eitaa logo
« ترور‌ رسانه »
1.3هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
56 فایل
•🇮🇷• [ترورِ رسانه؛ جایی برای مطالعه📚] . • اخبار مهم روز📰 • تحلیل‌✍️🏻 •خلاصه‌ی کتاب🔎 . 🔥- دانلود رایگان کتاب‌های سیاسی تاریخی: @book_article . ارتباط با ادمین: 👨🏻‍💻- @Konjnevis
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼 کنایهٔ قالیباف به ترامپ: چه کسی کارت‌هایش تمام شده! کارت‌های طرف عرضه [ایران]: 🔸تنگهٔ هرمز (تا حدودی بازی‌ شده است) 🔸تنگهٔ باب المندب (هنوز بازی نشده است) 🔸خطوط لولهٔ نفت (هنوز بازی نشده است) کارت‌های طرف تقاضا [آمریکا]: 🔹تزریق ذخایر استراتژیک نفت برای مدیریت بازار (بازی کرده‌اند) 🔹مدیریت مصرف و کاهش تقاضای نفت (تا حدودی بازی کرده‌اند) 🔹و حالا انتظار منفعلانه برای افزایش قیمت‌ها. 🔹به این فهرست باید افزایش تقاضای انرژی برای تعطیلات تابستانی در آمریکا را هم اضافه کنید، مگر بخواهند آن را در آمریکا لغو کنند! . . @TERROROFMEDIA
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌ودوم؛ عملیات پنجه‌ی عقاب . خب همونطور که در جریان هستید پنجم اردیبهشت ماه سالروز شکست
.🥷🏻. قسمت بیست‌وسوم؛ مخالفت با عملیات طبس . "سایروس ونس" در دوران پیروزی انقلاب اسلامی تو دولت کارتر وزیر امور خارجه بود. وقتی انقلاب پیروز شد "ونس" طرفدار موج سواری رو جریان ایجاد شده بود و تو فکر موج شکن نبود. تو ماجرای گروگان‌ها هم یه همچین تفکری داشت و با عملیات نجات مخالف بود اونم به چند دلیل؛ اول اینکه میگفت طبق خبرایی که بهمون رسیده و همچنین اطلاعاتی که صلیب سرخ داده دماغ گروگانا چاقه و سرحالن. دوم اینکه معتقد بود حمله‌ی نظامی حتی اگه مثلا هم موفق بشه قطعا تعدادی از گروگان‌ها کشته میشن، جدای از ایرانیایی که اونا هم جونشون رو از دست میدن. سوم اینکه میگفت حتی اگه بتونیم گروگان‌ها رو آزاد کنیم بازم کلی ژورنالیست امریکایی تو ایران هست که ایرانیا جیرینگی دستگیرشون میکنن، اونوقت کل منطقه شاکی میشه. ولی مرغ کارتر یه پا داشت. خلاصه برای قطعی کردن ِ اجرای عملیات، کارتر و بقیه یه جلسه تشکیل دادن؛ اونم کِی؟ وقتی که "ونس" رفته بود عشق و حال. حتی قبل از اینکه ونس بره دیارشون کارتر نگفت که قراره جلسه بذاریم و عملا پیچوند؛ چون کارتر نمیخواست حتی یه نفر باهاش مخالف کنه و فقط میخواست بَه بَه عملیات و چَه چَه حمله‌ی نظامی بشنوه. بعد که "ونس" از تعطیلات برگشت، کارتر یه فرصتی بهش داد که به جمعِ چَه چَه کنندگان بپیونده ولی ونس سر حرفش موند‌ و چون خعلی با کارتر اختلاف نظر داشت استعفا داد. کارتر هم فحش گذاشت که ونس بوی استعفاشو تا بعد از عملیات در نیاره... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌وسوم؛ مخالفت با عملیات طبس . "سایروس ونس" در دوران پیروزی انقلاب اسلامی تو دولت کارتر
