eitaa logo
« ترور‌ رسانه »
1.3هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
56 فایل
•🇮🇷• [ترورِ رسانه؛ جایی برای مطالعه📚] . • اخبار مهم روز📰 • تحلیل‌✍️🏻 •خلاصه‌ی کتاب🔎 . 🔥- دانلود رایگان کتاب‌های سیاسی تاریخی: @book_article . ارتباط با ادمین: 👨🏻‍💻- @Konjnevis
مشاهده در ایتا
دانلود
ما آرزو داریم که همه مسلمانان و غیرمسلمانان در صلح زندگی کنند. اما این به این معنا نیست که اگر کسی به خانه‌ای حمله کرد، ما باید صلح را تشویق کنیم و خود را به تجاوز تسلیم کنیم! نه! همانطور که ظلم ممنوع است، تسلیم شدن در برابر ستم نیز ممنوع است.” امام خمینی (ره)
هدایت شده از محمد کفاش
💥چرا دشمنان ایران ( صدام ، ترامپ و...) تصور می‌کردند تو ۲۴ ساعت می‌تونند ایران رو بگیرند ⁉️ 🌀پاسخ : بدلیل تجربه تاریخی حاکمیت های نالایق بر ایران : ▫️معاهده پاریس ۱۲۳۵ » فشار دیپلماتیک و نظامی و اشغال ابتدایی و از دست دادن سریع بزرگ فشار نظامی و دیپلماتیک بر ناصرالدین شاه قاجار ▫️جنگ جهانی دوم۱۳۲۰ و اشغال ایران در ۱۲ ساعت و خلع سلاح ارتش به دستور رضاشاه »» وقت دستور رضا شاه نیروهای ارتشی که در حال مقاومت بودند گریه کردند و تیمسار شاه بختی فرمانده لشکر اهواز گفت ما فاتح هستیم چرا تسلیم شویم !؟ فشار نظامی و دستوری بر رضاشاه ▫️جدایی بحرین از ایران ۱۳۵۰ بعد از تصویب شورای امنیت به صورت فوری توسط نماینده رژیم پهلوی پذیرفته شد ! آنقدر تمسخر آمیز که اسدالله علم می‌گوید « گوینده رادیو وقت اعلام این خبر آنچنان با غرور بیان میکرد گویی ما بحرین را فتح کردیم! و خنده ام گرفت.. فشار دیپلماتیک و دستوری بر محمدرضا پهلوی 🖇 @MOHAMMADKAFFASH
تصویری از دست یکی از شهدای امروز 🔥 تمام کفر علیه تمام ایمان
📌لاریجانی: پیروزی تاریخی مردم ایران بر باقی‌ماندگان جزیره اپستین نزدیک است دبیر شورای عالی امنیت ملی در پاسخ به اظهارات متوهمانه ترامپ: ۴۷ سال پیش و در آستانه پیروزی مردم در انقلاب ۱۳۵۷ در ایران، نخست‌وزیرِ متوهم پهلوی می‌گفت صدای شعار این جمعیت انبوه در خیابان‌ها، واقعی نیست و صدای نوار است. حالا ترامپ درباره تجمعات میلیونی ضدامریکایی و ضداسرائیلی در شهرهای ایران می‌گوید این تصاویر هوش مصنوعی است. پیروزی تاریخی مردم ایران بر باقی‌ماندگان جزیره اپستین نزدیک است.
