4_5904551146814442308.mp3
447.4K
#تلاوتصبحگاهیقرآنکریم
🔹محمد صدیق منشاوی
آیه 75 سوره مبارکه بقره
🆔 @telaavat
🌸🌸
#تفسیر_قران_کریم
بسم الله الرحمن الرحیم
🌹آیه 75 سوره بقره
🌷 أَفَتَطْمَعُونَ أَنْ يُؤْمِنُواْ لَكُمْ وَقَدْ كَانَ فَرِيقٌ مِنْهُمْ يَسْمَعُونَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ يُحَرِّفُونَهُ مِنْ بَعْدِ مَا عَقَلُوهُ وَهُمْ يَعْلَمُونَ(۷۵)
🍀 ترجمه:آیا انتظار دارید به (دین) شما ایمان بیاورند؟ در حالى كه عده اى از آنان، سخنان خدا را مى شنیدند و پس از فهمیدنش، آن را تحریف مى كردند با آنكه می دانستند.
🌸 این آیه خطاب به مؤمنان است که انتظار دارند یهودیان سر سخت به دین اسلام بپیوندند و مسلمان شوند قرآن می فرماید عده ای از قوم بنی اسرائیل با اینکه سخنان خدا را می شنیدند و به خوبی آن را درک می کردند و می دانستند که حق است ولی آن را تحریف می کردند. نباید انتظار داشت بعضی از آنها مسلمان شوند.
🌷 افتطمعون:آیا انتظار دارید
🌷 فریق:عده ای،بعضی،گروهی
🌷 یسمعون:می شنوند
🌷 یحرفون:تحریف می کنند
🔹 پيام های آیه۷۵سوره بقره 🔹
✅ انتظارِ ایمان آوردن مردم نیز نیكوست، ولى همه این توفیق را ندارند، شما هم انتظار آن را نداشته باشید. «أفتطمعون أن یؤمنوا»
✅ همه یهودیان اهل تحریف نبودند بلکه بعضی از آنها اهل تحریف سخنان خدا بودند. «فریقٌ منهم... یحرّفونه»
✅ شناخت حقّ، غیر از قبول حقّ است. افرادى حقّ را مى شناسند، ولى حاضر نیستند به آن اقرار كنند. «یحرّفونه من بعد ما عقلوه»
#تفسیر_یک_دقیقه_ای_قرآن
🆔 @telaavat
امام على عليه السلام:
توانگرى را جستم و آن را جز در قناعت نيافتم. قانع باشيد تا توانگر شويد
طَلَبتُ الغِنى فما وَجَدتُ إلاّ بالقَناعَةِ، علَيكُم بالقَناعَةِ تَستَغنُوا
📚بحارالأنوار جلد69 صفحه399
🌾 @telaavat
🌼🍃
به رسم عاشقی میخوانیم:
دعای فرج حضرت حجة ابن الحسن( عج )
بسم الله الرّحمن الرّحیم
إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی السَّاعَهَ السَّاعَهَ السَّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼 🍃🌼🍃
✅ @telaavat 👈
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شهید همت
✍ اگر انسان در هر ۲۴ ساعت یک تذکر به خودش بدهد بد نیست.بهترین موقع برای چنین تذکری لحظههای بعد از پایان نماز و وقتیست که سر به سجده میگذارید.همان وقت، اعمال خودتان طی صبح تا شب آن روز را مرور کنید.
از خودمان بپرسیم؛ در این ۲۴ ساعتی که بر ما گذشت،آیا کارهایمان برای رضای خدا بود؟
#در_محضر_شهید
🌸🍃 @telaavat
🌸کلام امیر
💥وَمَنْ کَثُرَ نِزَاعُهُ بِالْجَهْلِ دَامَ عَمَاهُ عَنِ الْحَقِّ
💠آن کس که بر اثر نادانی، بسیار به نزاع و ستیز برخیزد، نابینایى او نسبت به حق پایدار خواهد ماند»
✍منظور از تنازع در اینجا همان جدال و نزاع در مباحث مختلف است که هرگاه ادامه یابد و هر یک از دو طرف بخواهند سخن خود را به کرسى بنشانند و نسبت به دیگرى برترى جویى کنند تدریجاً حق در نظر آنها پنهان مى شود و خودخواهى ها و برترى جویى ها مانع مشاهده حق مى گردد و چه بسیار هیچ کدام در آغاز بحث به گفته خود چندان مؤمن نباشد; ولى با ادامه جدال و نزاع کم کم باور مى کند که آنچه مى گوید عین حق و سخن طرف مقابل عین باطل است.
📚نهج البلاغه،حکمت 31
@telaavat👈
بزرگترین نعمت چیست؟؟
#استاد_قرائتی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
@telaavat
🖇#یک_پند_یک_معرفت
✳️گاهی والدین میبینند که فرزندانشان با دوستان ناباب رفت و آمد میکنند و از این امر در رنج هستند و گمان میکنند با دورکردن آنان میتوانند فرزندان خود را از گمراهی نجات دهند، در حالی که غافل هستند برای دورکردن دوستان بد از فرزندان، باید افکار فرزندان را از افکار بد پاک کرد. چون غالباً فرزندان، دوستانشان را براساس افکارشان به سمت خود میکشند و باید برای پاککردن افکار بد، ابتدا والدین لقمههای فرزندان را از هر خباثت پاک کنند. گاهی انسانهای بسیار خوبی هستند که دارای افکار نادرستی در زندگی هستند که باید از معاشرت خویش و فرزندان با آنان مانع شویم. نبی مکرم اسلام (ص) میفرمایند: الأنسانُ عَبیدَ الٳحسَان، انسان بندۂ نیکی است. روزی مرد بتپرستی، به حضرت پیشنهاد دوستی دادند و گفتند: انسان مهربان و صاحب رفاقت است. حضرت فرمودند: هرگز با او قدمی راه نروم چون ترس دارم مهربانی او مرا به سمتِ اعتقاد وی جلب کند. بدانیم تا زمانی که افکار فرزندمان در تصرّف ما نیست و او را با خود همفکر نکردهایم، هرگز دوستان او نیز در تصرّف ما نخواهند بود.✳️
🆔 @telaavat