.🥷🏻. قسمت بیست‌وچهارم؛ چرا یه عملیات شکست‌خورده انجام بدیم!؟ . تو قسمت قبلی راجع به "سایروس ونس" که مخالفِ عملیات نجات بود صحبت کردیم و توی این قسمت قراره راجع به "برژینسکی" که خیلی با این عملیات موافق بود بشنویم‌. یکی از دلایلی که باعث شد خیلی سریع برای عملیات تصمیم بگیرن، رسیدن فصل طوفان‌های شنی تو ایران بود که دهن مهن هلیکوپترا رو سرویس میکرد. "برژینسکی" کلا خیلی وحشی بود و موقع پیروزی انقلاب هم تو فکر کودتای نظامی بود که رژیم چنج کنه. تو قضیه‌ی گروگان‌ها هم میگفت ما یه عملیات نظامی انجام میدیم، اگه پیروز شدیم که فبهاالمراد اگه هم موفق نشدیم هیچی از ارزشامون کم نمیشه و واسه اینکه ضایع نشیم میگیم ایرونیا رو تنبیه کردیم. همین برژینسکی انقدرررر به انجام عملیات اصرار داشت که حتی میخواست "ترنر" (رییس سیا) رو بپیچونه. وقتی ترنر اینو شنید خعلی خورد تو پَرِش و گفت حالا که اینجوره من خیلیم مسئولیت پذیرم، اگه میبینید مسئولیتامو انجام نمیدم به خاطر برژینسکیِ . البته از اول هیشکی خودِ ترنر رو آدم حساب نمیکرد و صرفا با اطلاعاتی که سیا براشون میفرستاد کار داشتن. ولی قسمت عجیب ماجرا اینه که اطلاعاتی که از سیا به دستشون میرسید اکثرا به شکست عملیات و کشته شدن گروگان‌ها اشاره میکرد. حتی یه گزارش محرمانه منتشر شد که "پیر سالینجر" نویسنده‌ی یه کتاب راجع به گروگانا، گُلبرگاش میریزه که چرا با وجود همچین گزارشی بازم عملیاتو انجام دادن! جزئیات این گزارشِ خوفناک رو در قسمت بعد بخونید... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌وچهارم؛ چرا یه عملیات شکست‌خورده انجام بدیم!؟ . تو قسمت قبلی راجع به "سایروس ونس" که
.🥷🏻. قسمت بیست‌وپنجم؛ پنهان‌کاریِ رییسِ سیا! . در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۵‌۸ یه گزارشی میرسه دست "ترنر" ینی رییس سیا که توی اون عملیاتو مرحله به مرحله ترسیم کردن و میزان تلفات هر مرحله رو تخمین زدن: الف) ورود افراد به ایران و موضع گیری برای حمله؛ صفر درصد ب) نخستین مرحله‌ی حمله؛ ۲۰ درصد ج)موضع گیری و شناسایی؛ ۲۵ درصد د) تخلیه و بردن گروگان‌ها تا محل استقرار هلی‌کوپترها؛ ۱۵ درصد ه) انتقال گروگان‌ها با هلی‌کوپتر تا محل استقرار هواپیماهای C130؛ صفر درصد بنابراین دولت امریکا تصمیم گرفته بود یه عملیاتیو جوش بده که طبق نظر مامورای خودش، ۶۰ درصد کسایی که قرار بود نجات بدن رو میفرستاد جهنم. همچنین یه سیاستمدار امریکایی میگه حاجی اصن با این آمار احتمال شکست عملیات میره رو ۳۰، ۴۰ درصد. ولی با این حااااال "ترنر" دنده پهن تر از "برژینسکی" بود و هرکسی میخواست سرِ جریان گروگانا یکمی نرم و لطیف برخورد کنه یهو وحشی میشد. اولشم که دولت کارتر دنبال یه راه مسالمت‌آمیز بود، حرفِ مذاکرات شکست خورده‌ی قبلی رو پیش میکشید و میگفت ما باید حمله کنیم‌‌. (اینا خودشونم با حمله‌ی نظامی بیشتر حال میکنن، اونوقت ما رفتیم باهاشون مذاکره کردیم بتن