✅ از موانع تربیت
🔹«اگر از اول می خواهی یاد بگیری تا دیگران را هدایت بکنی، این یکی از موانع تربیت انسان است».
🔹«اول خودمان باید درست بشویم و اگر عمری بود و درست شدیم، به دیگران هم می گوییم و اگر اجل مهلت نداد، نمی گوییم
🔹 اما اینکه از اول هر چیزی بشنود آن را یادداشت کند که به دیگران بگوید این سمّ کشنده است و انسان باید چیزهایی را که می شنود به قصد عمل گوش کند تا اول خودش باورش بیاید بعد اگر وظیفه بود به دیگران هم بگوید».
✍️ از نصایح عارف کامل، حضرت آیت الله سعا دت پرور (قدس سره) 🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
https://ketabrah24.ir
▪️رحلت پیامبر معظم اسلام و شهادت امام حسن محتبی( سلام الله علیهما) تسلیت باد.
▪️مراسم عزاداری و سخنرانی رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)
▫️با سخنرانی حاج آقا اکبری و مداحی کربلائی رضا جلیلی
▫️مکان: امام زاده سید ابراهیم، واقع در خیابان شمس تبریزی، کوچه سید ابراهیم
▫️زمان: روز سه شنبه، ۲۸ صفر، ساعت ۸ صبحانه، ساعت ۹ سخنرانی، ساعت ۱۰ عزاداری (خواهران و برادران)
▫️با رعایت پروتکل های بهداشتی
@nedayepakefetrat_un
▫️مفهوم انسان چیز سادهای نیست، اگر سهل هم باشد، سهل ممتنع است؛ مصادیق انسان را میشناسیم، اما اینکه چه مقدار انسان واقعیاند، اطلاع نداریم لذا امثال آیت الله سید حسنزاده آملی برای روشن شدن مقام انسانیت فرستاده شدهاند.
▫️بخشی از فرمایشات حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمد جواد وزیری فرد در مراسم گرامیداشت سالروز ارتحال پیامبر اکرم(ص) و امام حسن(ع) و همچنین بزرگداشت رحلت آیت الله سید حسنزاده آملی در دانشگاه صنعتی سهند
لینک کامل متن سخنرانی👇
https://www.isna.ir/news/1400071409375
@nedayepakefetrat_un
شهادتپیامبرامامحسنعلامهحسنزاده.mp3
15.1M
🎵بشنوید|
گرامیداشت سالروز شهادت پیامبر اکرم و امام حسن علیهماالسلام و بزرگداشت علامه حسنزاده آملی- 1400.07.12
🔹 برای رسیدن به اهداف رسالت، بهانهجویی کردن پذیرفته نیست، علامه حسنزاده اینها را ثابت کردند.
🔸 مفهوم انسان و انسانیت، چیز سادهای نیست.
🔹 امثال آیتالله حسنزاده آملی برای روشن شدن مقام انسانیت فرستاده شدهاند.
#استاد_وزیری_فرد
#شهادت_پیامبر #امام_حسن
#علامه_حسن_زاده_آملی
•••✾•┈🍃💐🍃┈•✾•••
🔻کانال رسم وفا
@rasmevafa
هدایت شده از برگی از دفتر معرفت
🔷 خواجه شمسالدّين محمّد حافظ شيرازى از نگاه آیةالله سعادت پرور
✍️خواجه در بيان حقايق و معارف الهى، مقامى والا، و منزلتى بس بلند دارد، بگونه اى كه هيچ يك از شعرا و ادباى فارسى زبان نمى توانند قدم جاى پاى او گذارده و مقامش را درك كنند،
⚡️ البته تقليد از خواجه ممكن است؛ امّا شيوايى بيان مطلبى است، و بيان حقايق و معارف در قالب اصطلاحات (زلف و خال و خط و غيره) امرى ديگر.
✳️خواجه بدون آنكه هيچ يك از اين دو امر معناى خود را از دست بدهد، و يا يكى را قربانى ديگرى كند، آن دو را به هم آميخته و شاهكار بزرگى را عرضه نموده، كه تمامى غزليّات وى شاهد بر اين مدّعا است.
https://eitaa.com/daftaremarefat
💠به مناسبت ششم ریبعالاول؛ سالروز درگذشت مرحوم آیتالله سیدعلی قاضی طباطبایی(ره)
🔹از مشایخ مکتب تربیتی نجف بزرگان زیادی را میتوان نام برد؛ اما به شهادت تاریخ آنچه اکنون از این مکتب به دست ما رسیده است -اگر نه تمامش- عمدهاش از طریق جناب آیتالله سیدعلی قاضی طباطبایی(رض) بوده است.
🔹مرحوم قاضی(۱۳۶۶هـ.ق) در خاندانی متولد شد که همگی از علما و اهل فضل بودند. پدر ایشان (سیدحسین قاضی طباطبایی) سالها از درس مرحوم میرزای شیرازی بهره برده بود. مرحوم سیدحسین مدتی تحت تعلیم و تربیت امامقلی نخجوانی(رض) بوده است. امامقلی نخجوانی از زهاد بزرگ آن عصر بود که طریقۀ مشایخ او به آقامحمدبیدآبادی و قطبالدین نیریزی(ره) میرسیده است. بدین ترتیب روشن میشود که چرا مرحوم سیدعلی آقای قاضی اولین استاد خود را پدر خود آقاسیدحسین دانسته.
🔹مرحوم قاضی پس از مهاجرت به نجف در سال ۱۳۱۳.ق از علمای عصر خود نظیر شیخ الشریعه اصفهانی و محمدحسن مامقانی(ره) بهره برد و در فقه و حدیث به درجات عالی علمی دست یافت. همزمان از بزرگان طریقۀ ملاحسینقلی همدانی بهره میبرد و نام ایشان در میان شاگردان آسیداحمد کربلایی، سیدمرتضی کشمیری و شیخ محمدبهاری(ره) دیده میشود.
🔹چنانکه از فهرست اساتید ایشان پیدا است، مرحوم سیدعلی قاضی را باید یکی از جامعترین اساتید کل سلسلۀ مشایخ مکتب دانست؛ که یکباره تمام حوزۀ معرفتی و توحیدی اسلام را گردآورده و عملاً آن را پیاده نموده بود. همین جامعیت و ظرفیت وجودی بود که ایشان را همچون وارث خلف اولیا و اوصیا(ع) در جایگاه تربیت تعداد زیادی از علمای اسلام قرارداد. ایشان ورود و احاطهای عمیق به ظرایف عرفان ابنعربی و حکمت اسلامی داشت، و همینطور استفادههایی بدیع از آیات و روایات میفرمود. همین مطلب باعث شد تا به پشتوانۀ جامعیت ایشان، ذائقهای نو شکل بگیرد و در آثار و اندیشۀ شاگردان بزرگ او امتداد بیابد.
🔹همّ اصلی ایشان تربیت شاگرد بود و در این کار هم به نهایت توفیق دست یافت. برای ایشان چیزی در حدود ۵۰ شاگرد ذکر شده است؛ بزرگانی نظیر علامه سیدمحمدحسین طباطبایی(رض) و برادر ایشان مرحوم سیدمحمدحسن الهی طباطبایی، شیخ علیاکبر برهان، آیتالله شیخ محمدتقی بهجت، سیدهاشم حدّاد، سیدمحسن حکیم، شهید سیدعبدالحسین دستغیب، شیخ عباس قوچانی، سیدعبدالکریم کشمیری و شیخ علیاکبر مرندی(رحمتالله علیهم).
📚 این مطلب از کتاب "درآمدی بر مکتب تربیتی علامه طباطبایی(ره)" انتخاب شده است که بزودی منتشر خواهد شد.
☑️ کانال جلوه نور علوی
🆔@jelvehnooralavi
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
❇️ یک «گذرگاه خاصالخاص عرفانی» الگوی امروزِ ما
👈دیدگاه رهبر معظّم انقلاب دربارۀ مکتب عرفانی حضرت آیتالله سید علی قاضی (قدّس سرّه)
🔹 ما در بین سلسلهی علمی فقهی و حِکمی خودمان در حوزههای علمیه - در این صراط مستقیم - یک گذرگاه و جریان خاصالخاص داریم که میتواند برای همه الگو باشد، هم برای علما، هم برای آحاد مردم و هم برای جوانها؛ میتوانند واقعاً الگو باشند.
🔸 اینها کسانی هستند که به پایبندی به ظواهر اکتفاء نکردند، در طریق معرفت و طریق سلوک و طریق توحید تلاش کردند مجاهدت کردند کار کردند، و به مقامات عالیه رسیدند.
🔹 و مهم این است که این حرکت عظیم سلوکی و ریاضتی را نه با طرق مندرآوردی و تخیّلی - مثل بعضی از سلسلهها و دکانهای تصوّف و عرفان و مانند اینها - بلکه صرفاً از طریق شرع مقدّس آن هم با خبرَویّت بالا، به دست آوردند.
🔺 همین سلسلهی مرحوم آقای قاضی - مجموعهی این بزرگواران که از مرحوم حاج سید علی شوشتری شروع میشود - همهشان مجتهدین طراز اول بودند.
🔹 .... این یک گذرگاه فوقالعادهای است؛ گذرگاه خاصالخاص است. برای ماها از این جهت حجّت است که ما بفهمیم این هم هست؛ این مقامات، این حرکت، این سلوک، این خلوص در راه خدا هست.
🔸 هیچ اهل بُروز مکاشفات و مانند اینها هم نبودند؛ خب خیلی چیزها از آنها نقل شده - نقلیات موثقی که در مورد عجایب زندگی مرحوم آقای قاضی که به نظر ماها عجایب است نقل شده، یکی دو تا نیست؛ موثق هم هست، آدم یقین پیدا میکند از صحّت طُرقی که دارد - لکن اصلاً اینها در زندگی این بزرگوارها اهمیتی ندارد، نقشی ندارد. خود ایشان هم به شاگردهایشان میگفتند؛ میگفتند اگر چنانچه یک حالت مکاشفهای برایتان دست داد اعتناء نکنید، کارتان را بکنید، ذکرتان را بگویید، آن حالت خشوع را حفظ بکنید؛ یعنی مقامات اینها این است.
🗓 ۱۳۹۱/۰۴/۲۶
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬نظر شهید مطهری در خصوص ضرورت استفاده از استاد تربیتی
💠 ندای پاک فطرت دانشگاهیان
@nedayepakefetrat_un
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 توصیه مرحوم علامه حسن زاده آملی درخصوص لزوم داشتن استاد
💠 ندای پاک فطرت دانشگاهیان
@nedayepakefetrat_un
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 اهمیت انتخاب استاد برای سیر الی الله
🔻سیدحسن نصرالله (حفظ الله):
انتخاب استاد سیر و سلوک حتی از انتخاب مرجع تقلید حساس تر و خطیرتر است.
#سیر_الی_الله
#اهمیت_مسیر
#وجوب_استاد
#دقت_مضاعف
💠 ندای پاک فطرت دانشگاهیان
@nedayepakefetrat_un