بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
💐🤚سلام،
طلوع فجر یکشنبه بیست و هفتمین روز از خردادماه
و نهمین روز از ماه شریف ذی الحجه
که مصادف است با روز #عرفه وگاه دعا و نیایش، به محضر همه دوستان تبریک می گویم و سخن امروز را به همین مناسبت تقدیم می کنم.
💐📚شیخ عباس قمی در رابطه با روز عرفه می گوید:
💐👌"روز عرفه از اعیاد عظیمه است، هر چند به اسم عید نامیده نشده و روزی است که حق تعالی بندگانش را به عبادت و طاعت فراخوانده و سفره های جود و احسان خود را گسترده و شیطان در این روز تحقیر و رانده شده و خشمناک است".
💐📚و اما جایگاه والای روز عرفه در روایات معصومین علیهم السلام بیشتر نمود پیدا می کند که با استفاده از آنان سرفصل فضیلت های این روز را به امید بهره مندی از کیفیت آن تقدیم می کنم.
💐👈- برابری روز عرفه با ماه رمضان
💐👈- دعا و برآورده شدن حاجات
💐👈- روز بخشش
💐👈- تغییر شقاوت به سعادت
💐💐💐بارالها:
بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(علیهم صلوات الله) درود فرست
و بهره ای از نیایش های عارفانه حجاج حاضر در صحرای عرفات و همچنین زوّار تحت قبّه مبارکه حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) را نصیب ما بگردان.
التماس دعا
🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷💐🇮🇷💐
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هُوَ اَلَّذِي أَنْزَلَ اَلسَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ اَلْمُؤْمِنِينَ لِيَزْدٰادُوا إِيمٰاناً مَعَ إِيمٰانِهِمْ وَ لِلّٰهِ جُنُودُ اَلسَّمٰاوٰاتِ وَ اَلْأَرْضِ وَ كٰانَ اَللّٰهُ عَلِيماً حَكِيماً ،🍀
🌷يَعْلَمُ خٰائِنَةَ اَلْأَعْيُنِ وَ مٰا تُخْفِي اَلصُّدُورُ
اوست که آرامش را در دل های مؤمنان نازل کرد، تا ایمانی بر ایمانشان بیفزاید. و سپاهیان آسمان و زمین فقط در سیطره مالکیّت و فرمانروایی خداست؛ و خدا همواره دانا و حکیم است.🍀
🌷او] چشم هایی را که به خیانت [به نامحرمان] می نگرد و آنچه را سینه ها پنهان می دارند، می داند.
🌼(آيه: 4، فتح و آيه: 19) غافر🌼
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
إِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى لَا يَخْفَى عَلَيْهِ مَا الْعِبَادُ مُقْتَرِفُونَ فِي لَيْلِهِمْ و...
خداوند منزّه و متعال آنچه را که بندگان در شب و روز انجام مى دهند بر او پوشيده نيست، به طور دقيق از اعمال آنها آگاه است و با علم بى پايانش به آنها احاطه دارد، اعضاى شما گواهان، و اندام شما سپاهيان او و ضمير و وجدانتان جاسوسان وى هستند، و خلوتگاههاى شما در برابر او آشکار و عيان است
🌼شرح خطبه 199نهج البلاغه🌼
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💐سلام صبحتون زیبا
🍀 لحظه هاتون
🌼 به شادابی گلهای معطر
💐امروز روز عرفه است غافل نشیم
سيدالشهداء (ع) در دعاي عرفه جمله اي دارد كه اولياي خدا آن را ميخوانند و اشك ميريختند🍀
"یا مَنِ اسْتَنْقَذَ السَّحَرَةَ مِنْ بَعْدِ طُولِ الْجُحُودِ"
🌻"ای خدایی كه ساحران فرعون را بعد از انكار وكفر طولانی نجات دادي"🌻
الله اكبر اين معجزه است!
سيدالشهداء اين را در دعاي عرفه از مظاهر قدرت خدا ذكر ميكند.🪴
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
🔴 اسرائیل در ۱۲ روز اخیر ۸۰۰ فلسطینی را در غزه کشته است
https://eitaa.com/titer1
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعتراف دانیلا وایس، از رهبران شهرک سازی اسرائیل به نسلکشی و کوچ اجباری فلسطینیها
https://eitaa.com/titer1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا کد کاربردی برای گوشی
#ترفند_موبایلی
https://eitaa.com/titer1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این چی بود من دیدم!
#زبان_بدن
ضیافت ناهاریادگار،یادگار امام ره حسن خمینی برای پزشکیان ،این پول ها راازکجا آورده
🗣 آدم
https://eitaa.com/titer1
چیزی رو که قبلا تاسیس شده رو به پزشکیان پیشنهاد دادی؟!
https://eitaa.com/titer1
⭕️ آیا پزشکیان رای می آورد؟
🔹 گرد آمدن بسیاری از چهره های اصلاحات (از خاتمی و سید حسن و عوامل دولت روحانی گرفته تا مطبوعاتی ها و ...)حول پزشکیان، حمایت رو به گسترش رسانه های جریان اصلاحات از او به همراه انتشار نظر سنجی های ساختگی با مضمون رای بالای پزشکیان،باعث نگرانی برخی از نیروهای انقلابی شده،حال آن که فعلا دلیلی برای این نگرانی وجود ندارد.
🔹بر اساس نظرسنجی هایی که تا کنون صورت گرفته ،میزان مشارکت در انتخابات حدود ۵۰ تا ۵۵ درصد خواهد بود که بیش از ۳۰ تا ۳۵ درصد از رای دهندگان نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی خواهند بود.( و این یعنی امکان پیروزی پزشکیان در مرحله اول بسیار ناچیز است و در بهترین حالت او به همراه یک نامزد از جبهه انقلاب به دور دوم خواهد رفت.)
🔹 برای این که پزشکیان بتواند در مرحله اول پیروز میدان باشد لازم است میزان مشارکت بیش از ۷۰ درصد از واجدین شرایط رای دادن باشد.(که در این حالت حماسه ای مطلوب خلق خواهد شد و مشارکت حداکثری خون تازه ای در رگهای نظام خواهد بود).
🔹تحریم عملی انتخاباتهای اسفند ۱۳۹۸ ،خرداد ۱۴۰۰ و اسفند ماه ۱۴۰۲ از جانب جریان اصلاحات و فراخوان بدنه رای و پایگاه اجتماعی این جریان برای عدم مشارکت در انتخاباتهای اخیر از یک سو و از سوی دیگر قهر بسیاری از نیروها و پیاده نظام اصلاحات از سران این جریان،باعث شده تا گرد آمدن رای لازم برای پیروزی پزشکیان به یک معجزه شبیه باشد!
🔹به نظر می رسد تلاش جریان اصلاحات در انتخابات پیش رو ، نشانه تجدید حیات این جریان نیست بلکه "آخرین تلاشها در آخرین روزهای" عمر سیاسی این جریان است. جریانی که در یک سیر نزولی با خاتمی آغاز کرد ، با روحانی ادامه داد و اکنون در انتهای مسیر،به پزشکیان رسیده است!
✍ دکتر کوشکی