ریختیم تو راکتور هسته ایمون) حالاااا میرسیم به یه نکته‌ی برگ ریزون؛ اونم اینه که ترنر اصن بوی گزارشای سیا رو در نیوورد! وقتی هم بهش گفتن چه مرگت بود که نگفتی، خودشو زد به کوچه علی چپ و گفت گزارشا گُنده‌ش میکنن و من اصن میخواستم جلب توجه نشه که گزارشا رو پخش نکردم. حالا جالبه بدونید توی جلساتی که برو بچ سیا راجع به این عملیات داشتن، به حضور یه فرد ایرانی هم اشاره شده که تو قسمت بعدی قراره راجع بهش بخونیم... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌وپنجم؛ پنهان‌کاریِ رییسِ سیا! . در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۵‌۸ یه گزارشی میرسه دست "ترنر" ین
.🥷🏻. قسمت بیست‌وششم؛ عملیات‌های انجام نشده! . سیا با پنجه‌ی عقاب دنبال انجام یه عملیاتِ کماندویی خوف و خفن بود؛ واسه همین هم از یه دیپلمات ایرانی تو جلساتش استفاده میکرد که اصن یارو جز منابع سیا بوده. این شخص ایرانی که یه شخص خیلی مودب توصیف شده تو یکی از جلسه‌ها پا میشه و از طراحان نقشه کلی تعریف میکنه و میگه رو دستتون نیست؛ ولی چون عملیاتتون یه کوووچولو پیچیده‌س اگه هرجاییش اختلالی ایجاد بشه همه چی میره رو هوا. سیا با شنیدن تعریفا کلی عشق کرد، ولی جمله‌ی آخر اصلا به مذاقش خوش نیومد. روندی که "ترنر" و سیا پیش میبردن چندتا دلیل داشت: یکی اینکه کلا تایپِ ترنر عملیات نظامی بود. دلیل بعدی خودشیرین بودنِ ترنر بود؛ وقتی که میدید کارتر و مشاورای گنده منده‌ش نظرشون عملیات نظامیه اصلا دلش نمیخواست جز مخالفای رییس جمهور حساب بشه. خلااااصه جونم براتون بگه که اجرای عملیات نظامی تصویب میشه و ترنر که فک میکرد خیلی خفنه یه طرح اجرایی واسه عملیات میریزه که برای همین طرح ریختن، معمول ترین روش، مراجعه به عملیات‌های قبلی بود. مامورای سیا نشستن و آمار همه‌ی عملیاتای قبلی رو دراوردن؛ ولی یه مشکلی وجود داشت اونم این بود که مطلقا از این عملیاتا با همچین وسعتی تو یه کشور دیگه اونم تو یه منطقه‌ی شهری و پرجمعیت، به مرحله‌ی عملی شدن نرسیده بود!! حالا اینکه با چه عقلی این یکی عملیاتو اجرایی کردن و اسمشو گذاشتن پنجه‌ی عقاب اونم درحالی که حتی در حد پنجه‌ی کلاغم نتیجه نداشت، جای تفکر و شگفتیه... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
📖 پیام حضرت آیت‌الله سیّدمجتبیٰ حسینی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس ✍️ بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🇮🇷 یکی از نعمتهای بی‌بدیل خداوند متعال برای ملتهای مسلمان منطقه‌ی ما خصوصاً مردم شریف ایران اسلامی، موهبت «خلیج فارس» است. نعمتی فراتر از یک پهنه‌ی آبی که بخشی از هویت و تمدن‌مان را شکل داده و علاوه بر نقطه اتصال ملتها، مسیر حیاتی و منحصر به فرد اقتصاد جهانی را در تنگه هرمز و پس از آن دریای عمان ایجاد کرده است. 