⭕️ بازی طالبان ١۴٠٠
🔹 مهمترین مشکل در قبال طالبان١۴٠٠، آن است که این پدیده درست و دقیق شناخته نشده و مادامی که ماهیت واقعی این پدیده شناخته نشود مواجهه با آن ممکن و مفید نخواهد بود.
🔹 طالبان ۱۴۰۰ با طالبان ۱۳۷۷ تفاوتهایی اساسی و ریشه ای دارد :
▪️طالبان ۱۳۷۷ عده ای طلبه افغانی مدارس علمیه پاکستان ( مدارس مورد حمایت عربستان) بودند که با طراحی آمریکا ، پشتیبانی مالی و تبلیغی عربستان و امارات و نظارت سرویس اطلاعات پاکستان به تشکیلاتی نظامی تبدیل و پس از بن بست گروههای جهادی افغانستان در تشکیل حکومت و اداره کشور به عنوان «ناجی مردم» وارد افغانستان شده و حکومتی به سرکردگی ملا عمر تاسیس کردند . حکومتی که تنها از جانب عربستان ، امارات و پاکستان به رسمیت شناخته شد و با تفکری وهابی_ تکفیری جنایتهای فراوانی را علیه زنان ، شیعیان ، رسانه و هنرهای تصویری، آثار باستانی ، مدارس دخترانه و .... مرتکب شد و پس از انقضای تاریخ مصرف، با حمله آمریکا به افغانستان در سال ٢٠٠١، از هم پاشید.
▪️اما طالبان ۱۴۰۰ ، ترکیبی از بقایای طالبان قدیم با نیروهایی جدید است که با «طراحی انگلستان و حمایت قطر» (با تفکری کپی شده از روش و اندیشه اخوانی) تاسیس و پس از اثبات ناتوانی آمریکا در ساخت حکومتی سکولار برای افغانستان در حرکتی تدریجی جایگزین دولت آمریکایی حاکم بر این کشور گردید. طالبان جدید با شیعیان وارد خصومت نشده و از تلویزیون و سرود و کلیپهای هنری برای تبلیغ خود بهره می برد، از نیروهای فنی و متخصص برای اداره حکومت استفاده کرده و مانند طالبان ۱۳۷۷ مرتکب خشونت علیه زنان نشده است. طالبان جدید بسیار هوشمندانه تر از طالبان قدیم عمل کرده و البته توانسته رضایت بخشهایی از جامعه افغانستان را بدست بیاورد . هرچند هنوز از جانب هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده اما مذاکرات متعددی با نمایندگان اتحادیه اروپا و آمریکا ، روسیه ، هند و..داشته و البته اولین وزیر خارجه ای که در زمان طالبان جدید و به شکل رسمی به کابل سفر کرده ، «وزیر خارجه قطر» بوده است.
▪️شاید مهمترین نقطه اشتراک طالبان قدیم و جدید ، تعلق هر دو به قومیت «پشتون» باشد
.
🔹برخورد نظامی با طالبان جدید به زیان اسلام ، ج.ا.ا و مردم مظلوم و رنج کشیده افغانستان و بدترین راهکار برای مقابله با این محصول پیچیده انگلستان است. ( البته مواجهه قدرتمند مرزبانان ج.ا.ا با عوامل این گروه در نقاط مرزی به معنای جنگ و برخورد نظامی نیست بلکه ضرورتی عقلانی برای حفاظت از مرزها و انضباط بخشی به رفتارها و عوامل این گروه است.)
▪️بحران حقابه ایران از هیرمند ، نتیجه امضای توافقنامه ای غلط توسط حکومت پهلوی و چند دهه اهمال و بی توجهی دولتها به این مسئله در عصر پهلوی و پس از انقلاب است و با تهدید زبانی فلان مقام و حرکتهای نمادین از این دست قابل حل و فصل نیست .
🔹مذاکرات توأم با فشارهای تدریجی( غیر نظامی) برای اصلاح و تکمیل توافقنامه ( افزایش میزان حقابه و قراردادن ضمانتهای جدی برای اجرای آن) و سرانجام وادار سازی طرف مقابل به اجرای آن، نیازمند طراحی ، صبر و حرکتهایی گام به گام است که ج.ا.ا در بحرانهای مختلفی تجربه چنین حرکتهایی را بدست آورده است.
