کاشت درختان میوه و گیاهان خوراکی به لحاظ سیاسی دارای هم اهمیت فراوانی است؛ طبق یافته های تحقیقاتی، سیاست های استعماری باعث شده باغ های میوه و مزارع سبزی در داخل و حاشیه شهرها به نابودی کشیده شده و جای آنها به نام پارک یا فضای سبز، چمن کاری شده یا درختان بی ثمر و گیاهان غیر خوراکی کشت شود.
در این باره اسرائیل و آمریکا و قدرت های غربی با سیاست های شیطانی و خطرناک نظامی خود، به کاشت درختان غیر مثمر و چمن، به عنوان سلاح بیولوژیک در جنگ بیولوژیک اقدام می کند تا زمین های حاصلخیز دنیا نابود شود و مردم جهان تولید ملی نداشته باشند و به آنها وابسته شوند. هلد فلورس مولف کتاب «چمن غذا نیست» می نویسد: «در قرن ۱۸ با وجودی که کشاورزان فرانسه محتاج قطعه زمینی کوچک برای کشاورزی بودند، اشراف در زمین های زرعی خود چمن کاری می کردند. هدف آنها از این کار این بود که اعلام نمایند می توانند مقداری از زمین های خود را هدر بدهند تا قدرت و تسلط خود را بیشتر نشان دهند.»
در پایگاه جنبش جهانی جنگل، صدها مقاله می توان یافت که به صراحت اعلام شده که قدرت ها و دست های مرموز با کاشت درختان بی ثمر مثل کاج و اوکالیپتوس باعث گرسنگی فقر و حتی گسترش فحشا در بسیاری از مناطق از جمله نیوزلند، شیلی، آرژانتین و کشورهای مختلف آفریقایی شده اند لذا در سراسر جهان اعتراض ها و تظاهرات زیادی علیه درختکاری انجام شده است. همچنین روز ۲۱ سپتامبر روز جهانی مبارزه با درختکاری تک کاشتی مثل کاج، اوکالیپتوس نامگذاری شده است و صدها مقاله، عکس، فیلم و انمیشین علیه این نوع درختکاری در جهان در دسترس است.
✏️ https://eitaa.com/thagalayn
از آثار و مزایای کاشتن درختان مثمر، آثار و مزایای زیست محیطی است؛ محیط سالم تر، غذای سالم، هوای پاک و خاک حاصلخیز و عاری از آلودگی، آب شیرین عاری از مواد شیمیایی ازدیاد تنوع زیستی با کاشت و درختان و گیاهان مثمر و خودداری از کاشت درختان بی ثمر و چمن تحقق خواهد یافت.
تحقیقات ثابت شده است درختان غیرمثمر باعث کاهش شدید ذخایر آبی و همچنین شور شدن آب شیرین می شوند؛ به طوری که در تحقیقات در آرژانتین و مناطقی از شیلی به اثبات رسیده است که در اثر کاشت اکالیپتوس، آب های شیرین شور شده است. همچنین طبق یافته های تحقیقاتی، درختان بی ثمر و چمن باعث نابودی خاک حاصلخیز که مهمترین سرمایه است می شوند تا جایی که درختان کهور که ۸۰ سال قبل برای بیابان زدایی در کشور سودان کاشته شدند، باعث نابودی زمین های کشاورزی شده و اخیرا علیه این درخت مبارزه می شود و حتی رئیس جمهور سودان علیه این درخت اعلام مبارزه کرده است ولی هنوز نتوانسته اند به نتیجه برسند.
با این اوصاف، این سوال اساسی مطرح است که آیا اسراف نیست به خاطر تقلید از غرب آن هم از مطالب منسوخ غرب با وجود کمبودها، منابع آب و خاک را برای کشت محصولات بی ثمر به کار ببریم؛ آن غرب که ارمغان کلیسایش آن بود که برخی سبزیجات را ناپاک اعلام کند و اروپاییان تا ۱۰ قرن بعد که اعراب مسلمان بادمجان را به اروپا بردند از خوردن آن درخت داشتند و آن را سیب دیوانه بنامند.
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازخوانی بخشی از خیانتهای محکومان به جاسوسی در محیط زیست
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مستند مظنونین همیشگی "جاسوسان محیط زیستی
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn
علیرضا پورمسعود ابعاد پرونده محیط زیست و عدم پخش مستند مظنونین همیشگی.mp3
38.42M
ابعاد پرونده محیط زیست و عدم پخش مستند مظنونین همیشگی👆
علیرضا پورمسعود
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان مرحوم آیت الله حائری شیرازی در مورد محیط زیست،درخت کاری آبخیز داری،بارندگی،سیل، فتوسنتز و تولید اکسیژن
البته من کلیپ تقطیع شده۵ثانیه اول رو در اینستاگرام دیده بودم که مایه خنده شده بود!!!!
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn
برای ما توفیقی است که ازکتاب شریف نهج البلاغه بهره مند شویم.
✴️موسسه ثقلین راه زندگی برگزار می کند:
📒دوره آفلاین نهج البلاغه خوانی📒
شرکت در دوره های افلاین موسسه ثقلین راه زندگی رایگان است
اما دریافت گواهی منوط به گذراندن آزمون پایان دوره و پرداخت هزینه گواهی است.
✴️هزینه گواهی 150 تومان
جهت استفاده از محتوی دوره وارد لینک زیر شوید.
↘️https://eitaa.com/joinchat/4018078437Cde809a9716
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تشکیل زنجیره انسانی در ساحل میانکاله شهرستان بهشهر در حمایت از مقاومت، طرح نور فراجا و عفاف و حجاب👏👏
https://eitaa.com/thagalayn
آبیاری در گرما مایه خراب شدن گیاه است نه رشد آن. زمین گرم است و آب را داغ میکند و ریشه را سوزانده و میخشکاند و همچنین وقتی که پشت سرش هوا گرم میشود، آب کم فایده است. یکی ضرر بخار است و یکی اینکه آب به ریشه محصول نمیرسد و تبخیر میشود. پس بهترین اوقات آبیاری در تابستان وقتی است که هوا رو بسردی باشد، مثل شبها و عصرها که تاصبح آب به ریشه گیاه برسد و زمین آبها را بخود بکشد و وقتی صبح شود، گیاه سرشاد و خرم شده و دیرتر تشنه میشود.
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
✏️ https://eitaa.com/thagalayn