📍 این سرمایه‌ی راهبردی، طمع شیاطین بسیاری را در قرنهای گذشته برانگیخته و سابقه‌ی تجاوزهای مکرّر بیگانگان اروپایی و امریکایی، ناامنی‌ها، ضررها و تهدیدهای متعدد برای کشورهای منطقه، تنها گوشه‌ای از نقشه‌های شوم مستکبران جهان علیه ساکنان منطقه‌ی خلیج فارس می‌باشد که تازه‌ترین نمونه‌ی آن قدّاره‌کشی‌‌های اخیر شیطان بزرگ بود. 🪖 ملت ایران که دارای بیشترین ساحل خاکی خلیج فارس است، بیشترین جانفشانی‌ها را در راه استقلال خلیج فارس و مقابله با بیگانگان و متجاوزان داشته است؛ از اخراج پرتغالی‌ها و آزادسازی تنگه هرمز که مبنای نامگذاری دهم اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی خلیج فارس شده است، تا مبارزه علیه استعمار هلند و نیز حماسه‌های مقاومت در مقابل استعمار انگلیس و ... اما انقلاب اسلامی، نقطه عطف این مقاومت‌ها در کوتاه کردن دست مستکبران از منطقه‌ی خلیج فارس بود و امروز با گذشت دو ماه از بزرگترین لشکرکشی و تجاوز زورگویان دنیا در منطقه و شکست مفتضحانه‌ی امریکا در نقشه‌ی خود، فصل نوین خلیج فارس و تنگه هرمز در حال رقم خوردن است. 📍 ملت‌های منطقه خلیج فارس که سال‌های متمادی به سکوت و ذلّت‌پذیریِ حاکمان در برابر زورگویان و تجاوزکاران عادت کرده بودند، در شصت روز گذشته جلوه‌های زیبای صلابت، هوشیاری و مجاهدت دلاورمردان نیروهای دریایی ارتش و سپاه را در کنار غیرت و سلحشوری مردم و جوانان خطّه‌‌ی جنوب ایران عزیز در نفی سلطه‌ی بیگانگان به چشم خود دیدند. 🌷 امروز به عنایات حضرت حق جَلَّ‌وعَلا و به برکت خون شهدای مظلوم جنگ تحمیلی سوم علی‌الخصوص رهبر عظیم‌الشأن و دوراندیش انقلاب اسلامی اعلی‌الله‌مقامه‌الشریف، نه فقط در میان افکار عمومی جهان و ملت‌های منطقه، حتی برای سلاطین و حاکمان کشورها نیز ثابت شد که حضور بیگانگان امریکایی و لانه‌گزینی و آشیانه‌کردن آنها در سرزمین‌های خلیج فارس، مهمترین عامل ناامنی در منطقه است و پایگاه‌های پوشالی امریکا تاب و توان تأمین امنیت خود را نیز ندارد، چه‌ رسد به اینکه امیدی به تأمین امنیت وابستگان و امریکاپرستان منطقه توسط امریکا باشد. 🤲 به حول و قوّه الهی آینده‌ی درخشان منطقه‌ی خلیج فارس، آینده‌ای بدون امریکا و در خدمت پیشرفت، آسایش و رفاه ملت‌هایش خواهد بود. ما با همسایگان‌مان در پهنه‌ی آبی خلیج فارس و دریای عمان «هم‌سرنوشت» هستیم و بیگانگانی که از هزاران کیلومتر دورتر، طمع‌کارانه در آن شرارت می‌کنند، جایی در آن ندارند مگر در قعرِ آب‌هایش. و زنجیره‌ی این ظفر که به لطف پروردگار تبارک و تعالی در سایه‌ی تدابیر و سیاست‌های مقاومت و راهبرد ایران قوی محقّق شده است، طلیعه‌ی نظم جدید منطقه و جهان خواهد بود. 🪖 امروز برانگیختگی معجزه‌گون ملت ایران، منحصر در ده‌ها میلیون جان‌فدای مبارزه با صهیونیسم و امریکای خون‌ریز نمانده و پیشاپیش صفوف به هم پیوسته امّت مبعوث شده‌ی اسلامی؛ نود میلیون هموطن غیور و شریف ایرانی داخل و خارج از کشور، تمامی ظرفیت‌های هویتی، معنوی، انسانی، علمی، صنعتی و فناوری‌های پایه‌ای و نوین ـ از نانو و بیو تا هسته‌ای و موشکی ـ را سرمایه‌ی ‌‌ملی خود فرض کرده و همچون مرزهای آبی، خاکی و هوایی پاسدار آن خواهند بود. 