🔰پنجمین جلسه #مشاوره_تحصیلی طلاب
✍️موضوع این هفته:
💎شیوه مرور دروس با ماندگاری بالا
💎تقویت حافظه برای دوران امتحانات
💎نحوه حفظ دروس حفظی در زمان کم
💎تغذیه مناسب برای ایام امتحانات
🗓یکشنبه 1 خرداد | ساعت 21:30
🔗پیوند جلسه در قرار:
https://gharar.ir/r/00ec152f
کانال «مشاوره تحصیلی»👇
https://eitaa.com/joinchat/4269277318C2e8d6dca39
هدایت شده از پایگاه نمو
e-r-134.mp3
14.46M
🔰سلسله #جلسات_مشاوره_تحصیلی طلاب
📍جلسه - 5
🔖عوامل معنوی تقویت حافظه
🔖عوامل روانی و عاطفی تقویت حافظه
🔖عوامل جسم و اعصاب تقویت حافظه
🔖تکنیکهای تقویت حافظه
🔖سازماندهی اطلاعات
🔖شیوه استراحت ذهن
🔖نحوه برنامهریزی برای مرور
📤پیوند دریافت:
http://dl.nomov.ir/elmi/ravesh/e-r-134.mp3
#مشاوره_تحصیلی
@nomov_ir
📝 #بسته_خبری | انتشار سریع بیانات امروز رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نمایندگان مجلس
🏷 #دیدار_مجلس
📥 دسترسی👇
https://khl.ink/f/50301
🔰 نمایندگان مجلس نباید در انتصابات دخالت کنند/ البته توصیهام به دولتیها همیشه این بوده که از نظرات نمایندگان استفاده کنند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: یک سفارش مؤکد هم بکنم، البته آقای قالیباف حالا که میآمدیم، به من گفتند که «شما یکی از این سالها راجع به اینکه نمایندگان درمورد انتصابها و اینها دخالت کنند یک چیزی گفتید، بعضی از همکاران ما ناراحت شدند»؛ بنده ناراحتی شما را که اصلاً نمیخواهم و نمیپسندم، اما شما را هم خیلی دوست دارم، مصلحت شما را میخواهم؛ واقعاً نباید دخالت کنید در انتصابات!
🔹 شما وقتی که فرض کنید راجع به فلان مدیرکل، راجع به فلان فرماندار و حتی راجع به استاندار چه مثلاً به آن وزیر مربوط پیشنهاد میکنید یا احیاناً مثلاً خدایی ناکرده فشار وارد میکنید این موجب میشود که اگر چنانچه آن مأمور بد عمل کرد، آدم نداند یقهی چه کسی را باید گرفت، نه مردم بدانند، نه دستگاه قضایی بداند، یقهی آن وزیر را باید گرفت که چرا این را گذاشتید؟ یقهی این نماینده را باید گرفت که چرا فشار آورده؟
🔺 چرا این کار را بکنید؟ یکی از مسائل مهم قانون اساسی همین مسئلهی تفکیک قوا است یعنی شما بگذارید او کار خودش را بکند، شما کار خودتان را بکنید، البته من توصیهام به دولتیها هم این بوده همیشه قبلاً هم همیشه توصیه کردم حالا هم توصیه میکنم از نظرات نمایندگان استفاده کنند. ۱۴۰۱/۳/۴
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مجلس
💻 @Khamenei_ir
طوبای سعادت دانشگاهیان
🔰 نمایندگان مجلس نباید در انتصابات دخالت کنند/ البته توصیهام به دولتیها همیشه این بوده که از نظرات
🔸تاکید دوباره رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) بر عدم دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
