eitaa logo
« ترور‌ رسانه »
1.3هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
56 فایل
•🇮🇷• [ترورِ رسانه؛ جایی برای مطالعه📚] . • اخبار مهم روز📰 • تحلیل‌✍️🏻 •خلاصه‌ی کتاب🔎 . 🔥- دانلود رایگان کتاب‌های سیاسی تاریخی: @book_article . ارتباط با ادمین: 👨🏻‍💻- @Konjnevis
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کتاب تاریخی سیاسی📚
📖 برشی از کتاب : در تابستان سال ۱۹۳۴ بود که ماکس اشتاینک، با یک کشتی کوچک عربی یک‌ کله وارد جِبیل (واقع در ساحل عربستان در خلیج فارس) شد. وی از آمریکا به‌راه افتاده و در بحرین سوار این کشتی کوچک شده بود. او که به‌عنوان زمین‌شناس مسئول منطقه نفتی الاحساء برگزیده شده بود، در سراسر سفرش با دقت گزارش‌های علمی گروه پیشتاز آمریکائی را که متجاوز از نیم‌قرن بود در الاحساء به‌سر می‌بردند مطالعه کرده بود. ....گرما بیداد می‌کرد ..... درجه حرارت آب دریا به‌قدری بالا بود که تقریباً به نقطه جوش می‌رسید. در چند صد میلِ باقیمانده به‌پایان سفرش، یک مار بزرگ دریائی را دید که دهانش را باز کرده و دندان‌های تیزش را که همچون نیزه قپه نمایانده بسمت او گرفته بود. اشتاینک با دیدن این‌منظره به‌شدت چَمید و در حالی‌که به‌شدت می‌ترسید، ماشین تحریرش را بلند کرد و بسوی مار در آب پرتاب کرد. در این موقع، یکی از ملوانان عرب کشتی که می‌خواست ماشین تحریر را از روی آب بردارد...... 💥کتابی که رمزورموز تدریجی تسلط استعمار بر نفت را روشن میکند . دانلود کتاب 🔻 @BOOK_ARTICLE
موکب عراقی ها در میدان انقلاب چقد حال و هوای اربعینی داره اینجا🥺😍
❤️👌
♦️ماشاءالله شمس‌الواعظین: ایران تاکنون از شرکت در مذاکرات اسلام‌آباد خودداری کرده است ‌ عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به المیادین: 🔹فضای پاکستان نشان می‌دهد که ترامپ ممکن است برای از سرگیری مذاکرات از مواضع خود عقب‌نشینی کند. 🔹من معتقدم که واشنگتن در این دور توافق نمی‌خواهد، بلکه خواهان تفاهم برای تمدید آتش‌بس است 🔹ایران خواهان پایان دائمی جنگ و عدم آمادگی واشنگتن برای دور دیگری از جنگ‌ها است. 🔹تهران اهمیت زیادی به اظهارات ترامپ نمی‌دهد، اما اقدامات ارتش آمریکا در منطقه را زیر نظر دارد. 🔹رهبری ایران معتقد است که ممکن است فریبی از سوی آمریکا برای هدف قرار دادن هیئت ایرانی وجود داشته باشد. 🔹ایران در صورت تجاوز مجدد، با قدرت و قاطعیت پاسخ خواهد داد.
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت شانزدهم؛ وطن‌فروشی ماهی ۱۰۰۰ دلار . بعد از تسخیر لونه‌ی جاسوسی توسط دانشجوهای خوف خفن، امر
.🥷🏻. قسمت هفدهم؛ بمباران اسناد . همون طور که تو قسمت قبلی گفتیم بنی‌صدر هم از همکاری با سیا یه فکرایی تو سرش بود. اول اینکه نباید لو میرفت که اگه بقیه میفهمیدن با امریکا و سیا سَر و سِری داره دهن مهنش سرویس بود و رسما زندگی سیاسیش رو هوا بود. پس هر خودشیرینی و حمایتی بود انجام میداد که رفیق رفقای امریکایی آب تو دلشون تکون نخوره. حالا دو مورد از خیانت‌هایی رو بشنوید که بنی‌صدر بخاطر داستان تسخیر سفارت و گروگان‌گیریِ کارکنای سفارت انجام داد. خیلی از تسخیر سفارت نگذشته بود که بنی‌صدر رسما یه مبارزه شروع کرد و پاشو کرد تو یه کفش و به دانشجوها گفت هرچی سند و عکس و فیلم از سفارت پیدا کردین باید تحویل دولت بدید. این موضوع رو اول تو جلسات شورای انقلاب مطرح کرد و انقد وقت و انرژی صرفش کرد که افراد نزدیکش بعدنا به دانشجوها گفتن اصن ما از این همه اصرار بنی‌صدر واسه گرفتن اسناد کُرک و پرمون ریخته بود. مورد بعدی برمیگرده به حادثه‌ی طبس‌؛ بعد از سقوط بالگرد‌ها، کارتر یه سخنرانی عمومی میکنه و میگه عه حیف شد بالگردا سقوط کردن، اسناد مهمی همچنان توشون هست که البته من به خاطر اینکه دوستامون تو ایران لو نرن اینا رو نمیگم، صرفا دارم ابراز تاسف میکنم و اینا. یه ربع از این سخنرانی نگذشته بود که بنی‌صدر دستور بمبارون بالگردها رو داد که مبادا اندازه‌ی سر سوزنی سند و مدرک بیوفته دست دولت و چتاش با کارتر لو بره‌... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
📌نیویورک تایمز: ایران توانست ماشین جنگی آمریکا را از کار بیندازد و نشان دهد که بمب‌افکن‌ها و ناوهای هواپیمابر دیگر اثر سابق را ندارند.
