به گزارش شهرنیوز، پیام جوادیان با بیان اینکه هر درخت و گیاهی که برگ، ساقه، گل و یا میوه باعث سودمندی و نفع باشد مثمر است، گفت: باید بین درخت مثمر و میوه تمایزی قائل شویم.
با اشاره به علت ممنوعیت کاشت درختان میوه و بارده در فضای سبز شهر قم اظهار کرد: در محیطهای شهری آلایندههای زیست محیطی داریم و اینها در گیاهان و میوهها نفوذ کرده و مسمومیت شدید در آنها ایجاد میکند.
وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان کاشت درخت میوه در معابر شهری توصیه نمیشود، افزود: آغشته شدن میوهها به گرد و غبار و ریزگردها که با دود ماشینها مخلوط شده و ماده چرب و سیاه مسمومی را ایجاد میکنند از دیگر مشکلات این مساله است.
جوادیان تاثیر مخرب دیاکسید کربن و مونواکسید کربن صنعتی بر روی میوه درختان را از دیگر دلایل عدم کاشت درخت میوه در شهر عنوان کرد و افزود: آلودگی میوهها به سموم دفع آفات هم از دیگر دلایل عدم کاشت درخت میوه است.
وی گفت: اگر قرار باشد در خیابانها میوه بکاریم در پی سمپاشی به نوعی در حال خوراندن سم به مردم هستیم.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به اینکه با ورود درخت به فاز زایشی از سطح برگهایش کاسته میشود، گفت: درختان در شهر قم برای سبزینگی و تولید اکسیژن کاشته میشوند اما با باردهی آنها از این امر کاسته میشود؛ همچنین اکثر درختان میوه بارده هستند و عمر کوتاه دارند به همین خاطر برای درختکاری در سطح شهر توصیه نمی شوند.
به گزارش شهرنیوز، پیام جوادیان مدیرعامل سازمان پارکها وفضای سبز شهرداری قم با اشاره به علت ممنوعیت کاشت درختان میوه و بارده در فضای سبز شهر قم اظهار کرد: در محیطهای شهری آلایندههای زیست محیطی داریم و اینها در گیاهان و میوهها نفوذ کرده و مسمومیت شدید در آنها ایجاد میکند
جوابیه موسسه ثقلین راه زندگی : ایجاد فضای سبز شهری و استفاده از گیاهان در محیط خانه و کار یکی از سادهترین و مهمترین اقدام برای کاهش آلودگی هواست. گیاهان و درختان با جذب گرد و غبار و سایر ذرات معلق در هوا به کاهش آلودگی هوا کمک میکنند، گیاهان با انجام فرآیند فتوسنتز دیاکسید کربن هوا را جذب و آن را به اکسیژن تبدیل میکنند و به همین دلیل برگ درختان بهترین تصفیهکننده هوا هستند و مانند فیلتری عمل میکنند که آلودگی هوا را کاهش و بالعکس هوایی سالم و مفرح در محیط خانه و محیط زیست انسانها به وجود میآورند.
بر کسی پوشیده نیست که آلودگی هوا به ویژه در سالهای اخیر که تعداد خودروها بسیار افزایش یافته و سوختهای فسیلی در هوا به وفور یافت میشود از عوامل مهم مرگ و میر انسانها است به نحوی که تبدیل به مرگ خاموش شده است.
درختان و گیاهان مثمر با انجام فرآیند فتوسنتز دیاکسید هوا را جذب و آن را به اکسیژن تبدیل میکنند، همچنین به طور طبیعی کربن اضافی هوا را جذب و به پالایش هوا کمک میکنند این یعنی تبدیل هوای آلوده به اکسیژن ، این فرایند در مورد میوه هم صدق می کند
اما درختان غیرمثمر نقش زیادی در تولید اکسیژن و میوه ندارند.
در مورد آلایندگی، می گوئیم که اولا همه شهرها آلوده نیستند هم اکنون توت که بازترین میوه ها است در
در مرکز آلوده ترین شهرها کاشته می شود، باید متخصصین تغذیه نظر بدهند که از چه فاصله ای از مراکز شهرهای آلوده و چه درختان میوه ای نباید کاشته شود.