🔰 سراغ مسائل فرعی رفتن در حالیکه مسائل اصلی جلوی چشم ماست جایز نیست/ دنبال حل مشکلات اساسی باشید
🔻 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: در مسائل کشور، مسائل اصلی وجود دارد مسائل فرعی وجود دارد. تا وقتی مسائل اصلی پیش پای ما است، نوبت به مسائل فرعی نمیرسد. سراغ مسائل فرعی رفتن در حالیکه ما مسائل اصلی جلوی چشم داریم ،جایز نیست، دنبال حل مشکلات اساسی باشید. مسائل و موضوعات را اصلی و فرعی کنید. ۱۴۰۱/۳/۴
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_مجلس
💻 @Khamenei_ir
🌷از جلوس در محضر امام خمینی(ره)تا عروج در شلمچه
▫️یادی از طلبه و دانشجوی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز شهید محمد جواد آل اسحاق
▫️جوار بارگاه نورانی امیرالمومنین (ع) در نجف اشرف، محل تولد محمد جواد بود. او در دهم تیر ماه ۱۳۴۵ در دومین سال تبعید امام خمینی(ره) به عراق، متولد شد. علی آل اسحاق، پدر خانواده، اصالتا اهل زنجان و از شانزده سالگی برای کسب معارف دینی به عراق رفته بود. او ملازم دائمی و از وُکلای امام بود و همه روزه چندین نوبت با امام دیدار داشت. او اخبار رادیوهای خارجی را به امام منتقل میکرد. جواد از این فرصت بیبهره نمانده بود.
مادرش زنی مومنه و از خانوادهای فاضل و روحانی بود و با تمام توان در پیشرفت و تبلیغ اسلام کنار پدر بود. او هیچوقت اعتراضی به سختیها و مشکلات زندگی نمیکرد. وقتی جواد در کلاس دوم ابتدایی بود، مأموران امنیتی عراق، پدر را در نماز جماعت امام دستگیر نمودند و خانواده، پنج و نیم ماه از او بیخبر ماندند. بالاخره پدر آزاد و در سال ۱۳۵۳ به همراه خانواده از عراق اخراج شدند.
محله آبشار قم، محل سکونت جدید خانواده آلاسحاق بود. او در مدارس هدف، حکیم نظامی و حافظ ادامه تحصیل داد. در کنار تحصیل، پابهپای بزرگترها در تظاهرات ضد رژیم پهلوی حضور فعال داشت. بعد از انقلاب، منطقه زاویه و مسجد اباذر شاهد رشد و بلوغ فکری او بود. اکثر اوقاتِ خالیاش در مسجد سپری میشد. راهاندازیِ کتابخانه بهانهای بود تا نوجوانان محلۀ فقیرنشین، درس ایمان و تقوا را از او یاد بگیرند. به بیان دوستش، «اگر محمدجواد نبود مفهومی از تقوا برایم متصور نبود!» با بچههای کوچک گرم میگرفت و با رفتاری متواضعانه، بزرگترها را مدیریت میکرد. پخش فیلم، تهیه نوشتافزار، برگزاری کلاس کمکهای اولیه و ... بخشی از فعالیتهایش در مسجد بود. محمد جواد در مدارسِ حوزویِ حقانی و رضویّه پای دروس دینی نشست.
او علاوه بر تحصیل، در هفده سالگی اولین حضورش در جبهه را تجربه کرد؛ گاهی در قالب مُبلِّغ، گاهی امدادگر و گاه نیروی عملیاتی. عشق عجیب به نماز با سجدههای طولانی، صورتی زیبا و نورانی، خوشرویی، صبر و متانت از ویژگیهایش بود. بدنی تقریبا لاغر با پیراهن یقه بسته و رو انداخته داشت.