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد حسن رحیم‌پور ازغدی: ‌‌شهید فریدون عباسی تعریف می‌کردند که: رهبری به ما فرمودند؛ «اگر در مذاکرات برجام، مواد هسته‌ای را نداده بودند و اگر از خودشان ضعف نشان نمی دادند، الان جرئت نمی‌کردند به ما حمله کنند!»
قالیباف: مذاکره زیر سایهٔ تهدید را نمی‌پذیریم. ما در دو هــــفتهٔ اخــیر برای رو کــــردن کارت‌های جدید در میدان نبرد آمــاده شده‌ایم.
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت هفدهم؛ بمباران اسناد . همون طور که تو قسمت قبلی گفتیم بنی‌صدر هم از همکاری با سیا یه فکرای
.🥷🏻. قسمت هجدهم؛ روانشناسیِ جاسوس‌ها! . تو قسمت شونزدهم گفتیم که امریکاییا دست به کارای مختلفی زدن تا بتونن گروگان هاشون رو آزاد کنن که یکی از این کارا ارتباط با کله گنده های ایرانی بود و دو قسمت رو به خائن‌صدر (بنی‌صدر) اختصاص دادیم. توی این قسمت بیایید بشنویم از صادق قطب‌زاده که از اول تو آب نمکِ سیا بوده. قطب‌زاده تو دولت بازرگان از ۸ آذر ۵۸ تا ۱۹ شهریور ۵۹ رییس صدا و سیما بود و با توجه به این جایگاه میتونست خیلی تو جریان گروگانا تاثیرگذار باشه. صادق جون حول حوش سالای ۳۵ میره امریکا که ز گهواره دانش بجوید و همونجا بود که سازمان سیا استخدامش میکنه. سازمان سیا یه سیستم روانشناسی داره که وقتی میخواد کسیو استخدام کنه اول آمارشو در میاره. از نظر اونا قطب‌زاده اگرچه که مث "قذافی" یکم خل وضع بود ولی از لحاظ ایدئولوژیکی ضد امریکا نبود و میتونستن باهاش بریزن رو هم. تو دوران ممدرضاشاه، سیا از قطب‌زاده میخواد که منافق بازی دربیاره و ضد شاه فعالیت کنه که وقتی رژیم چنج شد به عنوان یه انقلابی دو آتیشه، چنجه‌های سفره‌ی انقلابو بزنه بر بدن و یه مسئولیت مشتی بگیره که همین هم میشه. این قطب‌زاده یه جوووری جاسوس بوده که تو کتابِ "دخترم فرح" نوشته شده: «نام صادق قطب‌زاده برای این در خاطرم مانده که "رابرت آرمائو" مامور سیا که در خارج کشور در خدمت شاه بود تایید کرد وزیر خارجه‌ی ایران با امریکا روابط دیرینه و دوستانه دارد، ما از این اشاره فهمیدیم که قطب‌زاده عامل سیا است.» (از کتابِ دخترم فرح/ فریده دیبا / ص ۴۷۴ تا ۴۷۷) با این شواهد میفهمیم که دولت امریکا آزادسازی گروگان ها از طریق مخبراش رو یه راه بی‌دردسر میدونست و قطعا قطب‌زاده اگه زورشو داشت و انقلابیون و دانشجوها مانعش نمیشدن، گروگان‌ها رو آزاد میکرد تا جای بیشتری تو دل امریکاییا باز کنه و یه جفتک به آرمان‌های انقلاب بزنه... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
💥 طعنه داسیلوا به ترامپ: جایزه صلح نوبل را هر چه سریع‌تر به او بدهید تا دیگر جنگی نباشد* 🔹لولا داسیلوا رئیس‌جمهوری برزیل درخواست‌های مداوم همتای آمریکایی خود برای دریافت جایزه صلح نوبل را به تمسخر گرفت و پیشنهاد داد که این جایزه هر چه سریع‌تر به «ترامپ» اهدا شود تا جنگ‌ها در جهان پایان یابند. . . @TERROROFMEDIA
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا