eitaa logo
تیتر۱ خبر
178 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
9 فایل
مجموعه ای از بصیرت و جهادتبیین و اعتقادی و سیاسی و اخلاقی و مسائل روز و تحلیل سیاسی خبرهای مربوط به ایران و جهان وتصاویری از طبیعت ،منتظر شما دوستان خوش فکر و خوش سلیقه هستیم و مطمئن باشید پشیمان نخواهید شد.باتشکر
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از امام کاظم (علیه السلام) روایت شده که فرمودند ؛ هر که بر پیغمبر (صلی الله علیه و آله) صلوات بفرستد معنایش این است که من بر آن عهد و میثاق باقی ام که خداوند سبحان فرمود : (أَلَستُ بِرَبکم) و مردم گفتند : (قالُوا بَليٰ) و آن عهد و میثاق را قبول کردند. 🔹 رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود : آوازهای خود به صلوات بر من بلند کنید ، زیرا که نفاق را بر طرف سازد. 🔹 در جامع الاخبار از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) روایت کرده که آن حضرت فرمود : هر که یک مرتبه بر من صلوات بفرستد حق تعالی دری از عافیت را بر روی او بگشاید. ➖ ➖ ➖
❣ 🌱عاقبت نور تو پهنای جهان می‌گیرد... 🌱جسم بی‌جان زمین از تو توان می‌گیرد... 🌱سال‌ها قلب من از دوریتان مرده ولی... 🌱خبری از تو بیاید ضربان می‌گیرد...
🔷اورشلیم پست:۳۰ روز پس از نفوذ حماس، اسرائیل خودش را در جنگی درگیر می بیند که هیچ پایان روشنی بر آن متصور نیست و در حالیکه تلفات ارتش اسرائیل در حال افزایش است ۵ چالش در برابر کشور قرار دارد: 🔺۱. حمایت دیپلماتیک از اسرائیل در حال ضعیف شدن است 🔺۲. یهودی ستیزی زشت خوی بار دیگر سربرآورده است 🔺۳. کشور ضربه روحی جمعی را تجربه می کند 🔺۴. اسرائیل با رکود اقتصادی مواجه است 🔺۵. کشور درگیر جنگی بی پایان است
📍اعتراف مهم خالق عبارت باغ اروپا: دوران «برتری فکری غرب» به پایان رسیده است 🔻اسپوتنیک نوشت جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت با توجه به واکنش‌های متفاوت اتحادیه اروپا نسبت به «مسأله اوکراین» و «مناقشه خاورمیانه»، اتهامات علیه بروکسل مبنی بر استانداردهای دوگانه در جهان تشدید می‌شود و دوران «برتری فکری غرب» به پایان رسیده است.
🔴ژنو میزبان نشست محرمانه درباره آینده غزه 🔹منابع فلسطینی گزارش دادند ژنو سوئیس در روزهای گذشته میزبان نشستی محرمانه با مشارکت طرف‌های اروپایی، آمریکایی و فلسطینی بوده است. 🔹این نشست محرمانه با هدف تعیین سرنوشت آینده نوار غزه برگزار شده است و طرفین به بحث در مورد تمهیدات سیاسی و امنیتی این باریکه در دوره پس از جنگ پرداخته‌اند.
📍 پاسخ وزیر خارجه ایران به تکذیب اظهارات اخیرش توسط آمریکایی ها ‏🔹حسین امیرعبداللهیان نوشت: آمریکا از هفته گذشته در صدد آتش بس انسانی بود. ما پیام آنها را دریافت کردیم، آنها «کاملا نادرست» می گویند. البته هم زمان بازی جنگ را علیه غزه و کرانه باختری فلسطین مدیریت می‌کنند. ریاکاری و نسل‌کشی علیه غزه را متوقف کنید.
⭕️ توصیه وزیر امورخارجه یهودی آمریکا به نخست وزیر یهودی اسرائیل توجه کنید وحدت نیا# 🔻توصیه بلینکن به نتانیاهو: لطفا از بمب‌های کوچک‌تر استفاده کنید! 🔹️نیویورک‌تایمز مدعی شد که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در سفر به اراضی اشغالی، به نخست وزیر رژیم صهیونیستی توصیه کرده است تا برای کاهش قربانیان غیرنظامی از «بمب‌های کوچک‌تر» استفاده شود!
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوجوانان و جوانان ایران به غزه#
🔸 تایید نامه وساطت ولایتی برای پزشک پرونده شهید عجمیان توسط مشاور وی 🔹 صالح اسکندری مشاور علی اکبر ولایتی: در ماجرای وساطت دکتر ولایتی برای یک پزشک که یکی از محکومین پرونده قتل شهید عجمیان است پس از درخواست ۱۰۲ تن از روسای نظام پزشکی سراسر کشور و طومار بیش از ۶ هزار پزشک مبنی بر بی گناهی وی و نیز پیام های مکرر از محافل پزشکی بین المللی مبنی بر تشدید تحریم ها در حوزه پزشکی و تماس های مکرر انجمن های پزشکی با ایشان طی نامه ای به یکی از مسئولان عالی رتبه نظام صرفا درخواست بررسی بیشتر کرده است. 🔹 قوه قضاییه جمهوری اسلامی مستقل است و تحت فشار هیچ شخص و جریانی نبوده و نیست. دکتر ولایتی نیز هیچ تماس یا نامه و یا پیگیری از مراجع قضایی درباره پرونده شهید عجمیان نداشته است‌.