هوش سرشار و پشتکارش باعث گردید در سال ۱۳۶۴در رشته داروسازی دانشگاه تبریز قبول شود. با توجه به علاقهای که به علوم اسلامی داشت با پیگیریِ مثالزدنی، همزمان در حوزه ولی عصر(عج) تبریز، مشغول تحصیل شد. در فاصله کوتاهی، جایش را در دل جوانان دانشگاهی باز کرد. در دانشگاه برای دانشجویان کلاس اخلاق میگذاشت و راه صداقت و ایمان را با گفتار و کردار خود به آنها نشان میداد. او در مسابقات حفظ و قرائت قرآنِ دانشگاه شرکت کرده و با موفقیتهایش، جوایزی دریافت کرده بود. در قم که بود بچههای مسجدی را به کوهنوردی میبرد. او در این اردوها که در کوههای اطراف مسجد جمکران برگزار میگردید مسائل مذهبی و شرعی را از این طریق به بچهها یاد میداد. بردن بچهها به مراسماتِ دعای توسل و کمیل، زیارت جمکران و حرم حضرت معصومه (س) از برنامههای محمد جواد بود. او نمیتوانست از جبهه دل بِکَند، وظیفه خود را در کنار تحصیل، مقابله با دشمنان بعثی میدانست. او نخستین بار در سال ۱۳۶۲ به جبهه رفت و تا زمان شهادتش، هشت بار به منطقه اعزام شده بود. در نهایت، اخلاص عمل و ایمان به خدا او را به مرحلهای از عشق و معرفت رساند که حضورش در زمین ناممکن گردید و بالاخره در تاریخ ۶۵/۱۱/۱ در عملیات غرور آفرین«کربلای پنج» منطقه شلمچه، به دیدار معشوق ازلی راه یافت.
@nedayepakefetrat_un
🌷طلبه و دانشجوی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز؛ شهید محمد جواد آل اسحاق
@nedayepakefetrat_un
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس | ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
✅توکّل و اخلاص و مجاهدت همراه با از خودگذشتگی، راه کسب پیروزی:
🔰مسئلهی فتح خرّمشهر در واقع نماد تغییر یک معادلهی تلخ به یک معادلهی شیرین بود که ملّت ایران نجات پیدا کرد.
💠این نجات ملی ناشی از چی بود؟ عامل چند چیز بود:
🔹جهاد
🔸از خودگذشتگی
🔹عزم راسخ
🔸ابتکار عمل
🔺روح همهی اینها هم اخلاص، اخلاص للّه و توکل علیاللّه بود.
📍اگر این ایمان و این جهاد و امثال اینها وجود داشته باشد، مسئله فقط این نیست که خدا شما را خواهد آمرزید، نه؛ پیروزی [یعنی] آن چیزی را که دنبالش هستید، خدای متعال به شما هدیه خواهد داد.
🏷نکاتی دربارهی جایگاه و نقش مهم مجلس شورای اسلامی
✅مجلس شورای اسلامی یکی از ارکان اصلی مدیریت کشور است.
📍مدیریت کشور کار دشواری است، بخصوص این دشواری افزایش پیدا میکند در برخی از اوضاع و احوالی که در دنیا پیش میآید، مثل همین اوضاع و احوال امروز. مثلاً:
👈رقابتهای خصمانهی قدرتها با هم
👈وجود تحرّکات نظامی در یک نقطهی حساس دنیا
👈 تهدیدهای فزایندهی نظامی
👈بیماریهای فراگیر
👈تهدیدهای غذایی در سطح جهان
🔻ایران اسلامی علاوهی بر کشورهای دیگر یک مسئلهی دیگر هم دارد و آن این است که ما یک سخن نو را در مباحثات جهانی وارد کردیم: مردمسالاری دینی، مردمسالاری اسلامی
🔺بنابراین مدیریت کشور مدیریت آسانی نیست... هرکسی که نقشی در این مدیریت دارد باید بداند که چه کار بزرگ و مهمی را دارد انجام میدهد:
1️⃣اوّلاً از تواناییهای خودمان آگاهی داشته باشیم.
2️⃣ ثانیاً آسیبپذیریهای خودمان را درست بشناسیم.
❌علاوهی بر اینها بایستی سعی کنیم خطا نکنیم، اشتباه نکنیم. دشمن بیش از آنکه به تواناییهای خودش امیدوار باشد، به خطاهای ما امیدوار است. اگر غفلت کردید، دشمن دُور زد شما را، از پهلو به شما حمله کرد، هیچ کار نمیتوانید بکنید.