🇮🇷 ایران اسلامی با شُکر عملی نعمت اِعمال مدیریت بر تنگه هرمز، منطقه‌ی خلیج فارس را ایمن خواهد کرد و بساط سوء استفاده‌های دشمن متخاصم را از این آبراه برخواهد چید. قواعد حقوقی و اِعمال مدیریت جدید تنگه هرمز، آسایش و پیشرفت را به نفع همه‌ی ملت‌های منطقه رقم خواهد زد و مواهب اقتصادی آن، دل ملت را شاد خواهد کرد؛ بِاِذنِ الله وَلَو کَرِهَ الکافرون. ✍️ سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای   ۱۰/اردیبهشت/۱۴۰۵ 📲 @rahbar_enghelab_ir
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌وششم؛ عملیات‌های انجام نشده! . سیا با پنجه‌ی عقاب دنبال انجام یه عملیاتِ کماندویی خوف
.🥷🏻. قسمت بیست‌وهفتم؛ نیروی دلتا . احتمالا چند وقت پیش سر دزدیدنِ رییس جمهور ونزوئلا اسم نیروی دلتا رو شنیدین. وقتی هم حرف حمله‌ی زمینی امریکا به خاک کشورمون شد دوباره دلتا دلتا راه انداختن. حالا اصن دلتا چی هست کی هست؟ نیروی دلتا یکی از نیروهای زبده‌ی عملیات ویژه‌ی نیروی زمینی ایالات متحده‌ی امریکاست. سرهنگ چارلز بِکویث که یه مدت با انگلیسیا تو تیم هوایی SAS همکاری میکرد پاشو کرد تو یه کفش و گفت منم نیروی عملیات ویژه میخوام. این شد که نیروی دلتا تو سال ۱۹۷۷ پا به عرصه‌ی وجود گذاشت. البته این مدل نیرو رو از همون تیم انگلیسی SAS و تیم آلمانی JSJ9 اسکی رفته بودن. حالا نیروهایی که تربیت میکرد چه شکلی بودن؟ یه مشت حیوونِ قصاب. (البته حیفِ حیوون که بخوایی به اینا بگی) تو شلوغ پلوغیای گروگان‌گیری و عملیات پنجه‌ی عقاب، اعضاء تیم دلتا رو مزدورای ویتنامی، کامبوجایی و چینی تشکیل میدادن که سابقه‌ی سیاهشون پر از خیانت و جاسوسی بود. این حیوونا مستقیما تحت تعلیم حیوونای سرشناس SAS انگلیس و JSJ9 آلمان قرار میگرفتن که بتونن هررررکاری بکنن و از هر سلاحی استفاده کنن. فک نکنید که نیروی دلتا چون زیر مجموعه‌ی پنتاگون محسوب میشده دیگه کاری با سیا نداشته و یه گوشه قصابیشو میکرده؛ بودجه‌ی این نیرو رو سازمان جاسوسیِ دو عالم یعنی سیا تامین میکرده! واسه همین هم سیا در برابرشون احساس مسئولیت میکرد. واسشون پول تو جیبی میزد و ناهار بهشون شیشلیک میداد. هر روز هم به این نیروها سر میزد و چاق سلامتی میکرد که کم و کسری نداشته باشن. . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