❇️ رفتارهای احساسی، بدون شناخت و خالی از عقلانیت به ویژه در عرصه فضای مجازی و رسانه های داخلی، همچنین تلاش جریانهای سیاسی ( بویژه اصلاح طلب) برای بهره برداری از بحران حقابه و مسئله طالبان ، ثمره ای جز فرسایش روح و روان جامعه ، سلب امنیت روانی مردم و کمک به «پروژه انگلیسی» طالبان جدید نخواهد داشت!
✍ دکتر کوشکی
🛑 یکشنبه ٧ خرداد ساعت 12:48 فرصت تعیین دقیق جهت قبله
امکان تعیین دقیق قبله بر اساس تابش خورشید
🔹هفتم خرداد و 25 تیر هر سال فرصتی ایجاد می كند تا جهت دقیق قبله برای نمازخانه ها، مساجد و یا حتی منازل توسط مردم تعیین شود.
🔹در حقیقت در لحظه اذان ظهر در روزهای 7 خرداد و 25 تیر خورشید درست بالای خانه كعبه بوده و خانه خدا هیچگونه سایهای نخواهد داشت.
🔹با قرار دادن شاخصی عمود بر زمین در ساعت 12:48دقیقه روز یکشنبه هفتم خرداد، جهت سایه علامت گذاری و خلاف جهت سایه به سمت خورشید، جهت دقیق قبله را نشان می دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سلطان عمان با استقبال مخبر وارد تهران شد
🔹«هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان که در درصد هیاتی بلندپایه به دعوت رسمی رئیس جمهور به ایران سفر کرده است، دقایقی پیش وارد فرودگاه مهرآباد شد و مورد استقبال معاون اول رییس جمهور قرار گرفت.
♨️ پایان تلخ مزدوری، دور ریختن است...
🔻گزارهی خبری:
◀️ این روزها که سوریه با اجماع کشورهای عربی به اتحادیهی عرب پیوست و رابطهی ایران با عربستان بعد از ۷ سال بدون دخالت و اذن غربیها بالاخص آمریکای مدعی کدخدایی جهان، به ثمر نشست و در مورد اخیر با همه تلاش مذبوحانهی جریان نفاق و دلقک بازیهای رجوی رذل، آقای اسدالله اسدی، دیپلمات بیگناه کشورمان که بر خلاف حقوق بینالملل و بهطور غیرقانونی و مبتنی بر سندسازی رژیم صهیونیستی بیش از ۵ سال در آلمان و بلژیک بازداشت بود، در یک تلاش دیپلماتیک و عزتمندانه به ایران زمین برگشت؛ همه و همه نشانگانی است که پایان تلخ تاریخ مصرف مزدورانی مانند: مریم رجوی، مصی علینژاد، ربع پهلوی و... را برای اربابانشان رقم زده و این روزها دست رد اربابان بر سینهی سیاه این مزدوران بسی سنگینی میکند و این آغاز دور ریختن مزدوران بیمصرف است بر اساس رویهی تاریخ که از فرقهی ظالمین جز این انتظار نیست...
🔻گزاره تحلیلی:
1️⃣ ناکامی دشمنان در چیدن میوههای موهوم درخت توطئه و اغتشاش در پاییز سال گذشته، بازی دو سر باختی شده برای جریان اپوزیسیون و حامیانشان به گونهای که اندیشکدهی آمریکایی "استیمسون" در مطلبی به قلم «باربارا اسلوین» در خصوص توافق میان ایران و عربستان می گوید: دو گروه از این توافق آزرده و ناامید خواهند شد. گروه اول حامیان تغییر رژیم در ایران هستند و گروه دوم اسرائیل است که به دنبال ایجاد ائتلاف ضدایرانی از طریق یکسری کشورها بود.