💠درباره انقلابی ماندن و شاخصهای نمایندهی انقلابی:
📌ما گفتیم «مجلس انقلابی»! یک عدّهای خوششان نیامد... حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد؛ مردم نگاه کردند، گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان، حرف انقلاب بود.
❇️ شعارهای انقلاب به نفع کشور است؛ بر خلاف کسانی که میخواهند وانمود کنند که انقلاب برای کشور دردسر است، نه بعکس، انقلاب و شعارهای انقلابی و آرمانهای انقلابی درمان دردهای کشور است.
☑️البته نکتهی اساسی انقلابی ماندن است
🔘مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است؛ چه فرد، چه جمع.
✅شاخصهای نمایندهی انقلابی:
🔹سادهزیستی؛ اسیر تجمّلات و اعیانمنشی نشدن
🔸امانتداری
🔹مسئولیّتپذیری
🔸مردمی بودن
🔹دنبال حلّ مشکلات اساسی کشور بودن
🔸اجتناب جدّی از تبعیض و فساد
🔹همکاری صمیمانه با دیگر دستاندرکاران مدیریّت کشور
🔸همراهی با عامهی مردم بدون عوامزدگی و جَوزدگی
🔹پایبندی به قانون اساسی
❌یکی از چیزهایی که نشانهی نمایندهی انقلابی نیست، عبارت است از نطقهای اعتراضی پُرشورِ میانبرنامه. اینکه یک نفر بِایستد آنجا بنا کند اعتراض کردن، این اصلاً علامت انقلابی بودن نیست.
💠چند توصیه در زمینهی قانونگذاری و انجام وظایف مجلس:
🔹وضع قانون با نگاه جامع و بلند مدت
🔸قانونگذاری منطبق با این سیاستهای کلّی نظام
🔹جلوگیری از افزایش و تراکم طرحها
🔸اصلاح مسئله بودجه و اضافه نکردن به کسری بودجه
🔹تقویت بنیهی کارشناسی مجلس
🔸تنظیم برنامهی هفتم توسعه با رویکرد مسئلهمحور
🔹تبیین رسانهای قوانین
🔸تداوم حرکت چابک و فعّال دیوان محاسبات
🔹دخالت نکردن در انتصابها و توجه به مسئلهی تفکیک قوا
🔸مراقبت از آبروی افراد
🔹بیشتر شدن تضرع و توسل با بیشتر شدن مسئولیت
☘️ پروردگارا! به حقّ محمّد و آل محمّد، ما را با وظایف خودمان آشنا کن؛ ما را به وظایف خودمان عامل کن. پروردگارا! روح مطهّر امام بزرگوار را و ارواح مطهّر شهدای عزیز را و روح مطهّر این شهید اخیر پریروز را که اهل میانه بود (رضوان اللّه تعالی علیه)، با پیغمبر محشور کن و درجات آنها را روزبهروز عالیتر بفرما.
💻 @Khamenei_ir
▪️مجلس شام غریبان شهادت حضرت امام صادق علیه السلام
سخنران: آیت الله سید حسن عاملی
زمان: جمعه ۶خرداد، ساعت ۲۱
مکان: تبریز، خیابان جمهوری اسلامی، مسجد آیت الله انگجی
@nedayepakefetrat_un
🏴 امام صادق(علیهالسلام)، امام مبارزه
◾ حضرت آیتالله خامنهای: امام صادق(ع) مرد مبارزه، علم و دانش و تشکیلات بود. مرد علم و دانش بودنش را همه شنیدهاید... اما مرد مبارزه بودنش را کمتر شنیدهاید. امام صادق(ع) مشغول یک مبارزهی دامنهدار و پیگیر بود. مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی. ۱۳۵۹/۶/۱۴
💻 @Khamenei_ir
🔰میخواهند یکشبه همۀ این راهها را بروند!