📍 تحلیل اختصاصی: چرا آمریکا در بن‌بست «نه جنگ، نه صلح» با ایران به دنبال خروجی آبرومندانه است؟ در حالی که مدتی از درگیری‌های نظامی مستقیم واشنگتن و تهران می‌گذرد، اکنون در وضعیتی قرار داریم که نه به صلح کامل رسیده و نه جنگ تمام‌عیار ادامه دارد. مقاله اخیر نشریه Foreign Affairs (مه ۲۰۲۶) با عنوان «بهای صلح با ایران» به قلم دیپلمات‌های کهنه‌کاری چون تام پیکرینگ، پرده از حقیقتی مهم برمی‌دارد: آمریکا به این نتیجه رسیده که برای خروج از این باتلاق، باید «امتیازات دردناکی» بدهد. اما چرا کار به اینجا رسید؟ چند واقعیت میدانی و سیاسی این تحلیل را تایید می‌کند: ۱. شکست راهبرد «تغییر از طریق فشار نظامی» تجربه ماه‌های اخیر نشان داد که حملات نظامی نه تنها باعث فروپاشی یا عقب‌نشینی تهران نشد، بلکه باعث شد ایران لایه‌های جدیدی از توان دفاعی و تهاجمی خود را فعال کند. فارن‌افرز به درستی اشاره می‌کند که واشنگتن باید بپذیرد ایرانِ ۲۰۲۶، با اهرم‌های قدرت منطقه‌ای و تکنولوژی موشکی-پهپادی، کشوری نیست که بتوان با زورِ نظامی تسلیمش کرد. ۲. هزینه‌های گزاف در وضعیت «فرسایش مداوم» در وضعیت فعلی (نه جنگ، نه صلح)، هزینه‌های نگهداری نیروهای آمریکایی در منطقه و آماده‌باش دائم سیستم‌های پدافندی برای مقابله با پاسخ‌های احتمالی ایران، از هزینه‌های یک جنگ کوتاه‌مدت فراتر رفته است. نوسانات شدید در بازار انرژی و ناامنی کریدورهای دریایی، اقتصاد جهانی را به ستوه آورده و فشار داخلی را بر دولت آمریکا دوچندان کرده است. ۳. اعتراف به «امتیازات ناراحت‌کننده» (Uncomfortable Concessions) نویسندگان مقاله که از بدنه اصلی سیاست خارجی آمریکا هستند، صراحتاً می‌گویند راه خروج، بازگشت به میز مذاکره با سبدی از امتیازات است که قبلاً برای واشنگتن «خط قرمز» محسوب می‌شد. این امتیازات شامل: - پذیرش رسمی نفوذ منطقه‌ای ایران. - لغو گسترده تحریم‌های کلیدی به جای تعلیق موقت. - پذیرش واقعیت‌های هسته‌ای ایران به عنوان یک توان بازدارنده. ۴. درس‌های تاریخی از افغانستان و اوکراین استراتژیست‌های واشنگتن از طولانی شدن جنگ‌های فرسایشی وحشت دارند. آن‌ها دیده‌اند که چگونه حضور نظامی طولانی‌مدت در منطقه، تنها به رشد قدرت‌های رقیب (چین و روسیه) در جبهه‌های دیگر کمک می‌کند. بنابراین، «پایان دادن به پرونده ایران» به هر قیمتی، اکنون به یک ضرورت استراتژیک برای بقای هژمونی آمریکا تبدیل شده است. ✅ نتیجه‌گیری واقع‌گرایانه: سرانجام این تقابل، برخلاف تصورِ تندروها، شکست نظامی ایران نخواهد بود. مقاله فارن‌افرز نشان می‌دهد که عقلای واشنگتن به این درک رسیده‌اند که ایران را نمی‌توان نادیده گرفت یا حذف کرد. پایان این مسیر، یک «توافق بزرگ اما تلخ برای واشنگتن» خواهد بود. صلحی که بهای آن، به رسمیت شناختن ایران به عنوان یک قدرت بلامنازع در غرب آسیاست. . . . @TERROROFMEDIA
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌وهفتم؛ نیروی دلتا . احتمالا چند وقت پیش سر دزدیدنِ رییس جمهور ونزوئلا اسم نیروی دلتا
