فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علت عجیب دیدار پیامبر با جبرئیل
🎤 #استاد_عالی
┄┅═✧❁🌷🌷❁✧═┅┄
✅ @telaavat
🔰 امسال رهبر انقلاب درخت خرمالو و نارنج کاشتند
🔸 طبق سنت هر ساله، رهبر انقلاب پیش از ظهر (جمعه) امروز، بمناسبت روز درختکاری، دو اصله نهال میوه کاشتند.
🔸 رهبر انقلاب از سال ۱۳۹۵ و پس از دریافت نامه مردمی با مضمون پیشنهاد کاشت درخت میوه، به جای درخت کاج و سرو و چنار، درخت میوه میکارند و امسال هم یک نهال خرمالو و یک نهال نارنج کاشتند.
🔻 ایشان در روز درختکاری سال ۱۳۹۵ گفته بودند: «من غالباً هر سال، درختهای کاج یا سرو یا درخت چنار -که درخت چنار، خیلی هم لازم و مفید و مهم است- و مانند اینها میکاشتم، لکن یک نفری در این یادداشتهای مردمی که برای من هر روز میآید، به من نوشته بود که چرا درخت میوه نمیکارید؟ لذا امسال ما درخت میوه کاشتیم.»
#درختکاری
🌾 @telaavat
🌸کلام امیر
💥فَإِنَّ غَداً مِنَ الْيَوْمِ قَرِيبٌ. مَا أَسْرَعَ السَّاعَاتِ فِي الْيَوْمِ، وَ أَسْرَعَ الاَْيَّامَ فِي الشَّهْرِ، وَ أَسْرَعَ الشُّهُورَ فِي السَّنَةِ، وَ أَسْرَعَ السِّنِينَ فِي الْعُمُرِ!
💠فردا به امروز نزديک است،
و چه شتابان می گذرد ساعت ها در روز و روزها در ماه و ماه ها در سال و سال ها در عمر»
📚نهج البلاغه،خطبه 188
✅ @telaavat
آیتـ. الله مجتهدے تهرانے(ره):
💞زینت قلب سه چیز است💞
①←🍃صبر کردن (در سختے ها)
②←🍃سکوت کردن (در جایی که سخن گفتن سودی ندارد)
③←🍃شکر کردن
📓 مواعظ العددیه ص ۱۲۷
@telaavat
👆👆👆
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕 یکی از مهمترین علائم ظهور
🔻اگر به دنبال زمان ظهور هستید، به این علامت نگاه کنید!
#استاد_پناهیان
🆔 @telaavat
🌸🌸
#تفسیر_قران_کریم
💫أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ وَ أَنْتُمْ تَتْلُونَ الْكِتابَ أَ فَلا تَعْقِلُونَ💫
🍀آيا مردم را به نيكى دعوت كرده و خودتان را فراموش مىنماييد؟ با اينكه شما كتاب (آسمانى) را مىخوانيد، آيا هيچ فكر نمىكنيد؟🍀
Do you command others to do good, but you forget to do good yourselves?
📚آیه ۴۴ سوره مبارکه بقره
💠نکته ها👇
💗دانشمندان يهود، قبل از بعثت پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله، مردم را به ايمان آوردن به آن حضرت دعوت مىكردند و بشارت ظهور حضرت را مىدادند، امّا هنگام ظهور، خودشان ايمان نياوردند و حتّى بعضى از آنان به بستگان خود كه اسلام آورده بودند، توصيه مىكردند كه مسلمان بمانند، ولى خودشان اسلام نمىآوردند. «1»
💗در روايات آمده است: دانشمندى كه ديگران را به بهشت دعوت كند، ولى خودش اهل جهنّم باشد، بزرگترين وسختترين حسرتها را خواهد داشت. «2»
💗حقّ تلاوت، عمل است. امام صادق عليه السلام فرمود: «كونوا دعاة النّاس باعمالكم و لاتكونوا دعاةً بالسنتكم» «3» با اعمال خودتان مردم را دعوت كنيد، نه تنها با گفتار.
💗از حضرت على عليه السلام نقل شده است كه فرمود: سوگند كه من شما را به كارى دعوت نمىكنم، مگر آنكه خودم پيشگام باشم و از كارى نهى نمىكنم مگر آنكه خودم قبل از شما آن را ترك كرده باشم. «4»
💗همچنين آن حضرت فرمود: هر كس خود را امام ديگران قرار داد، ابتدا بايد به تعليم خود بپردازد. «5»
💗امام كاظم عليه السلام فرمودهاند: «طوبى للعلماء بالفعل و ويل للعلماء بالقول» «6» درود بر عالمانى كه به گفته خود عمل مىكنند و واى بر عالمانى كه فقط حرف مىزنند.
💠عالم بىعمل در قالب تمثيل👇
◀️الف: در قرآن: عالم بىعمل، به الاغى تشبيه شده است كه بار كتاب حمل مىكند، ولى خود از آن بهرهاى نمىبرد. «1»
◀️ب: در روايات:
💗رسول خدا صلى الله عليه و آله: عالم بىعمل، مثل چراغى است كه خودش مىسوزد، ولى نورش به مردم مىرسد. «2»
رسول خدا صلى الله عليه و آله: عالم بىعمل، چون تيرانداز بدون كمان است. «3»
عيسى عليه السلام: عالم بىعمل، مثل چراغى است بر پشتبام كه اتاقها تاريكاند. «4»
على عليه السلام: عالم بىعمل، چون درخت بىثمر وگنجى است كه انفاق نشود. «5»
امام صادق عليه السلام: موعظهى عالم بىعمل، چون باران بر روى سنگ است كه در دلها نفوذ نمىكند. «6»
ج: عالم بىعمل، در كلام انديشمندان:
گرسنهاى است روى گنج خوابيده.
تشنهاى است بر كنار آب و دريا.
طبيبى است كه خود از درد مىنالد.
بيمارى است كه دائماً نسخه درمان را مىخواند، ولى عمل نمىكند.
منافقى است كه سخن و عملش يكى نيست.
پيكرى است بىروح.
💠پیام ها👇
1- آمران به معروف، بايد خود عامل به معروف باشند. «تَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ»
2- اگر مقدّمات فراموشى را خودمان فراهم كرده باشيم، معذور نيستيم. عذر فراموشكارى پذيرفته است كه بىتقصير باشد. «تَنْسَوْنَ، تَتْلُونَ»
3- تلاوت كتاب آسمانى كافى نيست، تعقّل لازم است. «تَتْلُونَ الْكِتابَ أَ فَلا تَعْقِلُونَ»
4- خود فراموشى، نشانهى بىخردى است. «أَ فَلا تَعْقِلُونَ»
📚 تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
🆔 @telaavat
امام على عليه السلام:
انديشيدن درباره نعمت هاى خدا، چه نيكو عبادتى است
التَّفَكُّرُ في آلاءِ اللّهِ نِعمَ العِبادَةُ
📚غررالحكم حدیث1147
🌾 @telaavat
🔺 گزارش تصویری
امضاء تفاهم نامه مشترک همکاری میان سازمان دارالقران الکریم و سازمان بسیج سازندگی کشور
مشاهده گزارش تصویری👇👇👇👇
http://telavat.com/fa/node/56451