فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریاد حامیان فلسطین به خانه بایدن رسید
شهروندان آمریکا مقابل خانۀ رئیسجمهور این کشور، بنرها و پلاکاردهایی همراه داشتند که روی آنها نوشته شده بود «خون فلسطینیها، گردن توست.»
#پوستر | پدر صنایع موشکی ایران
⚪️ فقط انسان های ضعیف به اندازه امکاناتشان کار میکنند
⭕️۲۱ آبان ماه سالروز شهادت حسن تهرانی مقدم
✅چند نکته درباره #غزه:
🔸1-برای تحلیل نبرد #طوفان_الاقصی نباید از قاب صداوسیما به موضوع پرداخت. متاسفانه آنچه این روزها در صداوسیما پخش می شود حجم متراکمی از فیلم ها و تصاویری است که بر اثر بمباران های وحشیانه رژیم صهیونیستی تعداد زیادی زن و کودک و غیرنظامی به شهادت رسیده و ساختمان های فراوانی تخریب شده اند که در نتیجه آن ارمغانی جز اشک و آه و احساس شکست و درماندگی به مخاطب القا نمی شود و بعد هم این پرسش اساسی مطرح می شود که آیا واقعا عملیات حماس ارزش این همه هزینه دادن را داشت؟
💥قطعا تماشای فجایعی که این روزها از غزه منتشر می شود، دل هر انسانی را به درد می آورد و خواب و خوراک را از بسیاری ربوده است اما این همه ماجرا نیست. این عملیات #اضلاع دیگری هم دارد که با تامل در آن می توان تا حدودی التیامی برای این زخم ها جستجو کرد.
🔸2- محمد #ضیف که طراح این نبرد است، در سال های اخیر عمده تمرکز خود را معطوف سه حوزه موشکی، پهپادی و تونل های غزه کرده است. طول #تونل_های_غزه بیش از 500 کیلومتر است. برای تقریب به ذهن خوب است بدانیم در تهران 250 کیلومتر مترو داریم و در کشور انگلیس به عنوان اولین کشوری که صاحب قطار زیر زمینی شد، 400 کیلومتر خط مترو وجود دارد. تونل های غزه که چون تار عنکبوت در هم تنیده است در مناطقی چند طبقه و در سه دسته کوچک ( مخصوص عبور نیروی نظامی) ، متوسط ( حمل موشک) و بزرگ ( حمل و نقل خودروهای سنگین) تقسیم می شود.
🔸3- از آنجا که منطق #جنگ_نامتقارن و چریکی متفاوت با جنگ کلاسیک است، توازن قوا در زمین به نفع نیرویی است که صاحب #اراده تزلزل ناپذیر، شناخت دقیق از منطقه، دارای پشتوانه مردمی، و صاحب ابتکار و خلاقیت های هوشمندانه نظامی است. از این روی آمریکا و انگلیس مخالف هرگونه حمله زمینی به غزه هستند. توماس فریدمن یادداشت نویس نیویورک تایمز چند روز قبل در توصیه به #نتانیاهو نوشت حمله زمینی به غزه بدترین تصمیم ممکن است چرا که در حال عصبانیت نباید رانندگی کرد.
🔸4- نتانیاهو بزرگترین #اشتباه عمرش را کرد و وارد زمین طراحی شده مقاومت شد. او حالا در باتلاق غزه گرفتار است و تاکنون چندین نفر تلفات داده است و قطعا روزهای آینده بیشتر هم خواهد شد. آنوقت هم باید افکار عمومی مردم خودش را پاسخ دهد هم افکار عمومی دنیا را...
#دکتر_رنجبر (تحليل گر مسائل سیاسی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 فیلم زیر خاکی / جمعی از مسئولین و فرماندهان لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) در دوران جنگ تحمیلی
🌿 صرف غذا بر سر سفره رنگین!!؛ ماست، سبزی، ...؟!! (صحنه ای که کم اتفاق می افتاد!!)
🌷در جمع حاضر, برخی از شهدا نیز دیده می شوند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگر در فلسطین اشغالی جای امنی برای شما وجود ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انسان در این دنیا مسافر است
استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌺اینجا ایرانه ....
🌺این کلیپی که دختران تازه به تکلیف رسیده خدمت حضرت آقا میرسند را یکبار دیگه نگاه کنید.