.🥷🏻. قسمت بیست‌وهشتم؛ رهبرانِ دینیِ میانه‌رو! . بیایید یکمی از داستان لانه‌ی جاسوسی و عملیات پنجه‌ی عقاب فاصله بگیریم و توی این قسمت بریم سراغ یکی از طرح‌های سازمان سیا برای براندازی جمهوری‌اسلامی‌ایران یا حداقل تصاحب مدیریت اون. حرکتی که سیا میزده استفاده از در کنار شخصیت‌های ملی بود؛ چرا؟ چون مردم یه حساب دیگه‌ای روی اینجور افراد باز میکردن. یکی از کِیس‌های سیا "آیت‌الله شریعتمداری"، پدر معنوی حزب خلق مسلمانان بود که توی آذربایجان انقد نفوذ داشت که هفته نامه‌ی این حزب نوشت: «سرنوشت ایران رو آذربایجان تعیین میکنه و سرنوشت آذربایجان دست آیت‌الله شریعتمداریه! ». همچنین "توماس آهرن" رییس ایستگاه سیا تو لونه جاسوسی تو تهران میگه: فعلا نمیشه رو ارتش و این داستانا حساب کرد، چون اصن نظم و انضباط ندارن گند میزنن به همه چی، در عوض باید چهره‌های دینی میانه‌رو پیدا کنیم و بگیریمشون زیر پر و بالمون؛ واسه اینکار هم کسی که بنظر میاد کارش از همه درست تر باشه آیت‌الله شریعتمداریه! این شد که یکی از توده‌های مردمی که برای شعبون بی‌مُخ بازی دراوردن تو جریان کودتای نقاب انتخاب شد، حزب خلق مسلمان به رهبری همین آیت‌الله شریعتمداری بود. حالا این که کودتای نقاب چی بود و کی بود و از کجا اومد رو فردا شب ساعت ۰۰:۰۰ بخونید... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌وهشتم؛ رهبرانِ دینیِ میانه‌رو! . بیایید یکمی از داستان لانه‌ی جاسوسی و عملیات پنجه‌ی
.🥷🏻. قسمت بیست‌ونهم؛ رژیم چنج با کودتای نقاب! . اوایل تولد انقلاب‌اسلامی‌ایران، امریکا که از راه دیپلماسی نتونست حرکتی بزنه و اونقدری که دلش میخواست تو ساختار ایدئولوژیک این نظام نفوذ کنه، تصمیم گرفت با یه عملیات نظامی کار جمهوری‌اسلامی رو یه سره کنه. طبق معمول قرار بود این کار با کمک پریِ مهربون و کار راه بنداز یعنی "سیا" انجام بشه. تو سال ۱۳‌‌۵۸ یه طرحی ریخته شد که طبق اون قرار شد ۱۸ تیر ۱‌۳‌۵۹ یه کودتا علیه جمهوری‌اسلامی‌ایران انجام بشه ( جالبه واسه یه کودتا حداقل از یه سال قبل میشینن برنامه ریزی میکنن! ) - عوامل اجرایی کودتا کیا بودن؟ افراد و گروه‌هایی که به دلایل مختلف با جمهوری‌اسلامی آبشون توی یه جوب نمیرفت و دشمنی میکردن‌ ( که طبیعیه! ) سازمان سیا دست به جیب شد و با تامین مالی و شکل دهی به این گروها نقشه‌ی خودش رو قدم به قدم، خیلی ریلکس پیش برد. شیطان و بزرگ و سازمان سیا خیلی به این عملیات امیدوار بودن که میگفتن دیگه با این عملیات رژیم چنج میشه (😂) البته شاید حق داشت همچین فکری بکنه! نزدیک به ۴۰ تا کودتا و مداخله‌ی نظامی_سیاسی بعد از جنگ جهانی دوم که تو نقاط مختلف جهان انجام داده بود همچین امیدی بهش میداد. کودتای نقاب هم خیلی شبیه کودتاهای اجرا شده‌ی قبلی توسط سیا بود. حالا برای اینکه با عملکرد سازمان سیا تو فضولیا و دخالت‌هاش در گذشته و شباهت روش‌های استفاده شده توی کودتای نقاب و سایر کودتاهای نقاط مختلف جهان آشنا بشیم، به ترتیب قسمتای بعدی رو به شرح و تفصیل این موارد اختصاص میدیم... . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