آنهایی که دنبال آقا در طول مسیر کوچه و خیابان میآمدند، کم نبودند.
آقا یک بار گفتند:
«اینها که میآیند اینجا، همه احساساتی هستند. اینها میخواهند بالأخره یکشبه این راهها را طی کنند. میخواهند این پله را یکدفعه بروند بالا. ولی خب اینجوری نیست. ما ٧٠_٨٠ سال زحمت کشیدیم. سختی کشیدیم. بزرگان دیگر سختی کشیدند و هنوزم چیزی دست ما نیست. ما هنوز چیزی دستمان را نگرفته، ولی اینها میخواهند یکشبه همۀ این راهها را بروند!».
#مجاهده
@nomov_ir
✳️ اجتماع بزرگ خانوادگی دههی هشتادی و نودیها در تبریز ( نسخهی ترکی و فارسی )
✅ همزمان با شب ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
✅ زمان : سه شنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۱ / ساعت ۱۸
✅ مکان : سنگفرش مصلی حضرت امام خمینی رحمة الله علیه ( مقابل ارک تبریز )
❇️ با قرعه کشی سفر مشهد مقدس برای ۸ نفر
❇️ شماره پیامکی: ( ۱۰۰۰۵۰۰۰۱۲ )
برای ارسال تعداد نفرات جهت حضور در برنامه فقط تعداد نفرات را پیامک کنید.
مثال : ۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اجتماع بزرگ خانوادگی دههی هشتادی و نودیها در تبریز ( نسخه ترکی )
@nedayepakefetrat_un
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اجتماع بزرگ خانوادگی دههی هشتادی و نودیها در تبریز ( نسخه فارسی )
@nedayepakefetrat_un
💗امامِ سال ۶۸ که به جوار الهی رفت، از امامِ سال ۵۷ که وارد ایران شد، خیلی جلو رفته بود
⛔️ کسی که فردایش از امروزش بدتر باشد، طرد شده است
🔻رهبرانقلاب: شما خیال نکنید که امامِ سال ۶۸ که به جوار الهی رفت، همان امامِ سال ۵۷ بود که وارد ایران شد. نخیر، امام خیلی جلو رفته بود، خیلی پیشرفت کرده بود، خیلی بالا رفته بود...
🔹خدا شاهد است که بعد از هر ماه رمضان، گاهی که خدمت امام میرسیدم، برایم محسوس بود که در این ماه رمضان، امام نسبت به گذشته بالاتر رفته، پرواز کرده و از مادّه دورتر شده است.
🔹روزبهروز جلوتر میرفت و خودش را کاملتر میکرد. انسان مؤمن، این است. «من ساوی یوماه فهو مغبون».
🔺اگر دو روزمان مثل هم باشد، سرمان کلاه رفته است. مغبون، یعنی فریب خورده، سرکلاهرفته. و کسی که فردایش از امروزش بدتر باشد، «فهو ملعون»؛ یعنی طرد شده است. ۶۹/۱۱/۲٩
🏴 بهمناسبت ايام سالگرد ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامی، حضرت امام خمينی رحمهالله، به مرور بخشهایی از بیانات حضرت آيتالله خامنهای درباره ایشان منتشر خواهد شد.#امام_خمینی
☑️ @Khamenei_ir
🎙سخنرانی حاج آقا علیپور
🗓 زمان: پنجشنبه ۱٢ خرداد
⏱ساعت ۲۱:۴۵
🔻مکان:
قم/ خ یادگار امام/ خ شهیدموسوی/ خ قمربنی هاشم/ مسجدقمربنی هاشم
🌍پیوند آدرس مسجد👇
https://goo.gl/maps/nGmPmjDP7NukWJtz9
📌ویژه برادران
📺 #پخش_زنده از کانال ندای پاک فطرت در ایتا
💠کانال ندای پاک فطرت
🆔 @nedayepakefetrat