2️⃣ کشوری که در دوره حاکمیت غربگرایان و همزمان با سفر رییس جمهور وقت به اروپا در سال ۱۳۹۷ اسدالله اسدی را در آلمان بازداشت می¬کند و بعد به بلژیک مسترد می نماید و در بحبوحهی آشوبهای سال گذشته، وزیر خارجهاش برای همنوایی با اغتشاشگران موهای سرش را می زند اما اکنون این کشور و دیگر کشورهای اروپایی همچون فرانسه، ناامید از تغییر رژیم در ایران، سعی در احیای روابط خویش با ایران دارند و در حاکمیت دولت انقلابی با وجود مخالفت منافقینی که در دامانشان سکنی دارند، تن به تبادل زندانی و آزادی دیپلمات ایرانی می دهند و این اتفاقات برای اپوزیسیون به مثابه آبی بود در سوراخ مورچهها که همه رویاهای چند ماه قبلشان را بر باد رفته میبینند.
3️⃣ نکته دیگر اینکه، ماهیت اپوزیسیون در اتفاقات اخیر به روشنی عیان شد که چگونه در مسیر خوشخدمتی و کسب منفعت شخصی و گروهی؛ از هیچ جنایتی علیه ایران و ایرانی از تجزیه ایران عزیز و درخواست جنگ و تحریم علیه کشور تا توزیع سلاح در بین ارازل و اوباش برای بر هم زدن امنیت و... دریغ ننمودند و در بین خودشان هم بر سر رهبری جریان دعوای موش و گربه راه انداختند و برای هیچ به پای هم در پیچند که نشاندهندهی وزن بی وزن این جریان است...
🔚نکته پایانی؛ سیر اتفاقات اخیر حکایت از محاسبهی غلط دشمنان از وضعیت و موقعیت جمهوری اسلامی ایران دارد. چرا که؛ در پاییز سال گذشته با جو سازی رسانهای و تصویرسازی غلط، سعی در القای شکست جمهوری اسلامی در اذهان و اعیان داشتند و به خیال خویش سودای قطع روابط و فراخوان سفیر و خروج از کمیسیون زن را به نمایش گذاشتند، اما دست از پا درازتر مثل گذشته حرف خویش در آشوب کشیدن ایران و تغییر رژیم را پس گرفتند و به احیای روابط و اعطای ریاست مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر جهانی به ایران تن دادند. نتیجه اینکه، زبان برندهی دیپلماسی، قدرت است و اقتدار...
✍️ جواد خسروی-1402/03/07
🔴 اردوغان پیروز انتخابات ترکیه شد
▪️ الجزیره: پس از شمارش ۹۹ درصد آراء، رجب طیب اردوغان با ۵۲.۸۷ درصد آراء پیروز انتخابات شد
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت هیچستان
چتر خواهش باز است:
تا نسیم عطشی در بن برگی بدود،
زنگ باران به صدا میآید.
آدم اینجا تنهاست
و در این تنهایی،
سایهٔ نارونی تا ابدیت جاری است...
#سهراب_سپهری
سلام .صبح بخیر دوستان
🚨 شبنامه قسمت 1219
هشدار تاریخی بشار اسد به اعراب: اردوغان به دنبال احیاء عثمانی است هوشیار باشید!!
هشدار تاریخی بشار اسد به سران عرب / آیا اعراب هشدار اسد درباره اردوغان را جدی خواهند گرفت؟ / همه چیز درباره تلاش ترکیه برای تسلط جغرافیایی / بشار اسد: ترکیه به دنبال نوعثمانیگری است و اعراب باید این خطر را جدی بگیرند
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
🔷اقتدار امنیتی ایران
طبق آمار خارجی
طبق نقشه پراکندگی حملات تروریستی در سال ۲۰۱۹، ایران با وجود قرار داشتن در یکی از ناآرامترین نقاط دنیا، یکی از امنترین کشورها است.
همچنین تعداد حوادث تروریستی در سال ۲۰۲۰ در ایران کمتر از آمریکا، انگلستان، ترکیه، عربستان سعودی، آلمان، فرانسه، چین، کانادا، ایتالیا، روسیه و بسیاری از کشورهای دیگر بوده است.
[تروریسم اصطلاحا به معنی "استفاده غیرقانونی از خشونت یا ارعاب به ویژه علیه غیرنظامیان، برای دنبال کردن اهداف سیاسی" است.]
منابع 👇
https://www.start.umd.edu/news/global-terrorism-overview-terrorism-2019
https://ourworldindata.org/grapher/terrorist-attacks-by-region
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85
#بینالمللی
#دفاعی