« ترور‌ رسانه »
.🥷🏻. قسمت بیست‌ونهم؛ رژیم چنج با کودتای نقاب! . اوایل تولد انقلاب‌اسلامی‌ایران، امریکا که از راه دیپ
.🥷🏻. قسمت سی اُم؛ جاسوسیِ خودسرانه! . همون طور که تو قسمت قبلی گفتیم بیایید بریم سراغ سیاست‌های کودتا گری سیا. قراره این قسمت رو با "تصمیمات ضدقانونی" که توی اندونزی اجراییش کردن اختصاص بدیم. اگه عملکرد سیا رو بررسی کنیم میبینیم اگه کشوری بخواد حرف استقلال طلبی بزنه، شعارهای کمونیستی بده یا کلا هر حرفی بزنه که به تریپ قبای امریکا بر بخوره و ببینه ۱ دلارش نمیشه ۲ دلار، اینجاست که هرچی قانون و تبصره و ماده هست میذاره زیر پاش و یه کودتا راه میندازه که اون سرش ناپیدا؛ چرا؟ چون منافع کدخدا به خطر میوفته. جونم براتون بگه که اندونزی تو سال ۱۹‌۴‌۹ با تلاش‌های یه جوون مرد به اسم "سوکارنو" به استقلال رسید و از هلند جدا شد. اندونزی که مستقل شدن خیلی بهش مزه داده بود اومد و یه حرکت خفنِ دیگه زد؛ اونم این بود که یه کنفرانس به اسم "باندونگ" تشکیل داد و زد زیر کاسه کوزه‌ی "پیمان جنوب شرقی" که ذاتش ضد کمونیستی بود و اصن به دست شیطان بزرگ طراحی شده بود. امریکا احساس خطر کرد و دید عه! پنجمین کشور پرجمعیت جهان داره از دستش در میره. اینجا بود که دیوونه شد و حتی به قتل رهبر اندونزی هم فکر کرد؛ اما نهایتا تصمیم گرفت که یه عملیات نظامی پنهانی راه بندازه و این جریان آزادی خواه رو سرکوب کنه‌. اما یه چیز جالبی که وجود داره اینه که سیا خیلی خودسرانه عمل میکرده و اصلا سیاست خارجی ایالات متحده به دست سیا تعیین میشده، خودش مامور میفرستاده و کودتا میکرده، به عبارتی تنهایی میبریده و میدوخته. حالا ربطش به ایران چیه؟ تو کودتای نوژه وقتی عوامل داخلیِ مخالف، مث بختیار، به محض اینکه درخواست حمایت کرد، سیا گفت رو چشمم داداش منت میکشم؛ اونم بدون اینکه بخواد روند قانونیِ درونی خود ایالات متحده رو طی کنه که این یه "بی‌قانونی سیستماتیک پذیرفته شده‌س" ینی همه میدونن یه چیزی اشتباهه این وسط ولی هیشکی به روی اون یکی نمیاره... قسمت بعدی که راجع به ارتشی‌های مخالف و افراد کلیدیه رو اصلا از دست ندین! . با اقتباس از: کتابِ عملیات سیا پس از انقلاب تالیف محمد کفاش شرکت چاپ و نشر بین‌الملل . 📚جهت مطالعه بیشتر عضو شوید: ✒️- @terrorofmedia .
هدایت شده از محمد کفاش
560.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی وقت شما بخیر خداقوت اولین کتابی که در سال ۱۴۰۵ تهیه کردیم و اولین کتابی که در این کشو قرار گرفت کتاب شما بود ممنون از معرفی این کتاب خوب✨ پ.ن: دو ماه پیش که با یک کوله از خانه می‌رفتم، دو سه کتاب همراهم برداشتم الان هم مدتی میشه که به دلایلی ناچار به جابجایی شدیم، به شهر دیگری اومدیم. ولی هنوز نتوانستم برم و کتابهای خودم رو از کتابخانه اتاقم بیارم، ولی این یکی زینت بخش اینجا و مایه تسلی خاطر شده🌻