنیم این آیه یک وجه دیگری هم دارد وقتی میگوید: «چرا میگویید چیزی را که عمل نمیکنید» یعنی اجازه داده است اگر انسان دچار ریا نمیشود به آنچه هم انجام میدهد و برکاتش را دیده است در منبر اشاره و آن را تبلیغ کند.
📌مثال: اگر عالم اهل نماز شب است و برکاتی از آن دیده است به شرط این که دچار ریا نشود میتواند و بهتر است از برکات نماز شب در زندگی خود برای مردم سخن بگوید تا تشویق عملی و عینی برای آنان در احکام قرآن باشد، یا مثال: اگر در مورد ربا و نهی مردم از ربا سخن میگوید چون ربا گناه است و اعتراف به گناه نزد خلایق باعث تبلیغ گناه میشود و برای عالم این کار بسیار نهی شده است اگر عالم در جایی دچار رباخواری شده است نیازی نیست بگوید من رباخوردهام ولی به شما میگویم ربا نخورید اینجا بهتر است بگوید: ان شاء الله همۀ ما علیالخصوص من روسیاه از آفت ربا در زندگیمان دور باشیم و آلوده به ربا نشده باشیم.
🚫یکی از آفتهای یک سخنران مذهبی این است که افعال خود را جمع مخاطب ببندد و بگوید: "از ربا دور شوید" این جمله در شنونده چنین القاء میکند که من از ربا دور هستم و پاک، و شما آلوده به آن هستید و مصداق این آیه نهی شده الهی میباشد.
✨📖✨ فَلَا تُزَكُّوا أَنْفُسَكُمْ ۖ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنِ اتَّقَىٰ (32 - نجم)
⚡️پس خودستایی مکنید، او به حال هر که متّقی (و در خور ستایش) است از شما داناتر است.
💥بلکه باید بگوید: از ربا دور شویم همۀ ما به نوعی آلوده به ربا هستیم.
✨📖✨ قَالَ هُمْ أُولَاءِ عَلَىٰ أَثَرِي وَعَجِلْتُ إِلَيْكَ رَبِّ لِتَرْضَىٰ (84 - طه)
⚡️موسی عرضه داشت: هم اینک قوم از پی من هستند و من خود برای خشنودی تو تعجیل کرده و بر آنها تقدم جستم.
🌏پیامبران نه تنها به گفتۀ خود عمل میکنند بلکه مقدم و قبل از مردمی که به آنها سخن گفتهاند خودشان عمل به گفتههایشان میکنند.
🔥گاهی یک گنهکار میتواند گنهکار دیگر را نهی کند. مثال: شرابخوار میتواند شرابخوار دیگری نهی کند به شرطی که شرابخواری که نهی میکند باید بداند طرف مقابل میداند او شرابخوار است و از خوردن شراب پشیمان است و بر بیفایده بودن آن رسیده است، این شرابخوار به شرطی میتواند شرابخوار دیگر را نهی کند که اراده بر ترک آن داشته باشد و از شرابخوار دیگر بخواهد با هم ترک شراب کنند.
🆔 @telaavat
هدایت شده از کانال رسمی سازمان دارالقرآن الکریم
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤با نوای فرهمند
#التماس_دعا
@telaavat
👆👆👆
🌼🍃
به رسم عاشقی میخوانیم:
دعای فرج حضرت حجة ابن الحسن( عج )
بسم الله الرّحمن الرّحیم
إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی السَّاعَهَ السَّاعَهَ السَّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥
✅ @telaavat
🔹سئِلَ الاْمامُ الْحُسَینُ علیه السلام عَنِ الاْدَبِ، فَقالَ:
هُوَ اَنْ تَخْرُجَ مِنْ بَیتِک، فَلا تُلْقِی اَحَداً اِلاّ رَأَیتَ لَهُ الْفَضْلَ عَلَیک
از امام حسین علیه السلام معنای ادب را پرسیدند؟ امام علیه السلام فرمود:
(ادب) آن است که از خانه که خارج می شوی به هرکسی برخورد می کنی او را برتر از خود بینی (یعنی همیشه دیگران را از خود بهتر بینی و احترام آنها را نگهداری)
📚موسوعة کلمات الامام الحسین علیه السلام، ص 910
@telaavat
👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| شعرخوانی رهبر انقلاب در محفل شعرا
(شعری از مرحوم اخوان ثالث)
📝۴شهریور؛ سالگرد درگذشت آقای اخوان ثالث
✅ @telaavat