🌺وقتی حضرت آقا مثل خورشید از در حسینیه ی امام خمینی (سره) طلوع می کنند خیلی صحنه زیبا میشه 👏👏👏👏👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 ۲۱ آبان؛ سالروز شهادت شهید حسن طهرانی مقدم و سایر شهدای اقتدار
#پدر_موشکی_ایران
#شهید_حسن_تهرانی_مقدم
#همراه_شهدا
#نابودی_اسرائیل
کودتای ۱۲۹۹ ایران و مهاجرت یهودیان به فلسطین اشغالی
با کودتای ۱۲۹۹ یک رژیم وابسته در ایران روی کار میآید و با توجه به حساسیتی که مسلمین نسبت به مهاجرت یهودیها به فلسطین داشتند، رژیم پهلوی کارگزار تسهیل انتقال یهودیان منطقه به فلسطین میشود. در واقع یک ترمینالی برای مهاجرت میشود. یهودیان افغانستان، یهودیان از بخارا و برخی دیگر از سرزمینهای ماوراءالنهر، از روسیه میآیند و خود یهودیان ایران.
البته یهودیان ایران میلی به مهاجرت نداشتند، ولی جریاناتی در داخل کشور وجود داشتند که تشویق میکردند و سعی میکردند با ایجاد هراس در بین یهودیان ایران آنها را به مهاجرت تشویق کنند. حتی در سالهای اول، مهاجرت خیلی کمی از ایران اتفاق افتاد.
بعد از کودتا کنسولگریهای ایران هم در این فعالیت شرکت میکردند؛ مخصوصا در شامات با توجه به اینکه ما کنسولگری نداشتیم، فردی به نام عینالملک هویدا، پدر امیرعباس هویدا، نخستوزیر دوره پهلوی دوم، این وظیفه را به عهده میگیرد. عینالملک هویدا از وابستگان فرقه ضاله بهائیت میرود و در شامات جایی را بهعنوان کنسولگری ایران راهاندازی و شروع به دادن روادید به یهودیانی میکند که قصد دارند به فلسطین مهاجرت کنند. در اینجا اصلا صورت مسئله عوض میشود و دیگر مهاجرت یهودیان به آنجا تلقی نمیشود. برخی حتی بهعنوان مسلمان به فلسطین مهاجرت میکنند. تا جایی که کشورهای عربی به وزارت خارجه و دولت ایران (حکومت رضاخان) در خصوص رفتاری که کنسول خودخوانده ایران در شامات در خدمت به مهاجرت یهودیان انجام میدهد، اعتراض میکنند.
ما بلافاصله بعد از کودتا شاهد شکلگیری جریانهای صهیونیستی در کشور خودمان هستیم. حزب «صیونیت» در ایران تأسیس میشود. در یکی از مطبوعات منتشرشده در هند، که هنوز در اختیار انگلیسیها بود، آمده است که هدف از کودتا در ایران کمک به تأسیس رژیم و دولتی است که قرار است بهزودی در خاورمیانه تأسیس شود.
در همان مقطع در تهران شاهد این هستیم که نشریات یهودی به زبان فارسی منتشر میشود؛ یعنی سالهای ۱۹۲۱، ۱۹۲۲، ۱۹۲۳. اگر بخواهیم به شمسی بگوییم، میشود سالهای ۱۳۰۱ ـ ۱۳۰۲. نشریهای منتشر میشود به نام «حَیَیم» که فردی به نام شموئل حییم آن را اداره میکند. او نماینده بخشی از جامعه کلیمیان ایران در مجلس است؛ حتی در مجلس پنجم شورای ملی، البته با مخالفتهای جدی نیز از سوی جامعه کلیمی ایران مواجه بود. آنهایی که میدانستند حییم چه پیوندی با استعمار و تکاپوی استعماری دارد، او را نماینده خودشان نمیدانستند. البته تعدادی از جوانان کلیمی که شاید از پشت پرده ارتباطات حییم بیخبر بودند گرد او جمع شده بودند. در مقابل فرد دیگری بود به نام لقمان نهورای، که او هم از بخش دیگری از جامعه کلیمی ایران بود و بهعنوان نماینده در مجلس حضور داشت. اینها به صورت جدی با هم درگیر بودند.
