eitaa logo
جامعه تودرواریها مقیم مشهد
348 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
3.1هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
درویشی با شاگرد خود دو روز بود که در خانه گرسنه بودند.  شاگرد شبی زاری کرد و درویش گفت: «صبور باش، فردا خداوند غذای چربی روزی ما خواهد کرد.» فردا صبح به مسجد رفتند. بازرگانی دیدند که در کاسه‌هایی عسل و بادام ریخته و به درویش‌های مسجد می‌داد. به هر یک از آنها هم کاسه‌ای داد.  درویش از بازرگان پرسید: «این هدیه‌ها برای چیست؟» بازرگان گفت: «هفت روز پیش مال‌التجاره عظیم و پرسودی از هندوستان در دریا می‌آوردم. به ناگاه طوفان عظیمی برخواست و ترسیدم. بادبان‌ها کم بود بشکند و خودم با ثروتم طعمه ماهی‌های دریا شویم. دست به دعا برداشته از خدا خواستم باد را فرو نشاند تا من به سلامت به ساحل برسم و صد درویش را غذایی شاهانه بدهم. دعای من مستجاب شد و باد خاموش شد و این نذرِ آن روز طوفانی است. درویش رو به شاگرد خود کرد و گفت: «ای پسر! یقین کن خداوند اگر بخواهد شکم من و تو را سیر کند، طوفانی چنین می‌فرستد بعد فرو می‌نشاند تا ما را شکم سیر کند. بدان دست او روزی رساندن سخت نیست.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ما وظیفه داریم همه زیبایی های عالم را به (عج) نسبت دهیم. استاد_ظهیری
💥شناسایی دزد ! فرزند جناب شیخ نقل می کنند: « به خاطر دارم که شخصی از تهران آمد و خدمت پدرم رسید و عرض کرد که دزد به خانه من آمده و تمام اثاثیه منزلم را برده است. ایشان تأملی کردند و فرمودند: « امروز به طرف تهران حرکت کن و صبح چهارشنبه قبل از طلوع آفتاب به میدان حسن آباد برو و سمت شرقی خیابان بایست. در آن هنگام سه دسته چهار نفره و پنج نفره و هفت نفره با فاصله از آنجا عبور خواهند کرد. نفر هفتم از دسته سوم مردی است که بقچه ای زیر بغل دارد. او دزد خانه تو است. » آن شخص بعداً نقل کرد که به دستور جناب شیخ عمل کردم. دزد را یافتم و اموالم را پس گرفتم. » منبع کتاب نشان از بی نشانها
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ بدترین نوع گناه چه گناهیه⁉️ 🎙 استاد عالی فوق العاده
Beiat128.mp3
2.43M
بیعت میکنم همین ساعت همین لحظه دنیای بدون تو اصلا نمیارزه عبدالرضا_هلالی سجاد_محمدی
ضمن عرض تبريك عيد مبعث🌺 همزمان با این روزمراسم عيد اول پدر عزيزمان مرحوم مغفور شادروان محمد مهدي غيوربابايي برگزار ميگردد،منتظر قدوم گرمتان هستيم زمان-شنبه ١٤٠١/١١/٢٩ ساعت ٣تا ٤/٣٠عصر. (برادران و خواهران) مكان-بلوار فكوري-فكوري ٢٧-نبش نوزده بهمن ١ مسجد امام حسن مجتبي(ع)
کلیشه هایی که در ذهن ما جا خوش کرده اند ، آیا واقعی هستند یا رسانه ای ؟ ایا می دانستید ‏ابوریحان بیرونی 600 سال قبل از گالیله پی برد که زمین گرده و 500 سال قبل از کوپرنیک هم میدونست که زمین به دور خورشید می‌چرخه... اما در دانشگاها اینها را به ما نمیگویند تا همیشه یک غربی کاشف و معلم ما باشد ابوریحان بیرونی در کتاب هم با تصاویر ترسیمی اثبات کرده و هم برای آیندگان سند ساخته
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا اردن است! حرم جعفر بن ابی‌طالب یا همان جعفر طیار دلبستگی امیرمؤمنان به او تا آن جا بود که عبدالله‌بن‌جعفر فرزندش می‌گوید: هر گاه درخواستی را از عمویم علی داشتم و به حق پدرم -جعفر- او را قسم می‌دادم آن را می‌پذیرفت در ماجرای سقیفه، غصب خلافت و احراق‌ منزل امیرالمومنین فرمودند: ای وای از جعفر! من، امروز، او را ندارم!
🔴 مساجد فتنه خیر در آخرالزمان 🌕امیرالمؤمنین علیه‌السلام درباره روزگار آخرالزمان فرمودند: «مساجد آنان در آن روزگار، از گمراهی آباد و از هدایت ویران است (حق هدایت در آنها دگرگون گشته). قاریان قرآن و آبادکنندگان مساجد در آن زمان، نومیدترین خلق خدا و آفریدگان اویند. گمراهی از آنان سرچشمه گیرد و بدانان باز گردد، از این روی حضور آنها در مساجد و رفتن به سوی ایشان، کفر است به خدای بزرگ، مگر کسی که به مساجد آنان برود و از گمراهی آنان آگاه باشد. در نتیجه رفتار و کردار آنها بر این شیوه، مساجدشان از هدایت ویران و از گمراهی آباد است.» الکافی، ج۸، ص۳۸۶
✅فوائد خاکشیر ✍️یکی از ملین‌ها خاکشیر است که معرف حضور همه هست. برای رفع یبوست یک ق خاکشیر در آب ولرم و مصرف آن پس از دو ساعت که خیس خورد، توصیه می‌شود؛زمان مصرف؛ صبح ناشتا. نکته؛چه بسا افراد زیادی خاکشیر را به عنوان یک ملین و برای رفع یبوست مصرف می‌کنند ولی دیده شده که یبوست آن‌ها تشدید هم شده است. به دلیل اینکه خاکشیر را بلافاصله پس از مخلوط شدن با آب می‌خورند. و در این حین خاکشیر رطوبت معده و روده را به خود جذب کرده و به همین دلیل یبوست تشدید می‌شود. خاکشیر بعد از دو ساعت در آب ولرم و خیس خوردن خاصیت ملینی دارد. چون در این مدت جذب رطوبت کرده و برای روده‌های خشک می‌تواند درمان باشد.