ثانیا : الاینده ناشی از دود ماشین فقط در کلانشهرها صدق می کنه انهم مرکز شهرها و میوه هایی که آلوده می شود مثل توت هست اونجاها تابلو هشدار بزنن کسی میوه آلوده نخورد چطور در پارکها علائم هشدار آ ب می زنن کسی آب فاضلاب نخورد.
ثالثا: مرکبات (مثل نارنج) یا فندق یا پسته یا انار با آن پوست کلفت کجا آلوده میشوند.
رابعا: درختان میوه مگه توی خونه های مردم نیست چطور میوه درخت داخل حیاط خورده میشه یا داخل بوستان کنار جاده اما میوه درختان باثمر داخل خیابان خورده نشه خوب الان آلاینده ها در کوه و دشت کاهی بیشتر میشه وقتی ریزگرد میاد اتفاقا گیاهان داخل کوه بیشتر آلوده می شوند خوب انها هم خورده نشوند چون آلوده هستن
هر بومسازگان (اکوسیستم) و یا در سطحی بزرگ تر هر زیست بوم (بیوم) دارای گیاهانی بومی و مختص به خود می باشد که کاشت خود سرانه گیاهان دیگر (غیر بومی آن منطقه) این مشکلات (آلودگی آب، خاک، هوا)را ایجاد می کند کاشت درختان غیر مثمر و غیر بومی گیاهان مهاجم را ایجاد می کند و مشکلاتی مانند سیلاب مرگبار، خشکسالی، آلودگی هوا ریزگرد، نابودی خاک حاصلخیز و مرگ گیاهان و جانوران را ایجاد کرده و اگر این رویه کاشت درختان بی ثمر غیر بومی استفاده شود مشکل از این حادتر هم بروز خواهد کرد.
باز هم تاکید می کنیم این همه آلودگی آب، خاک، هوا، بخاطر علمی نبودن کاشت تمام اعیار درختان بی ثمر در سطح وسیع از شمال تا جنوب و غرب تا شرق هست.
جوادیان: تاثیر مخرب دیاکسید کربن و مونواکسید کربن صنعتی بر روی میوه درختان را از دیگر دلایل عدم کاشت درخت میوه در شهر عنوان کرد و افزود: آلودگی میوهها به سموم دفع آفات هم از دیگر دلایل عدم کاشت درخت میوه است
جواب: استفاده از کود و سموم شیمیایی مردود و متروک است چون هوا و زمین و آب را آلوده می کنند و حیات وحش را به خطر می اندازد و باعث کم شدن زنبور عسل و در نتیجه انقراض صدها گیاه گلدار و ازدیاد ریزگرد می شود لذا در دنیا محصولات کشاورزی ارگانیک مطرح است و در طرح پیشنهادی بجای کودشیمیایی از کبوترخانه ها و کود سبز و بجای سموم شیمیایی از حشرات کنترل کننده آفات و نیز از هدهد و پرندگان زیبا و آوازه خوانی مانند بلبل و چکاوک و سنگ چشم و نیز پرستو و نیز بلدرچین و... استفاده می شود کرد.
جوادیان: درختان در شهر قم برای سبزینگی و تولید اکسیژن کاشته میشوند اما با باردهی آنها از این امر کاسته میشود؛ همچنین اکثر درختان میوه بارده هستند و عمر کوتاه دارند به همین خاطر برای درختکاری در سطح شهر توصیه نمی شوند.
باز هم تکرار می کنیم، درختان غیرمثمر نقش زیادی در تولید اکسیژن و میوه ندارند.
جواب: درختانی مثل توت ، زیتون، انار از قدیم وجود داشته و عمر های طولانی هم داشته اند به عنوان نمونه درختان زیتون می توانند از 300 تا 600 سال عمر کنند. چند درخت زیتون چند هزار ساله وجود دارد که بعضی از آنها هنوز هم میوه می دهند خوب کجا عمر درختان میوه کوتاه هست
اگر در هر شهر درخت بومی بکارن مثل درخت انار / زیتون / خرما / توت / سنجد... و دیگر درختان اون شهری که بیشترین درخت رو داره، می شود قطب تولید میوه ی فلان، می شود با کاشت درختان مثمر اقتصاد شهر ها رو ببریم به سمت خودکفایی و صادرات و کلی سود
از چوب درختان میوه هم خیلی استفاده ها میشه داشته باشیم، تولید صنایع چوبی
اقلش این هست که درختان بعد از اینکه عمر مفید خودشون رو گذراندن درختان قطع کنند و ذغال درست کنند، به عنوان مثال قیمت ذغال لیمو هر کیلو ۲۰ هزار ت هست.