علاوه بر نشریه حییم، نشریه دیگری منتشر میشد به نام «هِگولا». این دو، دو نشریه معروف یهودی در ایران بودند. در نشریه حییم خط ترویج صهیونیسم در ایران و حمایت از تشکیل دولت یهودی در فلسطین را میبینید. تیتر درشتی میزند با این عنوان که «فرزندان صهیون! پیش به سوی عرض موعود». ما در تمام شمارههای این نشریه این روند را شاهد هستیم. حتی در یک شماره که به صورت ویژه منتشر شد عکس تئودور هرتسل را وسط یکی از صفحات نشریه حییم میبینیم که درج و از او تقدیر میشود. هدف کلی این نشریه ترویج بحث مهاجرت و تأکید بر لزوم تشکیل دولت یهودی در فلسطین عزیز است. بهطور طبیعی این موضوع نمیتوانست از چشم مردم مسلمان ایران دور بماند.
بهائیها هم اساسا در ماجرای اشغال فلسطین وارد قدس میشوند، به عباس افندی لقب سِر و نشان شوالیه میدهند. این امتیازات را به خاطر خدماتی به او میدهند؛ خدمت در طول فعالیت انگلیسیها برای اشغال فلسطین و سست کردن پایههای امپراتوری عثمانی. اینها مؤثر بود. سلطان عثمانی چندین بار قصد کرد عکا برود و بساط اینها را جمع کند. اینها در تأسیس، اشغال و در تداوم نقشآفرین بودند. خاندان هویدا و برخی دیگر از خانوادههای دیگر در ایران که به اینها وابسته بودند در شکلگیری و تداوم بسیار مؤثر بودند.
در هر صورت فعالیت جریان صهیونیستی در ایران باعث میشود مردم مسلمان و علمای ایران عکسالعمل نشان بدهند. ما در سال ۱۳۰۲ در تهران شاهد تظاهرات ضد صهیونیستی هستیم.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
iichs ir/fa/interview/25073/
🌑 از دانشجویانم عذرخواهم!
✍️ پروفسور «کمیل حبیب»، استاد حقوق و علوم سیاسی و رئیس سابق دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اداری دانشگاه لبنان:
🔸از دانشجویانم در دانشگاه لبنان عذرخواهی میکنم که در تدریس اصول حقوق بین الملل، حقوق بشردوستانه بین المللی و سازمان ملل متحد، سختگیر بودم. بعد از جنایات صهیونیسم در غزه دیگر نیازی به تدریس این اصول نیست. قانون زور، آقای جهان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ویدیوئی از یگان های مختلف حزبالله لبنان
۱- یگان زرهی مقاومت شامل(انواع مدل تانک و نفربر ها)
۲- یگان تک تیرانداز مقاومت اسلامی
۳- یگان پدافندی مقاومت اسلامی
۴- یگان موشکی و توپخانهای مقاومت اسلامی
۵- یگان ضد زره که موشک های مختلف از تاو تا کورنت و کونکورث و دهلاویه و طوفان و..
۶- یگان کماندویی مقاومت اسلامی شامل یگان های مختلف با مٱموریت های هجومی و دفاعی
خانم پرفسور مجتهد زاده شب گذشته پس از سالها خدمت صادقانه درپانسیون ویژه اساتید بازنشسته شهر سوربون فرانسه درگذشت...
این بخشی از زندگینامه ی این بانوی بزرگ و پر افتخار ایران زمین است :
,«« من در سال ۱۳۰۳ در تهران در خانواده ای با وضع مالی نسبتا خوب به دنیا آمدم
تا ۱۵ سالگی علاقه به ادامه تحصیل در موسیقی بودم
۱۵ ساله بودم که یک شب به عزیز گفتم : عزیز جون من بزرگ شده ام و شبها نمیترسم تنها بخوابم شما باید در اتاق پدر بخوابید
در قدیم اعیان به مادرشان عزیز میگفتند و افراد پایین شهر ننه میگفتند...
شب بعد عزیز یک صندلی گرفت و کنارم نشست و دستم را گرفت و به صورتش چسباند و گفت فری جان من افتخار میکنم که عزیز تو باشم ولی مادر تو هنگامیکه دو ماهه بودی مرد و من کلفت شما هستم و تو را مانند دختر خودم بزرگ کرده ام ...
آن شب من و عزیز شکوه خانم خیلی گریه کردیم و تصمیم گرفتم طب بانوان بخوانم و خانم ها را معالجه کنم تا هیچ کودکی بی مادر بزرگ نشود
در سیکل دوم طبیعی خواندم و دیپلم گرفتم و یکسال آلیانس رفتم و زبان فرانسه آموختم
در سال ۱۳۲۲ به دستور شاه با بورسیه به فرانسه اعزام شدم تا بعد به کشورم برگردم و خدمت کنم.