« ترور‌ رسانه »
.🌊‌. قسمت اول؛ آشنایی با خلیج همیشه فارس . دانشمندان عموما معتقدن که در آغاز دوره تاریخ یعنی تقریبا
.🌊. قسمت دوم؛ خلیج‌فارس، خلیج‌عربی، خلیج! . درباره‌ی اسم خلیج‌فارس تا اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی هیچ بحث و جدلی در میان نبوده و در تمام منابع اروپایی و آسیایی و آمریکایی و حتی عربی هم به نام خلیج‌فارس استفاده شده. اما در نیمه دوم دهه ۱۹۶۰ در مطبوعات و رسانه های خبری کشورهای عربی از نام «الخلیج العربی» به جای «الخلیج‌الفارسی» استفاده شد. اصطلاع خلیج عربی برای اولین بار از طرف "سرچارلزبلگریو" یکی از نمایندگان سیاسی انگلیس در خلیج فارس عنوان شد و اون بود که به قصد فتنه انداختن بین ایران و کشورهای عرب این تخم لق رو در دهان اعراب شکست. این فرد وقتی به انگلیس برگشت یه کتابی نوشت و برای اولین بار نوشت که عربا ترجیح میدن به جای خلیج فارس بگن خلیج عرب! خلاصه اصطلاح الخلیج العربی توی مکاتبات عربی رواج پیدا کرد در حدی که اصطلاح انگلیسی هم تغییر کرد و به جای «Persian Gulf» گفتن «Arabian Gulf». دولت ایران البته ساکت نموند و عکس العمل نشون داد و مثلا محموله های گمرکی که روش نوشته بود خلیج عربی رو قبول نمیکرد. هرجا هم تو یه مجمعی به جای خلیج‌فارسی میگفتن خلیج عربی مسئولان ایرانی اعتراض میکردن. ولی بعضی از کشورای عرب دست از این کارشون برنداشتن و این اصطلاح ساختگی رو هی تکرار کردن. °خیلی جالبه که بدونید حتی از منبع درآمد نفتی مامورای سیاسی رو تطمیع میکردن که بگن خلیج عربی! البته مطبوعات معتبر خارجی زیر بار نرفتن که بگن خلیج عربی ولی انقدر فشار روشون بود که تسلیم شدن و به جاش گفتن خلیج! الان هم تو خبرگزاریای بین المللی فقط میگن خلیج. «اما خب واقعیت اینه که این تلاش ابلهانه یا شایدم حساب شده برای تغییر این اسم نتیجه‌ای جز تفرقه بین کشورای منطقه نداره.» ده ها صفحه مطلب راجع به اینکه خلیج‌فارس، خلیج‌فارسه میتونیم بنویسیم ولی در مطلب بعدی به طور خلاصه چندتا از اونا رو ذکر میکنیم. ادامه دارد... . برگرفته از کتاب جنگ خلیج فارس و آینده‌ی خاورمیانه؛ تالیف محمود طلوعی . 💙 . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✏️- @terrorofmedia .
📌سردار رادان: احساس خستگی به خودتان راه ندهید. فرداشب شب تعیین‌کننده برای همه ماهاست در همه میدان‌ها و خیابان‌ها به کوری چشم دشمن.
‌ ‌شریعتمداری: دشمن برای چهارشنبه‌سوری برنامه کشته‌سازی و اغتشاش دارد 🔹حضور مردم در صحنه، یک جهاد فی سبیل الله و مانع حرکت دشمن است. دشمن به‌دنبال آن است که با سوءاستفاده از تجمعات مردمی نظیر چهارشنبه‌سوری، کشته‌سازی کند و زمینه را برای ناآرامی و اغتشاش فراهم کند. 🔹براساس اطلاعات دقیقی که به دست رسیده، دشمن به برخی از عوامل آموزش‌دیده خود دستور داده است تا در این شب دست به کشتار مردم بزنند. 🔹برای آنها فرقی نمی‌کند که چه کسی کشته شود؛ هدف نهایی ایجاد ناآرامی و سوءاستفاده از آن برای ضربه به نظام است.
📌شبکه آر‌تی: جنگ ایران می‌تواند منجر به ایجاد نظم جدیدی در جهان شود و پایان عصر تک‌قطبی آمریکا را رقم بزند.
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماشاءالله به بچه‌های ستاد مردمی امنیت محلات کوچه به کوچه مزدوران و وطن‌فروش رو شناسایی می‌کنند. شما هم اگر فیلم یا عکسی از این عوامل داخلی دشمن به صورت مستند دارید به آیدی @admin_amniyat بفرستید تا پیگیر بشن 🙏
این خیلی مهمه حتما مورد مشکوک دیدید به این آیدی پیام بدید برن دم خونه‌هاشون از اینا بچسبونن و بعد پیگیری کنن از نهادهای رسمی امنیتی این کار رو میکنن
🔴 تابلو کاغذی آماده کردند جملات خیلی کوتاه، شبهات این روزها رو نوشتن و جواب دادن در خیابان وقتی چراغ قرمز میشه، می‌برن جلوی ماشین‌ها.👌