با درختان مثمر می شود اقتصاد یک کشور رو دگر گون کرد ...
ثقلین راه زندگی 🇵🇸
به گزارش شهرنیوز، پیام جوادیان با بیان اینکه هر درخت و گیاهی که برگ، ساقه، گل و یا میوه باعث سودمندی
1- پیشنهاد می کنیم ایشان به فرهنگستان های همه زبانها پیشنهاد بفرمایند که عبارت مثمر برای درختانی که در طول تاریخ غیر مثمر معروف بودند ثبت شود😆
2- پیشنهاد می شود ایشان روایاتی که غیر مثمر دارد را تغییر دهند🙈
مخصوصا روایات عالم بی عمل به شجر بلاثمر و روایت توحید مفضل را❗️
3- چطور توتهای مثمر در وسط خیابانهای تهران کاشته می شود و الودگی مشکلی ایجاد نمی کند اما در شهر قم کاشت انار و پسته و .... باعث ایجاد مسمومیت می شود⁉️
4- اگر سمپاشی برای میوه ها لازمه که چه فرق می کنه در باغ باشه یا در فضای سبز❗️
بعد هم سمپاشی 80 سال بیشتر نیست متداول شده☠👹
بعدهم در تمام دنیا تلاش می شود که محصولات ارگانیک تولید شود👋❗️
5- گویا ایشان فرایند فتوسنتز را خوب متوجه نشده اند ؛⁉️
بهتر است ایشان بررسی بفرمایند 📚
که تولید میوه 🍇🍋🍌🍒نه تنها اکسیژن دهی را کم نمی کند ❗️بلکه باعث ازدیاد اکسیژن 🔆می شود
چون تولید بیومس و قند ساده یعنی استفاده بیشتر گاز دی اکسید کربن و تولید اکسیژن بیشتر🔆❗️
6- اکثر درختان میوه بارده هستند؛را متوجه نشدیم😳
زیرا همه درختان میوه باید بارده باشند🍇🍐🍌
زیرا باردهی در ذات درختان میوه ودیعه گذاشته شده 🙏
مگر درخت کوچک باشد یا بیماری داشته باشد❗️
7- نوشته اند چون درختان میوه بارده هستند عمر کوتاه دارند و برای درختکاری توصیه نمی شوند -😃😳😃
شاید زیتون با چند هزار سال و توت چند صد سال و سیب و گلابی و پسته و بلوط و بادام وگردو و.... با صدها سال عمر را کوتاه می دانند 😄😆🤓
8- با اینهمه تفاصیل وقتی درخت میوه🌴🌱🌳🍇🍐🍌🍊🍋🍎🍒🍑🍍 کاشته نشود☹️😔😔😷
قطعا باید میلیا ازدراج سمی عقیم کننده خارجی 😩و اکالیپتوس سمی خارجی اتش زننده و الاینده هوا کاشته شود 😫و کاج آهکی کننده خاک واقاقیای زنبورعسل نابود کن وخرزهره تمام سمی وکشنده .....کاشته شود!😩😷😷😩😷😷😷☠
https://eitaa.com/thagalayn
ثقلین راه زندگی 🇵🇸
به گزارش شهرنیوز، پیام جوادیان با بیان اینکه هر درخت و گیاهی که برگ، ساقه، گل و یا میوه باعث سودمندی
با توجه به ضرر و زیان ناشی از درختان غیر مثمر 🌲🙈😩
و منافع غیر قابل انکار درختان مثمر 🍇🍐😂🍌🍎🍒🍑
و با توجه به نیاز جدی کشور به تولید ملی🇮🇷🇮🇷🇮🇷
، باید با تمام توان اقدام به کاشت درختان مثمر نمود🍇
و با احداث باغها و پارک های میوه 🍐🍌🍊🍇🍒🍍🍑🍋
استفاده بهینه از آب و خاک❗️
که نه تنها نیازهای داخلی خود را به میوه و سایر محصولات کشاورزی تأمین نماییم 👌
بلکه به خارج کشور هم صادر کنیم 👋
و نیاز به واردات میوه از مصر و پاکستان و آمریکا و ترکیه ... نداشته باشیم.🙏
بااجرایی شدن طرح ❗️
گرسنگی ریشه کن شده ❗️
خاکها حاصلخیز می شوند ❗️
و در مصرف منابع آبی صرفه جویی صورت میگیرد❗️
کاهش ببماربهای ویروسی 😷🤧😷
و آلرژی در بین مردم 😷
، کاهش افسردگی 😞
کاهش تکدی گری و دست فروشی و ..🙇♀.