پسرها برای تحصیل در مهندسی به اتریش می رفتند و دختران برای طب به فرانسه می رفتند .
۷ سال طب عمومی خواندم و طب تخصصی زنان را در سه سال پاس کردم و در سوربون تحصیلات فوق تخصصی نازایی را دو ساله به معدل ++Aتمام کرده و رزیدنت سینیوریتا انکولوژی شدم..
سه سال بعد دیپلم پروفسوری سرطان شناسی بانوان را اخذ کردم و همزمان تدریس در بخش انکولوژی بیمارستان دانشگاه را بعهده گرفتم
پدرم نظامی بود و کلنل عالیرتبه ای بود و سخت بیمار شده بود مجبور شدم به تهران برگردم و او را در مریضخانه ملک تاج خانم نجم السلطنه بستری کنم
پدرم به دلیل عوارض ناشی از مصرف الکل ، فوت نمود و در گورستان ظهیرالدوله دفن شد .
من ماندم و عزیزشکوه که دیگر خیلی پیرشده بود و از عهده کارهای منزل بر نمی آمد. یک خانمی را استخدام کردم
من به استخدام وزارت علوم درآمدم و سی سال در دانشگاه تهران تدریس کردم و چهل سال هم طبابت کردم.....
عزیز شکوه ،نامادریم، که به رحمت خدا رفت من به حدی تنها شدم که هیچ چیز خوشحالم نمیکرد...
مطب من پس از بازنشستگی در جنوب شهر تهران منطقه جوادیه بود و اغلب زن های ولگرد که بیماریهای مقاربتی داشتند به من مراجعه میکردند....
منزل ما یک باغ بزرگ در خیابان سلطنت آباد بود
طبقه پایین را سی تا تخت خواب گذاشتم که شبها زنهای ولگرد می آمدند که اغلب بیمار هم بودند...
چون من هرگز ازدواج نکردم و تنها فرزند بودم و از طرفی خانواده پدربزرگم که مومن بودند و نان ما را به دلیل نظامی بودن پدرم و بی حجابی و .... حرام میدانستند ، هرگز با من رفت و آمد نمی کردند
تنهایی آنقدر به من فشار آورد که اوایل دهه ۱۳۷۰ منزلمان را در خیابان سلطنت آباد، یا خیابان پاسداران فعلی، وقف کردم و اسمش را گذاشتم «بنیادنیکوکاری دکتر مجتهدی» و یک میلیون دلار که همه دارایی من بود را به بنیاد نیکوکاری فوق دادم و از ایران رفتم.
در ابتدا در بیمارستان به عنوان پروفسور ارشد مشغول بکار شدم و وظیفه آموزش پزشکان متخصص که کورس انکولوژی را میگذراندند بعهده گرفتم و عضو پیوسته دپارتمان سرطان شناسی فرانسه شدم......
امروز که نگاهی به گذشته میکنم ، عمیقا از خدا تشکر میکنم که به من افتخار خدمت به انسانیت را داد و از صمیم قلب خوشحال میشوم که خانمی را معالجه کنم تا به آغوش خانواده اش برگردد و کودکان دوست داشتنی اش را بزرگ کند....
««امیدوارم هیچ کودکی چون من بی مادر بزرگ نشود»»
امروزدر پانسیون لاوارنیه که مخصوص اساتید بازنشسته سوربون است زندگی میکنم و روزی یکی دو ساعت پرونده هایی که به من ارجاع میشود بررسی میکنم ....
زندگی پر بار و با ارزشی داشتم و دیگر هیچ آرزویی ندارم جز مرگی آرام و راحت🍀
او اولین متخصص زنان و فوق تخصص سرطان های زنان بود.
عرض تسلیت به بانوان قدرتمند و مستقل ایران... روحش شاد، نامش تا ابد ماندگار.🪴
کوچکترین کاری که میتوانیم برای این استاد افتخار ایران زمین بکنیم این مطلب را نشر دهیم همه ملت ایران این بانوی بزرگ را بشناسند .
🌹 ☘️☘️☘️☘️☘️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفسور احمد سوزنچی
درمان سرفه
سرماخوردگی
سینوزیت