https://eitaa.com/thagalayn
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 ازتعطیل کردن #مدارس_مسجد_محور تا فعالیت غیرقانونی #مدارس_طبیعت!
🔻 #مدارس_طبیعت از جمله مدارسی هستند که با روی کار آمدن #دولت_یازدهم (سال 92) با مجوز سازمان محیط زیست و بدون اشراف آموزش و پرورش آغاز به فعالیت کرد.
⛔️موسس این مدارس فردی معلوم الحال با اندیشه های ضد دینی است و تربیت یافته در دانشگاه های خارج کشور است.
⛔️در این مدارس اتفاقاتی عجیب و تربیتی غریب! در حال رخ داد است. کلیپ حاضر بخشی از این عجایب را به تصویر کشیده است.
🔴تعجب از دولت اعتدال این است که #مدارس_مسجد_محور را به بهانه عدم اخذ مجوز مجبور به تعطیلی کرده اند اما در مورد این مدارس، از طریق نهادی که هیچ مسئولیتی در زمینه تربیت کودکان ندارد و بدون اشراف نهاد متولی آموزش و پرورش کودکان، اجازه تاسیس این نوع مدارس بنیان برافکن را داده است...
📛 #مدارس_طبیعت چیست؟؟
⛔️ #مدارس طبیعت از #آموزش_و_پرورش مجوز ندارند.
⛔️مهلت دو ماهه کمیسیون آموزش برای انحلال مدارس مختلط #طبیعت
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به وجود ۸۰ مدرسه بدون مجوّز، تحت عنوان مدارس طبیعت در ۴ استان کشور، عنوان کرد: این مدارس با پیروی از سند ۲۰۳۰ و به بهانه احترام به محیط زیست از سازمان محیط زیست مجوز گرفته که کمیسیون بر انحلال این مدارس تأکید کرد.
این مدارس که به بهانه احترام به محیط زیست در طبیعت دایر شده، عمدتا دانش آموزان را به بی خدایی دعوت میکند.
وی با ارائه آماری از وجود تعداد مدارس طبیعت در کشور، گفت: 80 مدرسه طبیعت در 4 استان وجود دارد که عمده این مدارس پیگیر سند 2030 هستند و حتی دانش آموزان تا 12 سال در استخرهای مختلط در ساعت شنا باهم تعلیم میدیدند.
ابطحی با بیان اینکه مؤسس این مدارس سابقه عضویت در سازمان چریکهای فدایی خلق داشته و در سال 62 دستگیر شده و سابقه زندان دارد، گفت: وی پس از آزادی از زندان، نخستین مدرسه طبیعت را در مشهد تأسیس کرد و متأسفانه عمده خانوادههایی که فرزندان خود را برای ثبت نام به این مدارس مراجعه میکنند از ماهیت این فرد بی خبر هستند.
عضو کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش نیز ضمن تأیید گزارش مرکز پژوهشها در خصوص این مدارس، عنوان کرد که مجوز برخی از این مدارس از آموزش و پرورش اخذ نشده بلکه مجوزی از سازمان محیط زیست اخذ کردهاند و به نظر میرسد آموزش و پرورش به نوعی دور خورده است.
نقل از: @aamerin_ir
#سند2030
#تربیت_سرباز_برای_آمریکا
#مدارس_غیر_قانونی_طبیعت
📛 تأسیس مدارس طبیعت برای اجرای سند ۲۰۳۰
🔻 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به وجود ۸۰ مدرسه بدون مجوز، تحت عنوان مدارس طبیعت در ۴ استان کشور، عنوان کرد: این مدارس با پیروی از #سند۲۰۳۰ و به بهانه احترام به محیط زیست از سازمان محیط زیست مجوز گرفته که کمیسیون بر انحلال این مدارس تأکید کرد.
🔺 این مدارس که به بهانه احترام به محیط زیست در طبیعت دایر شده، عمدتاً دانش آموزان را به بیخدایی دعوت میکند.
🔻 وی با ارائه آماری از وجود تعداد مدارس طبیعت در کشور، گفت: ۸۰ مدرسه طبیعت در ۴ استان وجود دارد که عمده این مدارس پیگیر سند ۲۰۳۰ هستند و حتی دانش آموزان تا ۱۲ سال در استخرهای مختلط در ساعت شنا با هم تعلیم می دیدند.
🔺 ابطحی با بیان اینکه مؤسس این مدارس سابقه عضویت در سازمان چریکهای فدایی خلق داشته و در سال ۶۲ دستگیر شده و سابقه زندان دارد، گفت: وی پس از آزادی از زندان، نخستین مدرسه طبیعت را در مشهد تأسیس کرد و متأسفانه عمده خانوادههایی که فرزندان خود را برای ثبت نام به این مدارس مراجعه میکنند از ماهیت این فرد بیخبر هستند.
🔺 عضو کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآور شد: معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش نیز ضمن تأیید گزارش مرکز پژوهشها در خصوص این مدارس، عنوان کرد که مجوز برخی از این مدارس از آموزش و پرورش اخذ نشده بلکه مجوزی از سازمان محیط زیست اخذ کردهاند و به نظر میرسد آموزش و پرورش به نوعی دور خورده است.
مدرسه_طبیعت_سند_2030
مراد از تک کاشت این است که کل کشور به یک یا چند گیاه یا میوه اختصاص یابد . چیزی که امریکا از صد سال پیش کشورها رو به این سمت سوق داد مثلا یک کشور به شکر معروف شد و کشور دیگری به قهوه و دیگری به برنج در قبل از انقلاب تلاش کرد ایران و افغانستان به کشت خشخاش بپردازند تا از این طریق تریاک و مواد مخدر اروپا تامین شود که با انقلاب این طرح در ایران شکست خورد و در افغانستان تا سه سال پیش ادامه داشت.
اما اگر در استانی وجه غالب کشاورزی به محصولی اختصاص یابد به این تک محصولی گفته نمیشود مثلا قائنات بیشتر به زعفران میپردازند یا قزوین به انگور و کاشان به گل محمدی اگر چه در کنار گل محمدی کشاورزان از درختان بیشماری استفاده میکنند ولی کاشت گل برند روستاهای کاشان است.
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:🌺
https://eitaa.com/thagalayn
نحوه کشت:
• پرهیز از تک کاشتی
• تنوع حداکثری گونه های درختی و گیاهی و درختچه ای
• کاشت درخت و درختچه و گیاه با هم وَمِنْ كُلِّ الثَّمَرَاتِ
• محور درختچه جَنَّتَيْنِ مِنْ أَعْنَابٍ اطراف درختان بلند وَحَفَفْنَاهُمَا بِنَخْلٍ و وسط گیاهان علفی مزروعی (وَجَعَلْنَا بَيْنَهُمَا زَرْعًا
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:🌺
https://eitaa.com/thagalayn
درختان و درختچهها را به صورت تک کاشتی میکارند که خود تک کاشتی خیانت بزرگی است. به طور نمونه فقط در جنوب شرق اهواز، ۴۰ هزار هکتار «کهور آمریکایی» که درختی بیثمر، خطرناک و مهاجم است کاشته شده است!
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:🌺
https://eitaa.com/thagalayn
از آنجایی که سیاست دولت تککاشتی است، پس کنار هر درختی چه بیثمر، چه مثمر از آبیاری قطرهای استفاده میکنند که باعث میشود خاک شور شود.
📱 ارتباط در پیام رسان ایتا:🌺
https://eitaa.com/thagalayn